• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كمك

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان نگاه کنید سیستم وبلاگ دهی خوب باید برای راه اندازیش چی کار کنی یعنی باید هاست بگیری چه قدر چه قدر خرج کنی به چه ساتی های تبلیغ بدی چند ماه یا چند روز چه امکاناتی داشته باشه خلاصه خودتان دیگر استاد هستید این را هم بگید با تشکر

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
یک سوال دیگر هم به ذهنم رسید راستی با صفحات ایندکس گوگل یا پیج رنک یا بک لینک چه کار می توان کرد همه را توضیح بدهید و بگویید

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
یک سوال دیگر هم به ذهنم رسید راستی با صفحات ایندکس گوگل یا پیج رنک یا بک لینک چه کار می توان کرد همه را توضیح بدهید و بگویید
علی جان شما ماشالا یه کانتینر سوال داری!! ببین عزیز سیستم وبلاگدهی به این راحتیا نیست سایت تفریحی و انجمنم همینطور الکی نمیشه یه سایت راه اندازی کرد من خودم مثلا با برنامه ریزی سایت زدم الان تو هزینه های سرورش موندم پول نتونی بدی سریع سایت رو میبندن باید با برنامه ریزی هر کاری میخوای بکنی باشه
اگه علاقه داری بزن نداری نزن چون اگه فکر میکنی بزنی پول توشه نه نیست علاقه باید باشه

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
متاسفانه مشکل کسانی که تازه میخوان وبمستر بشن اینه که فک می کنن یه شبه می تونن پول دربیارن و شروع به کسب درآمد کنن

شما هر سایتی تاسیس کنی حداقل تا شش ماه بیا فقط از جیب بزاری تازه اگر ایدت بگیره بعد شش ماه بتونی مبلغی هم کسب درآمد کنی ضمنا این مبلغ برای شروع فقط میتونه کمک کننده باشه تا یکمی مخارجت کمتر بشه

خلاصه تا یکسال باید بدویی تا بعدش شاید چیزی بشه

در مورد سرویس دهنده وبلاگ مثل بلاگفا پ خ بده تا کمکت کنم

موفق باشی ;)

aliffvfhfhk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2,924
دوستان عزیز ما می خواهیم ما را کمک کنند می ایند فکر می کنند ما پول می خواهیم دوستان عزیز نه مسئله پول نیست من می گم چه سیستمی بزنم که بعد از یک سال حداقل در ایران جایی برای خودش داشته باشه و بعد اگر تبلیغ هم بکنم ایا می توانم پیشرفت کنم

بالا