به نقل از FARGO :
من فكر نميكنم كيف كمري خوبي براي اينها طراحي شده باشه (حداقل من نديدم) چون اين مدلها مدلهاي حجيمي هستند و كلا هنگام استفاده بصورت كمري خيلي راحت از كيفشون بيرون نميان و راحت هم جا نميخورن مخصوصا اگر از هندزفري همراهش (هندزفري با سيم) هم استفاده بشه كه واقعا جا زدن موبايل با اون سيم هندزفري خيلي سخت ميشه.
در ضمن كلاس اينها به اينه كه داخل يه كيف مثل همين كيفهاي چرمي شيك و در دست يا در جيب بغل كت باشه
منم موافقم كه در آوردن و گذاشتن در كيف كمري مشكلات خودش رو داره !!! حتي ممكنه از دستت بيفته... از طرفي شايد كيف كمري با تيپ و لباس پوشيدن هاي مختلف سازگار نباشه !!!!
البته من براحتي توي جيب جلوي شلوار هام ميزارمش و مشكلي هم ندارم !!!!! ولي كلا براي تيپ هاي مختلف نظرم رو ميگم...
اين مدل كه توي عكس ميبينين
براي تيپ هاي اسپورت و غيررسمي مناسبه...چون هارد هست و ضد ضربه... سر كار. دانشگاه و غيره... اگه طرفدار به كمر بستن باشين بهترين حالت همينه چون جواد
نيست و از طرفي محكم هست و به در و ديوار هم بخوريد طوريش نميشه و از همه مهمتر اينكه لازم نيست براي مكالمه از كيس درش بيارين
هر وقت هم خواستي با كيس ميزاريش جيب جلو... له هم نميشه !!! حتي اگه شلوار تنگ باشه !!!
ولي خوب اگه بخوايم رسمي لباس بپوشيم اين خيلي ضايع هست آويزون باشه از آدم !!!! :wacko: و همونطور كه fargo جان گفت اون موقع ديگه بازاره اجناس لوكس و چرمي داغ هست و يك كيس چرمي شيك خيلي مناسبه. به خصوص اگه رنگ چرمش با كفش و كمر بندتون يكي باشه
ميتونين ازش به عنوان يك كيف پول كامل اسفاده كنين.
پس بنابراين من احتياج به 3 تا كيس دارم :blink: يك فلزي .. يك چرمي مشكي و يك چرمي قهوه اي :wacko:
:lol: :lol: :lol: ولي هيچكدوم رو هم ندارم !!!!!! :blush: با تشكر