• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا آمارگیر خوب معرفی کنید

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
گوگل انالیتیکس برا ایران تحریمه؟

تحریم نمیشه گفت ! باید از فیلتر شکن استفاده کنی تا بتونی واردش بشی اما خوب سایت با دامنه ir هم میشه داخلش ثبت کرد

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
Google Analytics از همه بهتره, یادگیریش اولش سخت هست ولی بهش وارد که بشید متوجه میشید که خیلی کامل و کاربردی هست. آمارگیرهایی که روی سرور ها نصب میشن مشکلی که دارن این هست که از منابع سرور شما برای پردازش اطلاعات استفاده می کنن, و وقتی که ترافیک سایت بالا بره لود زیادی روی سرور ایجاد می کنن

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
افزونه گوگل آنالیز بدون نیاز به قندرشکن اطلاعت آماری را بهتون تحویل مده خیلی مفید و کاربردی ولی داخل خود پنل برید روابط کاربری خیلی نامفهومه
گوگل 200 تا آمار نشون بده وبگذر همون مقدار رو تا 20 هزار کنتور میندازه!!! به هیچ وجه استفاده نکنید حیف اون بکلینک مفتی که از بقیه میگیره

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
ای بابا منم درگیر این سایت هستم
این سایت تا وختی اپدیت نشده بود خوب بودا ولی دیه کلا به فنا رفته هیچی باهم نمیخونه نفرات انلاین تو لیست سایتا 50 تاس میری پنل امار میشه 60 صفحه نفرات انلاینو باز میکنی میشه 90 تا
کلا بعد از اپدیت منتظر بودم عالی بشه ولی قشنگ داغون شده دو هفتس
امارگیرای ایرانی همشون مزخرف هستن مخصوصا این امارفا که یه هفتس گذاشتم چرند پرند نشون میده امارو زیادی نشون میده که واقعی نیست

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
فعلا از عصر رفتم سراغ analytics.google.com ببینم چی میشه

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
دوستان قبلا گوگل یه بخشی داشت کیورد پلنر الان هم این هست؟

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
فعلا از عصر رفتم سراغ analytics.google.com ببینم چی میشه
بعد دو سه روز استفاده باید بگم واقعا افتضاح حتی از گوگل وبمستر هم کم نشون میده منوهای زیاد رابط کاربری خیلی سخت نمدارهای بدرد نخور که معلوم نیست چیو نشون میده همه چیو نشون میداد جز امار
برگشتم دوباره سراغ histats.com
اگه میخاین رو سایتتون کار کنین و بعضی از مطالب رو بالا بیارین حتما با امارگیر بالایی کار کنین هرچی هم در مورد سرعت و فلان میگن چرت محضه امارگیر گوگل بیشتر ازاین سرعت سایتو میگیره
بقیه مزخرن همشون تست شد مخصوصا امارفا که امار کاذب میده و خیلی زیاد میشماره

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
بعد دو سه روز استفاده باید بگم واقعا افتضاح حتی از گوگل وبمستر هم کم نشون میده منوهای زیاد رابط کاربری خیلی سخت نمدارهای بدرد نخور که معلوم نیست چیو نشون میده همه چیو نشون میداد جز امار
برگشتم دوباره سراغ histats.com
اگه میخاین رو سایتتون کار کنین و بعضی از مطالب رو بالا بیارین حتما با امارگیر بالایی کار کنین هرچی هم در مورد سرعت و فلان میگن چرت محضه امارگیر گوگل بیشتر ازاین سرعت سایتو میگیره
بقیه مزخرن همشون تست شد مخصوصا امارفا که امار کاذب میده و خیلی زیاد میشماره

من هم مدتی از گوگل آنالیتیکس استفاده کردم اما واقعا افتضاح بود اصلا نفهمیدم چی به چی هست. باز هم برگشتم به histats.com البته یک بار میخواستم سایت بفروشم خریدار گفت چرا آمارگیر گوگل آنالیتیکس نداری ؟ گفتم به درد نمی خوره کلی بهش برخورد.

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
من 5 ساله دارم از analytics.google.com استفاده میکنم. و کاملا ازش راضی هستم:general601:
روی مرورگر اپرا وی پی ان داره. با مرورگر کروم آمار مشاهده میکنم بدون هیچ مشکلی.
مقدارش تقریبا دقیق هست و از آمار وبمسترتولز کمتر میندازه

aytayweb

Registered User
لایک‌ها
1,296
من 5 ساله دارم از analytics.google.com استفاده میکنم. و کاملا ازش راضی هستم:general601:
روی مرورگر اپرا وی پی ان داره. با مرورگر کروم آمار مشاهده میکنم بدون هیچ مشکلی.
مقدارش تقریبا دقیق هست و از آمار وبمسترتولز کمتر میندازه
حتما امارگیر ندیدی حتما امارتو نسبت به گوگل وبمستر و اون امارگیر گوگل یه مقایسه ای بکن حتما متوجه میشی کم نشون میده یا واقعی بی دلیل حرف نمیزنیم اینجا
histats.com اینم چند روزی استفاده کن ببین چه امکانات و چه طالاعاتی از بازدید در اختیارت میزاره برای کسی که میخاد سایتی رو بالا بیاره خیلی بدرد میخوره

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
حتما امارگیر ندیدی حتما امارتو نسبت به گوگل وبمستر و اون امارگیر گوگل یه مقایسه ای بکن حتما متوجه میشی کم نشون میده یا واقعی بی دلیل حرف نمیزنیم اینجا
histats.com اینم چند روزی استفاده کن ببین چه امکانات و چه طالاعاتی از بازدید در اختیارت میزاره برای کسی که میخاد سایتی رو بالا بیاره خیلی بدرد میخوره
های استت اوایل استفاده میکردم و کد مخرب داشت. جدیدا نمیدونم
بالاخره هرکی با یک آمارگیر راحت تر هست

radair

Registered User
لایک‌ها
82

ghasemnorozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت https://www.histats.com مثل سایت گوگل آنالیتیکس کار میکنه؟
من برای سایت خودم که درج آگهی رایگان هست استفاده کردم اما الان همه چیز و صفر نشون میده. جریان چیه؟ نکنه باید از فیلتر شکن استفاده کنیم
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه. من از طریق گوگل آنالیتیکس نمیتونم وارد بشه حتی با فیلتر شکن هم تمام اطلاعات رو صفر نشون میده

shirazboy

Registered User
لایک‌ها
310
سایت https://www.histats.com مثل سایت گوگل آنالیتیکس کار میکنه؟
من برای سایت خودم که درج آگهی رایگان هست استفاده کردم اما الان همه چیز و صفر نشون میده. جریان چیه؟ نکنه باید از فیلتر شکن استفاده کنیم
ممنون میشم یکی راهنمایی کنه. من از طریق گوگل آنالیتیکس نمیتونم وارد بشه حتی با فیلتر شکن هم تمام اطلاعات رو صفر نشون میده
سایت histats سایت خوبیه. کد رو از سایت دریافت کنید و در فوتر سایتتون قرار بدید مشکل باید حل بشه

amir7310

همکار بازنشسته بازارچه
لایک‌ها
17,669
سایت histats سایت خوبیه. کد رو از سایت دریافت کنید و در فوتر سایتتون قرار بدید مشکل باید حل بشه
داداش لینک ساز هستش:D
درج آگهی رایگان
یکی نیست به اینا بگه به خدا اینجا نوفالو و پروکسی هست.
اصلا ارزش این لینک ها خیلی پایین اومده
در حال حاضر بهترین بک لینک ریورتاژ از سایت های قدرتمند هستش./
------------------------------------------
آمارگیر histats هنوز هم کد مخرب داره؟

بالا