• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك فوري در انتخاب كشور براي تحصيل در اروپا

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
نه ديگه از فكر اتريش اومدم بيرون. آلماني كلي زمان ميبره. تا حالا اين همه كلاس زبان انگليسي رفتم. كمش ميتونم يواش انگليش صحبت كنم.

ديروز يك موسسه ديگه برام ايميل زد و توي انگليس قيمت پايين تر داد بهم:

دوره های زبان در انگلستان قیمتهای مختلفی دارد اما باید در انتخاب کالج دقت شود که مورد تایید بریتیش کنسول باشد که در اخذ ویزا فرد دچار مشکل نشود.تمام کالج های ما مورد تایید بریتیش کنسول میباشند و دارای بالاترین سطح استاندارد در امر آموزش میباشند.هزینه یک دوره زبان یک ساله در شهر لندن حدودا بین 2500 تا 2700 پون میباشد که بدیهی است با تغییر نوع دوره و و مدت دوره این قیمت قابل تغییر است.​
هزینه زندگی به طور متوسط در شهر لندن 500 پوند در ماه میباشد که البته شما 20 ساعت اجازه کار دارید که با این میزان میتوانید تقریبا هزینه زندگی خود را تامین نمایید​

فقط ميخواهم بدونم آيا تو انگليس (شهر لندن، ياشهر آكسفورد):
1- هزينه يك ماه زندگي (خوراك متوسط) چقدره؟
2- ميشه واقعا كار خوبي پيدا كرد با شرايط دانشجويي؟
3- متوسط اجاره يك خانه جمع و جور، يا يك اتاق با حمام و دستشويي چقدره؟
4- ميشه يك زن آمريكايي خوب هم براي ازدواج پيدا كرد؟! :blush:

میشه ادرس این موسسه را بدین... ایا سفارت بریتانیا به متقاضیان این جور کالج ها که مجرد هستند ویزا میده.... کل هزینه یک دوره یک ساله چقدر میشه؟ منم میخام برم انگلیس زبان بخونم.. اما مشکل اصلی اینه که به مجردین و کسانی که ملک ندارند ویزا نمیدن؟

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه ادرس این موسسه را بدین... ایا سفارت بریتانیا به متقاضیان این جور کالج ها که مجرد هستند ویزا میده.... کل هزینه یک دوره یک ساله چقدر میشه؟ منم میخام برم انگلیس زبان بخونم.. اما مشکل اصلی اینه که به مجردین و کسانی که ملک ندارند ویزا نمیدن؟

نه بابا
من 1 هفته رفتم تهران هر موسسه اي يك حرفي ميزنه.
بايد بگردي بهترينشونو پيدا كني.
من دختر دايي همسر پسر خاله ام!!! :blink: تو انگليس دكترا ميخوانه. خوشبختانه گويا تو كاراي مهاجرت هم هستش. تازه ديشب اين قضيه را كشف كردم.
امشب ساعت 11 بهش زنگ ميزنم.
ببينم ايشون چه ميگه.
فعلا 2 تا موسسه را نشان كردم. فردا اطلاعشو به شما ميدهم.
براي من كه ميگن كل هزينه هام توي يك سال و نيم ميشه 50 ميليون تومان.

Last edited:

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد قوانين مربوط به انگلستان اين 2 تا آدرس را معرفي كرد:
فردا ميروم تهران اگر خدا بخواهد براي انگلستان اقدام كنم. فعلا يك ويزاي 9 ماهه زبان بگيرم تا ببينم چه پيش مي آيد. :happy:

abraham_1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شک میدونم ویزات رو برای زبان خوندن بدن!

hsmid123

Registered User
لایک‌ها
3
شک میدونم ویزات رو برای زبان خوندن بدن!

شک نکنید مطمئن باشید. یکی از اقوام ما از دانشگاه منچستر با چه شرایط عالی و بالایی برای ارشد نانوتکنولوژی پذیرش گرفتن و با اینکه پذیرش داشتن و شرایطشون جور بود چندین ماه حدود 80 میلیون پول بی زبون رو هم به حساب خوابونده بودن آخر سر به زور تونستن ویزا بگیرن. این دوست ما زیادی خوش بین هستن. به هر حال براشون آرزوی موفقیت داریم

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه آقا حله.
فقط پول مي خواد.
2 تا موسسه معتبر رفتم گفتند 40 روزه براتون با اين شرايط ويزاي زبان انگلستان ميگيريم.
اونم از نوع 25 هفته يعني 6 ماه و يك هفته كه بشه بعدا ويزا را تمديدش كرد.
ولي اگر ويزاي زبان زير 6 ماه باشه براي انگلستان نميشه ويزا را تمديدش كرد و همچنين نميشه از خيلي مزاياي ديگه بهره مند شد.
اينكه مجردم و مشكلي پيش نميادو ديگه كاملا مطمئنم. ولي حسابي گرون در مياد!

