• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كم مصرفترين گوشيها(ازنظر مقدار باطري ودير شارج كردن)

mori

Registered User
لایک‌ها
14
به نقل از shahedz :
مرتضي جان سلام م م م م م م
بابا بچه بازي چيه ؟ ديگه زمونه نوكيا تموم شده جانه بابا ...
مرتضي بيا تو خط ...
الان نه يه ماه ديگه كه تي 630 گرفتي ميگم ...

دوستدار هميشگيت : شاهد
چاكر آقا شاهد گل
عزيزم من تعصب ندارم
فعلا به نظرم نوكيا بهترينه واسه همين هم گوشيم نوكيا هست هم آرمم :D حالا اگه گوشي بهتر مال Alcatel هم پيدا كنم اونو ميگيرم! البته تا جايي كه $ داشته باشم! در مورد اين كه گفتي نوكيا تكنولوژي ميدزده قبلا هم مدرك نشونت دادم حالا خود داني! اينم بدون عزيزم نوكيا هيچ وقت دوره اش به پايان نميرسه مثل اينه كه بگي intel ديگه از دور خارج ميشه!!!!! يا ديگه linux جاي windows رو گرفته!!

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ولي نوكيا هر چي داشته باشه و اضافه كنه به تكنولوژيش باز هم گوشياش مثل گوش كوبههههه و بس.
بايد سمباده بياري كناراشو صاف كني تا درست تو دست جا بگيره.

×× كسي سمباده داره اينجا؟

×× راستي اعتلاف سوني اريكسون چيه جريانش؟

×× من خودم از سوني اريكسون خوشم مياد.
قيمت تو تهران كي داره؟

×× در ضمن يه سوال ديگه هم مرتبط با موضوع اين قسمت و اون اينكه. دنبال مطلب علمي در مورد مطرف باتري و آنتن دهي موبايل ميگردم. هنوز مناسب پيدا نكردم. چيزي بود لينك بدين همه استفاده كنن.

shahedz

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از fireboy8766 :
ولي نوكيا هر چي داشته باشه و اضافه كنه به تكنولوژيش باز هم گوشياش مثل گوش كوبههههه و بس.
بايد سمباده بياري كناراشو صاف كني تا درست تو دست جا بگيره.

×× كسي سمباده داره اينجا؟

×× راستي اعتلاف سوني اريكسون چيه جريانش؟

×× من خودم از سوني اريكسون خوشم مياد.
قيمت تو تهران كي داره؟

×× در ضمن يه سوال ديگه هم مرتبط با موضوع اين قسمت و اون اينكه. دنبال مطلب علمي در مورد مطرف باتري و آنتن دهي موبايل ميگردم. هنوز مناسب پيدا نكردم. چيزي بود لينك بدين همه استفاده كنن.

من نظرم موافقت با Fireboy عزيزه !
سمباده بهترين توصيفيه كه شنيدم :rolleyes: :D :p

من تحسينت ميكنم كه به جمع ما پيوستي ! سوني اريكسون يه ائتلاف زده كه با من شروع شده فكر كنم ! حميد به جمع ما خواهد پيوست ! يه حميد ديگه هم هست الان ! عطا جان هم كه با پي 900 سرور هممونه !

بيا كه دير نيست در مورد سوني اريكسون يه 3 ماهي هست تمام گوشياش تحقيق كردم ! ادعا نكنم خيلي چيزا سر در آوردم . اگر سئوالي داري به اي دي ياهو من پي ام بده باهات صحبت كنم !
ID : king_ov_persia

موفق باشي : شاهد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اولا لينك رو فراموش نكنيد.
و بعد اينكه به نظرماگه خلاصه مطالبي كه در چت رد و بدل ميشه اينجا بزاريم كه دوستا ديگر هم استفاده كنند.
كه قصد من هم از باز كردن اين تاپيك همين بوده.

amirsung

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shahedz :
من نظرم موافقت با Fireboy عزيزه !
سمباده بهترين توصيفيه كه شنيدم :rolleyes: :D :p

من تحسينت ميكنم كه به جمع ما پيوستي ! سوني اريكسون يه ائتلاف زده كه با من شروع شده فكر كنم ! حميد به جمع ما خواهد پيوست ! يه حميد ديگه هم هست الان ! عطا جان هم كه با پي 900 سرور هممونه !

