ریزر معمولی نوش 1260 هست . دست دومش نهایتا 1 تومان میشه اگر در حد باشه .بودجشو ببین بعد بگو بابا اتریکس دو اکبندش 950 به بالاست دست دوشم جوری نیست که اسون گیر بیاد
ریزرم که دست دوش بالا 1200 هست
:blink:یه ذره بیشتر مثلا ۱۰۰ تومان اینا زیاد کن یه آیفون ۴ یگیر هم کلاسش خیلی بالاست.هم کارایی فوق العاده بالایی داره و هم همیشه مثل طلا میمونه و کلی مشتری دست به نقد داره،کلا فقط سمت اپل برو...
یکی از بچه ها اتریکس 2 داره اصلا الان بهم پیام داد استارتر خواست باهاش هماهنگ کن خدایی گوشی خوبیه مخصوصا باطریش عالیه دوربینش یکه اصلاریزر معمولی نوش 1260 هست . دست دومش نهایتا 1 تومان میشه اگر در حد باشه .
آتریکس 2 هم نوش 960 هست . درسته کمه . اما قیمتش اینه . دست دومش هم حساب کنین چقدر میشه
یه ذره بیشتر مثلا ۱۰۰ تومان اینا زیاد کن یه آیفون ۴ یگیر هم کلاسش خیلی بالاست.هم کارایی فوق العاده بالایی داره و هم همیشه مثل طلا میمونه و کلی مشتری دست به نقد داره،کلا فقط سمت اپل برو...
تایید میشه میخواستم بگم ولی بوجتون نمیرسید وگرنه ایفون امریکا کجا گوشی های دیگه کجایه ذره بیشتر مثلا ۱۰۰ تومان اینا زیاد کن یه آیفون ۴ یگیر هم کلاسش خیلی بالاست.هم کارایی فوق العاده بالایی داره و هم همیشه مثل طلا میمونه و کلی مشتری دست به نقد داره،کلا فقط سمت اپل برو...
تایید میشهکارکرده اس2 ,
اکبند ایکسپریا پی , پرادا ( که هر دو تا مشکل باتری دارن )
:| یه گالاکسی نکسوس 900-950 نهایتش میتونی پیدا کنی بهترینه
داداش از من نصیحت .... سمته ال جی اصلا نرو..... متریال که جالب نیست.... ساپورتش هم افتضاحه...
توی این رنجه قیمت .. 100% گلکسی نکسوس.... حرف نداره.... یه گوشی عالی با طعمه آندرویده خالص .... اولین آپدیتی که واسه آندروید بیاد واسه این گوشیه... متریالشم بدک نیست البته به htc نمیرسه ولی در حده خودش خوبه....
گوشی بعدی هم سونی ایکس پریا اس .... اون هم گوشیه معرکه ای هستش البته به روز بودنش مثله نکسوس نیست
ولی با تمام این احوال من بهت نکسوس رو پیشنهاد میدم
گلکسی اس 2 رو هم نگیری بهتره من که باحاش حال نکردم کلا سامسونگ توی ساخت این سریها متریاله خوبی بکار نبرده.... باتریش هم زیاد جالب نیست
سنسیشن ایکس ای میتونی از تاج موبایل تهران با 920 بخری عالیه
سنسیشن ایکس ای میتونی از تاج موبایل تهران با 920 بخری عالیه
در نقایسه با نکسوس خیلی پایین تره....
دادا گفته 800 تا 900 تومن نگفته 1100 که؟