ممنون از همه دوستان ....
انتخابهام شد xperia S , prada 3 و اگه پولم رسید Nexus ..
حقیقتاً خواستم پرادا بگیرم اما میگن جنس بدنش خوب نیست و باطریشم تعریفی نداره.
کی باهاش کار کرده لطفاٌ بگه چطوریاست..
یه چیز دیگه موتورولا xt910 چجوریاست؟ ( قیمت و کیفیتش)
مرسی
درود دوست گرامی ، پرادا جنس بدنه اش خوبه ، به نظر من که خیلی خوشساخت و با کیفیت بود ، فقط چون یکم بدنه اش پهن و چهار گوش تیزه ، و کلاً طراحی خیلی صاف و بدون قوسی داره ، آنچنان خوشدست نیست. باطریشم واقعاً تعریفی نداره ، همونقدری که من باهاش کار کردم ، یکی از اولین چیزایی که توجه منو جلب کرد باطری این گوشی بود. اما در کل گوشی بسیار خوبی هست به نظر من ، به هر حال با این قیمت انتخواب چندانی تو گوشیهای نو ندارید.
در مورد موتورلا xt910 هم (xt910 عادی رو میگم ، نه RAZR MAXX) ، که عاشق این گوشیم! از نظر قدرت سخت افزاری ، نسبت به گوشیهای الان در رنج گوشیهای تقریباً متوسط قرار میگیره ، البته در مقایسه با گوشیهایی که در نظر دارید ، عملکرد یکسان و یا بهتری نسبت به بقیه ی گزینه های گفته شده داره ،
در کنار قدرت سخت افزاری ، گوشی بسیار خوشساختی هست ، کیفیت ساخت بسیار بالایی داره ، زیبا و تک هست ، به نظر من که خیلی خوشدسته ، و در کل به اونصورت نقطه ضعفی نداره ، فقط تو یسری از xt910 ها گزارش شده که با گرم شدن زیادی گوشی ، مثلاً وقتایی که تو شارژ هست و یا بازی خیلی سنگین روش اجرا میشه ، عملکرد تاچ تا حدی مختل میشه. البته خود من تا به حال چنین مشکلی رو تو این دستگاه ندیدم.
یکی از خوبیهای این گوشی این است که در پخش فایلهای تصویری Full HD 1080p ، حتی فیلمهای فول اچ دی بسیار سنگین ، هیچ مشکلی نداره ، و به روونی تمام اجراشون میکنه ، چیزی که حتی تو برخی از گوشیهای 4 هسته ای حال حاضر دیده نمیشه.