راستي يك سايت هم پيدا كردم براي ايرلند شمالي كه اختصاصي بري اونجا زبان ielts بخوني و بعدش دو در كني بري انگليس!
اين سايت را از اين موسسات مجوز دار وزارت علوم پيدا نكردم.
يك مشتري ساكن انگليس اومد مغازمون و گفت ساكن انگليس هست و منم پريدم رو كولش!!!
بعد گفت برادر و زن برادرش دارن با 150 دلار از اين طريق اقدام مي كنند:
رفتم تو سايتش ديدم پرچم ايران را هم داره.
ايميل زدم قيمتهاشونو بفرستند كه جوابمو ندادن!!!!
----

خلاصه بعد از 2 هفته بالا پايين رفتن،
به اين نتيجه رسيدم 1 سال برم مالزي اول از طريق ثبت شركت و گرفتن اقامت 2 ساله.
3،600،000 تومان ميدم 2 هفته اي شركت مالزيايي برام ثبت مي كنند اونم 100 درصد به نام خودم.
بعدش طرف ميگفت از اونجا ميتوني 1 سال كلاس هاي پاره وقت زبان با هزينه بسيار ناچيز بري، كار هم بكني (مثلا ميگفت مغازه بزنيم)
بعدش اقدام كنم براي كانادا يا استراليا از اونجا و اين همه پول را به انگليس ندم باسه يك مدرك زبان خشك و خالي.
1 سال زبان خواندن تو انگليس با هزينه زندگي تقريبا 15 تا 20 ميليون تمام ميشه.
در حالي كه با اين پول ميتوني تو مالزي با 4 ميليونش اقامت بگيري و سپس 15 ميليون ديگه به همراه وامي كه دولت مالزي با بهره 3 درصد 20 ساله بهت ميده خانه هم بخري!!! اونم 3 خوابه در نقاط شيك كوالالامپور!!!! :wacko:
قيمت يك آپارتمان 2 يا 3 خوابه با كليه امكانات مثل استخر عمومي، زمين تنيس و بسكتبال، سالن بدنسازي، سالن مطالعه، سالن رقص، قسمت انتظار در طبقات، و ده ها جور امكانات ديگه همش 70 تا 80 ميليون تومان ميشه اونم توي جاهاي بسيار خوب شهر .... كه دولت مالزي براي خريدش 70 درصدشو بهت وام 5، 10 يا 20 ساله با بهره 3 درصد ميده .... واقعا حيرت انگيزه چه ميكنه اين دولت مالزي باسه مردمانش!

ولي باز هم دارم تحقيق ميكنم. يك آگهي ديدم براي ويزاي كار در دانمارك.
اگر اونم معتبر باشه خيلي عالي ميشه.

----
يك سوال؟
كشوري را ميشناسيد كه مثل مالزي بشه با چند ميليون توش شركت ثبت كرد و راحت اقامت گرفت؟
كجا؟

Last edited:

satlamerd

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیزم که اطلاعات خوبی داری... من دیگه قطعا میخام یه مدرک ایلتس حتمن بگیرم... این طوری کعه گفتی هزینه انگلیس بالاست.... در خصوص مالزی هم اطلاعات خوبی دادی می تونیم در خصوص یادگیری زبان از طریق پی ام بیش تر با هم آشنا بشیم... در ضمن من نمی دونم ایا شما در مورد دبی تحقیق کردین... ایا مالزی ایلتس میذاره یا نه خرج مالزی چند میشه... ایا سطح کلاس های زبانش خوبه ایا افراد بومی اونجا زبان یاد میدن ایا بریتیش کونسول اونها رو تایید کرده

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مالزي ميتوني ويزاي زبان بگيري 1 ساله، همش بري زبان بخوني.
حدود 4000 دلاري فكر كنم در بياد.
ولي من گفتم خب اين چه كاريه.
ما ميريم اونجا شركت ثبت ميكنيم و 2 سال اقامت ميدن كه ميشه تمديدش كرد و اجازه همه جور كار هم داريم.
ميتونيم با كمك دولت مالزي خانه و ماشين و هزار تا امكان ديگه هم بخريم.
البته بايد شركت مالزيايي باشه و اين يعني اينكه بايد يك مالزيايي را هم تو شركت سهامدار كنيم.
اما از اونجايي كه ما ايراني ها هميشه راه در رو را پيدا ميكنيم! اين هم راه داره و كاري مي كنند كه طرف مالزيايي با 500 هزار تومان بي خيال ميشه و رسما ميكشه كنار. كه البته اين هم توي هزينه 3،600،000 تومان محاسبه شده!

