naaazaniiin
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 9 جولای 2015
- نوشتهها
- 69
- لایکها
- 30
- سن
- 32
مواد لازم
لازانیای پیش پخت زر ماکارون: یک بسته
گوشت چرخکرده: 400 گرم
هویج بزرگ: دو الی سه عدد
پیاز: یک عدد
رب گوجهفرنگی: سه قاشق سوپخوری
آرد: سه قاشق سوپخوری
کره: 50 گرم
شیر: دو و نیم پیمانه
پنیر پیتزا: یک بسته بزرگ
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را ریز خرد نموده، در روغن تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. گوشت چرخکرده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز افزوده و تفت میدهیم. هویجها را شسته، پوست کنده و ریز رنده میکنیم. پس از این که گوشت کمی تفت خورد، هویج را به آن افزوده و کاملا تفت داده تا سرخ شود، سپس رب گوجهفرنگی را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. نصف لیوان آب به مواد افزوده، حرارت را کم نموده و اجازه میدهیم مواد گوشتی کاملا جا بیفتد.
برای تهیه سس، کره را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا ذوب شود. آرد را به مدت یک دقیقه در کره تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. شیر را کمکم افزوده، سریع هم میزنیم تا گلوله نشود، سپس حرارت را کم میکنیم تا سس قوام پیدا کند، اما غلیظ نشود. سس را کمی شلتر از حد معمول از روی حرارت برداشته، نمک و فلفل آن را اندازه میکنیم. کف ظرف مخصوص فر کمی سس میریزیم. برای تهیه این خوراک از لازانیای پیش پخت زرماکارون استفاده شده است. قبل از توضیح دستور پخت، ذکر چند نکته لازم به نظر میرسد که باعث صرفهجویی در زمان و هزینههای شما خواهد شد. در این روش، ورقههای نازک لازانیای زرماکارون که برای نخستین بار در ایران تولید شده است، به صورت پیشپخت بوده و نیازی به جوشاندن ندارد، فقط کافیست ورقهها را چند ثانیه در آب سرد قرار دهید و پس از آن برای خوراک استفاده کنید. یک لایه از ورقههای لازانیا را روی سس کف ظرف چیده، از مواد گوشتی روی آن ریخته، مجددا کمی سس میریزیم و با پنیر روی مواد را میپوشانیم. این کار را تا اتمام مواد انجام میدهیم. لایه آخر لازانیا گذاشته، سس ریخته و پنیر میریزیم، سپس روی ظرف را با فویل پوشانده (چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم) و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار میدهیم. بعد فویل را برداشته و ظرف را 10 دقیقه دیگر در فر میگذاریم تا پنیر برشته شود.
اگه دنبال غذاهای بیشتر می گردید به این لینک حتما یه سر بزنید لینک
لازانیای پیش پخت زر ماکارون: یک بسته
گوشت چرخکرده: 400 گرم
هویج بزرگ: دو الی سه عدد
پیاز: یک عدد
رب گوجهفرنگی: سه قاشق سوپخوری
آرد: سه قاشق سوپخوری
کره: 50 گرم
شیر: دو و نیم پیمانه
پنیر پیتزا: یک بسته بزرگ
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه
پیاز را ریز خرد نموده، در روغن تفت میدهیم تا نرم و شفاف شود. گوشت چرخکرده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز افزوده و تفت میدهیم. هویجها را شسته، پوست کنده و ریز رنده میکنیم. پس از این که گوشت کمی تفت خورد، هویج را به آن افزوده و کاملا تفت داده تا سرخ شود، سپس رب گوجهفرنگی را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. نصف لیوان آب به مواد افزوده، حرارت را کم نموده و اجازه میدهیم مواد گوشتی کاملا جا بیفتد.
برای تهیه سس، کره را در ظرفی روی حرارت گذاشته تا ذوب شود. آرد را به مدت یک دقیقه در کره تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود. شیر را کمکم افزوده، سریع هم میزنیم تا گلوله نشود، سپس حرارت را کم میکنیم تا سس قوام پیدا کند، اما غلیظ نشود. سس را کمی شلتر از حد معمول از روی حرارت برداشته، نمک و فلفل آن را اندازه میکنیم. کف ظرف مخصوص فر کمی سس میریزیم. برای تهیه این خوراک از لازانیای پیش پخت زرماکارون استفاده شده است. قبل از توضیح دستور پخت، ذکر چند نکته لازم به نظر میرسد که باعث صرفهجویی در زمان و هزینههای شما خواهد شد. در این روش، ورقههای نازک لازانیای زرماکارون که برای نخستین بار در ایران تولید شده است، به صورت پیشپخت بوده و نیازی به جوشاندن ندارد، فقط کافیست ورقهها را چند ثانیه در آب سرد قرار دهید و پس از آن برای خوراک استفاده کنید. یک لایه از ورقههای لازانیا را روی سس کف ظرف چیده، از مواد گوشتی روی آن ریخته، مجددا کمی سس میریزیم و با پنیر روی مواد را میپوشانیم. این کار را تا اتمام مواد انجام میدهیم. لایه آخر لازانیا گذاشته، سس ریخته و پنیر میریزیم، سپس روی ظرف را با فویل پوشانده (چند سوراخ روی فویل ایجاد میکنیم) و در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 25 تا 30 دقیقه قرار میدهیم. بعد فویل را برداشته و ظرف را 10 دقیقه دیگر در فر میگذاریم تا پنیر برشته شود.
اگه دنبال غذاهای بیشتر می گردید به این لینک حتما یه سر بزنید لینک