• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهی برای کسب درآمد آنلاین معرفی کنید !

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
سلام دوستان من واقعا هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم
حقیقتا به دلیل قوانین مسخره ای در دنیای وب ایران و کلاهبرداری های متعدد از دنیای اینترنت میترسم متاسفانه

به نظرتون چه کسب و کاری میشه راه انداخت با سرمایه گذاری 1 یا 2 میلیون در ماه؟

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
تخصصت چقدره تو مواردی که تو امضات هست ؟

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
یعنی کاری نیست که با سرمایه گذاری 1 -2 و نهایت 3 میلیون در ماه بشه ازش کسب و کار راه انداخت؟

rubixfilm

Registered User
لایک‌ها
75
یه وبسایت واسه خودت بزن.
(اشاره به همون جمله معروف بیل گتس که میگه بزودی اگه کسب و کارتون وابسته به اینترنت نباشه شما ورشکسته میشید.)

حالا با این سرمایه ای که داری تبلیغات کن . در زمینه کاری خودت ...

کارت هم اگر حرفه ای باشه در زمینه ساخت تیزر و انیمیشن و تبلیغات های ویدیویی کوتاه درآمد خوبی داره
کم کم سفارش میگیری و بسته به حرفه ای که داری کسب درآمد میکنی ...

هیچ ترس و ریسکی هم نداره . بسم الله بگو و بچسب به کار

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
یه وبسایت واسه خودت بزن.
(اشاره به همون جمله معروف بیل گتس که میگه بزودی اگه کسب و کارتون وابسته به اینترنت نباشه شما ورشکسته میشید.)

حالا با این سرمایه ای که داری تبلیغات کن . در زمینه کاری خودت ...

کارت هم اگر حرفه ای باشه در زمینه ساخت تیزر و انیمیشن و تبلیغات های ویدیویی کوتاه درآمد خوبی داره
کم کم سفارش میگیری و بسته به حرفه ای که داری کسب درآمد میکنی ...

هیچ ترس و ریسکی هم نداره . بسم الله بگو و بچسب به کار
راستش قبلا زدم ولی توی حیطه از بس کار خراب کن زیاد شده از بس قیمت هارو خراب کردن خیلی سخت شده و درد آور

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوتا راه هست یکی اینکه توی سایت مطمئن سرمایه گذاری کنی
پیشنهاد من این سایت ایران کوین ماین هست بنده خودم نزدیک یک سال خورده ای هست باهاش کار میکنم قبلا با دوج کوین کار میکرد الان با دلار حدود 20 میلیون توش سرمایه دارم و ماهی از 7درصد تا 13درصد بستگی به میزان سرمایه گذاریت سود میده هر ماه هم میتونی برداشت بزنی هر وقت هم دلت خواست میتونی هم پولتو هم اصل پولتو بدون هیچ محدودیتی برداشت بزنی بیاد تو حسابت
ادرس سایت اول

و یکی هم سایت سایبر دراگون هست کلا میتونید رایگان ازش کسب درامد کنید ولی برای اینکه بیشتر هم درامد داشته باشید میتونید پول بزارید سایت با حساب پاییر کار میکنم هیچ گونه محدودیت برداشت نداره همینکه بزنی تا بخوای چک کنی پول تو حسابت ریخته شده یعنی خودت عقب میمونی از زمان برسی تا زمان برداشتت من تضمینی باهاش کار کردم و دریافتی هم داشتم هم دارم الانشم
سایت روسی هست خیلی هم معتبره راهنمای خواستید پی وی اطلاع بدید در خدمتم
ادرس سایت دوم

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
خیلی راحت می تونی درامد داشته باشی!
یه سایت بزن واس کاری که انجام میدی و بده یه سئو کار برات بیارتش بالا و کسب درامد کن.توی هیچ سایتی ماین و بیت کوین و اینا هم سرمایه گذاری نکن که پولت به فنا میره!

اگه خواستی توی وب خارجم می تونی فعالیت کنی درامدت چند برابر شه ولی خب سختیش هم زیاد میشه

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
دوتا راه هست یکی اینکه توی سایت مطمئن سرمایه گذاری کنی
پیشنهاد من این سایت ایران کوین ماین هست بنده خودم نزدیک یک سال خورده ای هست باهاش کار میکنم قبلا با دوج کوین کار میکرد الان با دلار حدود 20 میلیون توش سرمایه دارم و ماهی از 7درصد تا 13درصد بستگی به میزان سرمایه گذاریت سود میده هر ماه هم میتونی برداشت بزنی هر وقت هم دلت خواست میتونی هم پولتو هم اصل پولتو بدون هیچ محدودیتی برداشت بزنی بیاد تو حسابت
ادرس سایت اول

و یکی هم سایت سایبر دراگون هست کلا میتونید رایگان ازش کسب درامد کنید ولی برای اینکه بیشتر هم درامد داشته باشید میتونید پول بزارید سایت با حساب پاییر کار میکنم هیچ گونه محدودیت برداشت نداره همینکه بزنی تا بخوای چک کنی پول تو حسابت ریخته شده یعنی خودت عقب میمونی از زمان برسی تا زمان برداشتت من تضمینی باهاش کار کردم و دریافتی هم داشتم هم دارم الانشم
سایت روسی هست خیلی هم معتبره راهنمای خواستید پی وی اطلاع بدید در خدمتم
ادرس سایت دوم

ممنون از توضیحاتتون 7 درصد؟ خوب پول هم بذارم بانک تا 15 درصد میده :(

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
خیلی راحت می تونی درامد داشته باشی!
یه سایت بزن واس کاری که انجام میدی و بده یه سئو کار برات بیارتش بالا و کسب درامد کن.توی هیچ سایتی ماین و بیت کوین و اینا هم سرمایه گذاری نکن که پولت به فنا میره!

اگه خواستی توی وب خارجم می تونی فعالیت کنی درامدت چند برابر شه ولی خب سختیش هم زیاد میشه

توی وب خارجی اگه باشه شاید خوب باشه ولی راه و خم و چاهشو نمیدونم و نمیدونم دقیقا روی چه موضوعی باید فعالیتکرد

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
خوب دوست گرامی همون بانکی که گفتی سالیانه هست یعنی 12 تقسیم بر 12 ماه میشه و عملا هر ماه 1 درصد بهت میده پول ولی اینها ماهیانه 7الی 13 درصد میدن یعنی تقریبا 7 یا 8 برابر بانکهای ایرانی
در مورد سایتهای خارجی هم سایت فک فراوانه ولی بخورش زیاده مطمئن باش همشون بخور هستن حالا ما کارمونو کردیم توضیحمون رو هم دادیم دیگه تصمیم با خودتونه
فقط یه کسب کار هست که خودت میتونی کار کنی که اونم باید بلد باشی کار بلد باشی نباشی کارت زاره اونم فارکس هست یکم در موردش تحقیق کنی تو نت میفهمی چی به چیه

ali998

Registered User
لایک‌ها
779
خوب دوست گرامی همون بانکی که گفتی سالیانه هست یعنی 12 تقسیم بر 12 ماه میشه و عملا هر ماه 1 درصد بهت میده پول ولی اینها ماهیانه 7الی 13 درصد میدن یعنی تقریبا 7 یا 8 برابر بانکهای ایرانی
در مورد سایتهای خارجی هم سایت فک فراوانه ولی بخورش زیاده مطمئن باش همشون بخور هستن حالا ما کارمونو کردیم توضیحمون رو هم دادیم دیگه تصمیم با خودتونه
فقط یه کسب کار هست که خودت میتونی کار کنی که اونم باید بلد باشی کار بلد باشی نباشی کارت زاره اونم فارکس هست یکم در موردش تحقیق کنی تو نت میفهمی چی به چیه
اینا می خوان چیکار کنن که این قدر سود داشته باشه.
شما پول در می اری باز توش سرمایه گذاری می کنی چون هیچ کس چنین سودی نمیده.
آخرش هم طرف همه پولا رو بالا می کشه و می ره...

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
نه الان اکثر جاها سالانه 15 درصد میدن یعنی هر ماه 15 درصد !!!!!!!! درصورتی که پولت سالانه اونجا باشه خیلی جاها هم هستن تا 20 درصد هم میدن ماهیانه

profosor_2010

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
من که بهشون مطمئنم و هر ماه هم پولمو برداشت میزنم خدارو شکر مشکلی هم ندارم کارشون هم فارکس هست مثل بورس یا همین خرید فروش دلاری هست تقریبا یه چیزی تو این مایه ها فقط با این تفاوت که شانسی نیست و بر اساس امار ارقام تجربه میشه سود خوبی کرد به هر حال شما مکان و طرح معتبر خواستید منم معرفی کردم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من که بهشون مطمئنم و هر ماه هم پولمو برداشت میزنم خدارو شکر مشکلی هم ندارم کارشون هم فارکس هست مثل بورس یا همین خرید فروش دلاری هست تقریبا یه چیزی تو این مایه ها فقط با این تفاوت که شانسی نیست و بر اساس امار ارقام تجربه میشه سود خوبی کرد به هر حال شما مکان و طرح معتبر خواستید منم معرفی کردم
اسکمه

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
نه الان اکثر جاها سالانه 15 درصد میدن یعنی هر ماه 15 درصد !!!!!!!! درصورتی که پولت سالانه اونجا باشه خیلی جاها هم هستن تا 20 درصد هم میدن ماهیانه
نه عزیز
بانکها وقتی میگن سود 20 درصد یعنی سالانه 20 درصد
یعنی 100 میلیونت اخر سال میشه 120 میلیون یعنی ماهی 1و700 و بنابراین سودشون ماهی 1.7 درصده
ولی هیچ سایت ماین و این چیزا که ادعا میکنن با پولت ماین میکنن بهت سود میدن سرمایه گذاری نکن همشون اسکمن

soheyl_ir89

Registered User
لایک‌ها
292
سلام دوستان من واقعا هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم
حقیقتا به دلیل قوانین مسخره ای در دنیای وب ایران و کلاهبرداری های متعدد از دنیای اینترنت میترسم متاسفانه

به نظرتون چه کسب و کاری میشه راه انداخت با سرمایه گذاری 1 یا 2 میلیون در ماه؟
سلام
به نتیجه رسیدی؟
چند سالته؟
ساکن کجایی؟

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
اگر دسترسی به مانتایز کردن حساب یوتیوب داری, ویدیوی یوتیوب بساز تو هر زمینه ای که میتونی (ویدیوهای با ارزش و با کیفیت), بعد از یکی دو سال درامدخوب با اطمینانی خواهی داشت! این پیشنهاد منه
به طور کلی در هر زمینه ای خواستی فعالیت کنی, قبل از شروعش 1 تا 3 ماه خوب تحقیق کن و اطلاعاتت رو تو اون زمینه ببر بالا.

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
اگر دسترسی به مانتایز کردن حساب یوتیوب داری, ویدیوی یوتیوب بساز تو هر زمینه ای که میتونی (ویدیوهای با ارزش و با کیفیت), بعد از یکی دو سال درامدخوب با اطمینانی خواهی داشت! این پیشنهاد منه
به طور کلی در هر زمینه ای خواستی فعالیت کنی, قبل از شروعش 1 تا 3 ماه خوب تحقیق کن و اطلاعاتت رو تو اون زمینه ببر بالا.
روش فوق العاده ای معرفی کردی ولی حیف کسی خارج ندارم
چند ماهه فکرم مختل کرده هیچ سایت معتبری هم همچین سیستمی نداره

بالا