كمك در مورد پي اچ پي

شروع موضوع توسط alireza_a4 ‏23 دسامبر 2005 در انجمن PHP

  1. alireza_a4

    alireza_a4 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Neyshabour
    سلام دوستان
    من می خوام توی يه فرم به جای آدرس ايميل اطلاعاتی که از فرم می گيره رو جايگزين کنم
    کسی می دونه چی کار بايد بکنم ؟/


    کد:
    $from='email';
    توی کد بالا می خوام به جای ايميل اطلاعاتی رو که از فرم می گيره مثلا فيلد t1 رو جايگزين کنم ...
     
  2. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    کد:
    $form=$_POST['email'];
    اگه منظورتو درست فهمیده باشم
     
  3. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    درست فهمیدی فقط اینجا یه نکته باشه
    باید اون فیلد که توش ایمیل رو مینویسن همنام با این متغیری باشه که میذاری
    HTML:
    <input type="text" name="mail" size="30">
    
    PHP:
    $email $_REQUEST['mail'];
     
  4. alireza_a4

    alireza_a4 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Neyshabour
    اقا نوشد !!!
    من اين كدو براي يه اسكريپت ارسال ايميل مي خوام كه مي ياد ايميل كاربرو توش اينكلود مي كنه ....
    حالا از هر دو تا كد استفاده كردم جاي فرام خاليه و متغيير جانشين نمي شه .
    حتي با كوتيشن و دابل كوتيشن هم امتحان كردم
    ولي نشد .....
     
  5. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    اصلا نباید کوتیشن بذاری!
     
  6. alireza_a4

    alireza_a4 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Neyshabour
    دوست عزيز
    من گكدي كه خود شما گفتي رو گذاشتم ولي كار نكرد ....
     
  7. alireza_a4

    alireza_a4 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Neyshabour
    چرا كسي جواب منو نمي ده ؟
    خدا نكنه يه چيزو سريع و فوري بخواي ها ....
     
  8. hangaw@gmail.co

    [email protected] کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏23 اکتبر 2005
    نوشته ها:
    56
    تشکر شده:
    0
    دوست من اگه جوابتو می خوای به سایت www.mashhadteam.com برو و در فروم آن سوال خودت را مطرح کن.
     
  9. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    452
    تشکر شده:
    16
    این چه جور پاسخی بود؟(در واقع تبلیغ بود! که جاش اینجا نبود!)
    ------
    در پاسخ به آقای علی رضا:
    راهنمایی دوستان کاملا درسته.
    فقط یه نکته: تگ فرم شما باید مشابه این باشد:
    HTML:
     
    <form action="mail.php" method="post">
    
    به جای mail.php نام اسکریپتی که قرار اطلاعات رو بگیره و ارسال کنه قرار بده.

    ضمنا برای اینکه مشکلت سریعتر حل بشه بهتره کدی که نوشتی رو بذاری اینجا تا ببینیم مشکلش کجاست.
     
  10. alireza_a4

    alireza_a4 Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏1 آگوست 2004
    نوشته ها:
    29
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Neyshabour
    دوست عزيز
    منم از پاسخ اين دوستمون جا خوردم .. ولي رو حساب كوچيكتر و بزرگتري نخواستم چيزي بگم و حرفشو گوش كردم .
    اما چيزي كه من مي خوام اصلا اين ها نيست .
    ببين دوست من ،
    من مي خوام كه مقدار يه متغيير رو از يه فرم بگيره و جانشين كنه .
    براي اين كار بايد چي كار كنم /؟؟؟

    سوالمو اينجا هم مطرح كردم ولي جوابي نگرفتم ( تا اين لحظه )

    http://persianforum.net/forum_posts.asp?TID=5541&PN=1

    اينجا در باره يه اسكريپت بحث شد كه تو از طريق اون اطلاعات يه فرم ايميل زده مي شه و من مي خوام كه به جاي اينكه خودم ايميل تو فرم وارد كنم ، ايميلكاربر رو بگيره و به جاي ايميل فرستنده بزاره ....

    اين هم لينك برنامه :
    http://siqma.com/download/sfm.zip

    كه يه اسكريپت رايگان هست كه باعث مي شه اطلاعات فرم فرستاده بشه .
     
  11. phpkar

    phpkar Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏11 آگوست 2005
    نوشته ها:
    388
    تشکر شده:
    0
    محل سکونت:
    Mashhad
    ما که منظور شما رو نفهمیدیم مهندس ولی یه کدی نوشتیم شاید به دردت بخوره​
    توجه کن که ' با " فرق فوکوله
    اگر متغیر داخل " قرار بگیره با مقدارش عوض میشه ولی اگر داخل ' قرار بگیره با همون صورت درج میشه
    مثلا

    $test="ali";
    echo "salam $test"; ----> salam ali
    echo 'salam $test'; ---> salam $test


    PHP:
    <?
    if(isset(
    $_POST["t1"])){
          
    $t1=$_POST["t1"];
          echo 
    "salam $t1";
    }
    ?>

    <form name="form" method="post">
    <input name=t1 value='ali'>
    </form>
     
  12. 30yavash

    30yavash Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    452
    تشکر شده:
    16
    آهان حالا منظور شما رو فهمیدم.
    --
    توی اسکریپتی که فرستادی یه فایل هست به نام test.htm این فایل یه نمونه از کاربرد این اسکریپت رو نشون می ده.
    من یه نگاه خیلی سریع به فایل email.php کردم و متوجه شدم که این اسکریپت در واقع زمانی از متغییر $form واقع در فایل mail.conf.php استفاده می کنه که کاربر فیلد email رو خالی بذاره.
    نویسنده این اسکریپت نخواسته کاربر رو وادار کنه تا آدرس ایمیلش رو وارد کنه.
    پس شما اگر کد زیر رو توی فرمت بذاری مشکلت حل می شه:

    HTML:
     
    <input type="text" name="email" size="30">
    
    توصیه می کنم راهنماش رو بخونی.چیز خاصی نداره.مشکلت با خوندن راهنما باید حل بشه.
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    phpkar جان!! در مورد ایمیل اگه اینطوری بنویسی:
    PHP:
    $mail '$_POST[mail]';
    کار نمیکنه
    باید اینطوری باشه:
    PHP:
    $mail $_POST[mail];
    اینم اسکریپت ساده برای شما:
    PHP:
    <?php
    /**
    * @author: Sallar Kaboli
    * @copyright: (C) 2006 Sallar Kaboli
    * @website: www.rootcoders.com
    * @date: 12/25/05
    */
    error_reporting(E_ALL E_NOTICE);
    ?>
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN"
        "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">

    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

    <head>
      <title>Mailin'</title>
    </head>

    <body>

    <?php
    if($_REQUEST[action] == "send"){
        
    $mail $_REQUEST[mail];
        
    $name $_REQUEST[name];
        
    $to $mail;
        
    $from "[email protected]"//Maileto Inja Benvis
        
    $subject "Testing...";
        
    $headers .= "To: $name <".$to.">\n";
        
    $headers .= "From: Nastaran <".$from.">\n"//esmo avaz kon
        
    $headers .= "Subject: $subject\n";
        
    $headers .= "X-Sender: PHP 5.1\n";
        
    $body $_REQUEST[message];
        
    $body str_replace("{name}"$name$body);
        
    $body str_replace("{mail}"$mail$body);

        if(@
    mail($to$subject$body$headers)){
            echo
    "<font color='green'>Mail Successfully Sent to $to</font><br>\n";
        }
        else{
            echo
    "<font color='red'>Cannot Send Mail Message to : $to</font><br>\n";
        }
    }
    ?>
    <form method="post" name="mailin" action="<?=$_SERVER[PHP_SELF]?>" />
        Name:&nbsp;<input type="text" name="name" size="30" /><br />
        Mail:&nbsp;<input type="text" name="mail" size="30" /><br />
        Message:<br />
        <textarea name="message" style="width: 400px; height: 250px;" />
    <?php echo"Hello {name},\nIt is just to let you know That our Mail script works fine!\n\nBye!"?>
        </textarea> <br />
        Use this variables: {name} {mail}<br />
        <input type="submit" value="Send Test Email" />
        <input type="hidden" name="action" value="send" />
    </form>
    <br /><br /><br />
    <font size="2;" color="#cccccc" face="tahoma">&copy; 2006 Sallar Kaboli</font>
    </body>

    </html>

    آقا تستش کن بعد بگو کار کرد یا نه
    چون وقت نداشتم تست کنم
    شاید اشتباه لپی داشته باشه!
    همینطوری یه کپی رایت زیرش گذاشتم حذفش کن! :D
     
  15. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    راستی تو این اسکریپت من میتونی از متغیر های {name} و {mail} استفاده کنی
    اونا بعدا تویه برنامه با ایمیل و نام وارد شده جایگزین میشن!
     
  16. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    یه سوال برام پیش اومده
    این isset که بعد از iF میاد به چه دردی میخوره یعنی کلا چه بلایی سر متغیر میاره ؟

    PHP:
    <?
    if(isset(
    $_POST["t1"])){
          
    $t1=$_POST["t1"];
          echo 
    "salam $t1";
    }
    ?> 
    منظورم توی کد بالا که phpkar نوشته بود هست
     
  17. Parsa_361

    Parsa_361 کاربر فعال صفحات داینامیک کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آگوست 2005
    نوشته ها:
    889
    تشکر شده:
    10
    محل سکونت:
    Isfahan, php.ini
    تابع isset چک میکنه که آیا این متغیر تعریف شده است یا نه !
    اگه تعریف شده باشه true پس میده وگرنه false

    فکر کنم به دردت بخوره
    نه ؟ :D
     
  18. sama_sally

    sama_sally Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏5 آپریل 2005
    نوشته ها:
    2,598
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    Essen, Deutschland
    انگار جواب من اینوسط دوغههه
    بدردت خورد یا نه؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    به جای isset میتونی از یه علامت تعجب هم استفاده کنی یا اصلا نذاریش:
    PHP:
    if(!isset($sally)){

    }
    if(isset(
    sally)){

    }
    PHP:
    if(!$sally){

    }
    if(
    $sally){

    }
    دیگه از این به بعد هیچ اسکریپتی برا کسی نمینویسم
    حد اقل بگو کار کرد یا نه:hmm:
     
  19. Romain_Gary

    Romain_Gary Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏23 فوریه 2005
    نوشته ها:
    1,711
    تشکر شده:
    5
    من چی کاره بیدم !
    بابا جفتش بدرد من خورد
    دست جفتتون درد نکنه
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانیfootbal