• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك فوري در انتخاب كشور براي تحصيل در اروپا

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من ليسانس صنايع دارم و سال 80 فارغ التحصيل شدم
معدل 12.93
مدرك ielts يا tofel زبان هم ندارم.
مي خواستم مهاجرت كنم...
گفتند از طريق تحصيلي برو اروپا بعد اونجا خيلي كارها ميشه كرد و بعدا اونجا اقامت بگير.
خلاصه بالا و پايين كردم 3 تا كشور اروپايي پيدا كردم كه با معدل من مشكلي نداشت و زبان هم اين طرف نمي خواست و مي گفتند بيا اينجا اول 6 ماه تا 1 سال برو كالج زبانتو رديف كن بعد برو سر كلاس بشين:
  • اطريش
  • مجارستان
  • لهستان

اطريش زبانش آلماني بود و چون من انگليسي كم و بيش بلدم خط خورد و فقط موند لهستان و مجارستا كه به زبان انگليسي تدريس مي كنند.
حالا بين مجارستان و لهستان موندم كدام را انتخاب كنم؟
مي خواهم MBA در مقطع كارشناسي ارشد بخوانم.
لهستان قيمت ها گويا از مجارستان خيلي ارزانتر باشه. هم قيمت دانشگاه و هم هزينه هاي زندگي از خوراك تا اجاره خانه و چيز هاي ديگر گويا در لهستان ارزونتره.

2 تا سوال دارم:

1- مي خواهم بدونم لهستان كه گويا ارزونتره آيا كيفيت زندگي و آدم هاش فرق مي كنه. مردمون عوضي نداره؟ كيفيت فداي ارزوني نميشه با انتخاب لهستان؟
2- توي كشورهاي اروپايي جايي كه پذيرش بدن و معدل من را قبول كنه، زبان فعلا نخواد و انگليسي هم توي دانشگاه تدريس كنه جايي را سراغ داريد كه از مجارستان و لهستان بهتر باشه؟

ممنون مي شوم از شنيده ها و تربيات خودتون بگين چون مي خواهم براي مهر ماه پذيرش بگيرم و بايد هرچه سريعتر اقدام كنم.
واقعا ممنون :happy:

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره توي مجارستان قيمت ها گويا دو برابر لهستان باشه.
اگر دو كشور وضعيت يكساني دارند خوب من برم لهستان كه ارزونتره! اضافه اين پول را خرج كار و كاسبي بكنم!
پرسش من هم همينه؟
لهستان برم يا مجارستان براي MBA فوق ليسانس؟
يا اينكه كشور بهتر ديگري با شرايط من مي توانيد معرفي كنيد؟

:happy:

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من ليسانس صنايع دارم و سال 80 فارغ التحصيل شدم
معدل 12.93
مدرك ielts يا tofel زبان هم ندارم.
مي خواستم مهاجرت كنم...
گفتند از طريق تحصيلي برو اروپا بعد اونجا خيلي كارها ميشه كرد و بعدا اونجا اقامت بگير.
خلاصه بالا و پايين كردم 3 تا كشور اروپايي پيدا كردم كه با معدل من مشكلي نداشت و زبان هم اين طرف نمي خواست و مي گفتند بيا اينجا اول 6 ماه تا 1 سال برو كالج زبانتو رديف كن بعد برو سر كلاس بشين:
  • اطريش
  • مجارستان
  • لهستان

اطريش زبانش آلماني بود و چون من انگليسي كم و بيش بلدم خط خورد و فقط موند لهستان و مجارستا كه به زبان انگليسي تدريس مي كنند.
حالا بين مجارستان و لهستان موندم كدام را انتخاب كنم؟
مي خواهم MBA در مقطع كارشناسي ارشد بخوانم.
لهستان قيمت ها گويا از مجارستان خيلي ارزانتر باشه. هم قيمت دانشگاه و هم هزينه هاي زندگي از خوراك تا اجاره خانه و چيز هاي ديگر گويا در لهستان ارزونتره.

2 تا سوال دارم:

1- مي خواهم بدونم لهستان كه گويا ارزونتره آيا كيفيت زندگي و آدم هاش فرق مي كنه. مردمون عوضي نداره؟ كيفيت فداي ارزوني نميشه با انتخاب لهستان؟
2- توي كشورهاي اروپايي جايي كه پذيرش بدن و معدل من را قبول كنه، زبان فعلا نخواد و انگليسي هم توي دانشگاه تدريس كنه جايي را سراغ داريد كه از مجارستان و لهستان بهتر باشه؟

ممنون مي شوم از شنيده ها و تربيات خودتون بگين چون مي خواهم براي مهر ماه پذيرش بگيرم و بايد هرچه سريعتر اقدام كنم.
واقعا ممنون :happy:

والا من که بعید می دونم با این وضعیت معدل هیچ جای پذیرش بدن مگر یه جا اونم قبرس در ثانی امکان نداره هیچ جا بدون مدرک تافل و آیلتس اونم برای مقطع ارشد بتون پذیرش بدن. در ضمن تو اروپا خیلی سخته که بعد از تحصیل بتونید اقامت دائم بگیرید. به نظر من اگر سابقه کار کافی دارید از طریق کار مهاجرت بگیرید مثلاً برای استرالیا. ولی در کل باید همینجا تافل یا آیلتستون رو بگیرید مطمئنن بدون این مدرک زبان هیچ کاری نمی تونید بکنید.

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نوكرتم
معدل زماني كه من ليسانس صنايع دارم مي خوام فوق ليسانس صنايع بگيرم ميگن لازمه.
وقتي من ليسانس صنايع دارم و مي خواهم MBA كارشناسي ارشد بخوانم مي گويند معدل فقط بايد بالاي 12 باشه كه مشروط نباشه.
به هر حال الان براي مجارستان مي گويند 1 دوره برو كالج زبان بعدش برات پذيرش MBA مي گيريم.
موسسه اش هم از اين مجوز داراي وزارت علوم هست.

راستي يك سوال مهم؟
توي اروپا ميشه همزمان هم درس خوند و هم شركت ثبت كرد و كار كرد؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
نوكرتم
معدل زماني كه من ليسانس صنايع دارم مي خوام فوق ليسانس صنايع بگيرم ميگن لازمه.
وقتي من ليسانس صنايع دارم و مي خواهم MBA كارشناسي ارشد بخوانم مي گويند معدل فقط بايد بالاي 12 باشه كه مشروط نباشه.
به هر حال الان براي مجارستان مي گويند 1 دوره برو كالج زبان بعدش برات پذيرش MBA مي گيريم.
موسسه اش هم از اين مجوز داراي وزارت علوم هست.

راستي يك سوال مهم؟
توي اروپا ميشه همزمان هم درس خوند و هم شركت ثبت كرد و كار كرد؟

اکثر موسسات دارای مجوز هستند این دلیلی نمی شه براین که کارشون تضمینی باشه برای پذیرش. پول رو می گیرن آخرشم می گن خوب نشد دیگه ما سعی خودمون رو کردیم معلومه که موسسه نمی یاد بگه نه نمی شه مگه خله که مشتریش رو بپرونه. خلاصه دوست عزیز مراقب این موسسات باشید. من قصدم فقط کمک هست.

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك سوال مهم؟
توي اروپا ميشه همزمان هم درس خوند و هم شركت ثبت كرد و كار كرد؟ :happy:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
لهستانی ها نامرد تر از جاهای دیگه هستند.
خیلی باهاشون رفت و آمد داشتم.
خوش برخوردند اما ....

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يعني بريم مجارستان؟
كسي از اوضاع مجارستان خبر داره؟
آدم هاي خوبي هستند؟
آدم عوضي نيستند؟
نژاد پرست چطور؟
:cool:
يا مي توانيد كشور بهتري با شرايط من معرفي كنيد؟

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
يعني بريم مجارستان؟
كسي از اوضاع مجارستان خبر داره؟
آدم هاي خوبي هستند؟
آدم عوضي نيستند؟
نژاد پرست چطور؟
:cool:
يا مي توانيد كشور بهتري با شرايط من معرفي كنيد؟

والا من یکی از دوستانم رفته بود مجارستان می گفت زیاد آدمای جالبی نیستند نه اینکه داغون باشن ولی مطمئنن نژادپرست نیستند. باید ببینی کدوم یکی از این کشورها مهاجرانشون بیشتر چرا که هر کدوم بیشتر مهاجر داشته باشن مردم اقبال بیشتری نسبت به خارجی ها خواهند داشت.

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اتريش هر جا كه زنگ مي زنم به اين موسسات مجوز دار وزارت علوم ميگن شما بايد مدرك زبان آلماني داشته باشي تا سفارت به شما ويزا بده! چون منم ندارم پس نميشه.
اما 2 نفر توي اتريش هستند كه ميگن برات پذيرش MBA به زبان انگليسي در اتريش مي گيريم و 3000 يورو دستمزد دريافت مي كنيم؟! اول هم بايد برم كالج براي زبان انگليسي. اين مثلا لينك تبليغ يكيشونه
http://www.istgah.com/advertise/kid_385/from_20/to_0/385166.html​

كه به عبارتي ميشه 4،500،000 تومان فقط دستمز انجام كار.
نظرتون چيه؟ مجارستان همش 400 هزار تومان دستمزد ميگيرن! تازه موسسه مجوز دار هم هستند.
چه كار كنم؟
2 روز ديگه بيشتر وقت نيست! :happy:

yousendit

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برو مجارستان اونجا تا دلت بخواد جنسم جوره :دی
در کنار جنس درستم بخونی ها :))

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما داريم از دست همين جنس ها فرار مي كنيم :D
----
رفتم تهران.
پس از كلي دوندگي رسيدم به هلند.
واقعا شرايطش عاليه.
براي من كه مدرك زبان ندارم ميگن 1 سال برو زبان بخوان اول كه حدود 20 ميليون تومان هزينه داشگاه +زندگي ميشه تا من مدرك زبان بگيرم اول!
نميدونم اين پول را بدم؟
اگر ميشد يك كشور اروپايي يا حالا جاي ديگه پيدا ميشد كه ارزونتر بشه اونجا زبان خوند خيلي عالي ميشد. بعدش كه زبان گرفتم برم هلند.
كسي ميتونه كشور ارزوني براي گذراندن دوره زبان انگليسي معرفي كنه؟
هلند با مجارستان قيمت تحصيل + زندگي در سال تقريبا برابره وليكن اين كجا و آن كجا!!!! :happy:

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
ما داريم از دست همين جنس ها فرار مي كنيم :D
----
رفتم تهران.
پس از كلي دوندگي رسيدم به هلند.
واقعا شرايطش عاليه.
براي من كه مدرك زبان ندارم ميگن 1 سال برو زبان بخوان اول كه حدود 20 ميليون تومان هزينه داشگاه +زندگي ميشه تا من مدرك زبان بگيرم اول!
نميدونم اين پول را بدم؟
اگر ميشد يك كشور اروپايي يا حالا جاي ديگه پيدا ميشد كه ارزونتر بشه اونجا زبان خوند خيلي عالي ميشد. بعدش كه زبان گرفتم برم هلند.
كسي ميتونه كشور ارزوني براي گذراندن دوره زبان انگليسي معرفي كنه؟
هلند با مجارستان قيمت تحصيل + زندگي در سال تقريبا برابره وليكن اين كجا و آن كجا!!!! :happy:

در کل بعد از آلمان اتریش و سوئیس یعنی کشورهای آلمانی زبان هلند بهترین گزینه چه برای تحصیل چه برای زندگی تو اروپاست.

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
هلند براي MBA شد سالي 22 ميليون تومان هزينه دانشگاه + مسكن + خوراك
3 سال هم طول ميكشه: 1 سال زبان + 2 سال MBA كه ميشه 66 ميليون تومان!
اما ديروز يكي از دوستانم دوستش را كه توي شركت Armansis كار ميكنه را پيشنهاد داد براي مشورت.
اونم گفت برم انگليس. 6 ماه زبان بخوانم و 1 ساله هم فوق ليسانس MBA بگيرم، سر مجموع تو يك سال و نيم سر و تش هم مياد.
توي شهر آكسفورد
و قيمتش براي 1 سال و نيم (هزينه دانشگاه كل دوره 12 هزار پوند + 3000 پوند هزينه زبان + ماهي 800 پوند هم هزينه خورد و خوراك و مسكن) ميشه 50 ميليون تومان.
ميگه 1 سال و نيم وقت با 10 ميليون تومان پول صرفه جويي ميشه!!!!

من كه حسابي گيج شدم. موندم چه كار بكنم!؟
نميدونم از زندگي تو انگليس خيلي بد شنيدنم.
ميگن اقتصاد ماليده شده و 2 ميليون بيكار دارن!
اگر نتونم اونجا كار كنم چه كار كنم؟ چون بتونم خيلي زور بزنم همين 50 ميليون را رديف كنم. اونجا حتما بايد بتونم يك كاري انجام بدم.
البته 2 تا دوست اونجا دارم.
ولي بعيد ميدونم كمك زيادي بكنن!

Last edited:

vaio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من انگلستان هستم.زياد درباره هزينه تحصيل نميتونم اطلاعاتی بدم.اما درباره زندگی اگه سوالی داشتيد هستم.
درکل از نظر تحصيل انگلستان در اروپا بهترين هست و در جهان هم بعد از آمريکا از نظر کيفيت و اعتبار.من جای شما باشم جاهايی مثل شرق اروپا رو فراموش ميکنم.البته مشکل اون هزينه بسيار بالای همه چيز نسبت به همه جای ديگه! هست.اما اگه اينجا کار کنيد اين گرونی به چشم نمياد زياد.برای زندگی اما مناسبه برای يک خارجی و هيچ مشکلی مثل غربت و اينها حس نميکنيد.و هرچيزی بخواهيد در دسترس هست.هزينه زندگی هم بسته به شهر و منطقه ميتونه خيلی متغير باشه.

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
پسر خوب من نفهمیدم چرا تو نماینده موسسه گوته ایران زبان المانی نمیخونی و بعد بری اتریش.

