• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كنكوري هاي تهران جواب بدن لطفا!

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

بهترین استادی ک داشتم همییییییییییییین آقای عباسیان بوده و من ب هیچ وجه نمیتونم ببینم کسی پشت سرشون حرف بیخود بزنه...:mad::mad::grrr:
فهمیدیییییییین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی ادعا داره ک هیچی بلد نباشه نه آقای عباسیااااااااااااان....
من فیزیک در حد جلبک بلد بودم و همه ی چیزاییی ک الان واردم و استاد عباسیان بم گفته...
نشستن سر کلاسش لیاقت میخواد ک خیلیییییییییییییییییا ندارن...:evil2::devil:
خیییییییییییییلی لِ__________________________هی...:mad::mad::mad:
با همه ی اوناییم ک این نظرارو دادن....
فلجای مغزی:mad::mad::mad::mad:
استاد شاهین یه دونست...:heart::heart::heart::heart::heart:
محشره ه ه ه ه ه ه ......:heart::heart::heart::heart::heart:
خییییییییییییییلی گله....:heart::heart::heart::heart:

دفه ی دیگه ببینم از این چرت و پرتا میگیییییییین پشت سرش دیگه این جوری برخورد نمیکنم.....حالتونو میگیرم:grrr:

عاشق سینه چاک،خب این که چیزی نگفت!
نگفت که چرته
این دوستمون گفت اکثرش رو رفته
ولی این عباسیان اصلا به کرمانشاه نرفته که این بره

Sent from my Nokia 1100 using Tapatalk 2

riha

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با اونی بودم ک گف ادعا دارهههههههههههههههههههههههههههههه
بی ادب:wub::wub::wub::wub::wub:
من اینو ب هر کی ک بی ادبی کرده گفتم...............:mad:

lilipoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
استاد شاهين عباسيان غول فيزيك ايران نيازي به تعريف و تمجيد يا تعريف از خود براي جذب شاگرد نداره
همه ي ايران ايشونو ميشناسن و حاضرم قسم بخورم كه بهتر از اون تو ايران پيدا نميشه اگه سر كلاسش نباشي اين تويي كه بد ضرر كردي چون خيلي از اموزشگاه ها از هر جايي كه فكرشو بكني واسهش سرو دست ميشكونن!!!! اينو ادمي ميگه كه يكسال تمام باهاش كلاس داشته به حرفام اطمينان كن!!!!!

photo1.jpg

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
استاد شاهين عباسيان غول فيزيك ايران نيازي به تعريف و تمجيد يا تعريف از خود براي جذب شاگرد نداره
همه ي ايران ايشونو ميشناسن و حاضرم قسم بخورم كه بهتر از اون تو ايران پيدا نميشه اگه سر كلاسش نباشي اين تويي كه بد ضرر كردي چون خيلي از اموزشگاه ها از هر جايي كه فكرشو بكني واسهش سرو دست ميشكونن!!!! اينو ادمي ميگه كه يكسال تمام باهاش كلاس داشته به حرفام اطمينان كن!!!!!

photo1.jpg
ینی رسما تاپیک یه سال پیشمو نقش قبر کردیا!
در ضمن یکی بهترشو پیدا کردم!

lilipoot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ینی رسما تاپیک یه سال پیشمو نقش قبر کردیا!
در ضمن یکی بهترشو پیدا کردم!
قول ميدم بهت استاد جديدت به گرد پاشم نميرسه امسال كنكور داري؟ من امسال كنكور دارم اگه واسه همه درسام استادي مث عباسيان داشتم همه رو صد ميزدم نه فقط فيزيكو!!!!!!

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
قول ميدم بهت استاد جديدت به گرد پاشم نميرسه امسال كنكور داري؟ من امسال كنكور دارم اگه واسه همه درسام استادي مث عباسيان داشتم همه رو صد ميزدم نه فقط فيزيكو!!!!!!
اخه معلم فقط یه طرف قضیه اس
عوامل زیادی باید مهیا باشه تا یه کلاس حداکثر بازده رو داشته باشه
جو کلاس-عمومی یا خصوصی بودنش-محل اموزشگاه و... هر کدوم به تنهایی به اندازه سواد معلم ارزش دارند
منتها ایشون فقط تو یه اموزشگاه شهر ما بودن اونم بصورت پروازی.کلاسا 45 نفره بودن و جو اش هم زیاد جالب نبود .چون معلم ترکی نمیدونست عی بهش تیکه مینداختن ترکی اونم متوجه نمیشد تا اینکه دست اخر یه فحش رکیک داد معلم و دو سه نفر رو انداخت بیرون
به همین دلایل من دنبال یک معلم دیگه گشتم که مشکلات بالایی رو نداشته باشه و خداروشکر پیداش کردم
پ.ن: امسال کنکور میدم/ریاضی فیزیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا