• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك در مورد اينترنت در شبكه محلي

barg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..اگر كسي مي تواند من را در زمينه تنظیمات mdaemon & exchange server راهنمایی کنید.
من 2تا سرور دارو که روی یکیexchange server نصب است و برای ایمیل ها ی داخلی و تنظیم قرار ملاقات ها و جلسات استفاده میکنم (با تنظیماتoutlook ) ..روی یک سرور دیگر mdeamon نصب کردم,با ccproxy می خواهم intenet sharing داشته باشم..حالا تنظیمات mdaemon را می خوام...برا یsend/recive میل ها ی خارج از شرکت.
لطفا راهنمایی کنید.
[email protected]
[email protected]
باتشکر فراوان :blush:
در ضمن اگر راهنماوکتاب آموزش مفید یاebook سراغ داريد معرفي نماييد.

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از barg :
سلام..اگر كسي مي تواند من را در زمينه تنظیمات mdaemon & exchange server راهنمایی کنید.
من 2تا سرور دارو که روی یکیexchange server نصب است و برای ایمیل ها ی داخلی و تنظیم قرار ملاقات ها و جلسات استفاده میکنم (با تنظیماتoutlook ) ..روی یک سرور دیگر mdeamon نصب کردم,با ccproxy می خواهم intenet sharing داشته باشم..حالا تنظیمات mdaemon را می خوام...برا یsend/recive میل ها ی خارج از شرکت.
لطفا راهنمایی کنید.
[email protected]
[email protected]
باتشکر فراوان :blush:
در ضمن اگر راهنماوکتاب آموزش مفید یاebook سراغ داريد معرفي نماييد.

من تاحالا با اين برنامه اي كه گفتي كار نكردم، ولي به نظرم لازم نيست خودت رو درگير پروكسي و .... كني تا بتوني ااينترنت رو (اون هم با مودم!) روي شبكه Share كني، فكر كنم اگه از ICS خود ويندوز استفاده كني كارت رو سريع تر و بي دردسر تر راه ميفته (مگه اينكه تعداد كسايي كه ميخوان با اون اينترنت كار كنن زياد باشه كه در اون صورت ميتوني از يه برنامه قوي تر براي اين كار مثل ISA استفاده كني)

barg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از راهنمايت.
ولي تعداد كاربران زياد است و مي بايست از پروكسي خاصي استفاده شود.شرايط استفاده دايم نيست كه از خط lease استفاده كنم.خودم با ccproxy كار كردم خوب بوده ولي حالا كه مي خواهم نصب كنم crack اون درست جواب نمي ده.بين 3 تا 5 نود رو فقط.
در مورد mail server ...برنامه اي غير از mdaemon مثلا imail چطوره؟مي تونيد راهنمايي كنيد چطور تنظيم كنم؟؟؟؟
ممنون :blush:

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
3-5 نود خيلي زياد نيست، فكر كنم ICS جواب كارت رو بده، به هر حال اگه بخواي راحت باشي از Kerio Winroute Firewall هم ميتوني استفاده كني، واسه شبكه هاي متوسط خوب جواب ميده، امكاناتش هم عاليه، راحت هم نصب ميشه ...

چرا از mdaemon نميخواهي استفاده كني ؟ اگه mdaemon رو خواستي من يه چيزايي ازش سر در ميارم ولي iMail رو فقط 1-2 بار تفنني! نصب كردم، ولي ميدونم خيلي از Host ها اينترفيس وب ميلشون همين آي-ميل هست و خوب هم كار ميكنه...

barg

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alizaman :
3-5 نود خيلي زياد نيست، فكر كنم ICS جواب كارت رو بده، به هر حال اگه بخواي راحت باشي از Kerio Winroute Firewall هم ميتوني استفاده كني، واسه شبكه هاي متوسط خوب جواب ميده، امكاناتش هم عاليه، راحت هم نصب ميشه ...

چرا از mdaemon نميخواهي استفاده كني ؟ اگه mdaemon رو خواستي من يه چيزايي ازش سر در ميارم ولي iMail رو فقط 1-2 بار تفنني! نصب كردم، ولي ميدونم خيلي از Host ها اينترفيس وب ميلشون همين آي-ميل هست و خوب هم كار ميكنه...

