• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كلاهبرداري سايت e-goldscript

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
به نظر من واقعا یکی از فعالترین مدیرها امین است!!!!
چه از همون اولش که پیشنهاد تاسیس این بخش را داد و چه بعدا، که یک نمونه از کارهاش را میتونید ببینید!!!!
:blush: :blush:

GoldenCodes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من قبلا عضو بودم اینجا ولی اصلا نمیدونم چرا بن شدم :lol: فتوکبی جان سینا هاست سلام رسوند گفتش که منو از بنی در بیار . :blink: چرا من بن شدم آخه؟ :lol: لینکی هم که علت بن شدن هستش لود نمیشه :blink:

به هر حال این متن را من دیر خوندم چون با این سایت قهر کرده بودم.

ولی در ارامه صحبتهاتون بگم که irandbc او اولش سایت منو کبی بیست کرده بود تو فرانت بیچ و عکس اسکریبت منم کبی کرده بود تو سایتش :D

من صاحب سایت http://www.GoldenCodes.Com هستم و اسکریبتهام هم هر ماه آب دیت میکنم ولی خوب اون میخواست سوئ استفاده کنه دیگه

تازه اون سایت exception templates با اون قشنگی رو با سایت اینها مقایسه نکنید . اون کارش درسته بابا . خودتون فقط طراحی ها رو مقایسه کنید میفهمید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا کلاهبرداری در اینترنت متنوع هستش.

اما تا اونجا که من می دونم مرجع اصلی فروش هایپ اسکریپت goldcoders.com هستش و بقیه اسکریپتها کرک شده اند و goldcoders.com اصلا اونها رو تایید نمی کنه.
با سایتهای دیگه آشنایی زیادی ندارم. چون زیاد سر و کاری باهاشون ندارم (همون فارکس برای ما کافیه)

این سایت exceptionaltemplates.com هم تمپلیت واسه همین اسکریپت ها میفروشه و 2 بار دوستان من ازش خرید کردن که هر دو بار هم در کل خیلی راضی بودن و می گفتند که هم تمپلیتش قشنگه و هم پشتیبانیشون خوبه.

راستی اگه اشتباه نکرده باشم دوستم گفته بود که اونا چینی هستند.

پیشنهاد من هم به شما دوست عزیز اینه که اگه میخوای اسکریپتی بخری برو از سایت اصلی بخر. چون از همه مطمئن تره و اینطوری خیالت راحت تره. بقیه معلوم نیست که چجورین.

از این به بعد هم سعی کن با واسطه کار نکنی. چون ممکنه پولتو ببرن. اونوقت دستت به جایی بند نیست. ( البته جسارت به دوستان اسکریپت فروشمون نباشه)

قبول کن سایتهای معتبر هیچ وقت نمیان کلاه من و شما رو برداره. چون روزانه خیلی درآمد دارند.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
آقا این دوستمون مدیر سایت http://www.e-goldscript.com خیلی باحال تشریف دارند

اسکریپت که نسخه کرک شده گلد کدرزه.

تمپلیت ها رو هم از سایت exceptional templates برداشته عکسشو گذاشته.

جالبه تمپلیتها در سایت اصلی exceptionaltemplates.com قیمتی بین 30 تا 65 دلار دارند

اما این آقا اومده حداقل 15 دلار گرونتر قیمت گذاری کرده. همون تمپلیت 30 دلاری رو 45 دلار قیمت زده.:f34r:

اسکریپت که کرک شده بوده و احتمالا لایسنس جنریتور هم داشته خودش.

تمپلیت رو هم احتمالا سفارش از شما می گرفته و میبرده میداده به سایت سازنده.:lol:

این وسط 15 دلار مفتی به جیب میزده. ( 2 تا دونه ایمیل فروارد می کرده فقط):rolleyes:

عجب آدمهایی پیدا میشوند.

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
سلام
من قبلا عضو بودم اینجا ولی اصلا نمیدونم چرا بن شدم :lol: فتوکبی جان سینا هاست سلام رسوند گفتش که منو از بنی در بیار . :blink: چرا من بن شدم آخه؟ :lol: لینکی هم که علت بن شدن هستش لود نمیشه :blink:

به هر حال این متن را من دیر خوندم چون با این سایت قهر کرده بودم.

ولی در ارامه صحبتهاتون بگم که irandbc او اولش سایت منو کبی بیست کرده بود تو فرانت بیچ و عکس اسکریبت منم کبی کرده بود تو سایتش :D

من صاحب سایت http://www.GoldenCodes.Com هستم و اسکریبتهام هم هر ماه آب دیت میکنم ولی خوب اون میخواست سوئ استفاده کنه دیگه

تازه اون سایت exception templates با اون قشنگی رو با سایت اینها مقایسه نکنید . اون کارش درسته بابا . خودتون فقط طراحی ها رو مقایسه کنید میفهمید
سیناهاست ؟؟
من ایشون رو بن نکردم
یعنی اصلا بن نیست

GoldenCodes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از fotocopy :
سیناهاست ؟؟
من ایشون رو بن نکردم
یعنی اصلا بن نیست

آره منم گفتم که ایشون گفته که شما منو از بن در بیارید ;)

mahyar2020

کاربر فعال درآمد اینترنتی<br>فروشنده معتبر [<a tit
کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از mehrdad201 :
آقا این دوستمون مدیر سایت http://www.e-goldscript.com خیلی باحال تشریف دارند

اسکریپت که نسخه کرک شده گلد کدرزه.

