گوگل انالیتیکس برا ایران تحریمه؟
تحریم نمیشه گفت ! باید از فیلتر شکن استفاده کنی تا بتونی واردش بشی اما خوب سایت با دامنه ir هم میشه داخلش ثبت کرد
داره اما دیگه دقیق نشون نمی ده.. تقریبیدوستان قبلا گوگل یه بخشی داشت کیورد پلنر الان هم این هست؟
بعد دو سه روز استفاده باید بگم واقعا افتضاح حتی از گوگل وبمستر هم کم نشون میده منوهای زیاد رابط کاربری خیلی سخت نمدارهای بدرد نخور که معلوم نیست چیو نشون میده همه چیو نشون میداد جز امارفعلا از عصر رفتم سراغ analytics.google.com ببینم چی میشه
بعد دو سه روز استفاده باید بگم واقعا افتضاح حتی از گوگل وبمستر هم کم نشون میده منوهای زیاد رابط کاربری خیلی سخت نمدارهای بدرد نخور که معلوم نیست چیو نشون میده همه چیو نشون میداد جز امار
برگشتم دوباره سراغ histats.com
اگه میخاین رو سایتتون کار کنین و بعضی از مطالب رو بالا بیارین حتما با امارگیر بالایی کار کنین هرچی هم در مورد سرعت و فلان میگن چرت محضه امارگیر گوگل بیشتر ازاین سرعت سایتو میگیره
بقیه مزخرن همشون تست شد مخصوصا امارفا که امار کاذب میده و خیلی زیاد میشماره
حتما امارگیر ندیدی حتما امارتو نسبت به گوگل وبمستر و اون امارگیر گوگل یه مقایسه ای بکن حتما متوجه میشی کم نشون میده یا واقعی بی دلیل حرف نمیزنیم اینجامن 5 ساله دارم از analytics.google.com استفاده میکنم. و کاملا ازش راضی هستم:general601:
روی مرورگر اپرا وی پی ان داره. با مرورگر کروم آمار مشاهده میکنم بدون هیچ مشکلی.
مقدارش تقریبا دقیق هست و از آمار وبمسترتولز کمتر میندازه
های استت اوایل استفاده میکردم و کد مخرب داشت. جدیدا نمیدونمحتما امارگیر ندیدی حتما امارتو نسبت به گوگل وبمستر و اون امارگیر گوگل یه مقایسه ای بکن حتما متوجه میشی کم نشون میده یا واقعی بی دلیل حرف نمیزنیم اینجا
histats.com اینم چند روزی استفاده کن ببین چه امکانات و چه طالاعاتی از بازدید در اختیارت میزاره برای کسی که میخاد سایتی رو بالا بیاره خیلی بدرد میخوره
بله مشکل داشت اما امروز درست شدهhistats دوباره قاطی زده؟
سایت histats سایت خوبیه. کد رو از سایت دریافت کنید و در فوتر سایتتون قرار بدید مشکل باید حل بشهسایت https://www.histats.com مثل سایت گوگل آنالیتیکس کار میکنه؟
من برای سایت خودم که درج آگهی رایگان هست استفاده کردم اما الان همه چیز و صفر نشون میده. جریان چیه؟ نکنه باید از فیلتر شکن استفاده کنیم
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه. من از طریق گوگل آنالیتیکس نمیتونم وارد بشه حتی با فیلتر شکن هم تمام اطلاعات رو صفر نشون میده
داداش لینک ساز هستشسایت histats سایت خوبیه. کد رو از سایت دریافت کنید و در فوتر سایتتون قرار بدید مشکل باید حل بشه