• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا در خصوص خرید توکن Matic راهنماییم کنید

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
سلام دوستان عذرخواهی میکنم وقتتون رو میگیرم
متاسفانه اطلاعات بنده در خصوص کریپتوکارنسی بسیار ضعیف هست چون فعالیتی نداشتم.
نیاز به حداکثر 1 واحد توکن Matic دارم برای کیف پول متامسک
داخل چند صرافی ایرانی ثبت نام کردم منتها در خصوص خرید Matic گیج شدم چون این صرافی ها هرکدوم از یک نوع شبکه در خصوص Matic پشتیبانی میکنند و نمیدونم بعد از خرید امکانش هست به حسابم داخل متامسک واریز کنم یا خیر ؟!
مشکلی با خرید بیش از نیاز ندارم مثلا دو سه واحد بخرم یا بیشتر منتها آشنایی ندارم که بعد از خرید امکان واریز هست به حساب متامسکم یا خیر!
اگر احتمالا فروشنده هم هستید لطفا بهم اطلاع بدید هزینش رو هم به روی چشم و اول بنده خدمتتون واریز میکنم منتها اگر راهنماییم کنید که این موضوع رو یادبگیرم که طبیعتا عالی میشه.

خواهش میکنم راهنماییم کنید از صمیم قلبم از لطف و راهنمایی شما ممنونم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام دوستان عذرخواهی میکنم وقتتون رو میگیرم
متاسفانه اطلاعات بنده در خصوص کریپتوکارنسی بسیار ضعیف هست چون فعالیتی نداشتم.
نیاز به حداکثر 1 واحد توکن Matic دارم برای کیف پول متامسک
داخل چند صرافی ایرانی ثبت نام کردم منتها در خصوص خرید Matic گیج شدم چون این صرافی ها هرکدوم از یک نوع شبکه در خصوص Matic پشتیبانی میکنند و نمیدونم بعد از خرید امکانش هست به حسابم داخل متامسک واریز کنم یا خیر ؟!
مشکلی با خرید بیش از نیاز ندارم مثلا دو سه واحد بخرم یا بیشتر منتها آشنایی ندارم که بعد از خرید امکان واریز هست به حساب متامسکم یا خیر!
اگر احتمالا فروشنده هم هستید لطفا بهم اطلاع بدید هزینش رو هم به روی چشم و اول بنده خدمتتون واریز میکنم منتها اگر راهنماییم کنید که این موضوع رو یادبگیرم که طبیعتا عالی میشه.

خواهش میکنم راهنماییم کنید از صمیم قلبم از لطف و راهنمایی شما ممنونم

سلام

کوین matic هم شبکه ی خودش رو داره و هم ERC20 شما هر کدام که دوست داشتید و کارمزدش کمتر بود بگیرید.

والت گیرنده هر شبکه ای که باشه، ارسال کننده هم باید همون باشه

✔️ Google Star

Registered User
لایک‌ها
55
سلام

کوین matic هم شبکه ی خودش رو داره و هم ERC20 شما هر کدام که دوست داشتید و کارمزدش کمتر بود بگیرید.

سلام دوست عزیز ممنونم از لطف و راهنمایی شما

امروز حساب بنده در یکی از صرافی ها تایید شد و برای تست 1.2 Matic خریدم منتها برای واریز به کیف پولم در متامسک (قسمت برداشت) هشدار داده
تنها آدرس بر روی شبکه BEP2 برای برداشت قابل تایید است .
در صورتی که متامسک فکر کنم ERC20 باشه ! و متاسفانه دوباره گیج شدم که الان باید چه کاری انجام بدم تا حساب Matic بنده (شبکه Polygon) در متامسک شارژ بشه.

خواهش میکنم راهنماییم کنید چه کاری باید انجام بدم و برای اینکه مشکل بنده سریع حل بشه امکانش هست این 1.2 واحد Matic رو به حساب شما واریز کنم و نیم واحد بهم Matic شبکه Polygon بدید (برای gas fee متامسک نیاز دارم)
از صمیم قلبم ممنونم

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
سلام دوست عزیز ممنونم از لطف و راهنمایی شما

امروز حساب بنده در یکی از صرافی ها تایید شد و برای تست 1.2 Matic خریدم منتها برای واریز به کیف پولم در متامسک (قسمت برداشت) هشدار داده
تنها آدرس بر روی شبکه BEP2 برای برداشت قابل تایید است .
در صورتی که متامسک فکر کنم ERC20 باشه ! و متاسفانه دوباره گیج شدم که الان باید چه کاری انجام بدم تا حساب Matic بنده (شبکه Polygon) در متامسک شارژ بشه.

خواهش میکنم راهنماییم کنید چه کاری باید انجام بدم و برای اینکه مشکل بنده سریع حل بشه امکانش هست این 1.2 واحد Matic رو به حساب شما واریز کنم و نیم واحد بهم Matic شبکه Polygon بدید (برای gas fee متامسک نیاز دارم)
از صمیم قلبم ممنونم

سلام و درود

خواهش میکنم

خب من که خدمت شما عرض کردم:

برای خرید و فروش ارز باید برید قسمت بازارچه ی پرشین تولز، در این بخش خرید و فروش مجاز نیست عزیز

بالا