گفتی دامينو پرستو برات رجيستر کرده ؟الان هيچ نوع دسترسی بهشون نداری ؟به نقل از xoew :آقا منم يه همچين مشكلي دارم ، بر و بچ پي تي گفتن نمي شه كاريش كرد ، كسي تا حالا به اين مشكل بر خورده !! به من پنل دسترسي دارم اما دامين لاك شده :wacko:
اره دامينومو پرستو ريجستر كرده دسترسي هم به هش ندارم مشكلم هنوز حل نشده چي كنمبه نقل از amin007110 :گفتی دامينو پرستو برات رجيستر کرده ؟الان هيچ نوع دسترسی بهشون نداری ؟
اره مي تونه لوك كنهبه نقل از starsoheil :من یک سوال از جناب آرتین داشتم.میخواستم بدونم اگه یک شرکتی برامون دامین رو ثبت کرد و بعد ما پسورد دامین رو تغییر دادیم اون شرکت میتونه دامین رو قفل کنه در صورتی که پسورد رو نداشته باشه!!!
به نقل از aaber_piade :بابا اينقدر دامين از onlinenic نخريد! اخه پروايدري که مشکل کنترل پنل کاربر رو با تغيير dns نمي تونه حل کنه و بعضي وقتا reseller هاشم خودشون نمي تونن dns رو عوض کنن و بايد به خود onlinenic اطلاع بدن، چه ثبت کننده اي هست؟
اين با مسئله دامين مهيار داستانش فرق داره ولي يک وقتايي هست که هيچکس توي onlinenic زورش به تغيير dns نمي رسه مگر خود onlinenic
enomبه نقل از starsoheil :پیشنهاد شما چه شرکتیه ؟! آخه GoDady هم ممکنه بخاطر تحریم دومین ها رو ببنده!
از OnlineNic معتبر تره ؟به نقل از mahiar0 :
كسي نمي تونه چرا نميشه dns عوض نميشه؟به نقل از mahiar0 :اقا بازم يه مشكلي تو ست كردن دي ان اس هست
مشكل چيه اين ارور تو انلانيك مي ده؟
--------------------------------------------------------------------------------
(1047) DNS modification failed.-11
--------------------------------------------------------------------------------
www.linkaxs.com
به شركتي كه ايميل دادم جوابي نمي ده فقط يه بار جواب داده ميگه من قفل نكردم!
به انلانيك ايميل زدم اين جواب ميده!
Dear Customer,
Thank you for contacting OnlineNIC Customer Care.
Please be kindly noted that the domain BEIJING-JEEP.COM is currently managed by our partner http://www.parandis.com. Would you please kindly contact them about this issue directly? They are also kind and can help you at their onlinenic control panel. Thank you for your kind understanding.
يعني چي؟!