مشکلتون با کدوم سایت هستش؟فیسنما برای تبلیغات کلیکی ارور میده تبلیغاتی برای نمایش موجود نیست و یا شما تبلیغات امروز را مشاهده کرده اید
قسمت سرچ گوگل هم اصلا چیزی نمیاره فقط میشه سفارش تبلیغ ثبت کرد
چی کارش کنم؟!!
مشکلتون با کدوم سایت هستش؟فیسنما برای تبلیغات کلیکی ارور میده تبلیغاتی برای نمایش موجود نیست و یا شما تبلیغات امروز را مشاهده کرده اید
قسمت سرچ گوگل هم اصلا چیزی نمیاره فقط میشه سفارش تبلیغ ثبت کرد
چی کارش کنم؟!!
فیس نما facenama.comمشکلتون با کدوم سایت هستش؟
بله متاسفانه فیس نما سایت خوبی برای کسب درآمد نیست من همزمان با فیسنما با دو سایت ایرانی میترا رنک و پارت کلیک هم کار کردم ،توی اون دوتا سایت تا الان دوبار درخواست واریز دادم ولی متاسفانع فیس نما هنوز درامدم به حد واریز نرسیده به محض اینکه تسویه زدم دیگه توی فیسنما فعالیت نمیکنمفیس نما facenama.com
بله متاسفانه فیس نما سایت خوبی برای کسب درآمد نیست من همزمان با فیسنما با دو سایت ایرانی میترا رنک و پارت کلیک هم کار کردم ،توی اون دوتا سایت تا الان دوبار درخواست واریز دادم ولی متاسفانع فیس نما هنوز درامدم به حد واریز نرسیده به محض اینکه تسویه زدم دیگه توی فیسنما فعالیت نمیکنم
اتوسرف با پرداخت وب مانی کسی سراغ داره؟!
من هنوز چیزی که قابل اعتماد باشه پیدا نکردم :general505:اگر مورد مناسبی پیدا کردید یا سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
سلام چند تا سوال دارماين سايت يكي از بهترين AutoSurf هايي است كه من تا حالا ديدم
شما هم مي تونيد امتحان كنيد.
در AutoSurfMonitor رتبه اول رو داراست.
12٪ در 12 روز پرداخت ميكنه و از ابتداي ماه June داره كار ميكنه و با حدود 12000 عضو واقعا داره عالي ادامه ميده