• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كسي قرص زولپیدم مصرف كرده تا حالا

imehrdad

Registered User
لایک‌ها
190
کی گفته زولپیدم بی خطره !! از هر چی دیازپین هست خطرناک تره :|
من یبار یدونه 5 خوردم خوابیدم صبحش دیدم همه جای دستم پره بریدگی هست مثله اینکه لیوانی چیزی شکونده باشم
طبیعتا هیچی هم یادت نمیاد !
دیگه غلط بکنم بخورم!
باور ندارین یه سرچ انگلیسی بزنید کلی ریوو براش هست یارو میگه هر شب پلیس با شورت از خیابون جمعم میکنه میاره خونه و امثالهم

اسپمر ارشد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
آقا من میخوام بفهمم gf ام قبلا با کسی بوده یا نه

یکی از اینا حل کنم تو چایی بهش بدم میشه ازش اعتراف گرفت؟

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322

شما خوبی دوست من؟ خانواده خوبن؟ چایی نبات میخوای بیارم واست؟شما با این حالت بخواب تو خونه ، اومدی بیرون هم از کنار برو...

stifler

Registered User
لایک‌ها
1,410

جی اف رو ولش کن مهم نیست ولی واسه زن میشه فهمید قبلش با کسی از اون کارا کرده یا نه

اسپمر ارشد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
جی اف رو ولش کن مهم نیست ولی واسه زن میشه فهمید قبلش با کسی از اون کارا کرده یا نه

خوب gf ام رو میخوام بهش درخواست ازدواج بدم دیگه
میخوام ببینم با کسی بوده یا نه :D
یعنی عاشق کسی بوده کسی رو دوست داشته و باهاش دورانی رو گذرونده باشه
منظورم رابطه جنسی نیست
از جلو نشد از پشت از پشت نشد میمالن مالش نشد بوس میکنن بوس نشد ...

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
خوب gf ام رو میخوام بهش درخواست ازدواج بدم دیگه
میخوام ببینم با کسی بوده یا نه :D
یعنی عاشق کسی بوده کسی رو دوست داشته و باهاش دورانی رو گذرونده باشه
منظورم رابطه جنسی نیست
از جلو نشد از پشت از پشت نشد میمالن مالش نشد بوس میکنن بوس نشد ...

يني اگه رابطه جنسي با كسي داشته واسه شما مسئله اي نيست و اگه رابطه عاطفي داشته شما يه كم غيرتي ميشي !! درسته

خدايي از اون روشن فكرايي هستي كه روشني فكرشون مث نور افكن به همه مي فهمونه من روشن فكرم !!

اسپمر ارشد

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
26
يني اگه رابطه جنسي با كسي داشته واسه شما مسئله اي نيست و اگه رابطه عاطفي داشته شما يه كم غيرتي ميشي !! درسته

خدايي از اون روشن فكرايي هستي كه روشني فكرشون مث نور افكن به همه مي فهمونه من روشن فكرم !!

ای بابا چرا همه چیز رو باید برای شما دوبار توضیح داد

اگه رابطه عاطفی نباشه که رابطه جنسی به وجود نمیاد اصن (به خصوص برای دخترا مگه اینکه طرف فاحشه باشه)

ایشون میگه اگه برای ازدواج بخوای میشه فهمید ( با مراجعه به پزشک که ببینه چیزش سالمه یا نه)
من میگم از اون طریق بازم نیمشه فهمید
چاره اینه که اصن بفهمی رابطه عاطفی با کسی داشته مدتی یا نه
چون حتی اگه رابطه جنسی خطرناک نداشته باشه به هر حال یه راهی برای ارضای خودشون پیدا میکردن یا بوس یا ...

