roteal2007
Registered User
- نوشتهها
- 989
- لایکها
- 804
والا یادم نیست حقیقت...قضیه مال ۳ سال پیشه.دمت گرم
سالار
چه قرصى خوردى يادته
اگه یهفته رو رد کردی و بهبودی حاصل نشد برو یه دوکتور دیگه.
والا یادم نیست حقیقت...قضیه مال ۳ سال پیشه.دمت گرم
سالار
چه قرصى خوردى يادته
داداش والا ميگم آزمايش ٤ شنبه دادم ديروز رفتم برا جواباصولا درد معده با علل مختلفی ایجاد میشه ! بیشتر مربوط اختلالات خود معده میشه ! مثل زخم های گوارشی ،التهاب معده و ...... اما گاهی اوقات علل دیگه ای داره مثلا امروز تو بیمارستان بیماری بستری بود که با درد شکم منتشر اومده بود با آزمایش مشخص شد که ca بالا داره و با بررسی های بیشتر معلوم شده پرکاری غده پاراتیروئید داره !
برای همین میگم آزمایشات چی هست تا علت یابی بشه ! پیشنهاد اینه که پیگیر باشین و در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید !
پيش ٣ تا دكتر رفتم همه عمومى بودن اما از ١٠٠ تا متخصص بهتر هستن و آزمايش دادم ادرار و خون ، يه آشمايش فول و كاملوالا یادم نیست حقیقت...قضیه مال ۳ سال پیشه.
اگه یهفته رو رد کردی و بهبودی حاصل نشد برو یه دوکتور دیگه.
پع حالا ما گفتیم اول کاری،به مرور درست میشه یعنی اینطوری نیست شب بخابی صب بلند شی خوب شی به تدریج کم میشه تا محو بشه...پيش ٣ تا دكتر رفتم همه عمومى بودن اما از ١٠٠ تا متخصص بهتر هستن و آزمايش دادم ادرار و خون ، يه آشمايش فول و كامل
يه تيكهآزمايش اومد ديروز كه بردم دكتر همه چى خوب بوده جز چربى كه بالا بوده
الان خيلى بهترم ٢ روزه ٨٠ دصد درد ها رفته
الان بيشتر كسلى و خواب آلودگى و گه گاهى درد معده و قفسه سينه و همون سنگينى بالا معده هست
ميخوام ببينم چيز حادى نباشه
نه داداش الان كه ١٠٠ درصد ٧٠ ٨٠ درصد خوب شدهپع حالا ما گفتیم اول کاری،به مرور درست میشه یعنی اینطوری نیست شب بخابی صب بلند شی خوب شی به تدریج کم میشه تا محو بشه...
پ ن پ از بین نمیره خخخنه داداش الان كه ١٠٠ درصد ٧٠ ٨٠ درصد خوب شده
اما پراكنده درد هست و حالت تهوع و سنگينى رو دل و سينه درد و زير قلب و اين طرف اونطرف درد داره
اما صبح ها حال خوشى ندارم
قرص امپرازول و اون يكى ميخورم و صبحانه ميخورم مقدارى حالت تهوع دارم اما ميوه ميخورم كمى بهتر ميشم
حالا موندم اين كسل و خواب ألودگى زياد و حالات تهوع و درد و بي حوصلگى از اين امپرازول هست و اون يكى قرص ها و اينكه اين حالات و درد ها كم كم كامل كامل از بين ميره ؟؟؟
ممنونپ ن پ از بین نمیره خخخ
اکثر قرصا معده خاب اورن نجران نباش
شنبه ميادجواب بقیه آزمایشات اومد ؟
پیش دکتر دیگه ای نرفتی ؟
اره بهترم اما صبح ها كه كليدينيوم سى و متو پراميد ميخورم قبل صبحانه حال بدى صبح ها دارمطول میکشه تا امپرازول اثر کنه عزیز.اگر رو به بهبودی هستی همین رو ادامه بده
دوست عزیز ما دورادور آشنا هستیم ؛-)اره بهترم اما صبح ها كه كليدينيوم سى و متو پراميد ميخورم قبل صبحانه حال بدى صبح ها دارم
تهوع و يه جورى ميشم كه قابل گفتن نيست
سالار توام اينجور بودي ؟؟؟دوست عزیز ما دورادور آشنا هستیم ؛-)
من روند تاپیک رو که خوندم اصلا جای نگرانی نیست.
کسل و خابالودگیت ماله کیلیدیوم سی هست ، اون حال خاصت هم هم مربوط به کیلیدیم هست هم گاهی امپرازول .
نگران نباش و درمان رو ادامه بده و صد البته و صد البته بیشتر استرس و اعصابت رو آروم کن که علت اصلیه همه ی این مشکلاته...
بازم سوالی بود در خدمتم.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
سالار توام اينجور بودي ؟؟؟
اااا سلااام خوبی?
خیر من دانشجو سال آخر پزشکی هستم. ؛-)
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk