هرگز به دونبال پاسخ اين سوال مباش كه همواره مسئله اي بوده سكرتبه نقل از daftarekhaterat :چقدر وزن كم كردي با اين؟
به نقل از Monirzadeh :هرگز به دونبال پاسخ اين سوال مباش كه همواره مسئله اي بوده سكرت
البته علتش را خدا عالم است :happy:
به نقل از hwt :
به نقل از Gt_Max :بعدش اون قدر دكمه هاش رو فشار بده تا لاغر شي...
تمرين خوبيه... :happy:
اسپيرو اومدبه نقل از daftarekhaterat :اي بابا...
راستي من ميخوام قابليت لاغري موضعي هم داشته باشه ها. گمونم يه مقدار گرونش ميكنه...
اسپيرو جان كجايي پسر؟!
شب خيز؟!به نقل از Spiro :اسپيرو اومد
رفتم اسمشو ديدم از همونايي بود كه شب خيز تبليغ ميكرد مجيك بلت چه اسم مزخرفي هم داشت
عمه جانه ديگه اون رفت برام خريد من كه روم نميشد :blush: :lol:
فك كنم برام يه 85 تومني آب خورد
قابليت آب كردن موضعي هم داره ديگه
به نقل از daftarekhaterat :شب خيز؟!
خب از امكاناتش بگو. سايت داره؟ چرا اين مدل رو انتخاب كردي؟
يا همون ليپوساكشن.. بابا بي خيال!به نقل از Monirzadeh :من كه اصلا به اين چيزا اعتقاد ندارم فكرم نمي كنم جواب بده ولي حال كه بحث لاغري شد
نوعي عمل وجود داره كه احتمالا همه خبر دارن ه با جراحي چربي ها را مي كشن يا مي سوزونن و از پوست جد مي كنن بدي اينگونه عمل ها توي اينه كه شخص بعد از عمل كردن ديگه نميتونه در نزديكي حرارت قرار بگيره براش مشكل ساز مي شه
اي بابا! يا توي اين تايپيك نمياي اطلاعات بدي يا وقتي مياي ساعت يك و نيم نصفه شب!به نقل از Spiro :سايت ؟
خوب زودتر ميگفتي ميرفتم ميديدم الان باز دوباره همه خوابن
دوتا كمربند فسقلي ديگه هم داره برا دور بازو و ايناست شارژ هم ميشه
اتخابشو كه گفتم عمه جانم رفت خريد خانوما به اين چيزا بيشتر واردن :wacko:
گفتم تا دوباره كار به نصفه شب نكشيده تايپيك رو بيارم بالا!به نقل از daftarekhaterat :اي بابا! يا توي اين تايپيك نمياي اطلاعات بدي يا وقتي مياي ساعت يك و نيم نصفه شب!
آخه من بايد يه عكسي ازش ببينيم بدونم پكيجش چي ها داره؟ اسم دقيقش چيه؟ كجاييه؟ ...
دفي هر چي جعبه و اينستراكشن رو ورانداز كردم آدرس سايت پيدا نكردم :blink:به نقل از daftarekhaterat :گفتم تا دوباره كار به نصفه شب نكشيده تايپيك رو بيارم بالا!
اسپيروجان كجايي؟!
ببين اسپيرو جان.. من پرسيدم از اين كمربندها توي يزد پيدا نميشه ميتوني واسم قيمت بگيري؟ پورسانت شما هم محفوظه!به نقل از Spiro :دفي هر چي جعبه و اينستراكشن رو ورانداز كردم آدرس سايت پيدا نكردم :blink:
عكس اينارو چه جوري بذارم آخه مورد دارن لباسشون مناسب نيست بهونه بدي دست بعضيا ميان راحت فيلتر ميكنن :wacko:
عمه خدا بگم چيكارت كنه با اين خريدت
دفی حالا راستش رو بگو ، چند تنی؟ خیلی اوضاعت خیطه؟؟به نقل از daftarekhaterat :ببين اسپيرو جان.. من پرسيدم از اين كمربندها توي يزد پيدا نميشه ميتوني واسم قيمت بگيري؟ پورسانت شما هم محفوظه!
من يه جايي خوندم كه از كرك شتر قزاقستاني درست شده! راسته؟!
عكس من توي بعضي بخش ها هست. راستش خيلي اوضاع خيط نيست اما ميگن هر سانتيمتر كه به دور شكم اضافه ميشه چند سال از عمر آدم كم ميشه...به نقل از amin-asemi :دفی حالا راستش رو بگو ، چند تنی؟ خیلی اوضاعت خیطه؟؟