چه گوشي هايي كم مصرف اند و نياز كمتري براي شارج مجدد دارند.
به ترتيب از كم مصرف به پر مصرف ترين ها .
"با تشكر"
"با تشكر"
به نقل از fireboy8766 :چه گوشي هايي كم مصرف اند و نياز كمتري براي شارج مجدد دارند.
"با تشكر"
از اين نظر گوشي خودم ركورد داره !به نقل از amirsung :همه ي توليدكنندگان موبايل سه ويژگي براي گوشيهاشون ذكر ميكنند كه طول عمر باتري رو نشون ميده:
1- standby time
2- Talk time
3- اينكه باتري چند ميلي آمپر باشه.
دو مورد اول براي شرايط ايده آل بيان ميشن و معمولا در عمل كمتر از زمان ذكر شده هستن.
البته نوع استفاده هم خيلي مهمه. مثلا در موبيلهاي دوربين دار، عكس گرفتن زمان شارژ بودن باتري رو به شدت كاهش ميده.
اما بطور كلي گوشي هاي جديد سوني اريكسون از نظر باتري بهترين هستن. مخصوصا P800.
T610 , P900 هم خوب هستن.
به نقل از fireboy8766 :اقا امير اين مدل هارو بزن اينجا رويت كنيم.
بدون دوربين برام مهمه.
××
علي جان من با نوكيا جور نيستم :hmm: حالم بد ميشه :blush:
به نقل از fireboy8766 :واقعا ممنون !!!! (زياد)
..
راستي بين خودمون باشه ... اگه گوشيه نوكيا تو خيابون افتاده باشه ها نو و بهترين نوعش از نظر ... من دست بهش نميزنم از بس بدم مياد.
ياد .... ميافتم h34r:
به نقل از hadi52 :من هم به شدت از نوكيا متنفرم. دليلش را هم نمي دونم. اگر بهترنين گوشي دنيا را هم نوكيا بسازه من يكي كه نمي خرم.
به نقل از amirsung :همه ي توليدكنندگان موبايل سه ويژگي براي گوشيهاشون ذكر ميكنند كه طول عمر باتري رو نشون ميده:
1- standby time
2- Talk time
3- اينكه باتري چند ميلي آمپر باشه.
دو مورد اول براي شرايط ايده آل بيان ميشن و معمولا در عمل كمتر از زمان ذكر شده هستن.
البته نوع استفاده هم خيلي مهمه. مثلا در موبيلهاي دوربين دار، عكس گرفتن زمان شارژ بودن باتري رو به شدت كاهش ميده.
اما بطور كلي گوشي هاي جديد سوني اريكسون از نظر باتري بهترين هستن. مخصوصا P800.
T610 , P900 هم خوب هستن.
fireboy جان نفهميدم؟ بش باد؟ يعني چي :blink:به نقل از fireboy8766 :بش باد
به نقل از mori_nokia_6230 :fireboy جان نفهميدم؟ بش باد؟ يعني چي :blink:
به نقل از shahedz :Fireboy عزيز !
من هم خفنا ( خفنن ) از نوكيا بدم مياد ! دزد تكنولوژي هاي سوني اريكسونه ! بسيار بدم مياد ! اگه يه 7700 نو تو خيابون پيدا كنم برش ميدارم زير خاك قايمش مي كنم ! حالم از نوكيا بد ميشه ! بيا تو ائتلاف سوني اريكسون ! اونوقت دنيا رو با يه چشم ديگه ميبيني !
منتظرتيم ...
شاهد
به نقل از hadi52 :چاكر هرچي آنتي نوكياست ! ولي بيا توي خط زيمنس. تازه روي پیراهن رئال مادرید هم جا خوش کرده و کلاس هر دوتاشون رفته بالا !