بيا كه دير نيست در مورد سوني اريكسون يه 3 ماهي هست تمام گوشياش تحقيق كردم ! ادعا نكنم خيلي چيزا سر در آوردم . اگر سئوالي داري به اي دي ياهو من پي ام بده باهات صحبت كنم !
ID : king_ov_persia

موفق باشي : شاهد
عزيزانم در انجمن پرشين تولز..
از شما درخواست ميکنم تحت تاثير موج تبليغاتي عظيمي که جيره خواران شرکت سوني اريکسون راه انداختند قرار نگيريد.
من قبول دارم که سوني اريکسون از نظر امکانات جانبي تقريبا بهترين گوشي هست اما...

آنتن دهي گوشيهاي سوني اريکسون و مخصوصا سري Txxx به شدت ضعيف است..
مثال ميزنم.. همين آقاي شاهد که T610 داري.. امروز حميدرضا دو بار بهت زنگ زد و من هم دو بار. و هر چهار بار در دسترس نبودي.
يا همين چند روز پيش که جي اف گراميتون گفتن که هر چي زنگ ميزدن در دسترس نبودين!!
البته آنتن دهي مزخرف سوني اريکسون چيزي نيست که من کشف کرده باشم. فقط کافي هست به سايتهاي معتبر موبايل مثل
www.howardchui.com
www.mobileburn.com
که نظرات متخصصان موبايل
و يا وبسايتهاي که نظرات کاربران معمولي موبايل رو منتشر ميکنن، سر بزنيد و بخونيد.

در حالي که نوکيا هميشه آنتنا بار ش فول هست. زيمنس و سامسونگ هم به نسبت سوني اريکسون خيلي خيلي بهترن.

ataasgari

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3
امير جان .
دو نكته رو يادآوري ميكنم !

1- براي مقايسه دو گوشي، كيفيت سرويس شبكه خيلي مهمه. و آنتن دهي گوشي ها رو در يك شبكه بي كيفيت و غير استاندارد نميشه ملاك قرار داد. من شبكه دوبي رو مثال ميزنم چون يك شبكه كامل و استاندارد و به روزه : تابحال در دوبي با پيامهايي مثل Network Busy يا Network Failure يا قطع تماس مواجه نشدم و چون هم 6600 داشتم و هم پي 900 ميتونم بگم كه در يك شبكه استاندارد هيچ تفاوتي در آنتن دهي ندارند . ولي سامسونگ خيلي جاها مشكل داره .
در مورد نمايشگر آنتن گوشي هاي جديد نوكيا هم بايد بگم كه بيشتر مواقع نادرست عمل ميكنه . من در تهران چندين بار با اين مورد برخورد كردم كه نمايشگر تا انتها بالاست ولي شماره گيري ممكن نيست از خيلي هم اينو شنيدم، پس به نظر من اين مورد دليل بر آنتن دهي عالي نوكيا نيست.
2- شما ميتوني با پرداخت مقداري پول به صاحبان سايت هايي كه امكانات موبايلها رو نقد ميكنند ، نتايج رو به راحتي تغيير بدي! چند وقت پيش دست يكي از صاحبان همين سايتها رو شد.

* راستي سرويس دهي براي گوشي هاي 3G در دوبي فعال شده و استفاده كننده ها به راحتي ميتونند از امكانات تماس ويدئويي و اينترنت با سرعت 128 كيلوبيت استفاده كنند.

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اتا جان حرف شما درست .... بله متوجه هستم. اما دقت داشته باشيد اين چيزها چيزهايي بود كه در موردش تاپيك وجود داشت و مصرف باتري هم درسته نسبت به اونها ضعيف هست از نظر اهميت اما خوب اين ميتونه كارايي گوشي رو نشون بده چون گوشيها با امكاناتي كه دارند يكي بيشتر يكي كمتر باعث صرف انرژي بيشتري براي كار ميشوند.
و به نظر من تكنولوژي باتري و ذخيره انرژي تحول و تغيير خوبي نداشته و خيلي افتضاح بوده نسبت به خيلي چيزاي ديگه!
" شاد باشي"

shahedz

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از amirsung :
عزيزانم در انجمن پرشين تولز..
از شما درخواست ميکنم تحت تاثير موج تبليغاتي عظيمي که جيره خواران شرکت سوني اريکسون راه انداختند قرار نگيريد.
من قبول دارم که سوني اريکسون از نظر امکانات جانبي تقريبا بهترين گوشي هست اما...

آنتن دهي گوشيهاي سوني اريکسون و مخصوصا سري Txxx به شدت ضعيف است..
مثال ميزنم.. همين آقاي شاهد که T610 داري.. امروز حميدرضا دو بار بهت زنگ زد و من هم دو بار. و هر چهار بار در دسترس نبودي.
يا همين چند روز پيش که جي اف گراميتون گفتن که هر چي زنگ ميزدن در دسترس نبودين!!
البته آنتن دهي مزخرف سوني اريکسون چيزي نيست که من کشف کرده باشم. فقط کافي هست به سايتهاي معتبر موبايل مثل
www.howardchui.com
www.mobileburn.com
که نظرات متخصصان موبايل
و يا وبسايتهاي که نظرات کاربران معمولي موبايل رو منتشر ميکنن، سر بزنيد و بخونيد.

در حالي که نوکيا هميشه آنتنا بار ش فول هست. زيمنس و سامسونگ هم به نسبت سوني اريکسون خيلي خيلي بهترن.

سلام امير جان !
عطا حرفاي بسيار خوبي زد جا داره اينجا مراتب قدرداني رو اعلام كنم . پسر من به تو 1000 بار گفتم كه اين علامت نت ورك رو نگاه نكن . من باشگاه بيليارد كه بودم با A800 Samsung هر چي ميگرفتم ميزد Network Busy ! آنتن هم پر بود ولي با T68i با ابنكه يه آنتن داشت گرفتم بااول با كيفيت تاپ گرفت !
جالبه كه مامان مهدي محمودي هم كه زنگ زد T68i من بلافاصله زنگ خورد ولي A800 بهش در دسترس نميباشد ميداد ! بازم حالا چرت و پرت بگو ....

قضاوت با تمام سروران خوبم كه سامسونگ !!!!!!! بهتر آنتن ميده يا SE ؟

شاهد

shahedz

Registered User
لایک‌ها
1
سلام م م م م م م ...
از PM ممنون ...
يه چيز جالب ! از امير شنيدم SE T650 داره مياد ... !!!
جالبه ! طرحش كه بسيار نازه ! حالا MMC , VGA Cam , MP3 Player , ... نميدونم ...
لينكش اينجاست :

http://www.mobileburn.com/news.jsp?Page=2&Id=634

http://www.esato.com/news/article.php/id=48

http://www.mobiledia.com/forum/topic8295.html

من كه حال كردم !

حتما كليپ سوني اريكسون رو بگيريد ! خيلي نازه ...

كليپ در اين لينكه ! روي Click Here رايت كليك كنيد و Save Target As رو بزنيد ....

http://www.mobileburn.com/news.jsp?Id=634&source=HOMETOP

موفق باشيد : ارادتمند تمام عزيزان سبز سوني اريكسوني و مخلص بقيه دوستان ...

شاهد

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از shahedz :
سلام امير جان !
عطا حرفاي بسيار خوبي زد جا داره اينجا مراتب قدرداني رو اعلام كنم . پسر من به تو 1000 بار گفتم كه اين علامت نت ورك رو نگاه نكن . من باشگاه بيليارد كه بودم با A800 Samsung هر چي ميگرفتم ميزد Network Busy ! آنتن هم پر بود ولي با T68i با ابنكه يه آنتن داشت گرفتم بااول با كيفيت تاپ گرفت !
جالبه كه مامان مهدي محمودي هم كه زنگ زد T68i من بلافاصله زنگ خورد ولي A800 بهش در دسترس نميباشد ميداد ! بازم حالا چرت و پرت بگو ....

قضاوت با تمام سروران خوبم كه سامسونگ !!!!!!! بهتر آنتن ميده يا SE ؟

شاهد

×× آدرس باشگاه بيلياردي كه رفتي بگو تا بهت بگم كدوم يكي از اين گوشيها بهتره.

:D

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
مي دوني به نظر من سوني اريكسون يه چيزي تو مايههاي مامانه.
خيلي توپه.
[ يك انسان تحت تاثير قرار نگرفته]

fireboy

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
اين مدلش هم ظاهرش كه خوبه خوشگله!
t630_narrow.jpg

ببخشيدا البته اما نوكيا هم يكي مدل اين داره با كمي تفاوت ممممممم فكر كم مدل 2200 بود. يادم نيست اگه اشتباه گفتم بگين درست كنم. از مدل هاي نوكيا سر در نميآرم. از بس ... :blush:

بالا