کار من با افتر افکت .سینما فوری. فتوشاپ. تری دی مکس . گاهی هم بازی هست
نظر منو بخوای اگه با مانیتور 4کی 10 بیتی کار میکنی خوب ورک استیشن بهتره یعنی خیلی بهتره . چون تنها ورک استیشن ها 10 بیت رو ساپورت میکنند
از اونجایی که با نرمافزار صنعتی کار نمیکنید (منظورم CAD و... هست ) باید برسی کنید ببینید که میتونید با ی کارت معمولی اون چیزی که میخواید رو بدست بیارید یا نه . توی یوتوب و سایت ها خارجی معمولا" میتونید به جواب برسید .
من خودم داشتم تا همین یک روز پیش ورک استیشن میخریدم . ولی دقیقه 90 پشیمون شدم . به نظر میرسه R9 270 توی فوتوشاپ خیلی خوبه و ازش توی لایتروم و.. هم خوب تعریف کردن .
ادوبی کلا" کارت های گرافیکی 5000 تا 8000 رو ساپرت نمیکنه و مدام کرش میکنه . ولی r9 هارو ساپورت میکنه . ی همچین مشکلی هم با gtx داره البته همه محصولاتش مثل هم نیستن . مثلا" من دوستم یوزر لایتروم هست ولی با gtx 970 مشکل داره آخر سر هم با cpu کار کرد ولی با فوتوشاپ مشکلی نداره خیلی رون کارش رو میکنه .
من خودم از نرمفازر صنعتی استفاده میکنم . ولی از اونجا که به رندر کردن توی این نرمافزار ها هنور نیازی ندارم به نظرم اومد یکم احمقانس برم سمت ورک استیشن .
بعضی از کارت های گرافیکی nvidia رو میتونید هک کنید و مثل ورک استیشن ازشون استفاده کنید . من خودم تا به حال ویدیویی از آموزشش ندیدم و به نظرم ریسکه .
یا برسی مکینید و بر اساس نوع نرمافزار هاتون کارتی رو پیدا میکنید که با همشون یا اکسرشون مچه .
یا هزینه میکنید ی کارت ورک استیشن خریداری میکنید و خیالتون تا مدتی راحته که هر نرم افزاری بیاد شما میتونید بدونه مشکل و رون اجراش کنید .