• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

كيفيت صدا و بلندي w850 ٠

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز شما که با گوشی زیاد فیلم میبینید حتما پیشنهاد میدم در یک حرکت انقلابی به سمت پاکت پسی برید:)

این حرف من دلیل نمیشه فکر کنید از بقیه امکانات گوشی استفاده نمیکنم. ضمنا با برنامه اسمارت مووی الان کیفیت پخش فیلم چندان تفاوتی نداره با یک ppc معمولی . هنوز پاکت پیسی ای نظرم رو جلب نکرده آخرین باری هم که یکی از دوستام پاکت پیسیشو بهم نشون داد براش بابت اسپیکرش کلی دلم سوخت. اصلا هم خوشم نمیاد جلوی دیگران گوشیم هنگ کنه یا ری استارت بشه. حالا ببینیم ویندوز موبایل 6 چطوری در میاد پنجش که هیچ چیز هوس برانگیزی نداشته برای من

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این حرف من دلیل نمیشه فکر کنید از بقیه امکانات گوشی استفاده نمیکنم. ضمنا با برنامه اسمارت مووی الان کیفیت پخش فیلم چندان تفاوتی نداره با یک ppc معمولی . هنوز پاکت پیسی ای نظرم رو جلب نکرده آخرین باری هم که یکی از دوستام پاکت پیسیشو بهم نشون داد براش بابت اسپیکرش کلی دلم سوخت. اصلا هم خوشم نمیاد جلوی دیگران گوشیم هنگ کنه یا ری استارت بشه. حالا ببینیم ویندوز موبایل 6 چطوری در میاد پنجش که هیچ چیز هوس برانگیزی نداشته برای من

58.gif

(حسین جان جدی نگیر!! این داریوش خان تا وقتی که 6681 داشتن اصلاً مخالف فیلم دیدن توی موبایل بودن:D )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آره والا منم قبول دارم....راستی میبینم که جدیدا حرف از حرکت انقلابی میزنی و تبلیغ پاکت پی سی میکنی نکنه میخوای پاکت پی سی تو بفروشی دنبال مشتری میگردی؟ ها ها ها؟:D

یادم نمیاد گوشی فروخته باشم تو عمرم ولی تا دلت بخواد بچه ها ازمن گوشی گرفتن و....:eek:

نوشته ای از DariushAgah

داریوش جان شما یه 1 ماهی کار کن با پاکت پسی از بدترین و ضعیف ترین هم استفاده کن تاکید میگنم 1ماه متناوب نه اینکه یه جا از دوستات بگیری برا 1 ساعت یا 1-2 روز ريا، برا 1 ماه بعد اگر شما جای آواترتون نزاشتین WM user من دیگه تو این فروم نمیام:blush:

(حسین جان جدی نگیر!! این داریوش خان تا وقتی که 6681 داشتن اصلاً مخالف فیلم دیدن توی موبایل بودن )
Today 07:09 PM

چی بگم فرهاد جان من کم آوردم;)

darbe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر وقت دستتون توی جیب مبارکتون رفت اونوقت پیشنهاد بدید

بالا