تمپلیت ها رو هم از سایت exceptional templates برداشته عکسشو گذاشته.

جالبه تمپلیتها در سایت اصلی exceptionaltemplates.com قیمتی بین 30 تا 65 دلار دارند

اما این آقا اومده حداقل 15 دلار گرونتر قیمت گذاری کرده. همون تمپلیت 30 دلاری رو 45 دلار قیمت زده.:f34r:

اسکریپت که کرک شده بوده و احتمالا لایسنس جنریتور هم داشته خودش.

تمپلیت رو هم احتمالا سفارش از شما می گرفته و میبرده میداده به سایت سازنده.:lol:

این وسط 15 دلار مفتی به جیب میزده. ( 2 تا دونه ایمیل فروارد می کرده فقط):rolleyes:

عجب آدمهایی پیدا میشوند.

آره ،‌آدم هاي خيلي نامردي بودند
اين پول هايي كه از مردم مي خورند انشاالله كوفتشون بشه:hmm:

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
آره منم گفتم که ایشون گفته که شما منو از بن در بیارید ;)
من میگم بن نیست شما میگی از بنی درش بیار ؟

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از mahyar2020 :
آره ،‌آدم هاي خيلي نامردي بودند
اين پول هايي كه از مردم مي خورند انشاالله كوفتشون بشه:hmm:
شکایتی چیزی نکردی؟

mahyar2020

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از sascovach :
شکایتی چیزی نکردی؟

فعلا اصلا وقت و حوصله اين كار رو ندارم

در ضمن بگم كه دو سايت goldcoders و exceptionaltemplates از اين سايت كلاهبردار به خاطرجعل تمپلايت و معرفي خود به عنوان مدير اين سايت ها از اين سايت شكايت كرده اند كه به احتمال زياد به زودي سايت اين كلاهبرداران بسته خواهد شد:hmm: :)

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
میدونی دوست عزیز تو ایران چون قانونی واسه این کار نداریم کسی توجهی نمی کنه.

همونطور که تو چت بهت گفتم. اون دو تا سایت اصلی گفتند که به هاستینگش میگیم حساب رو بلاک کنه چون داره محصولات اونها رو غیر قانونی می فروشه.

در ضمن من فکر کنم شما اگه بخوای از اینها شکایت کنی باید یه هزینه ای رو هم بپردازی.

بهتره به جای خسته کردن خودمون و درگیر ادارات دولتی شدن در همین فرومها اطلاع رسانی کنیم به دوستان دیگمون. سایتی که باز باشه اما مشتری ای نداشته باشه هیچ فرقی با یه سایت بسته نداره.

همین که بچه ها بدونند اینا قصدشون چیه واسشون کافیه و کاسبیشون خودبخود تعطیل میشه. شما هم لازم نیست هزینه ای رو بابت شکایت پرداخت کنی دوست من.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خوب آخه این فردا اسم سایتش رو عوض میکنه دوباره کارش رو شروع میکنه
خودت که میدونی ثبت کردن یه دامین جدید چقدر راحته
بعدش دوباره روز از نو روزی از نو و به همین ترتیب تعداد تاپیک های مشابه به این تاپیک زیاد میشه

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mahyar2020 :
متاسفانه با وسيع تر شدن دامنه تجارت الكترونيك هر رو روز شاهد كلاهبرداري هاي افرداي سودجو هستيم كه هدف آن ها تنها خالي كردن جيب مردم است . :( :wacko:

اين بار اين كلاهبرداري توسط يك شركت(بااصطلاح 3 نفره) كه با تاسيس شركتي در شهر دامغان با چند سايت اينترنتي مختلف اقدام به كلاهبرداري در سطح بين المللي مي كنند :eek:

اين افراد با گرفتن مبالغي از افراد در زمينه فروش اسكريپت و طراحي سايت و... اقدام به كلاهبرداري از آنها كرده و پول افراد را از طريق مختلف مي خورند!!

يكي از افراد اين گروه مامور آن است كه با گشت و گذار در فروم هاي ايراني و خارجي با مشتريان خود از هر طريقي تماس برقرار كرده و از آن ها به بهانه فروش اسكريپت و ... كلاهبرداري كند . كه اين فرد حتي در همين فروم پرشن تولز نيز به تبليغ مي پردازد !!(با نام irandbc كه حتما با آن روبرو شده ايد )

ليست بعضي از سايت هاي اين كلاهبرداران كه مواظب باشيد هيچ خريدي از اين سايت ها نكنيد
www.e-goldscrip.com
www.irandbc.com
www.e-goldcript.net
www.e-goldcripts.net
http://exceptionaltemplates.com اين سايت هم متعلق به اينها مي باشد مواظب باشيد!!!!!

