• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** كسي كه متن به عربي ترجمه كنه سراغ داريد ***

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا اگه كسي يا جايي رو مي شناسيد تو تهران بخصوص كه تو كار ترجمه فارسي به عربي وارده لطفا معرفي كنيد
با تشكر
اورژانسيه :( :wacko:

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بخشکي شانس
دختر بودم تا حالا ده نفر جواب داده بودن

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
اول كه به جمع دوستان پرشين تولز خوش آمديد بعد اينكه لازم نيستش كه دختر باشيد كه سريع جواب بگيرد كمي اگر صبر كنيد آلان بچه ها پيداشون ميشه......
متاسفانه من ايران نيستم ولي شما اگر بخواهيد از عربي به انگليسي و يا بلعكس ترجمه كنيد مي تونيد از سايت الترجمه و المصبار استفاده كنيد.

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اوه يه خبر خوب من يه آشنا دارم توي تهران كه قبلا كارش ترجمه به زبان عربي بودش اگر ميخواهيد به من اطلاع دهيد بهش اطلاع بدم.

majid75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
متاسفانه من ايران نيستم ولي شما اگر بخواهيد از عربي به انگليسي و يا بلعكس ترجمه كنيد مي تونيد از سايت الترجمه و المصبار استفاده كنيد.

مشاهير جان لينك بده
اين سايت الترجمه و المصبار رو از كجا پيدا كنيم؟ ( توي گوگل هم سرچ كردم نبود)

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
متاسفانه من ايران نيستم

ممنون

يه چيزايي درباره الترجمه و المصبار پيدا كردم تو اينترنت ولي پولي بود بعضياش. بعضياش كار نمي كرد:http://www.worldlingo.com .... اينا حتما" مثل همين سايتهاي ترجمه فارسي به انگليش خودمونه. پديده بود اسمش چي بود يادم نيست

متن تخصصيه. كاراي مربوط به قطعات ماشين و اينا. بايد يه نفر مستقيم بشينه ترجمه ش كنه. وگرنه چيزي كه زياده دبير عربي تو اين دبيرستانا
تو تهران يه نفر سراغ داشتم كه رفته بود از ايران... بگم شيراز و مشهد رو هم زير و رو كردم نبود كه نبود.

به نقل از Mashaheer :
اوه يه خبر خوب من يه آشنا دارم توي تهران كه قبلا كارش ترجمه به زبان عربي بودش اگر ميخواهيد به من اطلاع دهيد بهش اطلاع بدم

اگه لطف كني شماره تلفن يا ايميلي چيزي به من بدي يا خودتون. شديدا" ممنون.

به نقل از bahar13 :
باز ملت مشق شبشون رو ورداشتن اوردن اينجا
:wacko: اوكي عصباني نشين. چونكه ممكنه بعدش نيش بزنيد

(شوخي كردم)

التشكر !

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوست عزيز آقا/خانم ايكس اگر يه سرچ كوچولو توي گوگل بكنيد هزاران سايت در اين مورد (البته بعضي ها بي ربط هستند) پيدا خواهيد كرد. براي نمونه شما مي توانيد از سايتهاي زير استفاده كنيد كه خيلي هم جالب هستند
http://tarjim.ajeeb.com/ajeeb/default.asp?lang=1
www.almisbar.com/salam_trans.html
اولي كاملا مجاني هستش و دومي از اينجا بلوك هستش از ايران نگاه كن ببين چطوره من كه تا زماني كه باز بود از دومي استفاده ميكردم و غيلي هم جالب هستش و به سادگي مي تونيد سايت رو هم ترجمه كنيد.

دوست عزيز درباره اون كسي كه گفتم شبايد بهش تماس بگيرم بعد بهتون خبر ميدم. اگر در مورد قطعات ماشين بخواهي بگو چيه شايد خودم بتونم كمكت كنم (من هم در كار لوازم يدكي ماشين هستم).....
موفق باشيد.

majid75

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
دوست عزيز آقا/خانم ايكس اگر يه سرچ كوچولو توي گوگل بكنيد هزاران سايت در اين مورد (البته بعضي ها بي ربط هستند) پيدا خواهيد كرد. براي نمونه شما مي توانيد از سايتهاي زير استفاده كنيد كه خيلي هم جالب هستند
http://tarjim.ajeeb.com/ajeeb/default.asp?lang=1
www.almisbar.com/salam_trans.html
اولي كاملا مجاني هستش و دومي از اينجا بلوك هستش از ايران نگاه كن ببين چطوره من كه تا زماني كه باز بود از دومي استفاده ميكردم و غيلي هم جالب هستش و به سادگي مي تونيد سايت رو هم ترجمه كنيد.

دوست عزيز درباره اون كسي كه گفتم شبايد بهش تماس بگيرم بعد بهتون خبر ميدم. اگر در مورد قطعات ماشين بخواهي بگو چيه شايد خودم بتونم كمكت كنم (من هم در كار لوازم يدكي ماشين هستم).....
موفق باشيد.

آقا دستت درد نكنه خيلي عالي بود
اولي سايت هم ترجمه ميكنه كاملا هم مجانيه
ولي دومي پوليه شش ماه 40 پوند يكسال 60 پوند يك قسمت demo داره كه فقط جمله ترجمه ميكنه

ممنون . موفق باشي

Mashaheer

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
قابلي نداشت عزيز

sindbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mashaheer :
....

موفق باشيد.

مممنون

سايت يه شركت توليدكننده فيلتر و هواكش اتومبيل و تراكتور و ماشين و اينا ست. يكي از شركتهاي زيرمجموعه ايران خودرو و البته براي سايپا (فقط پرايد) هم توليد داره.

با تشكر

آقاي عطا عسگري شديدا تشكر. خيلي جالبي بود دنبال همچين چيزي بودم.

با تشكر از همه

بالا