بعدش من گفتم ايجوري ميريم سر كلاس هايي مثل آموزشگاه هاي زبان ايران و زبان ياد ميگيريم. بعد اقدام ميكنيم براي استراليا يا كانادا.
مالزي چون مستعمره انگليس بوده باسه همين گويا انگليسي زبان دومشون باشه و سطحش خوب باشه.

:lol:

كشور ديگه اي كه مثل مالزي هم قشنگ باشه و هم راحت و ارزون سراغ ندارين؟!

Last edited:

abraham_1366

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نه آقا حله.
فقط پول مي خواد.
2 تا موسسه معتبر رفتم گفتند 40 روزه براتون با اين شرايط ويزاي زبان انگلستان ميگيريم.
اونم از نوع 25 هفته يعني 6 ماه و يك هفته كه بشه بعدا ويزا را تمديدش كرد.
ولي اگر ويزاي زبان زير 6 ماه باشه براي انگلستان نميشه ويزا را تمديدش كرد و همچنين نميشه از خيلي مزاياي ديگه بهره مند شد.
اينكه مجردم و مشكلي پيش نميادو ديگه كاملا مطمئنم. ولي حسابي گرون در مياد!

راستي يك سايت هم پيدا كردم براي ايرلند شمالي كه اختصاصي بري اونجا زبان ielts بخوني و بعدش دو در كني بري انگليس!
اين سايت را از اين موسسات مجوز دار وزارت علوم پيدا نكردم.
يك مشتري ساكن انگليس اومد مغازمون و گفت ساكن انگليس هست و منم پريدم رو كولش!!!
بعد گفت برادر و زن برادرش دارن با 150 دلار از اين طريق اقدام مي كنند:
رفتم تو سايتش ديدم پرچم ايران را هم داره.
ايميل زدم قيمتهاشونو بفرستند كه جوابمو ندادن!!!!
----

خلاصه بعد از 2 هفته بالا پايين رفتن،
به اين نتيجه رسيدم 1 سال برم مالزي اول از طريق ثبت شركت و گرفتن اقامت 2 ساله.
3،600،000 تومان ميدم 2 هفته اي شركت مالزيايي برام ثبت مي كنند اونم 100 درصد به نام خودم.
بعدش طرف ميگفت از اونجا ميتوني 1 سال كلاس هاي پاره وقت زبان با هزينه بسيار ناچيز بري، كار هم بكني (مثلا ميگفت مغازه بزنيم)
بعدش اقدام كنم براي كانادا يا استراليا از اونجا و اين همه پول را به انگليس ندم باسه يك مدرك زبان خشك و خالي.
1 سال زبان خواندن تو انگليس با هزينه زندگي تقريبا 15 تا 20 ميليون تمام ميشه.
در حالي كه با اين پول ميتوني تو مالزي با 4 ميليونش اقامت بگيري و سپس 15 ميليون ديگه به همراه وامي كه دولت مالزي با بهره 3 درصد 20 ساله بهت ميده خانه هم بخري!!! اونم 3 خوابه در نقاط شيك كوالالامپور!!!! :wacko:
قيمت يك آپارتمان 2 يا 3 خوابه با كليه امكانات مثل استخر عمومي، زمين تنيس و بسكتبال، سالن بدنسازي، سالن مطالعه، سالن رقص، قسمت انتظار در طبقات، و ده ها جور امكانات ديگه همش 70 تا 80 ميليون تومان ميشه اونم توي جاهاي بسيار خوب شهر .... كه دولت مالزي براي خريدش 70 درصدشو بهت وام 5، 10 يا 20 ساله با بهره 3 درصد ميده .... واقعا حيرت انگيزه چه ميكنه اين دولت مالزي باسه مردمانش!

ولي باز هم دارم تحقيق ميكنم. يك آگهي ديدم براي ويزاي كار در دانمارك.
اگر اونم معتبر باشه خيلي عالي ميشه.

