• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك در مورد مصرف قرص وگادول

amin.khrz

Registered User
لایک‌ها
193
بابا چرا بحث ميكنيد
خب معلومه اين دارو غير مجازه. چون ترامادول توش هست. من كه شخصا مصرف ميكنم. البته چند ساعت بعد از مصرف فشار خون به شدت ميره بالا و سر درد هم مياره. كسايي كه مشكل فشار دارن به هيچ وجه مصرف نكنن.

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

damanjan5

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
برای خرید عمده چیکار باید بکنیم نحوه تماس با خودتون رو بفرمائید .

peyman uk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام تقریبا میشه گفت برای بعضی ها داروی خوبی هستش .چون فشار خون رو شدید میبره بالا عضلات رو ست میکنه هورمون مردانه زیاد ترشح میشه ادرنالین خون رو افزایش میده تستسترون چند برابر میریزه داخل خون و پرستات در اقایان فعالیتش زیاد میشه و استفاده طولانی مدت ومکرر باعث امراض هورمونی در اقایان میشه این قرص رو باید اقایان بالای 45 سال به بالا و کسانی که فشار خون نرمال و پایینی دارند و کسانی که هرمون مردانه ضعیف و افراد چاق و کم خون اون هم به مقدار کم استفاده کنند . هر دارویی اثر سو وعوارض ناشی از مصرف دارد.عوارض بنا به تحقیقات اینجانب و اکثر پزشکان به علت افزایش فشار خون وتستسترون بالا در دراز مدت باعث بیماری های قلبی و در اقایان ریزش مو در سنین پایین و بیماریهای پروستات میشود. البته تمام اطلاعات اینجانب صرفا جهت اطلاع بود که خواستم شما دوستان و هوطنان گلم بگم.قصدم ضد تبلیغاتی نبود.یادتون باشه هر دارویی عوارض خاص خودشو داره.متشکرم

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
من به شخصه خیلی راضی هستم
واقعا خوبه برای انز..ال زود .رس
من از این فروشگاه میگیرم قیمتش خیلی خوبه
http://zanasho8.com/product_info.php?products_id=25
اگر از جای دیگه میخرید حواستون باشه تقلبی نگیرید چون تو بازار زیاد شده تقلبی

omid.v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.میشه لطف کنید هر کی میدونه بمن بگه ایا قرص تاخیری داریم که داخلش ترامادول یا سیلدنافیلد نداشته
باشه؟؟؟
سوال دومم اینه که قرص وگادول داریم که ۱۰۰ میل ترامادول و ۵۰ میل سیلدنافیلد داشته باشه؟؟؟
خیلی برام مهمه لطفا کمکم کنید
باتشکر

بالا