• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لذت گیاهخواری

iranescence

Registered User
تاریخ عضویت
17 جولای 2011
نوشته‌ها
1,441
لایک‌ها
2,865
سن
31
محل سکونت
tehran
توهم طنز نویسی و روشن فکری بعضی ها دوباره گل کرد:D
 

نادر.

Registered User
تاریخ عضویت
18 آپریل 2013
نوشته‌ها
769
لایک‌ها
483
محل سکونت
ihavenoidea
تمام هستی برای استفاده انسان آفریده شده و تمام موجودات اشیا در خدمت انسان هستند
دوست من. فرض کنیم که تمام موجودات و؟ اشیادر خدمت انسان هستند (یا موجودات اشیایی در خدمت انسان هستند؟؟). حتی این تفکر هم نباید باعث بشه هر رفتاری رو با ابن موجودات بکنیم.

منظور اینکه ... همونطور که با نخوردن محصولات نستله میشه به این کمپانی و سیاستهای حمایتی از اسراییل و در نتیجه به اشغالگری اعتراض کرد... به همین روش میشه به بد رفتاری با حیوانات هم اعتراض کرد.چطور؟ با نخوردن و استفاده نکردن از محصولات شرکت هایی که با حیوانات بد رفتاری میکنن.محصولاتشون چیه؟ گوشت!(میتونه خیلی چیزای دیگه هم باشه مثل لوازم آرایشی!)

این یه دلیل ساده و اولیه برای گیاهخواریه . فک میکنم فلسفه گیاهخواری عمیقتره....خرکی بودن حرفاتون هم تایید میشه.:whistle:
فلذا رد کردن گیاهخواری جایز نیست.:thumbsdow
 
Last edited:

ansar

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
16 فوریه 2010
نوشته‌ها
393
لایک‌ها
247
اتفاقن جمعی از گیاهخواران هر چند ماه یکبار دور همدیگه جمع میشن و به گردش میرن. یکی از دوستانم که گیاهخوار وگان هست پایه ی ثابت این گردش ها هست .
137141033768147.jpg

خدا به اون علفها و برگهای درختان اطراف رحم کند!
 

E-Foroush

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژوئن 2013
نوشته‌ها
135
لایک‌ها
47
ولی واقعا هر کس حق داره هر چی می خواد بخوره دیگه! و اگه حال کرد بیاد به بقیه هم پیشنهاد بده... نیازی هم نیست که به هم ثابت کنیم که چرا فلان چیزو می خوریم یا نمی خوریم... به نظرم معقولش اینه!
 

cinablue

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,052
لایک‌ها
3,190
محل سکونت
تهران
521809_432183730164646_846622702_n.jpg


پرسش: "مگر گیاهان زندگی و احساس ندارند؟ چه فرقی می کند ما گوشت حیوانات را بخوریم یا از گیاهان تغذیه کنیم در هر دو حالت جانداران را می کشیم..."

البته همه گیاهخواران می دانند که گوشتخواران تنها برای توجیه رفتار و نوع تغذیه خودشان است که این سوال را مطرح می کنند، وگرنه همه می دانیم (و حتی یک کودک مدرسه ابتدایی هم میداند) که بین یک چغندر و یک گاو چقدر فرق وجود دارد!
جالب است که گوشتخواران پر احساس و متفکر !!!که حتی به احساس تخیلی یک گیاه اهمیت میدهند، همان هایی هستند که در مقابل پر پر شدن یک حیوان و شکنجه و قتل او در دامداری و کشتارگاه ساکت بوده و به راحتی گوشت حیوانات را بدون هیچ احساس گناهی به دندان میکشند!!! نمیشود انسانی مرگ یک حیوانی را به چشم ببیند و به آن بی تفاوت باشد و آنرا بخورد، و از سوی دیگر دلش برای چیدن یک سیب از درخت بسوزد!!!
گوشتخواران با ادعای اینکه گیاهان هم درد میکشند بیشتر خود را رسوا میکنند چرا که گوشت مصرفی آنها نیز تهیه شده از گیاهان انبوهی است که حیوان نگون بخت پیش از مرگش آنرا خورده است!!! به عنوان مثال برای تهیه یک کیلوگرم گوشت بیش از 16 کیلوگرم گیاه و غلات مصرف میشود. بنابراین گوشتخوارانی که این ادعا را دارند، خود بیشتر در مصرف گیاهان سهم دارند!


