آژانس هواپیماییdaftare shoma
nexpay

كمك در css

شروع موضوع توسط Asef ‏8 جولای 2005 در انجمن CSS

  1. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    سلام
    وقتي يه ويژگي رو مثلا براي لينك ها تعريف ميكنيم:

    کد:
    a:hover { color:#92004E;}
    امكان اين هست به طور جداگانه براي كلاس هاي ديگه هم اين كار انجام بشه؟

    مثلا ما يه كلاس تعريف كنيم براي تيبل هامون و بخوايم كه ويژگي هاي مربوط به لينك ها در داخل اون تيبل متمايز از لينك هاي جاهاي ديگه باشه.


    آيا همچين كاري امكان پذيره؟ البته من به طور مثال لينك رو گفتم، در حالت كلي همچين كاري رو چطور انجام ميشه داد؟
     
  2. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    آره به گمونم مي‌شه. در مورد Div كه مي‌شه و به اين صورته مثلا:

    کد:
    .header a:link , .header a:active , .header a:visited {
    color : #000; 
    text-decoration : none; 
    } 
    .header a:hover {
    color : #000; 
    text-decoration : none; 
    } 
     
  3. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    خود خودشه :)

    css تا چه حد دست ما رو براي انجام كارهاي اينچنيني باز مي زاره؟ مثلا نوشتن استايل براي لينك هاي بولد در يك تيبل ! ويا ...

    البته من مثلا براي تگ input اينو تست كردم و جواب ميده!
    HTML:
    .myClass input {
     border-style: outset; border-width: 1px;
    }
     
  4. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    دست شما كاملا بازه ! شما كافيه به هر چيزي كه ميخواي يه ID بدي ( مثلا همون table كه ميگي ) بعد تو cssl بنويسي :

    کد:
    #ID a:link {
    
    intoo har chi doost dari bezar ! mesle :
    
    font-weight:bold;
    
    text-decoration:none;
    
    و ...
    
    }
    
      
    چيزايي كه اونجا بنويسي فقط براي همون table كه ID ش رو نوشتي اثر ميكنه !
     
  5. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    درسته البته من تقريبا اصلا از آي دي استفاده نميكنم!

    منظورم بيشتر كارهايي اين چنيني بود:

     
  6. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    والا متوجه نميشم ! " مثلا نوشتن استايل براي لينك هاي بولد در يك تيبل يا هر جاي ديگه ... " يعني شما ميخواي يه جاي خاصي مثلا تو يه Table ، لينك ها بلد باشه ؟! ( BOLD ؟؟!؟! )
     
  7. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    :)
    نه ! يه درجه پيشرفته تر. مثلا كدي بنويسيم كه فقط روي لينك هايي كه داخل تيبل هستند و بلد (BOLD) هم هستند تاثير بزاره!

    مثال واضح تر:

    ما يه تيبل داريم كه داخلش يه سري متن + يه سري لينك وجود داره. بعضي از اين لينك ها بلد هستند و بعضي نه، به صورت عادي هستند. ميخوايم كد روي لينك هاي بلد فقط تاثير بزاره ...

    البته همه اينهايي كه گفتم مثال خاص هستش! كلا قدرت CSS ميخوام بدونم در اين طور كارها چطوره :)
    مرجعي هم باشه كه در اين زمينه خاص توضيح داده باشه خوبه
     
  8. شايان

    شايان مدیران قدیمی

    تاریخ عضویت:
    ‏2 سپتامبر 2003
    نوشته ها:
    4,806
    تشکر شده:
    9
    اخه اين سوالت يه كم عجيب غريبه ! اولا وقتي ميگي يه تيبل هست توش يه سري متن هست با يه سري لينك كه بعضي هاش بلد ه ! خب اين سوال پيش مياد كه اون لينك ها چطوري بلد شده ! لابد يه tag ي روش اثر كرده كه بلد شده ديگه ! خب دستورات CSS رو روي اون TAG انجام ميديم ! حالا اين به كنار ... اگه منظورت اينه كه CSS بياد تو يه متن بگرده ، اون كلمه ها يا لينك هاي رو كه مثلا رنگشون فلانه ... يا فونت فلان دارند يا اينطور مشخصه ها رو پيدا كنه بعد يه كاره خاصي باهاشون انجام بده ، فكر نميكنم ! يعني يا نميشه ، يا من اطلاعاتم كمه !
     
  9. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    لابد ديگه ! منظور همينه !

    چطور الان مياد ميگرده يه تگ رو پيدا ميكنه (در مرحله اول)، ... بياد تگ هايي كه داخل اون تگ هستند رو هم پيدا كنه الي آخر :D يكم زياده خواهيه نه؟
     
  10. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    خوبي css اينه كه سورس رو كلي خلاصه نويسي ميكنه منم عاشق همينش شدم :)
     
  11. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    تا اونجا كه من مي‌دونم CSS اين قدرت رو نداره كه دو تا كار رو همزمان انجام بده! يعني تقريبا اون چيزي كه آصف خان مي‌خواست. به نظر من نمي‌شه.
     
  12. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    بله منم فكر نكنم ديگه تا اين حد جواب بده ! ممنون از شما و شايان
     
  13. avajang.com .leftjee.ir.right
  14. whiteflag

    whiteflag کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
    به غير از خلاصه نويسي که اشاره کردين هک هاي اون يکي از جالب ترين چيزهاش هست .
     
  15. Azemati

    Azemati کاربر فعال مووبل تایپ<br> فروشنده معتبر [<a title= کاربر فعال

    تاریخ عضویت:
    ‏18 فوریه 2003
    نوشته ها:
    3,366
    تشکر شده:
    1
    محل سکونت:
    wp-config.php
    يعني چي هك‌هاش؟!
     
  16. whiteflag

    whiteflag کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏3 ژانویه 2005
    نوشته ها:
    96
    تشکر شده:
    0
  17. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    همونطور که شایان گفت بالاخره یک تگی اون متن یا لینک خاص رو به حالت Bold درآورده ...
    مثلا اگر HTML باشه میشه تگ b یا اگر XHTML باشه میشه strong !
    شما خیلی راحت میتونید این تگهارو کنترل کنید مثلا :

    کد:
    .maincontent strong {
    color: green;
    text-decoration: underline;
    }
    
    که این کد میاد متن یا لینکیی که درون تگ strong هست رو به رنگ سبز در میاره و خط زیرش میندازه !

    حالا شما چیزی غیر از این میخوای ؟!
     
  18. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
  19. Asef

    Asef کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏9 اکتبر 2004
    نوشته ها:
    1,186
    تشکر شده:
    5
    علي جان من باز هم توضيح ميدم ! همين مثالي كه شما زديد رو من اينطور توسعه اش ميدم:

    HTML:
    <head>
    <style>
    .maincontent b {
    color: green;
    text-decoration: underline;
    }
    </style>
    </head>
    
    <body>
    <p class="maincontent">
    <a href="http://site.com"><b>Bold Link</b></a>
    <a href="http://site.com">Normal Link</a>
    <br>
    <b>Bold Text</b> Normal Text</p>
    </body>
    اگر نتيجه رو نگاه كنيد تمام تگ هاي بلد داخل پاراگراف تاثير ميپذيرند در صورتي كه هدف ما فقط لينك هاي بلد هست، نه مثلا تكست هاي عادي ...
    كه شايد اگه بشه اينطور هم مديريت كرد باز هم به خلاصه نويسي كمك كنه :) (خرده نگيريد كه من زياد وارد نيستم در اين زمينه ها ... بيشتر براي بالا رفتن اطلاعات عمومي خودم هست كه ميپرسم )
     
  20. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    اصولا مشکلی نیست !

    با CSS Selectorها میشه دقیقا اینهارو هدف قرار داد ! ولی الان دقیقا یادم نیست چه جور سلکتوری به کار میاد ! :blush:

    اینجا رفرنس کاملش هست : http://www.w3.org/TR/CSS21/selector.html

    اگر .maincontent a b نباشه حتما .maincontent a + b یا .maincontent a > b کمک میکنه ...
    منتها اینجا بحث پشتیبانی مرورگرها از استانداردها پیش میاد ..که بعید میدونم IE از این دوتا سلکتور آخر پشتیبانی بکنه ! :D
     
  21. Ali_ix

    Ali_ix Registered User

    تاریخ عضویت:
    ‏16 دسامبر 2003
    نوشته ها:
    605
    تشکر شده:
    5
    محل سکونت:
    Tehran
    همون اولی کار میکنه
    اینطوری درست میشه :

    HTML:
    <head>
    <style>
    .maincontent a b {
    color: green;
    text-decoration: underline;
    }
    </style>
    </head>
    
    <body>
    <p class="maincontent">
    <a href="http://site.com"><b>Bold Link</b></a>
    <a href="http://site.com">Normal Link</a>
    <br>
    <b>Bold Text</b> Normal Text</p>
    </body>

    ;)
     
zarpopخرید بک لینک عسل طبیعی و گرده گل ایرانی