----
يك سوال؟
كشوري را ميشناسيد كه مثل مالزي بشه با چند ميليون توش شركت ثبت كرد و راحت اقامت گرفت؟
كجا؟
از مالزی زیاد خوشم نیمیاد .
قبلا رفتم . کشور ارزون و زیبایی هست. اما مردمش چینی و هندی و زشت هستن که شرایط خوبی رو فراهم نمیکنه
و البته کشور اسلامی هست اما آزاد

پیشنهاد من به شما
توی اسپانیا اگر خانه بخری بهت اقامت میدن
خانه ارزون حدود 200 میلیون اونجا در میاد که دولت اونجا 70درصد وام میده به تا خداکثر 20 سال .
فقط 30 درصدش رو باید بدی
اگر 60 میلیون داری برو خانه بخر و اقامت کل اروپا رو بگیر . بدون ویزا همه جا میتونی بری

ab1oo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تحصسل در اروپا. تحصیل در خارج از کشور.تحصیل در لهستان
جذب مستقیم دانشجو توسط نماینده رسمی دانشگاه در ایران

در مقطع لیسانس و فوق لیسانس در رشته های فن آوری اطلاعات ، مدیریت بین الملل و مدیریت هتل داری به زبان انگلیسی.داوطلبان بدون مدرک زبان انگلیسی باید یک ترم دوره زبان انگلیسی در این دانشگاه بگذرانند.

هزینه دوره ها در مقطع لیسانس سالیانه 3000یورو ، در مقطع فوق لیسانس سالیانه 3500 یورو و دوره زبان انگلیسی 1000 یورو میباشد.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر به بخش فارسی وب سایت دانشگاه مراجعه نمایید.
www.wsiz.rzeszow.pl
www.polanduniversities.pl

تلفن تماس در لهستان به زبان فارسی : ( 0048505474852)
تلفن تماس در ایران- مشهد : ( 09364462500)-(05117663037)
Email: [email protected]
عیرضا عربشاهی (نماینده رسمی و انحصاری دانشگاه )

تحصیل در اروپا , تحصیل در لهستان , تحصیل در خارج از کشور ، ویزای دانشجویی ، ویزای تحصیلی

Last edited:

ardeshir123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شمابه عقل خودت مراجعه کن به جای گوش دادن به پیشنهاددوستانی که اروپای شرقی راپیشنهادمیکنند.اگراروپای شرقی خوب بودومدرک معتبرواینده خوبی داشت خودشون فرارنمیکردن اتریش.دوست عزیز من در هردوجازندگی کردم .اگردنبال دخترومدرک واسه دیوارخونت هستی برواروپای شرقی واگردنبال مدرک معتبرواینده هستی برواتریش.ازنظرهزینه اتریش دراروپاگرونتره ولی ازاروپای شرقی ,ارزونتر.داستان بیشتردوستان اروپای شرقی داستان گربه دستش به گوشت نمیرسیده.ایمیل بزن اگه اطلاعات دقیق میخوای:: [email protected]

ardeshir123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شمابه عقل خودت مراجعه کن به جای گوش دادن به پیشنهاددوستانی که اروپای شرقی راپیشنهادمیکنند.اگراروپای شرقی خوب بودومدرک معتبرواینده خوبی داشت خودشون فرارنمیکردن اتریش.دوست عزیز من در هردوجازندگی کردم .اگردنبال دخترومدرک واسه دیوارخونت هستی برواروپای شرقی واگردنبال مدرک معتبرواینده هستی برواتریش.ازنظرهزینه اتریش دراروپاگرونتره ولی ازاروپای شرقی ,ارزونتر.داستان بیشتردوستان اروپای شرقی داستان گربه دستش به گوشت نمیرسیده.ایمیل بزن اگه اطلاعات دقیق میخوای:: [email protected]

ardeshir123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ادامه تحصیل در اروپا(اتریش) یاانتقالی.واسه چی میرید اروپای شرقی؟؟هزینه دانشگاه1600 یورو هست که واسه دانشجوهای ایرانی 800 یورو درسال میشه.هزینه هاهم بااروپای شرقی برابریاحتی کمتره .برای اطلاعات دقیقتربه این ادرس ایمیل بزنید. [email protected]

tablighatir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چه غلطي کردم اومدم مالزي
اولا که شرکته کلاه گذاشته سرم و اقامت رو همواست.
دوما اينم شد کشور
سرعت اينترنت زرت
خاک تو سرشون
فقط ادعا
فرهنگ هم که سرش گرده.
:mad:

Last edited:
بالا