• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كلاهبرداري سايت e-goldscript

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
متاسفانه با وسيع تر شدن دامنه تجارت الكترونيك هر رو روز شاهد كلاهبرداري هاي افرداي سودجو هستيم كه هدف آن ها تنها خالي كردن جيب مردم است . :( :wacko:

اين بار اين كلاهبرداري توسط يك شركت(بااصطلاح 3 نفره) كه با تاسيس شركتي در شهر دامغان با چند سايت اينترنتي مختلف اقدام به كلاهبرداري در سطح بين المللي مي كنند :eek:

اين افراد با گرفتن مبالغي از افراد در زمينه فروش اسكريپت و طراحي سايت و... اقدام به كلاهبرداري از آنها كرده و پول افراد را از طريق مختلف مي خورند!!

يكي از افراد اين گروه مامور آن است كه با گشت و گذار در فروم هاي ايراني و خارجي با مشتريان خود از هر طريقي تماس برقرار كرده و از آن ها به بهانه فروش اسكريپت و ... كلاهبرداري كند . كه اين فرد حتي در همين فروم پرشن تولز نيز به تبليغ مي پردازد !!(با نام irandbc كه حتما با آن روبرو شده ايد )

ليست بعضي از سايت هاي اين كلاهبرداران كه مواظب باشيد هيچ خريدي از اين سايت ها نكنيد
www.e-goldscrip.com
www.irandbc.com
www.e-goldcript.net
www.e-goldcripts.net
http://exceptionaltemplates.com اين سايت هم متعلق به اينها مي باشد مواظب باشيد!!!!!

كه مطمئنا سايت هاي بيشتري بايد باشد ...

اين سايت از بنده نزديك 200 دلار كلاهبرداري كرده:eek: و جالب اينجاست كه مدير اين باصطلاح شركت به راحتي مي گويد كه به علت اينكه قانوني در مورد تخلف اينترنتي در كشور نداريم كسي نمي تواند با آن ها برخوردي كند :blink: (عجب آدم هاي بيشرفي پيدا مي شود.)

وظيفه من اين بود كه اين كلاهبرداري رو به اطلاع دوستان برسانم تا آن ها گول چنين آدم هاي رذل و كثيفي رو نخوردند و ضرر هايي مثل من رو متقبل نشوند :(

دوستان نظري دارند كه بتونم با اين كلاهبردارها برخورد قانوني انجام بدهم و پول خودك رو زنده كنم؟:(

البته من در نظر دارم تا از اين شركت شكايت كنم تا با برخورد قانوني و تعطيلي شركت پول من و ساير مالباختگان برگردد و كلاهبرداران به مجازات خود برسند.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از اطلاعاتت ممنون:D
سعیت رو بکن شاید موفق شدی پولت رو زنده کنی گر چه که تو ایران هنوز برخورد با جرایم اینترنتی جا نیفتاده :( ولی به هر حال 200 دلار هم پول کمی نیست که به این راحتی بشه ازش گذشت

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سعیت رو بکن شاید موفق شدی پولت رو زنده کنی گر چه که تو ایران هنوز برخورد با جرایم اینترنتی جا نیفتاده :( ولی به هر حال 200 دلار هم پول کمی نیست که به این راحتی بشه ازش گذشت:D

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
چرا 2 تا اومد من که یکی زدم:D آقا تقسیر من نبود دوا نکنید:D

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من حدود دوماه پیش گیر یکی از این کلاهبردارهای اینترنتی افتادم . طرف یک سایت داشت به نام www.goldxcash.com تو آمریکا (به قول خودش) . تو فرم هاش میگفت 2% کارمزد کم میکنه E-Gold رو به PayPal بدیل میکنه و کمتر از یک ساعت پول رو منتقل میکنه . من هم که نجربه قبلی نداشتم $50 بهش دادم ولی تا الان پولی منتقل نشده . کاری که تونستم بکنم این بود که موضوع رو به E-Gold گزارش دادم و اکانتش رو بستند و بعد به دیتا سنترش هم گزارش دادم و سایتش هم بسته شد . البته طرف بعدش 3 تا اکانت E-Gold دیگه باز کرد . من چون برام این قضیه سخت بود که اینجوری کسی سرم رو کلاه بزاره . اکانتهای جدیدیش رو هم به E-Gold گزارش دادم و همش بسته شد . هر روز هم سایتش رو چک میکنم تا به محض اینکه راه بیفته یک ای میل به E-Gold بزنم . البته اینو هم بگم که طرف بعنوان یک کلاهبردار شناخته شده بود . اینو بعدا تو یک فروم بنام www.goldtalk.com خوندم که تا حلا چند هزاز دلار از این راه کلاهبرداری کرده . ولی خوب E-Gold میگفت باید از دادگاه نامه داشته باشی تا بتونی پولت رو پس بگیری

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
چون هیچ قانون و نظارتی در خصوصه این جور کسب و کار وجود نداره باید هم شاهد چنین اتفاقاتی باشد

mahyar2020

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از sascovach :
سعیت رو بکن شاید موفق شدی پولت رو زنده کنی گر چه که تو ایران هنوز برخورد با جرایم اینترنتی جا نیفتاده :( ولی به هر حال 200 دلار هم پول کمی نیست که به این راحتی بشه ازش گذشت

خواهش مي كنم ،‌بلاخره ما كه ضرر كريدم ،‌لااقل كاري كنيم كه بقيه دوستان گول اين كلاهبردارها رو نخورند.

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقاً یکی از بهترین راهها معرفی این افراد به سایرینه . بنظر من واسه هر کاری مهمترین اصل اعتبار تاجره وقتی یه نفر اعتبار نداشته باشه خوب صبیعتاً تو کارش هم نمیتونه موفق باشه . یک راه دیگرشم اینه که به سایت egold گزارش بدید.
خواهش مي كنم ،‌بلاخره ما كه ضرر كريدم ،‌لااقل كاري كنيم كه بقيه دوستان گول اين كلاهبردارها رو نخورند.

mahyar2020

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از rsbco :
اتفاقاً یکی از بهترین راهها معرفی این افراد به سایرینه . بنظر من واسه هر کاری مهمترین اصل اعتبار تاجره وقتی یه نفر اعتبار نداشته باشه خوب صبیعتاً تو کارش هم نمیتونه موفق باشه . یک راه دیگرشم اینه که به سایت egold گزارش بدید.

فرمايشتون كاملا صحيح است.
اين مورد هم آزمايش مي كنم ،‌شايد جواب داد .

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
سلام دوستان
من حدود دوماه پیش گیر یکی از این کلاهبردارهای اینترنتی افتادم . طرف یک سایت داشت به نام www.goldxcash.com تو آمریکا (به قول خودش) . تو فرم هاش میگفت 2% کارمزد کم میکنه E-Gold رو به PayPal بدیل میکنه و کمتر از یک ساعت پول رو منتقل میکنه . من هم که نجربه قبلی نداشتم $50 بهش دادم ولی تا الان پولی منتقل نشده . کاری که تونستم بکنم این بود که موضوع رو به E-Gold گزارش دادم و اکانتش رو بستند و بعد به دیتا سنترش هم گزارش دادم و سایتش هم بسته شد . البته طرف بعدش 3 تا اکانت E-Gold دیگه باز کرد . من چون برام این قضیه سخت بود که اینجوری کسی سرم رو کلاه بزاره . اکانتهای جدیدیش رو هم به E-Gold گزارش دادم و همش بسته شد . هر روز هم سایتش رو چک میکنم تا به محض اینکه راه بیفته یک ای میل به E-Gold بزنم . البته اینو هم بگم که طرف بعنوان یک کلاهبردار شناخته شده بود . اینو بعدا تو یک فروم بنام www.goldtalk.com خوندم که تا حلا چند هزاز دلار از این راه کلاهبرداری کرده . ولی خوب E-Gold میگفت باید از دادگاه نامه داشته باشی تا بتونی پولت رو پس بگیری
مگه ایگولد با یک گزارش معمولی اکانت رو میبنده ؟

