آژانس هواپیمایی
pop up

كپي به clipboard

شروع موضوع توسط alieseraj ‏27 مارس 2003 در انجمن HTML

  1. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2003
    نوشته ها:
    345
    تشکر شده:
    3
    به نام پورودگار
    در
    <a href='http://www.idevcenter.com/PersianTools/TodayImage/Samples.aspx' target='_blank'>http://www.idevcenter.com/PersianTools/Tod...ge/Samples.aspx</a>
    همچين مطلبي وجود داره.
    يه عكس را كليك مي كني و مطالب textbox کنارش را در clipboard کپی می کنه.
    خودم نگاه کردم ولی نفهمیدم چطوری. :(
    کسی می تونه روشش را بگه؟
    به امید ظهور
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    اين از يه تابع به اسم [left:0515425cd8]CopyText()[/left:0515425cd8] استفاده کرده که محتويات هر قسمتي رو توي حافظه کپي ميکنه. اصل اون تابع هم توي اين فايل نوشته شده:
    <a href='http://www.idevcenter.com/CopyText.js' target='_blank'>http://www.idevcenter.com/CopyText.js</a>

    يه کم بخونيش راحت طرز کارش رو ياد ميگيري.
     
  3. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    تاریخ عضویت:
    ‏19 فوریه 2003
    نوشته ها:
    345
    تشکر شده:
    3
    به نام خدا
    احسان جان نمی دونم چرا درست کلر نمی کنه. :(
    وقتی [code:1]&#60;script language=&#34;javascript&#34; type=&#34;text/javascript&#34; src=&#34;http&#58;//www.idevcenter.com/CopyText.js&#34;&#62;&#60;/script&#62;[/code:1]را در head، و [code:1]&#60;a href=&#34;javascript&#58;CopyText&#40;window.logo2&#41;&#34; onmouseover=&#34;window.status='Copy to Clipboard'; return true&#34; onmouseout=&#34;window.status=defaultStatus; return true&#34;&#62;&#60;img src=&#34;http&#58;//www.idevcenter.com/Images/Copy.gif&#34; width=&#34;16&#34; height=&#34;16&#34; border=&#34;0&#34; alt=&#34;Copy&#34;&#62;&#60;/a&#62;[/code:1] را در محل مورد نظر می نویسم، صفحه با error می آید.
    داریم:
    [code:1] &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;input name=&#34;logo1&#34;id=&#34;logo2&#34; size=&#34;12&#34;value='&#60;a target=&#34;_blank&#34; href=&#34;http&#58;//نام وبلاگتان.persianblog.com&#34;&#62;&#60;img src=&#34;http&#58;//نشانی محل تصویر&#34;width=&#34;88&#34;height=&#34;31&#34;alt=&#34;آن چه وقتی موش را روی عکس نگهدارید، نشان می دهد&#34; &nbsp;&#62;&#60;/a&#62;'&#62; [/code:1]و در فایل <a href='http://www.idevcenter.com/CopyText.js' target='_blank'>http://www.idevcenter.com/CopyText.js</a> هم نوشته
    [code:1]// Copies specified textbox's text to the clipboard

    function CopyText&#40;TextBox&#41; &#123;



    if &#40;document.all&#41; &#123;

    &nbsp;TextBox.select&#40;&#41;;

    &nbsp;document.execCommand&#40;&#34;copy&#34;&#41;;

    &nbsp;alert&#40;&#34;The code was successfully copied to the clipboard.&#34;&#41;;

    &#125;

    else

    &nbsp;alert&#40;&#34;You need Internet Explorer in order to use this feature.&#34;&#41;;

    &#125;[/code:1]
    اما وقتی script فوق را در head قرار می دهم و از اون پایگاه فراخوانی نمی کنم مشکلی پیش نمی آد.
    چرا؟
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    تاریخ عضویت:
    ‏5 دسامبر 2002
    نوشته ها:
    7,915
    تشکر شده:
    3,507
    محل سکونت:
    Internet
    شايد اون سايت دسترسي به اون فايل رو محدود كرده... خب همين رو توي head بذار... حجمش که زياد نيست.