نه الان اکثر جاها سالانه 15 درصد میدن یعنی هر ماه 15 درصد !!!!!!!! درصورتی که پولت سالانه اونجا باشه خیلی جاها هم هستن تا 20 درصد هم میدن ماهیانه
عزیز اون ایران کوین ماین و هرجایی ادعا بکنه بالای 5% سود میده به چند دلیل میتونم بهت ثابت بکنم ، اسکمه
توی تاپیک ایران کوین ماین تو بخش کار سرمایه و تجارت پی تی توضیح دادم دقیق
در مورد اینکه خیلی جاها 15% ماهیانه میدن و تا 20% هم هست ! باید بگم بعد از 8 سال تجربه سرمایه گذاری به هیچ وجه به هیچ وجه به هیچ وجه همچین جاهایی وجود ندارن . شما هم اگه دیدی جایی بالای 5% میده بدون به وقتش پولتو هاپولی هاپو میکنن
ساده ترین دلیلشو میگم بانک با از ماهی 2.5 الی 3% به راحتی وام میده
نتونستی از بانک بگیری ، حـــــــــــــــله
از بازار با ماهی 3 الی 4.5% میتونی با خیال راحت وام بگیری !!!!!
کسی احمق نیست ماهی بالای 4.5% سود بده به کسی ! اصلا کاری نیست اینقدر سود بده
حالا چرا این آدمای کلاهبردار سراغ وام از دفاتر تامین سرمایه نمیرن که راحت وام بگیرن و پول طرف رو بخورن ؟
به خاطر اینکه من به عنوان کسی که کارم اینه ، روی یه قرارداد محکم و یه تضمین پشتش پول میدم به طرف که اگه دور از جونش خواست غلطی بکنه ، هم اون پولمو ازش بیرون میکشم هم سودشو هم ضرر و زیانمو هم هزینه های قانونی ( وکیل و ... ) هم جوری دهنشو سرویس میکنم که از اسم وام وحشت بکنه ...
اگه هم فکر میکنی کسی نمیتونه تضمین بده کاملا در اشتباهی !! چون کسی که ادعا بکنه میتونه سود بکنه ، حداقل یه مدت کار کرده و مطمئنه از سود دهیش و از اون سودهای خوشگل گذشته قطعا تونسته ملکی ، خودرویی ، طلایی چیزی بخره که بتونه به عنوان تضمین بزاره در غیر اینصورت اونی که نتونسته باشه 100 تومن دربیاره حق نداره 1 میلیارد سرمایه جذب بکنه مگه اینکه کلاهبردار باشه و یا اینقدر به کارش ایمان نداشته باشه که بخواد ریسک رو از روی سرمایه خودش بندازه روی سرمایه بقیه که اگه یه زمانی پول طرف پرواز کرد ، بگه کی بود کی بود من نبودم
درخواستمم از شما اینه گول ایران کوین ماین و ماین کوین و این شر و ورا رو یوقت نخوری و پول با ارزش رو نریزی تو شکم یه مشت لمپن دوزاری که فردا پس فردا جایی دیدیمشون از کلاهبرداری های افتخار آمیزشون بگن و مام به رسم رفاقت یا شرافت ، قهوه ایشون نکنیم .
هر جایی گفت از ماهی 5.01% به بالا بهت سود میدیم ، اولا یه تف بنداز کف دفترشون چون مثل مرد نمیتونن حتی دزدی بکنن و سر مردم از همه جا بیخبر رو کلاه میزارن و بعدشم با احترام کامل به مقام طرف مقابلت ، موقعیت رو ترک کن