• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفاً بیاین تو و نظر بدین

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
یه گوشی خوب از 800 الی 900 چی پیشنهاد میکنین؟؟؟

برندش مهم نیست.

پیشاپیش ممنونم.

payamb

Registered User
لایک‌ها
434
3D MAX و PRADA الجی..به نسبت قیمت نوش بی نظیرن
XPERAIA P و GALAXY ADVANCE هم خیلی عالیههه
اگه اینارو نمیخوای بخری فقط S2 کارکرده که سری G نباشه بخر..

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
کارکرده اس2 ,

اکبند ایکسپریا پی , پرادا ( که هر دو تا مشکل باتری دارن )

cyres

Registered User
لایک‌ها
673
ابر شهــر،خاک وطن من♥ส็็็็็็็็็็็็็็็نیشابــور منส
ایکس پریا اس تمیز دور و بر 900 میتونی پیدا کنی گوشی عالییه و گالکسی اس 2 ، هر دو رو داشتم گوشی های خوبی هستند،بستگی به انتظاراتت داره

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
ایکس پریا اس تمیز دور و بر 900 میتونی پیدا کنی گوشی عالییه و گالکسی اس 2 ، هر دو رو داشتم گوشی های خوبی هستند،بستگی به انتظاراتت داره
منم الان بین این دو موندم قبلا اس2 داشتم که عالیه بنظرت از این دو کدم بهتره در حالت کلی

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
اکسپریا اس گالکسی اس 2 نکسوز پرادا 3دی مکس سنسیشن ایکس ای ول سامسونگ و سونی بهترینن

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

htc_baaz

Registered User
لایک‌ها
99
ممنون از همه دوستان ....

انتخابهام شد xperia S , prada 3 و اگه پولم رسید Nexus ..

حقیقتاً خواستم پرادا بگیرم اما میگن جنس بدنش خوب نیست و باطریشم تعریفی نداره.

کی باهاش کار کرده لطفاٌ بگه چطوریاست..

یه چیز دیگه موتورولا xt910 چجوریاست؟ ( قیمت و کیفیتش)

مرسی

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
ممنون از همه دوستان ....

مرسی
اینم میخواستم بهت پیشنهاد بدم قیمت 1 در میاد در حد اکش یکی از بچه های اینجاهم داره اینی بگیری برد کردی از تمام گوشی هایی که بهت گفتم بهتره

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون از همه دوستان ....

مرسی

درود دوست گرامی ، پرادا جنس بدنه اش خوبه ، به نظر من که خیلی خوشساخت و با کیفیت بود ، فقط چون یکم بدنه اش پهن و چهار گوش تیزه ، و کلاً طراحی خیلی صاف و بدون قوسی داره ، آنچنان خوشدست نیست. باطریشم واقعاً تعریفی نداره ، همونقدری که من باهاش کار کردم ، یکی از اولین چیزایی که توجه منو جلب کرد باطری این گوشی بود. اما در کل گوشی بسیار خوبی هست به نظر من ، به هر حال با این قیمت انتخواب چندانی تو گوشیهای نو ندارید.

در مورد موتورلا xt910 هم (xt910 عادی رو میگم ، نه RAZR MAXX) ، که عاشق این گوشیم! از نظر قدرت سخت افزاری ، نسبت به گوشیهای الان در رنج گوشیهای تقریباً متوسط قرار میگیره ، البته در مقایسه با گوشیهایی که در نظر دارید ، عملکرد یکسان و یا بهتری نسبت به بقیه ی گزینه های گفته شده داره ،
در کنار قدرت سخت افزاری ، گوشی بسیار خوشساختی هست ، کیفیت ساخت بسیار بالایی داره ، زیبا و تک هست ، به نظر من که خیلی خوشدسته ، و در کل به اونصورت نقطه ضعفی نداره ، فقط تو یسری از xt910 ها گزارش شده که با گرم شدن زیادی گوشی ، مثلاً وقتایی که تو شارژ هست و یا بازی خیلی سنگین روش اجرا میشه ، عملکرد تاچ تا حدی مختل میشه. البته خود من تا به حال چنین مشکلی رو تو این دستگاه ندیدم.
یکی از خوبیهای این گوشی این است که در پخش فایلهای تصویری Full HD 1080p ، حتی فیلمهای فول اچ دی بسیار سنگین ، هیچ مشکلی نداره ، و به روونی تمام اجراشون میکنه ، چیزی که حتی تو برخی از گوشیهای 4 هسته ای حال حاضر دیده نمیشه.

mvp

Registered User
لایک‌ها
52
به نظر من lg 3d max رو فراموش نکن...واقعا گوشیه قدرتمندیه ..هر کاری بگی از دسته این بشر برمیاد..