Script

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز باید به عرض برسانم که بنده مدیر سایت هایی هستم که این آقا ادعا میکنه از ایشون کلاه برداری کردم براتون متاسفم که با این کارهای ناشایست و مذخرفتون میخواید سایتهایی رو که تغریبا 1 سال داره با افتخار کار میکنه در سطح بینالمللی خراب کنید
این آقا از ما یک اسکری÷ت و یک تم÷لیت خریداری کردند که روی هم شده 70 دلار این آقا خیال کرده که این اسکری÷ت فری لیسانس هست و هر چقدر که بخواد میتونه های÷ بزنه اما بعد از اینکه این موضوع رو فهمید به قول خودش میخواست اسکری÷ت رو برگردونه:lol: خیلی جالبه من هم قبول نکردم و با اسرار زیاد که من بیچاره ام و بد بختم قرار شد 50 دلار بهش برگردونم ولی ایشون کل مبلغ رو میخواست خیلی باحاله شما کلاه بردارید یا من خیال کردید که من اینقدر خرم که برنامه رو گرفتید حالا میخواید برگردونید
در کل شما هم شماره تلفن من رو دارید و هم میدونید در کدوم شهر هستم یعنی دلیلی نداره که بخوام کلاه برداری کنم اونوقت شما میگید 200 دلار به من دادید یعنی بریدن نون به نظر شما خدا رو خوش میاد که این کار رو میکنید شما که آدرس من رو داشتید چرا نرفتید شکایت کنید واقعا من براتون متاسفم که از این راه میخواید اسم یک سایت رو خراب کنید اما این رو بدونید که سایت شرکت ما خیلی بیشتر از اینا معتبره و با یک نوشته اعتبارش خراب نمیشه

lizardman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[آقا خجالت بکشید این چه کاریه که شما دارید میکنید این سایت ها رو خیلی ها میشناسند من الان 3 ماهه که دارم از آقای ابراهیمی خرید میکنم ایشون خیلی با شخصیت و خوش قول هستند و حاظرم به روی ایشون قسم بخورم من شخصا از روی ایشون خجالت زده هستم که یک شخص نا فهم میاد و داخل یک فروم این حرف ها رو مینویسه شما باید واقعا از خودتون خجالت بکشید که این کار رو میکنید مشخصات ایشون داخل سایت هست هم آدرس و هم تلفن
در ضمن گرون قیمت ترین برنامه های ایشون 80 دلار هم نیست شما چه طوری 200 دلار به ایشون دادید
من حاظرم قسم بخورم که این آقا روزی 300 دلار در آمدش هست هیچ وقت سایت خودش و شرکت خودش رو ایطوری خراب نمیکنه
براتون واقعا متاسفم

hacker2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من هم حرف شما رو کاملا تایید میکنم
واقعا جالبه یک نفر بیاد و داخل یک فروم یک چرتی رو بنویسه و همه هم قبول کنن
بنده هم آقای ابراهیمی رو کاملا میشناسم ایشون مدیر 10 12 تا سایت هستند که شاید بهتون بگم باور نمیکنید ولی لازم شد واسه اینکه ایشون رو خراب کردن من هم اینا رو بنویسم
ایشون مدیر سایتهای زیر هستند
مانیتورینگ http://www.hyipranking.com
سایت www.e-goldscript.com
http://exceptionaltemplates.com
وبسایت بین المللی www.e-goldscripts.net
www.e-goldscript.net
www.irandbc.com
و همچنین یک قطب بزرگی که اینجای جای گفتنش نیست
من فکر میکنم ایشون بیشتر از روزی 300 دلار در آمدشون باشه:lol:
آقای ابراهیمی من هم در مورد این جسارت به شما خجالت زده هستم به بزرگی خودتون ببخشیدش سایت های شما با این چیزا خراب نمیشه

rsbco

Registered User
لایک‌ها
0
اون سایت و شخصی که من گزارش کردم و بلافاصله اکانتش بسته شد . یک کلاهبرادار شناخته شده واسه ای گلد بود . تو سایت goldtalk خیلی ها ازش انتقاد کرده بودند و پول هر کسی که بهش مراجعه کرده بود بالا کشیده بود . مال من 50 دلار بیشتر نبود اما از یه نفر 4700 دلار رو بالا کشیده بود .
ای گلد نتنها اون اکانتش رو بست بلکه دو تا از اکانتهای دیگرش رو هم بست .
مگه ایگولد با یک گزارش معمولی اکانت رو میبنده ؟

mahyar2020

کاربر فعال
لایک‌ها
1
در جواب اين دوست كلاهبردار و شيادمون بگم كه حرف هاي ايشون از پايه و اساس مزخرف و چرت و پرت بوده و حتي اگه لازم باشه من تمام آرشيو مسنجر ياهوي خورم رو رو در اينجا قرار خواهم داد تا ديگران به طور كامل با يك كلاهبردار اينترنتي در سطح بين المللي آشنا شوند .

-اين آقا مدعي شده كه بنده يك اسكريپت فري لايسنس مي خواستم كه چون ايشون به من اون رو ندادند بنده اين حرف ها رو مي زنم!!!!
بلكه واقعيت اين است كه اين آقاي كلاهبردار بزرگ! يك هفته پيش با آيدي Irandbc با بنده به بهانه فروش تمپلايت وارد معامله ميشوند ، ايشون در ابتداي امر خودشون رو صاحب سايت exceptionaltemplates.com معرفي كردند و قرار بود كه يكي از تمپلايت هاي فلش اين سايت رو براي بنده بفرستند ،‌ و براي كلاهبرداري بيشتر از بنده مدعي شدند كه اسكريپت گلدر كدرز نسخه 4 را دارا مي باشند كه من هم به اين كلاهبردارها اطمينان كرده و پول به حساب اين شركت قلابي! ريختم ، چند ساعت بعد ايميلي از طرف اين آقا به بنده رسيد كه به ظاهر موارد درخواست من يعني اسكريپت و تمپلايت ضميمه اين نامه بود !!!!:(

ولي متاسفانه اين افراد كلاهبردار دو فايلي كه براي بنده ارسال نمودند فايل اولي كه اسكريپت بوده كاملا قلابي بودهو فايل دوم كه تمپلايت بوده كاملا متفاوت با تمپلايت سفارش داده من بود (تمپلايتي رو برام فرستادند كه همه جا مجوني ريخته). و بنده اين را بعد از تلاش براي نصب اين دو پيدا كردم كه بله اين شركت كلاهبردار فايل هاي جعلي رو براي بنده فرستاده اند .

بنده با تماس با اين شركت كلاهبردار از همين مدير شياد آن درخواست كردم كه اين اسكريپت رو براي بنده تغيير دهند ولي از آنجايي كه اين سودجويان طالب پول بيشتري براي كلاهبرداري بودند گفتند كه اين اسكريپت مشكل نداره و شما نمي توانيد آن را نصب كنيد!! بنده سريع به چند تا از دوستان خود كه آن ها خود يلي در ضمينه اسكريپت و php و .. هستند خواستم كه اين اسكريپت رو در سرور هاي ديگري روي هاست هاي ديگري نصب كنند كه من در اين مورد مطمئن شوم ولي همه آن ها به اين موضوع اشاره كردند كه اين اسكريپت 100 درصد قلابي بوده و داراي مشكل است (كه از آن ها درخواست خواهم كرد در اين فروم حرف بنده را تاييد كنند) و من حاظر هستم كه اين اسكريپت توسط هر كسي است كه مايل است در اين فروم مورد آزمايش قرار گيرد تا صحت گفته هاي بنده به دوستان ثابت شود .
پس از تماس دوباره با اين فرد شياد و كلاهبردار از بنده خواستند كه به حسابشان 20 دلار ديگر واريز كنم تا اين اسكريپت را برايم نصب كنند!!!!:blink:

متاسفانه بنده هر چه بيشتر با اين شركت قلابي تماس گرفتم بيشتر نا اميد شده و پول خود را از دست رفته ديدم ،‌ دو روز پيش با نصب تمپلايت نيز متوجه شدم كه اين نيز قلابي مي باشد و بنده مورد كلاهبرداري افراد شياد و سودجوي اينترنتي شده ام .
جالب اينجا است كه مدير شياد اين سايت در تماس تلفني بنده ، در درخواست بنده براي فرستادن تمپلايت اصلي كه بنده سفارش دادم سايت exceptionaltemplates.com را براي خودشان ندانسته!!!!!!! و هر گونه ارتباط با اين سايت رو منكر شده كه شما مي توانيد در پست هاي يكي از دوستان كلاهبردار ايشون كه به نظر مي رسد كه به سفارش همين كلاهبردار چند پست بالا را نوشته اند خودشان تاييد كردند كه اين سايت براي اين آقاي كلاهبردار مي باشد!!!(به روباهه مي گن شاهدت كيه مي گه دمم:lol: )

چند روز بعد از اين ماجرا از يكي از دوستانم مطلع شدم كه درست است و اين سايت نيز از افراد ديگري مانند من كلاهبرداري كرده ،‌ ولي ديگر دير شده بود و پول بنده دود شده بود .:(

لذا تنها كاري كه مي تونستم بكنم اين بود كه اين موضوع را به دوستان ديگر نيز گزارش دهم تا آن ها نيز مورد كلاهبرداري اين افراد شياد و كلاهبردار قرار نگيرند.

اگر هم لازم شود متن كامل صحبت هاي اين كلاهبردار بين المللي كه در آرشيو مسنجر بنده موجود هست را در همين فروم براي تاييد حرف هاي بنده قرار خواهم داد):hmm:

mahyar2020

کاربر فعال
لایک‌ها
1
اونوقت شما میگید 200 دلار به من دادید یعنی بریدن نون به نظر شما خدا رو خوش میاد که این کار رو میکنید شما که آدرس من رو داشتید چرا نرفتید شکایت کنید واقعا من براتون متاسفم که از این راه میخواید اسم یک سایت رو خراب کنید اما این رو بدونید که سایت شرکت ما خیلی بیشتر از اینا معتبره و با یک نوشته اعتبارش خراب نمیشه

من به شما 70 دلار دادم ولي به خاطر اين كار شما بالاي 200 دلار بنده ضرر ديدم :(
ولي بدونيد كه اين پول ها خوردن نداره و اون دنيا بايد جواب پس بديد:hmm:

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
حقیقتش من در قضیه این پرداخت ها و پولهائی که رد و بدل شده نیستم!!!!
ولی آقای mahyar2020 دو روز پیش به من پیغام داد و گفت که با نصب این اسکریپت مشکل داره و از من خواست که براش امتحان کنم!!!!
این اسکریپت به صورت انکود شده بود ، من طبق روال عمل کردم و تمام پرمیشن ها را همانطور که باید تنظیم کردم ولی متاسفانه فایل ایسنتال که یک فایل 64 کیلوبایتی بود بعد از اجرا قابل فهم برای سرور نبود و موتور زند نمیتونست اون را تفسیر کنه !!!
این موضوع را به آقای mahyar2020 گفتم و ایشان هم با کسی که ازشون این اسکریپت را گرفته بود تماس گرفت و فرد فروشنده اسکریپت یک فایل اینستال دیگه با حجم 25 کیلوبایت فرستاد و گفت این را امتحان کن!!!
این بار اینستال باز میشد ولی متاسفانه پست فرم کار نمی کرد و نمیتونست اطلاعات را در ستینگ آپدیت کنه کنه!!!

و چیزی که به بنده صد در صد اثبات شد این بود که مطمئنا این اسکریپت یا لااقل اینستالش مشکل داره!!!
البته این نظر بنده است، شاید هم از کم سوادی من باشه!!!

Script

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خجالت بکشید آقا چرا به جای این کار ها نمیرید شکایت کنید در ضمن میتونید درست صحبت کنید شما بالای 20 بار به شرکت ما تماس گرفتید حالا میگید که اصلا جواب نمیدیند

در جواب آقای 1رسین ارنینگ باید بگم ÷س شما تایید کردید که من به ایشون اسکری÷ت رو دادم ولی در نصب اون مشکل داشتید
هرکس که من به غیر از ایشون ÷ولش رو خوردم اینجا خواهشا بنویسه تا ببینم من تا به حال مال کی رو خورده بودم نمیدونستم
:lol:

hacker2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mahyar2020 :
من به شما 70 دلار دادم ولي به خاطر اين كار شما بالاي 200 دلار بنده ضرر ديدم :(
ولي بدونيد كه اين پول ها خوردن نداره و اون دنيا بايد جواب پس بديد:hmm:[/QUOT

آقای عزیز خفه شو خاک بر سر اینقدر نمیفهمه که اینجا فروم هست هر چی از دهنش در میاد میگه
من اگه جای آقای ابراهیمی بودم همین نوشته ها رو مدرک میکردم داخل این فروم بیچارت میکردم بردن هیسیت یک شرکت میفهمی یعنی چی
فقط کافیه اقدام بشه

lizardman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیفرهنگ بیشهور خفه شو

بالا