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پسر خوب من نفهمیدم چرا تو نماینده موسسه گوته ایران زبان المانی نمیخونی و بعد بری اتریش.

نه ديگه از فكر اتريش اومدم بيرون. آلماني كلي زمان ميبره. تا حالا اين همه كلاس زبان انگليسي رفتم. كمش ميتونم يواش انگليش صحبت كنم.

ديروز يك موسسه ديگه برام ايميل زد و توي انگليس قيمت پايين تر داد بهم:

دوره های زبان در انگلستان قیمتهای مختلفی دارد اما باید در انتخاب کالج دقت شود که مورد تایید بریتیش کنسول باشد که در اخذ ویزا فرد دچار مشکل نشود.تمام کالج های ما مورد تایید بریتیش کنسول میباشند و دارای بالاترین سطح استاندارد در امر آموزش میباشند.هزینه یک دوره زبان یک ساله در شهر لندن حدودا بین 2500 تا 2700 پون میباشد که بدیهی است با تغییر نوع دوره و و مدت دوره این قیمت قابل تغییر است.​
هزینه زندگی به طور متوسط در شهر لندن 500 پوند در ماه میباشد که البته شما 20 ساعت اجازه کار دارید که با این میزان میتوانید تقریبا هزینه زندگی خود را تامین نمایید​

فقط ميخواهم بدونم آيا تو انگليس (شهر لندن، ياشهر آكسفورد):
1- هزينه يك ماه زندگي (خوراك متوسط) چقدره؟
2- ميشه واقعا كار خوبي پيدا كرد با شرايط دانشجويي؟
3- متوسط اجاره يك خانه جمع و جور، يا يك اتاق با حمام و دستشويي چقدره؟
4- ميشه يك زن آمريكايي خوب هم براي ازدواج پيدا كرد؟! :blush:

Last edited:

vaio

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط ميخواهم بدونم آيا تو انگليس (شهر لندن، ياشهر آكسفورد):
1- هزينه يك ماه زندگي (خوراك متوسط) چقدره؟
2- ميشه واقعا كار خوبي پيدا كرد با شرايط دانشجويي؟
3- متوسط اجاره يك خانه جمع و جور، يا يك اتاق با حمام و دستشويي چقدره؟
4- ميشه يك زن آمريكايي خوب هم براي ازدواج پيدا كرد؟! :blush:

اينها که ميگم تقريبی هست.آکسفورد رو من دقيق نميدونم اما لندن بسته به منطقه ای که هستی هزينه مسکن ميتونه زمين تا آسمون متغير باشه.من يه چيز معمول رو ميگم.

-غذا يکماه حدود 80 پوند در صورتيکه خودت مواد بگيری درست کني.بيرون بخوای آماده بخری گرونتر ميشه.مثلا يه پيتزا هست حدود 6-7 پوند.يه همبرگر حدود 3 پوند.دو تا قوطی نوشابه ميشه 1 پوند.
مسکن تو لندن يه اتاق اجاره کنی با پول برق و آب و گاز و اينترنت ماهی 400 پوند.يه آپارتمان مستقل کوچيک ماهی 750 پوند.اما تو شهرهای ديگه قيمت مسکن نصف هست.

2-با ويزای دانشجويی 20 ساعت در هفته بيشتر اجازه کار نداري.اينجا فرهنگ متفاوته و دانشجوها بعنوان موقت کارهايی مثل تو زستوران کارکردن و يا نهايت کمک فروشنده بودن تو مغزه و..انجام ميدن.کلا با اون هفته 20 ساعت زياد نميشه پولی در آورد اما دستمزد ساعتی حداقل 5.50 پوند هست تو انگليس.اما کاری که اکثر دانشجوها و ايرانيا ميکنن اينه که بدون اجازه قانونی کار ميکنن يعنی از 20 ساعت هم بيشتر اما اينجوری دستمزد ساعتی 3 پوند ميگيرن و فقط کارهای مثل رستوران و همبرگر سرخ کردن و اينها.اما ميگم اينجا اين مسايل مطرح نيست و دانشجو پزشکی هم ممکنه برای کمک خرج تو زستوران کار کنه.

در مورد زن و ازدواج هم ميشه اما آمريکايی اينجا کمه.اما هر قوم ديگه ای بگی هست.

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من شنيدم كه چند نفري ميگفتن بهترين كار اينه كه بريم با يك پيرمرد يا پيرزن زندگي كنيم!
خيلي ارزونتر تمام ميشه.
و امنيت هم داره.
دارم تحقيق مي كنم.
يك سوال:
بعد از تحصيل ميشه اونجا اقامت گرفت؟
شما چجوري اونجا زندگي مي كنيد؟
از چه طريق رفتيد اونجا و ماندگار شديد؟ :happy:

بالا