• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لطفا راهی برای کسب درآمد آنلاین معرفی کنید !

sajad419

Registered User
لایک‌ها
74
اگر دسترسی به مانتایز کردن حساب یوتیوب داری, ویدیوی یوتیوب بساز تو هر زمینه ای که میتونی (ویدیوهای با ارزش و با کیفیت), بعد از یکی دو سال درامدخوب با اطمینانی خواهی داشت! این پیشنهاد منه
به طور کلی در هر زمینه ای خواستی فعالیت کنی, قبل از شروعش 1 تا 3 ماه خوب تحقیق کن و اطلاعاتت رو تو اون زمینه ببر بالا.
ممنون این راه رو قبول دارم اما من کاری میخوام کمی زودبازده تر این خیلی طول میکشه

MixMkv

Registered User
لایک‌ها
137
ممنون این راه رو قبول دارم اما من کاری میخوام کمی زودبازده تر این خیلی طول میکشه
هر طور مایلید.
هر کار و دستاوردی , بهایی داره , برای رسیدن به یک کانال یوتیوب خوب و پردرامد و مطمئن , نیازه بهای چند سال تلاش بی وقفه ای که داره رو بپردازید! (در کل این موضوع برای هر نوع کاری صادق است)

s.david.s

کاربر فعال بورس و بانکداری
کاربر برتر سال 1399
لایک‌ها
18,729
نه الان اکثر جاها سالانه 15 درصد میدن یعنی هر ماه 15 درصد !!!!!!!! درصورتی که پولت سالانه اونجا باشه خیلی جاها هم هستن تا 20 درصد هم میدن ماهیانه
عزیز اون ایران کوین ماین و هرجایی ادعا بکنه بالای 5% سود میده به چند دلیل میتونم بهت ثابت بکنم ، اسکمه
توی تاپیک ایران کوین ماین تو بخش کار سرمایه و تجارت پی تی توضیح دادم دقیق

در مورد اینکه خیلی جاها 15% ماهیانه میدن و تا 20% هم هست ! باید بگم بعد از 8 سال تجربه سرمایه گذاری به هیچ وجه به هیچ وجه به هیچ وجه همچین جاهایی وجود ندارن . شما هم اگه دیدی جایی بالای 5% میده بدون به وقتش پولتو هاپولی هاپو میکنن :D
ساده ترین دلیلشو میگم بانک با از ماهی 2.5 الی 3% به راحتی وام میده
نتونستی از بانک بگیری ، حـــــــــــــــله
از بازار با ماهی 3 الی 4.5% میتونی با خیال راحت وام بگیری !!!!!
کسی احمق نیست ماهی بالای 4.5% سود بده به کسی ! اصلا کاری نیست اینقدر سود بده :D
حالا چرا این آدمای کلاهبردار سراغ وام از دفاتر تامین سرمایه نمیرن که راحت وام بگیرن و پول طرف رو بخورن ؟
به خاطر اینکه من به عنوان کسی که کارم اینه ، روی یه قرارداد محکم و یه تضمین پشتش پول میدم به طرف که اگه دور از جونش خواست غلطی بکنه ، هم اون پولمو ازش بیرون میکشم هم سودشو هم ضرر و زیانمو هم هزینه های قانونی ( وکیل و ... ) هم جوری دهنشو سرویس میکنم که از اسم وام وحشت بکنه ...
اگه هم فکر میکنی کسی نمیتونه تضمین بده کاملا در اشتباهی !! چون کسی که ادعا بکنه میتونه سود بکنه ، حداقل یه مدت کار کرده و مطمئنه از سود دهیش و از اون سودهای خوشگل گذشته قطعا تونسته ملکی ، خودرویی ، طلایی چیزی بخره که بتونه به عنوان تضمین بزاره در غیر اینصورت اونی که نتونسته باشه 100 تومن دربیاره حق نداره 1 میلیارد سرمایه جذب بکنه مگه اینکه کلاهبردار باشه و یا اینقدر به کارش ایمان نداشته باشه که بخواد ریسک رو از روی سرمایه خودش بندازه روی سرمایه بقیه که اگه یه زمانی پول طرف پرواز کرد ، بگه کی بود کی بود من نبودم :D

درخواستمم از شما اینه گول ایران کوین ماین و ماین کوین و این شر و ورا رو یوقت نخوری و پول با ارزش رو نریزی تو شکم یه مشت لمپن دوزاری که فردا پس فردا جایی دیدیمشون از کلاهبرداری های افتخار آمیزشون بگن و مام به رسم رفاقت یا شرافت ، قهوه ایشون نکنیم .

هر جایی گفت از ماهی 5.01% به بالا بهت سود میدیم ، اولا یه تف بنداز کف دفترشون چون مثل مرد نمیتونن حتی دزدی بکنن و سر مردم از همه جا بیخبر رو کلاه میزارن و بعدشم با احترام کامل به مقام طرف مقابلت ، موقعیت رو ترک کن :)

iradsense

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
درود، پیشنهاد اول من ساخت یک چنل یوتیوب خواهد بود برای شما چون تخصصی هستید و میتونید هم آموزش بدید و هم پروژه بردارید ، پیشنهاد دوم ایجاد یک سایت به زبان انگلیسی که محتوی متنی اموزش خودتون رو اونجا بزارید و لینک کانالتون رو به سایتتون متصل کنید هم از گوگل ادسنس درامد بگیرید و هم از یوتیوب ، به نظرم من ویدیو مارکتینگ به زودی جای همه محتوی ها رو خواهد گرفت و نقش بقیه کم رنگ تر خواهد شد ، پیشنهاد سوم میتونید فریلنسری پروژه بردارید ، پیشنهاد چهارم میتونید به کانال های پر بازدید یوتیوب پیشنهاد همکاری بدید و بگید مثلا من تیزر اول ودیدیو شما ، یا کاور تخصصی و حرفه ای میسازم و.... در کل به نظرم گوگل ادسنس و یوتیوب و ترکیب این دوبرای شما هم آینده دار خواهد بود هم پردرآمد
میتونید این دو تا مقاله رو بخونید " آموزش کسب درآمد از تبلیغات گوگل ادسنس " و " یوتیوب چیست و چگونه می توان با استفاده ازآن کسب درآمد اینترنتی کرد؟ " و اگر در ادامه سوالی داشتید یا خواستید از تجربیات دوستان ما استفاده کنید ، عضو گروه تلگرامی ما بشید به آدرس زیر " مشاوره و اشتراک گذاری تجربیات در مورد کسب و کارهای آنلاین،گوگل ادسنس و یوتیوب " موفق باشید

20doost

Registered User
لایک‌ها
352
دوتا راه هست یکی اینکه توی سایت مطمئن سرمایه گذاری کنی
پیشنهاد من این سایت ایران کوین ماین هست بنده خودم نزدیک یک سال خورده ای هست باهاش کار میکنم قبلا با دوج کوین کار میکرد الان با دلار حدود 20 میلیون توش سرمایه دارم و ماهی از 7درصد تا 13درصد بستگی به میزان سرمایه گذاریت سود میده هر ماه هم میتونی برداشت بزنی هر وقت هم دلت خواست میتونی هم پولتو هم اصل پولتو بدون هیچ محدودیتی برداشت بزنی بیاد تو حسابت
ادرس سایت اول

و یکی هم سایت سایبر دراگون هست کلا میتونید رایگان ازش کسب درامد کنید ولی برای اینکه بیشتر هم درامد داشته باشید میتونید پول بزارید سایت با حساب پاییر کار میکنم هیچ گونه محدودیت برداشت نداره همینکه بزنی تا بخوای چک کنی پول تو حسابت ریخته شده یعنی خودت عقب میمونی از زمان برسی تا زمان برداشتت من تضمینی باهاش کار کردم و دریافتی هم داشتم هم دارم الانشم
سایت روسی هست خیلی هم معتبره راهنمای خواستید پی وی اطلاع بدید در خدمتم
ادرس سایت دوم
این راهها خیلی بی ارزشه حداقل بورس ایران رشدش خیلی بیشتر از ایناست بیا یک سهم بهت معرفی میکنم 20 میلیونت بعد از 6 ماه حداقل دوبرابر شده

بالا