كپي به clipboard

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام پورودگار
در
<a href='http://www.idevcenter.com/PersianTools/TodayImage/Samples.aspx' target='_blank'>http://www.idevcenter.com/PersianTools/Tod...ge/Samples.aspx</a>
همچين مطلبي وجود داره.
يه عكس را كليك مي كني و مطالب textbox کنارش را در clipboard کپی می کنه.
خودم نگاه کردم ولی نفهمیدم چطوری. :(
کسی می تونه روشش را بگه؟
به امید ظهور
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
اين از يه تابع به اسم [left:0515425cd8]CopyText()[/left:0515425cd8] استفاده کرده که محتويات هر قسمتي رو توي حافظه کپي ميکنه. اصل اون تابع هم توي اين فايل نوشته شده:
<a href='http://www.idevcenter.com/CopyText.js' target='_blank'>http://www.idevcenter.com/CopyText.js</a>

يه کم بخونيش راحت طرز کارش رو ياد ميگيري.
 

alieseraj

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 فوریه 2003
نوشته‌ها
345
لایک‌ها
3
سن
36
به نام خدا
احسان جان نمی دونم چرا درست کلر نمی کنه. :(
وقتی [code:1]&#60;script language=&#34;javascript&#34; type=&#34;text/javascript&#34; src=&#34;http&#58;//www.idevcenter.com/CopyText.js&#34;&#62;&#60;/script&#62;[/code:1]را در head، و [code:1]&#60;a href=&#34;javascript&#58;CopyText&#40;window.logo2&#41;&#34; onmouseover=&#34;window.status='Copy to Clipboard'; return true&#34; onmouseout=&#34;window.status=defaultStatus; return true&#34;&#62;&#60;img src=&#34;http&#58;//www.idevcenter.com/Images/Copy.gif&#34; width=&#34;16&#34; height=&#34;16&#34; border=&#34;0&#34; alt=&#34;Copy&#34;&#62;&#60;/a&#62;[/code:1] را در محل مورد نظر می نویسم، صفحه با error می آید.
داریم:
[code:1] &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;input name=&#34;logo1&#34;id=&#34;logo2&#34; size=&#34;12&#34;value='&#60;a target=&#34;_blank&#34; href=&#34;http&#58;//نام وبلاگتان.persianblog.com&#34;&#62;&#60;img src=&#34;http&#58;//نشانی محل تصویر&#34;width=&#34;88&#34;height=&#34;31&#34;alt=&#34;آن چه وقتی موش را روی عکس نگهدارید، نشان می دهد&#34; &nbsp;&#62;&#60;/a&#62;'&#62; [/code:1]و در فایل <a href='http://www.idevcenter.com/CopyText.js' target='_blank'>http://www.idevcenter.com/CopyText.js</a> هم نوشته
[code:1]// Copies specified textbox's text to the clipboard

function CopyText&#40;TextBox&#41; &#123;



if &#40;document.all&#41; &#123;

&nbsp;TextBox.select&#40;&#41;;

&nbsp;document.execCommand&#40;&#34;copy&#34;&#41;;

&nbsp;alert&#40;&#34;The code was successfully copied to the clipboard.&#34;&#41;;

&#125;

else

&nbsp;alert&#40;&#34;You need Internet Explorer in order to use this feature.&#34;&#41;;

&#125;[/code:1]
اما وقتی script فوق را در head قرار می دهم و از اون پایگاه فراخوانی نمی کنم مشکلی پیش نمی آد.
چرا؟
 

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
تاریخ عضویت
5 دسامبر 2002
نوشته‌ها
7,935
لایک‌ها
3,825
محل سکونت
Internet
شايد اون سايت دسترسي به اون فايل رو محدود كرده... خب همين رو توي head بذار... حجمش که زياد نيست.
 
بالا