پس عدم رابطه عاطفی = عدم رابطه جنسی به هر طریقی

گرفتی؟

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
ای بابا چرا همه چیز رو باید برای شما دوبار توضیح داد

اگه رابطه عاطفی نباشه که رابطه جنسی به وجود نمیاد اصن (به خصوص برای دخترا مگه اینکه طرف فاحشه باشه)

ایشون میگه اگه برای ازدواج بخوای میشه فهمید ( با مراجعه به پزشک که ببینه چیزش سالمه یا نه)
من میگم از اون طریق بازم نیمشه فهمید
چاره اینه که اصن بفهمی رابطه عاطفی با کسی داشته مدتی یا نه
چون حتی اگه رابطه جنسی خطرناک نداشته باشه به هر حال یه راهی برای ارضای خودشون پیدا میکردن یا بوس یا ...

پس عدم رابطه عاطفی = عدم رابطه جنسی به هر طریقی

گرفتی؟

خب شايد رابطه عاطفي داشته ولي جنسي نداشته باشه ( اين رو هم در نظر بگير )

اعتراف كنه با يكي دوست بودم ولي بنده خدا رابطه جنسي نداشته باشه !!! گرفتي ؟؟

بي خيال ارشد عزيز ! تاپيك منحرف نشه كه مي بندن

بپردازيم به قرص زولپيدم

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489
دوستان از من مي شنويد اين قرص رو به هيچ وجه مصرف نكنيد حتي اگه دكتر تجويز كرد

اول واسه خواب و آرامش اعصاب مي خوري ولي بعد از يه مدت بهش وابسته مي شي نمي توني كنارش بذاري

به طوري كه تو طول روز هم استفاده مي كني

اگه زياد بخوري يه كاراي انجام مي دي كه فرداش يادت نمياد چيكار كردي

به خدا اينا رو از روي تجربه گفتم

حتي واسه امتحان هم استفاده نكنيد

نمي دونم چرا فروشش تو داروخانه ها آزاده - از نظر من از قرص ترا و متا (ترامادول و متادون ) هم خطرناك تره

خب ديگه من برم داروخونه يه بسته زولپیدم بخرم كه....:D(شوخي كردم)

من ازش خیلی راضیم
حدودا یک سال که دارم استفاده میکنم
۱-۲ ماه اول خوابتو خوب میکنه
ولی اثرات جالبش بعد ۲ ماه شروع میشه
خدا شاهده من یه شب خوردم ولی کار داشتم نخوابیدم ۲-۳ ساعت بعد توهم زدم که انگار مردم و گذر زمان رو حس نمیکردم
ارامشی که این قرص بعد خوردن میده هیچی نمیده
ولی از لحظه ای که قرص رو میخوری تا زمانی که بخوابی رو فرداش یادت نمیاد
البته اگه یادت بندازن یادت میادا نه اینکه کلا از حافظه ات پاک شده باشه
این داستانی هم که میگن یه کارایی میکنی فرداش بلند میشی خجالت میکشی راست میگن من ۵-۶ شب مسیجای چرت و پرت به جی افم میزدم که واقعا صبح بلند میشدم خجالت میکشیدم فکنم سر همون مسیجا شاکی شد :))))))
ولی این حرفا هم که میگن توهم میزنی از در و دیوار نیری بالا رو قبول ندارم

کلا این قرص از زمان مصرف تا موقع خواب که ۱ ساعت زمان میبره یه مقدار شمارو شنگول میکنی و مراعات حرفایی که میزنید رو نمیکنید

Sent from my iPad using Tapatalk

hamed-nvidia

Registered User
لایک‌ها
34
حالا این قرص چی هست؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
مامانم چند وقت بود که حتی با خوردن آلپرازولام شبها خوب نمیخوابید . این تاپیک رو که خوندم بهش گفتم زولپیدم بخور . ( زولدم کارخونه هگزال 10 میلی براش خریدم ) . دیشب یکی خورد ( 10 میلی ) نه خوابش برد و نه خبری از توهم بود !:blink: اصلا انگار نه انگار که قرص خورده .

