• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسب 75 سنت در اولين روز عضويت

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ndybai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خوب,
اين سايت رو دوست خوبم coolboy2004 به من معرفي كرد و منم عضوش شدم , كه اول فكر كردم كه چون بايد حتما 5 سنت بشه تا بتونم برداشت كنم فكر كردم كه خيلي طول ميكشه ولي دوست خوبم راهنمايي كرد كه چطور كار ميكنه و تو ساين آپ ميشه خوب پول درآورد كه منم همين كار رو انجام دادم و همان روز اوي 75 سنت درآوردم كه 2 روز بعد تو ايگولدم ريخت,
براي همين دلم نيومد كه به شما هم معرفيش نكنم , براي همين اگه ميل بودين بريد عضوش بشيد , در ضمن در پيد تو كليك هر روز تقريبا 1 سنت ميده ولي بيشتر تو پيد تو ساين آپ بريد كه پول خوبي ميده.
اينم سايتش :
lepcash

[IMG]http://leapcash.com/banners/banner1.gif[/IMG]

aarash

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
173
به نقل از ndybai :
سلام دوستان خوب,
اين سايت رو دوست خوبم coolboy2004 به من معرفي كرد و منم عضوش شدم , كه اول فكر كردم كه چون بايد حتما 5 سنت بشه تا بتونم برداشت كنم فكر كردم كه خيلي طول ميكشه ولي دوست خوبم راهنمايي كرد كه چطور كار ميكنه و تو ساين آپ ميشه خوب پول درآورد كه منم همين كار رو انجام دادم و همان روز اوي 75 سنت درآوردم كه 2 روز بعد تو ايگولدم ريخت,
براي همين دلم نيومد كه به شما هم معرفيش نكنم , براي همين اگه ميل بودين بريد عضوش بشيد , در ضمن در پيد تو كليك هر روز تقريبا 1 سنت ميده ولي بيشتر تو پيد تو ساين آپ بريد كه پول خوبي ميده.
اينم سايتش :
lepcash

[IMG]http://leapcash.com/banners/banner1.gif[/IMG]
آره فعلا که سایته خوبی بوده ( عالی نه !!! )

coolboy2004

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام عزيز,
از تعريفت كه درباره من كه سايت را معرفي كرده بودم ممنونم ,
خوشحالم كه تونستم كمكي كنم براي درآمد واقعي از اينترنت بوسيله اين سايت.
باز اگه سايت مطمئن ديگري پيدا كردم حتما بهت اطلاع ميدم. فعلا كه اين سايت خيلي خوب داره كار ميكنه , از 17 روز پيش تا حالا من 10.54$ گرفتم تا حالا.
اميدوارم هر جا كه هستي موفق باشي.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا