سلام
من تو این فروم تازه وارد هستم اما تو فروم های دیگه یه سابقه ای دارم.
یه چند تا نکته بود حیفم اومد نگم.
1- این کلیپ های به اصطلاح +18 رو که میزارید فکر فیلتر شدن سایت رو هم بکنید مخصوصا با اون سیاسی هایی که میزارید ( ناو داره فشنگ داره .... ) اجازه ندید اتفاقی که برای فروم ما افتاد اینجا هم تکرار بشه حالا کاری به درستی یا نادرستی کار ندارم. گرچه خودم هم به شدت مخالف این چیزا هستم.
2- اون داداشی هم که یه جدول کامل کلیپ گذاشته بود و مدعی بود که از جایی کپی برداری نکرده اگه جرات داشته باشه و آدرس وبلاکش رو بزاره وقتی برید اونجا میبینید که کلی سخن رانی کرده که میخوام پسورد بزارم تا کپی برداری نشه. حال اینکه تو فرومی که من هستم کلیپ هایی رو که خودم مستقیم گذاشتم و مطمئن هستم کسی تا حالا در ایران برای دانلود نزاشته رو با همون اسم و دقیقا با همون توضیحی که من گذاشتم ور داشته گذاشته تو سایتش.
3- اختلاف نظر تو این تایپیک خیلی زیاده تایپیک به 23 صفحه رسیده که بیشتر صفحات فقط به حرف و پیام شخصی ارتباط داره تا کلیپ.
4- دوستانی که کلیپ میزارن لطف کنن از سایت مگا آپلود استفاده نکنن چون محدودیت دانلود داره و مدت زمان لود شدن صفحه اش هم طولانی.
منم کلی کلیپ دارم کلیپ هایی که مطمئنم جایی گیر نمیارید اما الان متاسفانه نمیتونم براتون لینک بزارم چون از دیشب بیخوابی زده بود به سرم الانم با اجازه همتون میخوام بره کله پاچه بخورم .
در هر حال ببخشید اگر نظراتم براتون خوش نیست