دوستان عزیز از بابت راهنمایی تا این لحظه بسیار متشکرم لطفا نگاه کنید اگر می توانید یک خط مشی کلی برای من بدهید دوست عزیزمان ap3 گفت وبلاگ بزن خوب اگر من وبلاگ بزنم و بهش برسم و پیج رنکش را بالا ببرم ایا می توانم لینک بگذارم و درامد کسب کنم با تشکر
کاربر ap3 منظورشون این بود که ساخت و مخصوصا مدیریت یک سرویس وبلاگ دهی به این راحتی نیست .
اگر میخواهید انجنن بسازید با VB بسازید اگر نمیتونید لایسنس بخرید از نسخه نال شده + هاست وارز استفاده کنید.
بعدا که سایتتون پر بازدید شد لایسنس و یک هاست درست و حسابی تهیه کنید .
اگر میخواهید یک سرویس اینترنتی راه اندازی کنید اگر قبلا این سرویس ایجاد شده و شما میخواهید چرخ رو دوباره اختراع کنید بنابراین باید چرختون خیلی بهتر از چرخ های قبلی بچرخه !
اگر نه یک ایده دارید و میخواهید تبدیل به یک سرویس کنید ، زیاد اشکالی نداره امکاناتش زمان شروع به کار کم باشه ، چون اولین هستید به مرور امکاناتتون رو میتونید افزایش بدید . ( فقط مشکل امنیتی نداشته باشه ! )
بازار اینترنت ایران هم مثل خارج از ایران شده و اگر ایده نداشته باشید خیلی راحت شکست میخورید چند سال پیشن اینطور نبود ، فقط کافی بود یک سایت با ایران نیوک INP - Nuke ( خدا بیامرزدش ) بزنید و ....
یکم فکر کنید میبینید موضوعات جالب و خوب زیاد پیدا میشه .
برای شروع ایده گرفتم میتونید همین آه و ناله وبمستر ها رو پیگیر باشید ! احتمالا فکرهای خوبی به ذهنتون میرسه ... :دی