آژانس هواپیماییfootbal

كپي به clipboard

شروع موضوع توسط alieseraj ‏27 مارس 2003 در انجمن HTML

  1. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    به نام پورودگار
    در
    <a href='http://www.idevcenter.com/PersianTools/TodayImage/Samples.aspx' target='_blank'>http://www.idevcenter.com/PersianTools/Tod...ge/Samples.aspx</a>
    همچين مطلبي وجود داره.
    يه عكس را كليك مي كني و مطالب textbox کنارش را در clipboard کپی می کنه.
    خودم نگاه کردم ولی نفهمیدم چطوری. :(
    کسی می تونه روشش را بگه؟
    به امید ظهور
     
  2. ehsan

    ehsan Administrator

    اين از يه تابع به اسم [left:0515425cd8]CopyText()[/left:0515425cd8] استفاده کرده که محتويات هر قسمتي رو توي حافظه کپي ميکنه. اصل اون تابع هم توي اين فايل نوشته شده:
    <a href='http://www.idevcenter.com/CopyText.js' target='_blank'>http://www.idevcenter.com/CopyText.js</a>

    يه کم بخونيش راحت طرز کارش رو ياد ميگيري.
     
  3. alieseraj

    alieseraj کاربر تازه وارد

    به نام خدا
    احسان جان نمی دونم چرا درست کلر نمی کنه. :(
    وقتی [code:1]&#60;script language=&#34;javascript&#34; type=&#34;text/javascript&#34; src=&#34;http&#58;//www.idevcenter.com/CopyText.js&#34;&#62;&#60;/script&#62;[/code:1]را در head، و [code:1]&#60;a href=&#34;javascript&#58;CopyText&#40;window.logo2&#41;&#34; onmouseover=&#34;window.status='Copy to Clipboard'; return true&#34; onmouseout=&#34;window.status=defaultStatus; return true&#34;&#62;&#60;img src=&#34;http&#58;//www.idevcenter.com/Images/Copy.gif&#34; width=&#34;16&#34; height=&#34;16&#34; border=&#34;0&#34; alt=&#34;Copy&#34;&#62;&#60;/a&#62;[/code:1] را در محل مورد نظر می نویسم، صفحه با error می آید.
    داریم:
    [code:1] &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp; &nbsp;&#60;input name=&#34;logo1&#34;id=&#34;logo2&#34; size=&#34;12&#34;value='&#60;a target=&#34;_blank&#34; href=&#34;http&#58;//نام وبلاگتان.persianblog.com&#34;&#62;&#60;img src=&#34;http&#58;//نشانی محل تصویر&#34;width=&#34;88&#34;height=&#34;31&#34;alt=&#34;آن چه وقتی موش را روی عکس نگهدارید، نشان می دهد&#34; &nbsp;&#62;&#60;/a&#62;'&#62; [/code:1]و در فایل <a href='http://www.idevcenter.com/CopyText.js' target='_blank'>http://www.idevcenter.com/CopyText.js</a> هم نوشته
    [code:1]// Copies specified textbox's text to the clipboard

    function CopyText&#40;TextBox&#41; &#123;



    if &#40;document.all&#41; &#123;

    &nbsp;TextBox.select&#40;&#41;;

    &nbsp;document.execCommand&#40;&#34;copy&#34;&#41;;

    &nbsp;alert&#40;&#34;The code was successfully copied to the clipboard.&#34;&#41;;

    &#125;

    else

    &nbsp;alert&#40;&#34;You need Internet Explorer in order to use this feature.&#34;&#41;;

    &#125;[/code:1]
    اما وقتی script فوق را در head قرار می دهم و از اون پایگاه فراخوانی نمی کنم مشکلی پیش نمی آد.
    چرا؟
     
  4. ehsan

    ehsan Administrator

    شايد اون سايت دسترسي به اون فايل رو محدود كرده... خب همين رو توي head بذار... حجمش که زياد نيست.
     
خرید بک لینکreviews عسل طبیعی و گرده گل ایرانی