• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان نگاه كنيد براي اينكه يك انجمن راه بيندازم خوب بايد چي كار كنم به نظر شما كدام مدل انجمن بهتر است لطفا وي‍گي هاي ان را بنويسيد و بعد بده اي ان را هم بنويسيد براي بار اول بايد چه هاستي با چه حجمي و با چه فضاي بخرم دوستان لطفا راهنمايي كنيد راستي انجمن بيشتر در مورد چي باشه يعني چند مورد در ان باشه

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
میخوای با پی تی رقابت کنی : دی

اگه پول نداری فعلا یکی از اسکریپتهای رایگانش رو انتخاب کن و شروع کن

برای شروع حداقل 200 مگ هاست با پهنای باند قابل قبول میخواد

موضوعش هم بستگی به خودت داره یکم فک کنی می فهمی تو ایران چه موضوع هایی تاپ هست

موفق باشی :wacko:

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان نگاه كنيد براي اينكه يك انجمن راه بيندازم خوب بايد چي كار كنم به نظر شما كدام مدل انجمن بهتر است لطفا وي‍گي هاي ان را بنويسيد و بعد بده اي ان را هم بنويسيد براي بار اول بايد چه هاستي با چه حجمي و با چه فضاي بخرم دوستان لطفا راهنمايي كنيد راستي انجمن بيشتر در مورد چي باشه يعني چند مورد در ان باشه
خیلی مدل انجمن ساز وجود داره اما vBulletin و mybb معروفتر از بقیس vb لایسنس داره دومی رایگان
برای بار اول نمیدونم چه هاستی باید بخری هر مقدار بیشتر باشه بهتره دیگه یه هاست اشتراکی الآن سالیانه قیمتی نداره.انجمنم تخصصی باشه بهتره حالا هرچی تخصص داری و مدیرای متخصص تو اون زمینه داری که پاسخگو باشن
موفق باشی

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
انجمن عمومی اگه می خوای راه بندازی باید فقط فعالیت کپی ...... داشته باشی
ولی انجمن تخصصی ای که تا حالا ندیدی رو راه بنداز که بتونی حرفی برای گفتن داشته باشی

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز یعنی خودم باید مطلب بگذارم داخلش یا نه باید تبلیغ کنم انجمن را فقط چند بخش مثل همین پرشین تولز بنویسیم خوب بعد بقیه بیایند عضو شوند و مطلب بنویسند لطفا در این باره هم یک کم توضیح بدهید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
کارهای دیگه ای هم به جز اداره انجمن توی وب ایران میشه انجام داد :) خودت یه نگاهی بکن به وب ایران ببین چی کم داره! یا چی توش هنوز بازار خوبی داره؟ راه اندازی یه انجمن از صفر دردسر زیادی داره و اکثر کسایی که شروع کردن پشیمون شدن بعد از مدتی :)
موفق باشی

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
دوستان عزیز یعنی خودم باید مطلب بگذارم داخلش یا نه باید تبلیغ کنم انجمن را فقط چند بخش مثل همین پرشین تولز بنویسیم خوب بعد بقیه بیایند عضو شوند و مطلب بنویسند لطفا در این باره هم یک کم توضیح بدهید

به به! چه عجب! چند وقت نبودی دل همه بچه های پی تی برات تنگ شده بود!!!

میدونستی جمله بندی هات داره روزی صدتا کشته میده؟!!!!

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
می خوامت ap3 نگاه کن یک کمک به من بدهید بگید چه سایتی بزنم چه هاستی را انتخاب کنم چه اسکریپتی روی ان نصب کنم لطفا دوستان این جوری مشاوره به من بدهند . با تشکر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
خوب مثلا این پیشنها د خوبه سیستم وبلاگ دهی باید چه هاستی بگیریم چگونه تبلیغ کنم در چه سایت های تبلیغ کنم بعد مثل کدام سیستم وبلاگ دهی باشد و غیره

Hosseini1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت گوگل هم سایت خوبیست :rolleyes:

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
بابا این قدر مسخره بازی نکنید خواستم مشاوره بدهید نه اینکه بیایید بگید گوگل فلان راهنمایی اگر می توانید بکنید جواب بدهید لطفا این قدر اسپم نکنید دوستان عزیز

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
بابا این قدر مسخره بازی نکنید خواستم مشاوره بدهید نه اینکه بیایید بگید گوگل فلان راهنمایی اگر می توانید بکنید جواب بدهید لطفا این قدر اسپم نکنید دوستان عزیز

ap3 آمبولانسو خبر کن...

جناب علی اف اف وی اف اچ اف اچ کی: همانطور که دوستان گفتند بیشتر دنبال موضوع و ایده‌ای باش که تا حالا به ذهن کسی نرسیده و یا حداقل، سایت بسیار کم و محدودی در مورد موضوع مورد نظرت موجود باشه.

Last edited:

ap3

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
به نظر من برو اول یه وبلاگ کوچیکی برای خودت بزن ببین کی به کیه بعد برو یه سیستم وبلاگدهی مثل بلاگفا بزن!!!

