• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك: خريد گوشي موبايل

a_atabak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا بفرمایید نوکیا 6260 فنلاندیش هست یا نه ؟ من از یه مغازه پرسیدم گفت آلمانیه .

pouyan_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا راستش من حدود 10 روز پيش از دوبي اس 65 گرفتم هنوز ازش استفاده نكردم(حتي هنوز قفل شبكش رو باز نكردم)...داشتم فكر ميكردم هنوز كه اكبنده برم پس بدم يك چيز بهتر بگيرم!!!!!!!!!!!!! مي خواستم بدونم چيكار كنم...............پسش بدمّّ!!!! :confused:

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8

pouyan_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك سوال فني!!!!!!
كيفت عكس از روي مگا پيكسل معلوم مي شه ............مي خواستم بدونم كيفيت فيلم برداري گوشي از كجا معلومه!!!!!!!!
يك سواله ديگه......هدستي كه يك شركت مثلآ زيمنس مي زنه به نوكيا مي خوره!!!!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
يه جواب ساده:
- كيفيت عكس هم از روي رزولوشن معلوم نمي شه. كيفيت تصاوير گرفته شده توسط 7610 و S65 علي رغم مگاپيكسلي بودن دوربين شون از K700 كه دوربنش VGA ـه پائين تره، البته به چشم من!

- ميزان تفاوت توي كيفيت فيلم برداري گوشيا كم تر از تفاوت كيفيت عكاسي شونه، چون با تقريب خوبي مي شه گفت كيفيت همه شون افتضاحه و البته بين اينا، بعضيا از بقيه افتضاح ترن مثل ×23× ;)

- كانكتور هدست هاي سيم دار براي برند هاي مختلف عموما متفاوته. ولي براي هدست هاي بي سيم به دليل تبعيت از استانداردهاي Bluetooth سازگاري به طور كامل بين برندهاي مختلف وجود داره و مثلا زيمنس به نوكيا مي خوره!

pouyan_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من بايد از كجا بفهمم كه كيفيت فيلم برداري يك گوشي از چه قراريه ........!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
اون چيزي كه مسلمه اينه كه از روي ظاهرش نمي شه فهميد ;) (شوخي)

اكثريت قريب به اتفاق گوشي هاي موجود قابليت فيلم برداري شون حداكثر محدود مي شه به رزولوشن QCIF يعني: 174×144 پيكسل. پس انتظار كيفيت خاصي نمي شه ازشون داشت.
براي اينكه بفهمي توي اين اندازه كم، كدوم گوشي كيفيتش بهتره بايد به Review هايي كه سايت هاي معتبر در اين مورد نوشتن مراجعه كني، چون اونا اين مقايسه رو در شرايط برابر با گوشي هاي مختلف انجام مي دن.

pouyan_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس فرق هندس فري با هدست سيم دار تو چيه..........!!!!!

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
خودموني بخواي... هيچي!

بالا