از جمله تفاوتهای گیاهان و حیوانات:
A- از نظر علمی و اخلاقی : علم ثبت کرده برای اینکه یک موجود زنده بتونه درد را حس کند باید دارای سیستم عصبی محیطی و گیرنده حس درد باشه، و مواد شیمایی انتقال دهنده آن (نورو ترانسمیتر) که حس درد را به قسمت مرکزی اعصاب منتقل میکنند را دارا باشند. حیوانات مانند انسانها همه این موارد را دارا میباشند. ،همه گیاهان فاقد تک تک اینها هستند.

The WorldWide Anaesthetist Pain Page

پژوهشگران معتقدند که حیوانات مانند انسانها نه تنها حس درد، بلکه درد های روحی مانند ترس و اضطراب و لذت و وحشت و غم و شادی و آرامش و سختی و ... را حس میکنند.
روانشناسان معتقدند گوشتخواران برای اینکه بتوانند با وجدان راحت گوشت بخورند حیوانات را از آنچه هستند ، کم هوشتر تصور میکنند:

New Study: Meat-Eaters Downplay Animal Intelligence - MFA Blog

تحقیقات روانشناسان نشان میدهد آنهایی که گوشت میخورند، برای اینکه کمتر احساس بدی داشته باشند، چشم بسته منکر وجود احساسات و شعور در حیوانات میشوند.

Carnivores Make Low Estimates of Animal Minds: Scientific American

خوشبختانه مجبور نیستیم در خواب غفلت، و در انکار زندگی کنیم. خود را گول بزنیم و یا تظاهر به نادانی و و مغلطه و حماقت کنیم.
مجبور نیستیم با هر وعده غذا جانی بگیریم و ظلم کنیم. مجبور هم نیستیم با خرید گوشت هر روز از تجاوز، کودک کشی و شکنجه و کشتار صنعت گوشت حمایت کنیم.
مجبور نیستیم خود فریبی کنیم، وجدان و انسانیت خود را فدای شکم خود کنیم.
به گفته فیلیپ ولن حیوانات گونه های دیگه نیستند، ملتهای دیگرند.
به راحتی میتوانیم مانند یک انسان آگاه، شجاع و خویشتن دار و قوی و پاک، گیاهخواری را برگزینیم.
هیچ زمانی از زمان کنونی برای این انتخاب آگاهانه بهتر و ساده تر نبوده است.

به جای گفته های مسخره و بی منطق و توهمات و خود فریبی ها، خِرد را بکار گیریم و در هر وعده غذا به یاد داشته باشیم که قدرت وجود هر انسانی محتویات شکم او نیست، بلکه محبت، شفقت و خویشتن داری اوست.
گیاهخواران هر روز این حقیقت زیبا را در سر سفرهای رنگین، پاک و زیبای خود به نمایش میگذارند.
اگه هنوز گیاهخوار نیستید وقت آن رسیده که شماهم به گیاهخواری فکر کنید. هیچ روزی بهتر از امروز نیست . تنها پشیمانی گیاهخواران همیشه این بوده که چرا زودتر این زندگی پاک و پر از آرامش را آغاز نکردند.

نوشتار از برگه " من گیاهخوارم - I'm vegetarian "
 

cinablue

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2009
نوشته‌ها
3,052
لایک‌ها
3,190
محل سکونت
تهران
581646_10151925904695299_1341974408_n.jpg


کارگران کشتارگاه در اندونزی به صورت برایان، محکم لگد زدند. او نمیتوانست فرار کند. دست و پاهایش را با طناب ، محکم بسته بودند. او نمیتوانست فرار کند اما با هر لگد کارگران به صورتش عربده و فریاد میزد . انگار که ناله و التماس میکرد.
او با تمام وجودش تلاش میکرد تا زنده بماند. با همان پاهای بسته ، لگد میزد . اطرافش رودخانه ای از خون خواهر و برادرناش جاری شده بود. بلاخره کارگران کشتارگاه او را محاصره کردند . این بار برای بار آخر با تمام وجود فریاد زد. تمام بدنش پر از ترس و اضطراب بود. او نمیخواست بمیرد. اما دست آخر به سرنوشت باقی گاوهایی دچار شد که از اندونزی به استرالیا صادر میشوند. گلوی برایان را با کارد بریدند و او 3هزار کیلومتر دورتر از خانه و زادگاهش ، درحالی جان کند که کاملا هوشیار و پر از ترس بود. تمام این وقایع توسط یک دوربین در کشتارگاه ، ضبط شد.

(مشاهدهء صحنه های قتل برایان. دارای صحنه های بسیار ناراحت کننده: Brian's Story - Indonesian Live Export Investigation on Vimeo )

اسم او برایان بود. او یک گاو استرالیایی بود که مثل میلیون ها گاو دیگر به اندونزی فروخته شده بود. تا کشته شود.

برایان هیچ گناهی مرتکب نشده بود. او لایق این رفتار نبود. برایان نه تنها در زمان کشته شدنش ، بلکه در طی سفر 3هزار کیلومتری از زادگاه به قتلگاهش ،در کشتی های تنگ و متعفن ، سفری بسیار رقت آور و پر رنج و استراس را سپری کرده بود. ویدئوی منتشر شده از برایان و ده ها مورد دیگر از ظلم به حیوانات در کشتارگاه های اندونزی باعث شد تا در سال 2011 ، استرالیا ارسال گاو به اندونزی را متوقف کند. این یک پیروزی بزرگ برای دوستداران حیوانات قلمداد میشد ، اما اکنون بعد از دو سال ، همه چیز در حال تغییر است...

Tony Abbott ، کاندیدای نخست وزیری در استرالیا که از اقبال بالایی برای پیروزی در انتخابات پیش رو در سپتامبر 2013 برخوردار است ، اعلام کرده که یکی از اولین اولویت های او بعد از نخست وزیر شدن ، عذرخواهی از اندونزی بابت لغو صادرات گاو زنده ، و از سرگیری ارسال گاوها به اندونزی خواهد بود. عملی که به منزلهء آغاز مجدد شکنجهء میلیون ها گاو دیگر مثل برایان خواهد انجامید. میلیون ها برایان دیگر ...

دوستداران حیوانات در استرالیا و دیگر نقاط جهان ، با ارسال پیام به صفحهء شخصی Tony Abbott در فیسبوک از او درخواست میکنند تا در مورد این تصمیم نادرست خود ، بازاندیشی کند و مانع از تکرار هزاران بارهء تراژدی برایان شود. آنچه با برایان رخ داد به هیچ روی پذیرفتنی نیست و هرگز نباید تکرار شود .
https://www.facebook.com/TonyAbbottMP
 

E-Foroush

Registered User
تاریخ عضویت
11 ژوئن 2013
نوشته‌ها
135
لایک‌ها
47
فیلسوفی هست به نام توماس ناگل.. این آدم مقاله ای نوشته نحت عنوان خفاش بودن چطور چیزی است و آنجا بحث کرده که ما حقیقتا به جز خودمون و احساسات خودمون نمی تونیم در مورد هیچ موجود دیگری بحث دقیق و حتمی بکنیم... این رو از این جهت می گم که دوستان نوشتند که گیاهان احساس ندارند و میل به بقا ندارند و چه و چه چون سیستم اعصاب مرکزی ندارند... درد یک مقوله عامی که نمی تونه محدود به سیستم اعصاب مرکزی باشه و ما داریم صرفا تعریف کی از انواع اونها رو تسری می دیم به بقیه.. گیاهان هم قطعا میل به بقا دارند و هیچ موجود زنده ای نمی خواد از بین بره و تمامی تلاشش در جهت ادامه حیاتشه و از این جهت جهان اصولا دار رنج و خوردن و خورده شدنه و هر گیاهی در زمان نابودی از این نابودی رنج می بره حالا اسمش درد از طریق اعصاب مرکزی نیست خب نباشه... ما گیاهان رو می خوریم و گیاهان مارو( پوسیده ی اجساد مارو) می خورند و گوشتخواران گیاهخواران رو می خورند و گیاهخواران بعد از مرگ از گیاه حاصل از اجساد گوشتخوارن تعذیه می کنند و به همین ترتیب... من موافق گیاهخواری هستم و توصیه می کنم اون رو و دلایلی هم برای خودم دارم اما این مباحث اخلاقی و اینها اصولا هزار جور بحث روش هست و پایه ی خوبی برای بحث گیاهخواری نیست... ریشه های این بحث جای دیگه ایه که فکر می کنم باید اونها شناخت و معرفی کرد ضمن این که به هر حال هر کس حق داره هر طور می خواد زندگی کنه و این روشش مورد احترام باشه...
 
بالا