كه مطمئنا سايت هاي بيشتري بايد باشد ...

اين سايت از بنده نزديك 200 دلار كلاهبرداري كرده:eek: و جالب اينجاست كه مدير اين باصطلاح شركت به راحتي مي گويد كه به علت اينكه قانوني در مورد تخلف اينترنتي در كشور نداريم كسي نمي تواند با آن ها برخوردي كند :blink: (عجب آدم هاي بيشرفي پيدا مي شود.)

وظيفه من اين بود كه اين كلاهبرداري رو به اطلاع دوستان برسانم تا آن ها گول چنين آدم هاي رذل و كثيفي رو نخوردند و ضرر هايي مثل من رو متقبل نشوند :(

دوستان نظري دارند كه بتونم با اين كلاهبردارها برخورد قانوني انجام بدهم و پول خودك رو زنده كنم؟:(

البته من در نظر دارم تا از اين شركت شكايت كنم تا با برخورد قانوني و تعطيلي شركت پول من و ساير مالباختگان برگردد و كلاهبرداران به مجازات خود برسند.

نگاه کن دوست عزیز من نمی گم که سایت ایگلد اسکریتس کلاه بردار نیست چرا هست ولی سایت www.irandbc.com کلاه بردار نیست دوستم 2-3 روز پیش داد سایت هاپشو داد اونا ساختن یعنی اسکریپ و قالب سایتش مال اونا هست ( از اونجا خریداری کرده )
اینم از آدرس سایت هایش http://www.rigid-hyip.com
اگه باور نداری یک ایمیل به [email protected] به صورت فینگلیش بزن تا بهت بگه که اسکریپت و قالب سایتش رو از کجا گرفته

ولی خواستم بگم که شما وقتی که سایت e-goldscripts.com اومده از شما کلاه برداری کرده چرا میری irandbc بدبخت بیچاره رو کلاه بردار معرفی می کنی

لطفا قبل از اینکه حرف بزنی اول تحقیق کم بد حرف بزن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
دوست عزیز

اقدامی که سایت ایران دی بی سی انجام داده

یعنی قرار دادن محصولات دیگران ( سایتهای gold coders و exceptionaltemplates ) نقض قانون کپی رایت هستش و چنانچه اونها متوجه بشن ممکنه که به هاستینگش تذکر بدن.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نقل از sascovach :
خوب آخه این فردا اسم سایتش رو عوض میکنه دوباره کارش رو شروع میکنه
خودت که میدونی ثبت کردن یه دامین جدید چقدر راحته
بعدش دوباره روز از نو روزی از نو و به همین ترتیب تعداد تاپیک های مشابه به این تاپیک زیاد میشه

میدونی دوست عزیز

بهتره در این مورد به جای واسطه ها مثل همین سایت مستقیما با خود سایتهای اصلی معامله کنید.

فکر نمی کنم هیچکدوم از اون 2 تا سایت ایرانیها رو قبول نداشته باشن چون هیچکدومشون امریکایی نیستند.

در ضمن معتبر هم هستند و سایتهای زیادی باهاشون کار می کنن.

sascovach

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آره قبول دارم پیشگیری همیشه بهتر از درمانه
از اول از یه جای درست حسابی آدم خرید کنه که این چیزا پیش نیاد

mahyar2020

کاربر فعال
لایک‌ها
1
من هم كه توبه كردم از اين جور سايت ها چيزي بخرم
با گفته آقا مهردار كاملا مواقم كه مي فرمايند از خود سايت هاي اصلي خريد كنيد
ديگه خيال آدم راحته كه يه چيز درست و حسابي دستش مياد

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
به نقل از egoldiran.biz :

نگاه کن دوست عزیز من نمی گم که سایت ایگلد اسکریتس کلاه بردار نیست چرا هست ولی سایت www.irandbc.com کلاه بردار نیست دوستم 2-3 روز پیش داد سایت هاپشو داد اونا ساختن یعنی اسکریپ و قالب سایتش مال اونا هست ( از اونجا خریداری کرده )
اینم از آدرس سایت هایش http://www.rigid-hyip.com
اگه باور نداری یک ایمیل به [email protected] به صورت فینگلیش بزن تا بهت بگه که اسکریپت و قالب سایتش رو از کجا گرفته

ولی خواستم بگم که شما وقتی که سایت e-goldscripts.com اومده از شما کلاه برداری کرده چرا میری irandbc بدبخت بیچاره رو کلاه بردار معرفی می کنی

لطفا قبل از اینکه حرف بزنی اول تحقیق کم بد حرف بزن

منوهاش کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! :blink:

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از k750i :
منوهاش کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! :blink:

منوهاش گوشه سمت راست سایت هستند
برای دیدن سایت از اینترنت اکسپلور استفاده کنید​

بالا