راستی صعود تیم مس سرچشمه را بهتون تبریک میگم !!!

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
بستگی به سرمایه شما داره.
اگه سرمایه داری میشه راهنمایی کرد که چه سایتی برات بهتره.
ولی پیشنهاد من اینه که دنبال سایتی برو که توش تخصص داری

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز از بابت راهنمایی تا این لحظه بسیار متشکرم لطفا نگاه کنید اگر می توانید یک خط مشی کلی برای من بدهید دوست عزیزمان ap3 گفت وبلاگ بزن خوب اگر من وبلاگ بزنم و بهش برسم و پیج رنکش را بالا ببرم ایا می توانم لینک بگذارم و درامد کسب کنم با تشکر

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
دوستان عزیز از بابت راهنمایی تا این لحظه بسیار متشکرم لطفا نگاه کنید اگر می توانید یک خط مشی کلی برای من بدهید دوست عزیزمان ap3 گفت وبلاگ بزن خوب اگر من وبلاگ بزنم و بهش برسم و پیج رنکش را بالا ببرم ایا می توانم لینک بگذارم و درامد کسب کنم با تشکر
ببین دوست من علی جان من الآن 8 سال هست توی نت مدیریت سایت میکنم 8 سال قبل 10 تا سایت داشتم که درامد خوبی توی تبلیغات داشتن چون بازدید بالایی داشتن ولی الان دیگه از تبلیغ نمیشه پول درآورد چون همه به یه سری خاص تبلیغ میدن نه به سایتهای ما تازه 8 سال قبل هم همینطور بود ولی چون من با نیکصالحی دوست بودم با ایشون کار میکردم تبلیغات گلدیران و اینا رو میگرفتم در هر صورت خواستم بگم روی پول درآوردن از سایت و وبلاگ زیاد حسابی باز نکن همکاری در فروش هم که دیگه با گرون شدن هزینه پست به هیچ دردی نمیخوره کسی چیزی نمیخره به نظر من کلا دور این ماجرای سایت زدن رو خط بکش سایت میزنه هزینه میکنه پولت از بین میره اینا که میبین اینجا هستن سایتهاشون به جایی رسیده اول که پولی ازش در نمیارن هزینه سرور هم در نمیارن بعدم اینکه هزینه زیادی کردن از نظر مادی و وقت
حالا بازی خود دانی
موفق باشی

alishadmehr

Registered User
لایک‌ها
135

کاربر ap3 منظورشون این بود که ساخت و مخصوصا مدیریت یک سرویس وبلاگ دهی به این راحتی نیست .

اگر میخواهید انجنن بسازید با VB بسازید اگر نمیتونید لایسنس بخرید از نسخه نال شده + هاست وارز استفاده کنید.
بعدا که سایتتون پر بازدید شد لایسنس و یک هاست درست و حسابی تهیه کنید .

اگر میخواهید یک سرویس اینترنتی راه اندازی کنید اگر قبلا این سرویس ایجاد شده و شما میخواهید چرخ رو دوباره اختراع کنید بنابراین باید چرختون خیلی بهتر از چرخ های قبلی بچرخه !

اگر نه یک ایده دارید و میخواهید تبدیل به یک سرویس کنید ، زیاد اشکالی نداره امکاناتش زمان شروع به کار کم باشه ، چون اولین هستید به مرور امکاناتتون رو میتونید افزایش بدید . ( فقط مشکل امنیتی نداشته باشه ! )

بازار اینترنت ایران هم مثل خارج از ایران شده و اگر ایده نداشته باشید خیلی راحت شکست میخورید چند سال پیشن اینطور نبود ، فقط کافی بود یک سایت با ایران نیوک INP - Nuke ( خدا بیامرزدش ) بزنید و ....

یکم فکر کنید میبینید موضوعات جالب و خوب زیاد پیدا میشه .
برای شروع ایده گرفتم میتونید همین آه و ناله وبمستر ها رو پیگیر باشید ! احتمالا فکرهای خوبی به ذهنتون میرسه ... :دی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
سیستم وبلاگ دهی خوبه ، ولی باید پول برای هزینه کردن داشته باشی یه مقدار که براش تبلیغ بکنی و ... !همینطوری که نمیشه سیستم وبلاگدهی زد و انتظار داشت که یوزرها یکی پس از دیگری بیان ثبت نام کنند.
تغریباً هیچ سایت کاربر محوری رو نمیشه همینطوری زد و انتظار داشت یوزر ها بیان ثبت نام بکنن ، مگه اینکه سایت تفریحی بزنی به عنوان مثال ، ترافیک خوب بگیری و در کنارش سیستم های دیگه تاسیس کنی و ترافیک رو منتقل کنی.
اصلاً به درامدش هم فکر نکن! اگه علاقه نداری نرو سمتش! فقط علاقست که باعث میشه وبمستر به کارش ادامه بده. وگرنه در حالت خوبش هم درامد ماهانه زیادی نداره :)
پیروز باشی

بالا