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
مامانم چند وقت بود که حتی با خوردن آلپرازولام شبها خوب نمیخوابید . این تاپیک رو که خوندم بهش گفتم زولپیدم بخور . ( زولدم کارخونه هگزال 10 میلی براش خریدم ) . دیشب یکی خورد ( 10 میلی ) نه خوابش برد و نه خبری از توهم بود !:blink: اصلا انگار نه انگار که قرص خورده .

عزیز قصد دخالت ندارم،اما به نظرت یهتر نیست به جای قرص خوردن مشکل مادر گرامیتون رو حل کنید ؟
قطعا این که خوابشون نمیبره یه دلیلی داره،و باید پیدا بشه و حل بشه
قرصذهم تا یه موقعی جواب میده بعد هی باید دوزش رو بالا ببرید و در نهایت بدنشون آسیب میبینه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

mahkoom021

Registered User
لایک‌ها
489

این قرص ییجورایی فقط ارام بخشه
باعث میشه فکرای چرت و پرتی که ادم معمولا موقع خواب میاد سراغش و دغدغه هایی که داره که همش ناشی از خستگی بپره
قدرت خواب اوری قرص خیلی کمه مخصوصا واسه کسایی که قرص خواب اور زیاد مصرف میکنن
رو من فقط ۱-۲ هفته تاثیر خواب داشت بعد از اون فقط ارامش ذهنی موقع خواب رو فراهم میکنه
ضمنا اگه بعد خوردن قرص دراز نکشید و بازم کار کنید اصلا تاثیری نداره

Sent from my iPad using Tapatalk

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
عزیز قصد دخالت ندارم،اما به نظرت یهتر نیست به جای قرص خوردن مشکل مادر گرامیتون رو حل کنید ؟
قطعا این که خوابشون نمیبره یه دلیلی داره،و باید پیدا بشه و حل بشه
قرصذهم تا یه موقعی جواب میده بعد هی باید دوزش رو بالا ببرید و در نهایت بدنشون آسیب میبینه

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

دلیلش اینه که از 30 سالگی به خوردن قرص خواب آور عادت کرده ! هر کاری هم لازم بوده انجام دادیم ولی تاثیری نداشته . یکی از دکترهایی که رفتیم قرص پرفنازین رو پیشنهاد داد ولی وحشتناک عوارض داره برای همین نذاشتم مصرف کنه .
متاسفانه زولپیدم هم فایده ای نداشت .

navid 007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
من دیروز خریدم موقع خواب انداختم زیاد تفاوتی نداشت
امروز ظهرم انداختم اما بازم تفاوتی نکرد (فقط یکم احساس سبکتر شدن داشتم)
5 میلی بود

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
همیشه توصیه اول رفع و یا کنترل علت بی خوابیه
توصیه دوم استفاده از داروی مناسب تحت نظر پزشک متخصص هست
ولی درکل کسی که زولپیدوم رو خطرناک می دونه یا بی سواده یا جاهل . همونطور که یه پزشک قرار نیست در حیطه کار یه مهندس کامپیوتر یا مکانیک دخالت کنه بقیه دوستان هم لطف کنن اینکار رو نکنن بهتره
این داروهم مثل سیف ترین داروهای روی زمین می تونه عوارض خاص خودش رو داشته باشه که در بروشورش هست و بهتره حتی اگر پزشک توصیه کرد دارویی رو مصرف کنید حتما و حتما بروشورش رو یکبار مطالعه کنید
ولی اینکه بگیم خطرناکه مث اینه که بیگیم ویتامین ث جوشان چون ساخارین داره خطرناکه !!!! بله اگر به مدت طولانی روزی 100 تا قرص جوشان بخورید هم عوارض ساخارین رو خواهید داشت هم ویتامین ث روی برخی مفاصل و عضلاتتون تاثیراتی ممکنه بذاره اما این عوارض سومصرفه نه عارضه ی دارو . عوارض احتمالی دارو هموناس که توی بروشورش نوشته شده

Matyu

Registered User
لایک‌ها
90
03160401683_450x450_a.jpg

دوستانی که مشکل خواب دارن بنظرمن بهتره بجای زولپیدم از ملاتونین Nature Made استفاده کنید، این قرص خوبیش اینه که طبیعیه و تقریبا عوارضی نداره. ممکنه یکم تاثیرش از بقیه کمتر باشه ولی خوبیش اینه که زیاد اعتیادآور نیست.

