Danial-Dabiri
Registered User
عمو جون اپلود شدا!!!!!به نقل از شايان :چي شد آقا يكي بفرسته به من من upload كنم ديگه اگه كسي جا نداره !
عمو جون اپلود شدا!!!!!به نقل از شايان :چي شد آقا يكي بفرسته به من من upload كنم ديگه اگه كسي جا نداره !
بهنام نزده بود تاپیکشو؟به نقل از tintin :این کلیپ خیلی باحاله !!!! یارو میگه : ...... بچه ....... ! این جمله رو 100000 بار میگه !!!!1
من تو این پاسگاه .....به نقل از tintin :این کلیپ خیلی باحاله !!!! یارو میگه : ...... بچه ....... ! این جمله رو 100000 بار میگه !!!!1
چرا، کار خودش بودبه نقل از Shahedr :بهنام نزده بود تاپیکشو؟![]()
ایناهاش ! http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=15851به نقل از Shahedr :بهنام نزده بود تاپیکشو؟![]()
منظور شما کلیپ های دوبله شده راهنمایی رانندگی نیست؟!به نقل از komeil666 :سلام من به دنبال يك ويديو كليپ موبايل كه خيلي خنده داره ميگردم![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
اين ويديو كليپ كه بهتر بگم انيميشن داستانش اينه كه برداشتن روي اون انيميشن كه به صورت اگهي ودرباره تخلفات رانندگيه راننده اتوبوس است فحش و فحشكاري گذاشتن (يعني دوبله كردن با صداهاي خنده دار)حالا اگه كسي داره رو كنه تا هم من وهم بچه هاي ديگه استفاده كنن درضمن اگه ويديو كليپ يا انيميشنخنده دار ديگه اي هم داريد بذاريد