مرسي-خودم هم راغب هستم از mdaemon استفاده كنم..فقط تنظيماتش رو بلد نيستم...مي تونيد كمك كنيد...فوري..در صورت توانايي با 09121754689 تماس بگيريد.لطفا" ......مسئله مرگ و زندگي است :lol: :D :rolleyes:
ممنون..
منصوره عدالتي

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از barg :
مرسي-خودم هم راغب هستم از mdaemon استفاده كنم..فقط تنظيماتش رو بلد نيستم...مي تونيد كمك كنيد...فوري..در صورت توانايي با 09121754689 تماس بگيريد.لطفا" ......مسئله مرگ و زندگي است :lol: :D :rolleyes:
ممنون..
منصوره عدالتي

نصب مقدماتي mdaemon كار سادهاي يه!
1- CD رو ميذاري و Setup رو اجرا ميكنيدد
2- در طي نصب از شما چند تا سوال خيلي ساده ميپرسه، از جمله اينكه اولين اكانت را از شما ميخواهد كه تعريف كنيد و ممكنه نام اولين دومين كه قراره به اون سرويس بده رو هم شايد بپرسه
3- مراحل نصب را به سادگي چند كليك انجام بديد
4- خود mdaemon يه پسورد موقت كه 30 روز بيشتر اعتبار نداره براي شما ميسازه كه اگه ميخواهيد بيشتر از 30 روز با اون كار كنيد يا بايد بر اساس تعداد اكانت ها لايسنس براش تهيه كنيد يا از يه برنامه كرك استفاده كنيد و برنامه رو از حالت 30 روزه در بياريد، فقط يادتون باشه كرك هاي موجود، براي اعمال شدن نياز به Restart دارن و درصورتي كه برنامه كرك درست نباشه استفاده مجدد از mdaemon يك كمي سخت ميشه ...
5- ممكنه كه بخواهيد يه چيزهايي رو به صورت دستي تنظيم كنيد مثلا DNS يا Hello Domain (اين Hello Domain دوميني هستش كه اگه يوزر ها دومين رو هنگامlog-in وارد نكنن، سيستم روي اين دومين اكانت رو چك ميكنه و مجوز دست رسي ميده) كه به سادگي از منوهاي موجود ميتونيد اونها رو پيدا كنيد و ست كنيد.
6- به اين ميكن يه نرم افزار هلو! براي نصب ميل سرور

تا اونجايي كه من خبر دارم توي LCT هم از همين برنامه استفاده ميكنن، البته بدون License و با بدترين Config ممكنه!

اگه تو مراحل نصب اشكال داشتيد بهترين محل براي رفع اشكالش فكر كنم همينجا باشه.

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از barg :
ممنون..
منصوره عدالتي

مشکل حل شد ؟

Shahab3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
اگه به Exchange واردین یک لطفی بکنین جواب ما رو هم بدین. می خواهم ایمیل هام رو از روی ISP دانلود کنم بین کاربران بخش کنم به همین سادگی :D
متشکر از همکاریتون

alizaman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Shahab3 :
سلام دوستان
اگه به Exchange واردین یک لطفی بکنین جواب ما رو هم بدین. می خواهم ایمیل هام رو از روی ISP دانلود کنم بین کاربران بخش کنم به همین سادگی :D
متشکر از همکاریتون

من خيلي با Exchange كار نكردم، ولي ببيند صورت مساله رو درست ميگم؟ شايد بشه يه راه جل براش ارائه كرد:

شما يك ايميل داريد كه نامه ها از بيرون براي اون ارسال ميشه مثلا [email protected] و يه شبكه هم داريد كه قراره ايميل هايي كه به [email protected] ميرسن بين 5 نفر تقسيم بشن و هركدوم جواب نامه هاي خودشون رو بدن و درتهايت هم همه پاسخ ميل ها رو از همون ايميل [email protected] بفرستن، هركدوم از اين 5 نفر هم توي شبكه داخلي شما يه ايميل مثل [email protected] دارن و اين localdomain.com فقط روي LAN خودتون تعريف شده ....

درسته ؟

بالا