mehdi bieber

Registered User
لایک‌ها
183
درود دوست گرامی ، پرادا جنس بدنه اش خوبه ، به نظر من که خیلی خوشساخت و با کیفیت بود ، فقط چون یکم بدنه اش پهن و چهار گوش تیزه ، و کلاً طراحی خیلی صاف و بدون قوسی داره ، آنچنان خوشدست نیست. باطریشم واقعاً تعریفی نداره ، همونقدری که من باهاش کار کردم ، یکی از اولین چیزایی که توجه منو جلب کرد باطری این گوشی بود. اما در کل گوشی بسیار خوبی هست به نظر من ، به هر حال با این قیمت انتخواب چندانی تو گوشیهای نو ندارید.

در مورد موتورلا xt910 هم (xt910 عادی رو میگم ، نه RAZR MAXX) ، که عاشق این گوشیم! از نظر قدرت سخت افزاری ، نسبت به گوشیهای الان در رنج گوشیهای تقریباً متوسط قرار میگیره ، البته در مقایسه با گوشیهایی که در نظر دارید ، عملکرد یکسان و یا بهتری نسبت به بقیه ی گزینه های گفته شده داره ،
در کنار قدرت سخت افزاری ، گوشی بسیار خوشساختی هست ، کیفیت ساخت بسیار بالایی داره ، زیبا و تک هست ، به نظر من که خیلی خوشدسته ، و در کل به اونصورت نقطه ضعفی نداره ، فقط تو یسری از xt910 ها گزارش شده که با گرم شدن زیادی گوشی ، مثلاً وقتایی که تو شارژ هست و یا بازی خیلی سنگین روش اجرا میشه ، عملکرد تاچ تا حدی مختل میشه. البته خود من تا به حال چنین مشکلی رو تو این دستگاه ندیدم.
یکی از خوبیهای این گوشی این است که در پخش فایلهای تصویری Full HD 1080p ، حتی فیلمهای فول اچ دی بسیار سنگین ، هیچ مشکلی نداره ، و به روونی تمام اجراشون میکنه ، چیزی که حتی تو برخی از گوشیهای 4 هسته ای حال حاضر دیده نمیشه.

یکی از دوستان اینجا داره لا مصب پول ندارم ازش بگیرم پرادا هم پخش میکنه فول اچ دی دیگه برای موتورولا چیزی نیست

hadi59b

Registered User
لایک‌ها
93
به نظر من هم یا ریزر بخر یا آتریکس 2
من ریزر داشتم 7-8 ماه عالی بود
آتریکس 2 هم دوستم داره

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
به نظر من هم یا ریزر بخر یا آتریکس 2
من ریزر داشتم 7-8 ماه عالی بود
آتریکس 2 هم دوستم داره
بودجشو ببین بعد بگو بابا اتریکس دو اکبندش 950 به بالاست دست دوشم جوری نیست که اسون گیر بیاد

ریزرم که دست دوش بالا 1200 هست

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
یکی از دوستان اینجا داره لا مصب پول ندارم ازش بگیرم پرادا هم پخش میکنه فول اچ دی دیگه برای موتورولا چیزی نیست

آخه فول اچ دی که من برای تست مد نظر قرار میدم ، یک فیلم حدوداً 5 دقیقه ای هست ، که نزدیک به 500 Mb حجمشه ، دستگاههای کمی تا به حال تونستن این فیلم رو بدون لگ و با روونی 30fps اجراش کنن. ریزر یکی از این معدود دستگاه ها بود.

وگرنه پرادا فیلمبرداری خودش 1080p هست ، و مسلماً نباید مشکلی با فول اچ دی داشته باشه.

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
داداش از من نصیحت .... سمته ال جی اصلا نرو..... متریال که جالب نیست.... ساپورتش هم افتضاحه...
توی این رنجه قیمت .. 100% گلکسی نکسوس.... حرف نداره.... یه گوشی عالی با طعمه آندرویده خالص .... اولین آپدیتی که واسه آندروید بیاد واسه این گوشیه... متریالشم بدک نیست البته به htc نمیرسه ولی در حده خودش خوبه....
گوشی بعدی هم سونی ایکس پریا اس .... اون هم گوشیه معرکه ای هستش البته به روز بودنش مثله نکسوس نیست

ولی با تمام این احوال من بهت نکسوس رو پیشنهاد میدم
گلکسی اس 2 رو هم نگیری بهتره من که باحاش حال نکردم کلا سامسونگ توی ساخت این سریها متریاله خوبی بکار نبرده.... باتریش هم زیاد جالب نیست

بالا