• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كلوپ هواداران بروسيا دورتموند

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
یه خسته نباشید در پایان فصل به همه هواداران - بازیکنان - مربیان - و علی الخصوص مصدومان دورتموند ;)
jogadores-do-borussia-dortmund-comemoram-com-a-torcida-a-vitoria-por-1-a-0-contra-o-werder-bremen-1332005640736_956x500.jpg

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
منم یه خسته نباشید میگم هم به دورتموند و هم به یگانه کاربر فعال تاپیک دورتموند عزیز al2 دوست داشتنی
به امید فصلی بهتر و پر از موفقیت برای دورتموند

NaVaZ

Registered User
لایک‌ها
272
ایموبیله در اردوی آتزوری: می خواهم به دورتموند بروم

چیرو ایموبیله، گلزن اول فوتبال ایتالیا، در اردوی آماده سازی تیم ملی کشورش در راه جام جهانی، رسما برای انتقال به دورتموند ابراز علاقه کرد.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران و به نقل از وبسایت گل آلمانی، گلزن 24 ساله باشگاه تورینوی ایتالیا ملقب به الماس تورین، که اصلی ترین گزینه برای جانشینی لوا در وستفالن دورتموند است، بار دیگر تمایل خود برای پیوستن به دورتموند را اعلام کرد.

ایموبیله در این خصوص به خبرنگاران حاضر در اردوی آتزوری گفت: "مسلما من آرزو دارم در باشگاه بزرگی بازی کنم و در لیگ قهرمانان بدرخشم. دورتموند باشگاه فوق العاده ای است که این امکان را برایم فراهم خواهد کرد، بوندس لیگا نیز لیگ هیجان انگیزی است."

الماس تورین که در کنفرانس مطبوعاتی تیم ملی ایتالیا حضور داشت افزود: "من به دنبال جاه طلبی و حضور در دورتموند هستم. امیدوارم این انتقال بدون مشکل صورت گیرد. به عقیده من تنها مشکل یادگیری زبان آلمانی است که کمی سخت خواهد بود."

ایموبیله در پایان همچنین اعتراف کرد حتی از دیگر بازیکنان ایتالیایی حاضر در فوتبال آلمان، نظیر لوکا کالدیرولا و جیلیو دوناتی، و حتی بازیکنان پیشین حاضر در این لیگ نظیر لوکا تونی نیز سوالات زیادی پرسیده است. گفتنی است باشگاه دورتموند با این گلزن ایتالیایی به توافق نهایی دست یافته و تنها مشکل کنونی بر سر این انتقال رضایت باشگاه تورینو است.

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
با درخواست باشگاه لیورپول انگلستان، دیدار دوستانه ای میان بروسیا دورتموند و این تیم انگلیسی اوایل ماه آگوست در انگلیس برگزار خواهد شد.
به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛ به گفته سخنگوی باشگاه لیورپول، این باشگاه به منظور انجام یک دیدار دوستانه برابر دورتموند، درخواست ارسال کرده، که این درخواست با موافقت یورگن کلوپ مواجه شده است. این دیدار دوستانه، اوایل ماه آگوست 2014 در انگلستان برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ هردو تیم در فصلی که گذشت به عنوان نایب قهرمانی در لیگهای داخلی خود رضایت دادند.

borussia.jpg

liverpool_supporters_20716.jpg

_professor_

Registered User
لایک‌ها
1,224
از یه طرف هوادارای بارسا خیلی دوست دارن رویس بیاد تو تیم...

خودمم خیلی دوست دارم رویس رو تو لباس بارسا ببینم ولی به نظرم اگه از تیمش جدا بشه،از فصل دیگه دورتمند خیلی ضعیف میشه چون لواندوفسکی(که رفت) و رویس دو تا از مهره های اصلی تیم هستن

با عکس بالا هم کاملا موافقم خیلی نامردن به مولا
:D

hamed599

Registered User
لایک‌ها
2,677
همونطور که تو برنامه ای از شبکه ورزش گفت این مرام بایرن مونیخ هست که خیلی قته این بلا رو سر رقبای خودش میاره

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
از کی تا حالا برنامه ای در شبکه ورزش شده وحی منزل؟
صدا و سیمای ایران رو که دیگه همه می دونن نظراتش غیرکارشناسی و سلیقه ای هست

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
al2 جان شما دیگه چرا؟ شما چرا این حرفا رو تایید می کنی و این اتهامات رو به بایرن میزنی؟
والا فدات شم اتهام چیه:rolleyes: اینو من خودم تو انجمن بایرنی ها دیدم ;)
ولی خب خداوکیلی همچین پربیراه هم نمیگه

Miracles

Registered User
لایک‌ها
805
والا فدات شم اتهام چیه:rolleyes: اینو من خودم تو انجمن بایرنی ها دیدم ;)
ولی خب خداوکیلی همچین پربیراه هم نمیگه
تو انجمن بایرنی ها کاریکاتور زیاد میذارن ولی دلیل نمیشه همرو صددرصد قبول داشته باشن :D
در این مورد بایرن مقصر نیست مقصر رو باید خود تیم دورتموند دونست که نمی تونه بازیکناش رو نگه داره
مطمئنا گوتزه و لوا چون دلشون با تیم نبود به بایرن هم نمیومدن میرفتن یه تیم دیگه همونطور که رئال هم مشتری پر و پاقرص لوا بود و اگر بایرن اقدام نمی کرد فصل بعد تو رئال بازی می کرد تازه مبلغ پیشنهادی رئال بیشتر از بایرن بود ولی لوا بایرن رو انتخاب کرد چون تیم مورد علاقه بچگیش بوده

• Like
Reactions: al2

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
دیروز 17مین سالروز قهرمانی دورتموند در اروپا بود
سال 1997 با برتری 3-1 مقابل یوونتوس

10375995_912371368774844_7027744640536806459_n.jpg

Liverca

Registered User
لایک‌ها
715
ای جانم بازی دوستانه با لیورپول. اینقدر با رم بازی دوستانه کردیم خسته شدیم به خدا (مالک دو تا باشگاه یکیه 4 ساله بازی دوستانه تابستانی داریم)

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254

رسمی: ایموبیله به بروسیا دورتموند پیوست

چیرو ایموبیله، مهاجم 24 ساله تیم تورینو که تحت مالکیت اشتراکی با یوونتوس بود به طور رسمی به بروسیا دورتموند آلمان پیوست.
ایموبیلـه ظهر دیروز تمرینات تیم ملی ایتالیا را برای پیوستن به بروسیا دورتموند با هماهنگی قبلی ترک کرد و وارد شهر دورتموند شد.

بعد از تست های پزشکی ابتدایی، این بازیکن به طور رسمی به باشگاه دورتموند ملحق شد. آقای گل 24 ساله سری‌آ پس از اینکه به عنوان جانشین لواندوفسکی به جمع زردپوشان، ایدونا پارک پیوست به بیلد گفت:
"خیلی خوشحالم که همه اتفاقات به خوبی دنبال شد و ما به توافق رسیدیم. نمی‌توانم برای بازی کردن با پیراهن دورتموند بیش از این صبر کنم. "
گفته می‌شود فروش این بازیکن با 19.5 میلیون یورو به این تیم آلمانی صورت گرفته است.
tarafdari.com

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
5 ساله هم هست قراردادش
--------------------------------------------------
گوندوگان هم گفته بزودی برمیگردم
گفته 5 جولای که تمرینات شروع میشه اگه نرسم تو آگوست دیگه حتما میرسم:p:D

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
اشملزر مصدوم بود یا آماده نبود که جاش اریک دروم رو بردن؟

• Like
Reactions: al2

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254

واکنش ها به مصدومیت مارکو رویس؛ مگر برای آلمانی ها نیز چنین اتفاقاتی روی می دهد
مصدومیت مارکو رویس همانند شوکی بود که علاوه بر طرفداران وی، هم تیمی های او را نیز تحت تاثیر گذاشته است.
سایت اینترنتی هفته نامه آلمانی Spiegel در مطلبی به جمع آوری واکنش های ورزشکاران معروف آلمانی نسبت به مصدومیت مارکو رویس که در شیکه های اجتماعی انتشار یافته بودند، پرداخته است.

شکودران موصطفی: "من برای رویس یه شدت متاسفم، او فصل خوبی پشت سر گذاشته بود و امیدوارم که به زودی به میادیم بازگردد."

هانس یوآخیم واتسکه از سران دورتموند: "واقعا برای رویس بسیار حیف شد، با توجه به این که او در فرم بسیار ایده آل خود بود. ما امیدواریم که او خیلی سریع بازگردد و در فصل آینده در پیراهن زرد و مشکی دورتموند بار دیگر خوش بدرخشد."

لوکاس پودولسکی: "عجب بد شانسی، امیدوارم که به زودی از مصدومیت نجات یابی. ما در برزیل به خاطر تو تمام سعی مان را خواهیم کرد."

مسوت اوزیل: "لحظاتی وجود دارند که برای توصیف آنها کلمه ها نیز به کار نمی آیند، سرت را بالا نگه دار مارکو."

آندره شوزله: "من از شندیدن این خبر بسیار ناراخت شدم، توصیفش برایم سخت است، برایت بهترین آرزوها را دارم."

الیور بیرهوف: "من برای مارکو بسیار متاسف هستم. نبود او چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ روحیه ای که به تیم می داد جبران نشدنی است، مارکو کمبود تو در برزیل احساس خواهد شد."

گری لینیکر (ستار سابق تیم ملی انگلیس): "یک نفر دیگر از سفر به برزیل بازماند، از کی برای آلمانی ها هم چنین اتفاقاتی روی می دهد."

دیتمار هامان: "نبود رویس در جام جهانی فشار را بر تیم افزایش خواهد داد، او غیر قابل جانشین است."

دیرک نویتسکی (ستاره آلمانی حاضر در رقابت های NBA): "رویس به جام جهانی نمی رسد؟ اوه خدای من چه خبر نلخی.

سباستین لخ (قهرمان آلمانی قایقرانی المپیک): "چه خبر تلخ و ناراحت کننده ای، کلمات از توصیف آن عاجر هستند."

زابینه لیچیکی (ستاره تنیس بانوان آلمان): "نه خدای من، از دست دادن جام جهانی برای او بسیار سخت خواهد بود، اما او ختما قوی تر باز خواهد گشت."

فلیکس اشتورم (قهرمان آلمانی بوکس): "خیلی حیف شد."

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
دوستان
میگن ایلیکای گوندوغان 12 کیلو اضافه وزن داره...!
یکی ازش عکس بذاره ببینم شبیه قویترین مردان جهان شده یا نه...!:دی

بالا