Shemshad
Registered User
آقا راستی چی شد ؟
دومین رو فروختی ؟
كدوم دامين ؟!
آقا راستی چی شد ؟
دومین رو فروختی ؟
والا از فروشش منصرف شدمآقا راستی چی شد ؟
دومین رو فروختی ؟
خوب بسلامتی بعد فکنم 1سال وخورده ای sedo هم اکانت مارو بست زده close
شانس اوردم اخرین بار 2ماه پیش پولو داد وچیزی توش نبود به اون صورت 60 یوروی توش بود که اونم اینطوری پرید
کسی راه حلی نداره که بشه این پول رو پس گرفت؟
کسی میتواند یک متن انگلیسی بده توش این متن باشه
سلام
این اکانت چرا بسته شده است؟ مشکل چه بوده است؟ ایا میشود پولی که در این اکانت هست را برگردانید؟:blink:
Please explain that Why you blocked my account:
Can i request a Withdrawal and restore my access Now?
ممنون اقاهر چند كه يك دليلي ممكن است بگن از جمله ترافيك مشكوك ولي بدان و آگاه باش كه اي مهيار پول تو بر نخواهد گشت...
خودت فکر میکنی چرا بست ؟
چه کاری انجام دادی که این اتفاق افتاد ؟
=-=-=-=-=-=-=-=
امکان این که پول رو برگردونن 0 درصده:|
من برای کرتیفای با آی پی امریکا ایمیل زدم اکانتم با حدود 120 یوررو مسدود شد
علت رو پرسیدم و گفتن به خاطر آی پی و موقعیت فیزیکی بسته شده
من موقعیت ایران ، فیلترینگ سایتها و ... رو توضیح دادم
اکانتم رو با کلی مکافات باز کردم
حالا هر چی براشون کرتیفای میفرستم که تایید کنند ، انجام نمیدن
پولمون هم سوخت به همین اسونی :|
البته بازم شما ببین انشالله مشکلت حل شه
.
خودت بیا راستش رو بگو ببینیم چیکار کردی !!
میخواستی برای پارکینگ یا برای خرید و فروش ؟
اگه برا پارکینگ می خواستی که تا چند وقت دیگه این مشکل رو تا حدودی حل می کنیم![]()
هیچ مشکلی نداره، مسأله اصلی پرداختش هست که شرکت های زیادی هستند براتون این کار رو انجام می دهند با یه کارمزدی.میخواستم یک دامین بخرم از sedo ایا راهی هست که منی که ایرانم بتونم بخرم
خوب وقتی ثبت نام میکنی اگر کاربری بخواهد تایید کنه تلفن می خواهد ما هم که تلفن ایران میذیم توی مرحله نهایی میگه تحریم هستیمهیچ مشکلی نداره، مسأله اصلی پرداختش هست که شرکت های زیادی هستند براتون این کار رو انجام می دهند با یه کارمزدی.
والا سال ها پیش ثبت نام کردم اگه الان تحریم کرده باشه دقیق در جریان نیستم اون موقع اینطوری نبود.خوب وقتی ثبت نام میکنی اگر کاربری بخواهد تایید کنه تلفن می خواهد ما هم که تلفن ایران میذیم توی مرحله نهایی میگه تحریم هستیم