Tehranshahr
کاربر قدیمی پرشین تولز
تایید میشهعزیران کسی از این کارهای حرفه ای انجام نده یه وقت
:blink:
اگه بلد نیستید انجام ندید چون ممکنه پایه های قاب فابریکتون بشکنه!
تایید میشهعزیران کسی از این کارهای حرفه ای انجام نده یه وقت
:blink:
خسته نباشی....چند وقت پیش عکسهایی گذاشتن اینجا که قاب ک750 رو با کردن یک چیز نوک تیز در کناره هم میشه به صورت فشاری در آورد....ولی نگو این ک750 هم پیچ داره و اون عکسها الکی بود منه هم به دلیل دیدن همون عکسها میخواستم قابشو داغون کنم ولی خوشبختانه همون اول پیچها رو دیدم و خیلی داغون نشد....لول
قاباتونو عوض نکنین پشیمون میشین من 810 رو عوض کردم پشیمون شدم دیگه مثل پرس کارخونه نمیشه و زیرش صفحه اش آشغال میره.
من خودم 810 رو عوض میکنممن چند ماه پیش K750 داداش کوچیکمو تبدیل به W800 کردم و قابشو عوض کردم
اتفاقا منم به همون عکس ها اکتفا کردم و خواستم خودم دست به کار شم اما دیدم ارزشش رو نداره و دادم علادین باسم تعویض کرد
حدودا 40 دقیقه طرف داشت با ظرافت بسیار زیاد قاب رو باز می کرد !!! حالا اینا به کنار .... برد رو روی قاب w800 یوار کردنش کلی مکافات داشت مخصوصا دوربینش و اون دکمه باز شدن کاور دوربین.....
W810 که بحثش جداست...معمولا گوشی های سونی اریکسون پشت پیچ هستند و مثه نوکیا سه سوته باز نمی شن.N73 هم راحت باز می شه و من جای فروشنده بودم اصلا پول تعویض هم نمی گرفتم !!
----------
یه نظر
قابی که پشتش پیچ داره اصلا فکر اینو نکنید که خودتون می تونید بازش کنید مگر اینکه یا اطلاعات داشته باشید و یا براتون مهم نباشه گوشی Game Over می شه یا نه !
حدودا 40 دقیقه طرف داشت با ظرافت بسیار زیاد قاب رو باز می کرد !!! حالا اینا به کنار .... برد رو روی قاب w800 یوار کردنش کلی مکافات داشت مخصوصا دوربینش و اون دکمه باز شدن کاور دوربین.....
میگم امیر جان میشه قاب دیگه انداخت رو 810؟
مثل کا750 یا 800؟
یا به خاطر جوی استیک نمیشه؟
یعنی میشه قاب دبلیو800 رو روی ک750 انداخت؟!!!...مشکلی چیزی نداره؟!!!...جالبه....طرف چند مایه گرفت؟
برای دکمه ولوم و پلی و Turn off به رنگ طوسی باشه و نارنجی نباشه !
نوار دور نارنجیش هم روی قاب اصلی هست؟...ممنون از توضیحات!!!
ببین 3 روز نبودیم چقدر پست دادنا!
بله دقیقآ بیخیال شو.اقایون پس من بی خیال این بشم که مثلا یه اچار L تهیه کنم و خودم دست بکار شم؟
چی چی بیخیال شو !بله دقیقآ بیخیال شو.
چی چی بیخیال شو !
من خودم قبلا 6680 داشتم، عوض کردن قابش خیلی راحته ! فقط باید یه کمی مراقب باشی و عجله نکنی ! یه وسیله هم میخواد که بالاش دو تا گیره داره تا اون رو دربیاری، برای بازکردن هم از زیر صفحه کلید شروع کنید بهتره، در ضمن یه جای تمیز و دور از گرد و خاک باشه !
البته بعد از عوض کردن قاب، احتمال این که به دلتون نشینه، زیاده !
خوب منم برای همین میگمچی چی بیخیال شو !
من خودم قبلا 6680 داشتم، عوض کردن قابش خیلی راحته ! فقط باید یه کمی مراقب باشی و عجله نکنی ! یه وسیله هم میخواد که بالاش دو تا گیره داره تا اون رو دربیاری، برای بازکردن هم از زیر صفحه کلید شروع کنید بهتره، در ضمن یه جای تمیز و دور از گرد و خاک باشه !
البته بعد از عوض کردن قاب، احتمال این که به دلتون نشینه، زیاده !
6260 مگه تاشو نیستش ؟ فکر کنم عوض کردن قابش هم کمی پیچیده تر باشهبا اجازتون اون 6260 که گفتم با تعویض قاب وتعمیرات 15.000 برام خرج برداشت.ولی فکر کنم خوب گرفته باشه.
سونی اریکسون که اصلا بحثش فرق دارهخوب منم برای همین میگم
چون خود آدم که عوض میکنه قاب باد میکنه
من خودم 810 رو عوض کردم قابم باد کرد.
راستی دوستان اگه شاسی گوشی رو عوض کنم آنتن دهی بد نمیشه؟
شما اگه قابی رو که میخوای بندازی رو گوشی رو نگاه کنی، محل های اتصال رو میبینی، زیاد پیچیده نیست، آچار هم نمیخواد، پیچ هم نداره، اول ناخنت رو بنداز زیر صفحه کلید، اونجا که در اومد، آروم آروم از سمت چپ و راست برو بالا، فقط قسمت بالاش رو باید خیلی خیلی خیلی مواظب باشی، چون احتمال شکستن اونجا از همه قسمت ها بیشتر، در آوردنش هم بستگی به خودت داره (نمیتونم اینجا رو توضیح بدم) !اقا ببخشیدا.
میشه دقیقا اموزشش رو بهم بدی یا پی ام بزنی؟
قربانت.
خیلی ممنون میشم.
از جناب hamed1297 و دوستان علاقمند میخوام اگه دوست دارن یک تاپیک در مورد تعویض قاب گوشی بزنیم
مسئله مهمی که باید حتما یک تاپیک در موردش داشته باشیم
قبلا تاپیکی داشتیم؟؟ من ندیدم