epsi1on
Registered User
- نوشتهها
- 940
- لایکها
- 2,616
کد ملیکد ملی یا برگه سبز ماشین؟
کد ملیکد ملی یا برگه سبز ماشین؟
چند روز طول کشید برسه دستت؟کد ملی
قیمت دولتی چقدر با بیرون فرق می کنه؟ الان شما چه مدلی رو چند خریدین؟چند روز طول کشید برسه دستت؟
امروز یه جفت از این سایت http://samanbarez.ir بعد از 100 بار رفرش شد خرید بزنم.سایت کویر و ایران تایر که همیشه ناموجوده
حدودا نصف بیرونه ، مغازه یه جفت رو 1200 قیمت داد اینجا هر حلقه اش 293 ت (175/70/13) + هزینه ارسالش.قیمت دولتی چقدر با بیرون فرق می کنه؟ الان شما چه مدلی رو چند خریدین؟
این هایپر تایر وقت گرفتن و اینها نمیخواد؟ چیا لازمه همراه ادم باشه؟ قیمت مصوب میده؟حدودا نصف بیرونه ، مغازه یه جفت رو 1200 قیمت داد اینجا هر حلقه اش 293 ت (175/70/13) + هزینه ارسالش.
برای تهران و کرج سایت هایپر تایر هم هست 2 تا حلقه رو هم اونجا تعویض کردم منتها اونجا باید لاستیک های زیر ماشین رو تحویل بدی تا اول جاده فتح هم بری یه 70 تومن هم هزینه سرویس بدی.
۱۶۵؟پرایت داری؟ایرانیا تقریبا از نظر کیفیت رو یه رنج هستند حالا من بیشتر تعریف یزد و ایران تایر رو شنیدم خودم 4 سال پیش یه جفت ایران تایر خریدم تقریبا راضیم خوب مونده یکو نیم سال پیشم یه جفت خارجی گرفتم تو ارزونیا فکر کنم 580 در اومد واقعا عالیه لاستیک خارجی واقعا خوبه
مشاهده پیوست 1220577
بلی۱۶۵؟پرایت داری؟
شنیدم هرچی لاستیک ماشین باریکتر باشه استهلاک جلوبندی پایین تره۱۶۵؟پرایت داری؟
در مورد پراید زیاد فرقی ندارهشنیدم هرچی لاستیک ماشین باریکتر باشه استهلاک جلوبندی پایین تره
من رو پراید ۱۷۵ داشتم، تعویض کردم به ۱۶۵در مورد پراید زیاد فرقی نداره
کلا 1 سانت پهناش فرق داره شاید مقدار جزیی رو سرعت تاثیر بذاره,اینی که شما میگی بیشتر رو سایز 14 و 15من رو پراید ۱۷۵ داشتم، تعویض کردم به ۱۶۵
در مورد استهلاک نمیدونم اما روی سرعت ماشین فکر میکنم تاثیر گذاشته بود
با اومدن اسلیپی آقازاده ها بار جدید وارد کردن میخوان این آشغال های داخلی که 6 ماه بیشتر کار نمیکنه و انبارها را پر کرده بچپونن به ملت.امروز سومین باره که این کلمه "لاستیک دولتی" رو دارم میبینم
چه خبره مگه؟ دولتی و غیر دولتی چقدر تفاوت قیمت داره؟
ظاهرا فقط لاستیک هم نیست و کلی جنس انبار شده که دارن وارد بازار میکننبا اومدن اسلیپی آقازاده ها بار جدید وارد کردن میخوان این آشغال های داخلی که 6 ماه بیشتر کار نمیکنه و انبارها را پر کرده بچپونن به ملت.
اگه اینقدر به فکر مردم هستن کالای وارداتی و با کیفیت سهمیه بدن.