کسي جايي براي خريد کيف pda2k سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟؟
اين hard case هستش نه softcase .اگه تو ايران پيدا بشه حتما ميخرم يه نگاه اينجا بندازبه نقل از omidgiahi :اگر كيف مي خواهي فقط ببيني اين لينك را برو توش كف كن
http://www.innopocket.com/web/showProductDetail.asp?ID=150&name=Metal%20Deluxe%20Case%20for%20O2%20XDA%20IIs(Titanium)&code=OK-0310-T2
راستي به كجا آدرس را بفرسم
به نقل از knowhow :آقا آدرس رو بفرست برام به farrokhi[at]gmail.com ممنونت می شم.
ضمنا من یه handsfree به صورت bluetooth می خوام که خودش Lcd داشته باشه و با این گوشی طوری کار کنه که وقتی زنگ می خوره شماره رو روی صفحه اش نشون بده. همچین چیزی هست به نظرتون !؟
خیلی سخته که هی این گوشی رو از کمر باز کنی ببینی کیه داره زنگ می زنه !!!
فارگو جان من كه با اين نرم افزار اصلا حال نكردم ولي حالا بزار اين ورژنش را هم امتحان كنم اگر چيز جالبي بود مي زارم توقسمت نرم افزارهابه نقل از FARGO :سوني اريكسون يه مدل زده بود كه براي سري imate هم ادعاش اينه كه جواب ميده ولي خب من هنوز اون مدل رو در ايران نديدم
براي اين موضوع بايد به Microsoft Voice Command 1.5 متوسل شد چون در اين ورژني كه گفتم اسم كسي كه زنگ ميزنه را براي آدم ميخونه.
به نقل از omidgiahi :من تست كردم درسته اسم تماس گيرنده را ميگه ولي با بلند گوي گوشي نه با هندز فيري بلوتوث چون اصلا اگر اپشن هندز فيري با بلوتوث را تو گوشي ببينيد مي بينيد كه فقط يه گزينه براي تماس هاست نه صداي ديگري كه از گوشي در مياد