بعد اینکه هرشب قرص خواب نخورید و فقط در مواقعی که باید زود بخوابید استفاده کنید، مثلا من شبایی که صبح زود کلاس دارم یا میخوام یه خواب کامل داشته باشم مصرف میکنم و شبای دیگه صبر میکنم تا ساعت 1 -2 یا حتی 3 تا وقتی خیلی خستم شدم بخوابم. یه خوبی دیگه این قرص هم اینه خواب عمیقی رو براتون فراهم میکنه و خستگی رو از بین میبره در صورتی که زولپیدم این خاصیت رو نداره.

در مورد اعتیاد هم اصلا واسه من اعتیادآور نبود و هروقت میخواستم مصرف میکردم، الان هم 2-3 ماهی هست که اصلا مصرف نمیکنم.

بی نام...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بچه ها
من مشکل بی خوابی دارم. موقع خواب هرچی مشکلاتو بدبختی دارم میاد سراغم اصلا نمی تونم بخوابم. ختی ورزش سنگین هم انجاد دادم یه مدتی بلکه از خستگی خوابم ببره ولی بازم بیخوابی.
بعضی از دوستان قرص ملاتونین رو معرفی کردن من دوشبه که استفاده میکنم اما انگار نه انگار دیشب دوتاشو یجا خوردم بازم تاثیری نداشت نه تنها تاثیری نداشت بلکه بعد اینکه بعد 3 ساعت خوابم برد! اصلا خواب راحتی نداشتم و مدام خوابای بد می دیدم و از خواب بیدار میشدم!!
قرص آلپرازولام هم قبلا استفاده کردم ولی تاثیرش خیلی کم بوده و حافظه امو ضعیف میکنه
واقعا موندم چیکار کنم؟!! مشکلات خودم به کنار این بی خوابی منو از کارو زندگی انداخته باعث شده صبحمو با کسالت شروع کنم و حوصله انجام هیچ کاری رو ندارم
این قرص زولپیدمو چجوری می تونم تهیه کنم؟؟
خواهشا منو راهنمایی کنید

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
سلام بچه ها
من مشکل بی خوابی دارم. موقع خواب هرچی مشکلاتو بدبختی دارم میاد سراغم اصلا نمی تونم بخوابم. ختی ورزش سنگین هم انجاد دادم یه مدتی بلکه از خستگی خوابم ببره ولی بازم بیخوابی.
بعضی از دوستان قرص ملاتونین رو معرفی کردن من دوشبه که استفاده میکنم اما انگار نه انگار دیشب دوتاشو یجا خوردم بازم تاثیری نداشت نه تنها تاثیری نداشت بلکه بعد اینکه بعد 3 ساعت خوابم برد! اصلا خواب راحتی نداشتم و مدام خوابای بد می دیدم و از خواب بیدار میشدم!!
قرص آلپرازولام هم قبلا استفاده کردم ولی تاثیرش خیلی کم بوده و حافظه امو ضعیف میکنه
واقعا موندم چیکار کنم؟!! مشکلات خودم به کنار این بی خوابی منو از کارو زندگی انداخته باعث شده صبحمو با کسالت شروع کنم و حوصله انجام هیچ کاری رو ندارم
این قرص زولپیدمو چجوری می تونم تهیه کنم؟؟
خواهشا منو راهنمایی کنید
سلام
تا اونجایی که من اطلاع دارم و داروخانه ای بهم گفت ، این قرص بعد از 1 هفته تاثیرش رو نشون میده .

بالا