• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم تزیینی چوبی دست ساز و ................. .

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
سلام دوست عزیز، قیمت آخر شماره 4 را بپخ. اگه گل رنگ صورتیشا داشته باشی حتمی می خوام. بعد این قابلیت ایستادن داره یا باید به جایی تکیش داد؟ ممنون

babak askari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اعضای محترم انجمن یک سری لوازم تزیینی چوبی دست ساز مانند ( تابلو . چراغ خواب . جاشمعی . جامدادی و ... ) موجود دارم که همگی از کارهای خودم هستند البته تعدای از کارها ممکنه توسط دوستم انجام بگیره که با ذکر نام سازنده اثر درج میشه سفارش کارهایی مثل ( قنداق تفنک . تخته نرد . تابلو های معرق و منبت و ... ) به صورت تکی و عمده پزیرفته میشودنمونه ای از کارها1_ تابلو معرق فلز : جنس مواد سازنده ( چوب زمینه کیکوم / فلزات مس و برنج / چوب عناب ) قیمت 300/000 موجودی 1عدد 2_ چراغ خواب طرح گرگ ادابتور دار / جنس مواد سازنده ( چوب چنار موج قرمز ) /40000 تومان موجودی 1عدد 3_ تابلو معرق ( حسین ) / جنس مواد سازنده ( زمینه چوب پسته کوهی ( بنه ) رنگ طبیعی ) قیمت 35/000 موجودی 1عدد 4_ گل کاغذی / جنس مواد سازنده ( چوب کیکوم ) قیمت 20/000 موجودی 1عدد 5_ جا شمعی 3تیکه / جنس مواد سازنده ( چوب پسته کوهی ( بنه ) ) قیمت بدون شمع 15/000 با شمع 18/000 1 عدد مانده فروخته شد 6_تخته نرد با نقش شیر هخامنشی / مواد سازنده : چوب گردو _ نقش شیر از فلز برنج قیمت : 300000 با مهره و تاس معمولی موجودی 1 عدد 7_ تخته نرد / نوع چوب : چنار موج قرمز که یکی از کمیاب ترین رنگ را در بین این نوع چوب رادارد قیمت : 550/000 موجودی 1 عدد 8_ قنداق برای اسلحه های شکاری این یکی از نمونه کارهای انجام شده است فقط سفارش پزیرفته میشود ( تحویل بین 3 تا 5 هفته ) اثر استادنصرت الله دانکو - 9-جا قلمی با پوست درخت و نقاشی از رنگ اکریلیک استفاده شده قیمت 10000 تومان )فروخته شد 10- جاقلمی / جنس مقوا و رنگ استفاده شده در نقاشی اکریلیک قیمت 7000 تومان فروخته شد 11- گل دیواری.مناسب برای نصب روی دیوار و ستون منازل پایه چوب و جنس گلها از کاغذ کشی میباشد قیمت 10000 تومان 12- گل کاغذی پایه چوب قیمت 15000 تومان فروخته شد 13- جاشمعی تکی ایستاده / تزیین کنف فروخته شد 14- جا شمعی تکی / تزیین کنف فروخته شد فروخته شد 15- جا شمعی سه شمع uuuuuuuuuuuuuuup 22
HTML:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppppppppppppppi

max_pyne99

Registered User
لایک‌ها
228
سلام دوست عزیز، این پست 22 ما جواب نداشت؟ شما سفارشی هم کار می کنید؟ من یه درخت مینیاتوری با ارتفاع 30-35 سانتیمتر، قطر تنه 5-6 سانتیمتر و 5-6 شاخه با طول 15-20 سانتیمتر و قطر 3-4 سانتیمتر بخوام شدنیه؟ می خوام روی شاخه هاش وسیله بچینم. ممنون جواب بدید

babak askari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز، این پست 22 ما جواب نداشت؟ شما سفارشی هم کار می کنید؟ من یه درخت مینیاتوری با ارتفاع 30-35 سانتیمتر، قطر تنه 5-6 سانتیمتر و 5-6 شاخه با طول 15-20 سانتیمتر و قطر 3-4 سانتیمتر بخوام شدنیه؟ می خوام روی شاخه هاش وسیله بچینم. ممنون جواب بدید

babak askari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

babak askari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ببخشید خیلی وقت بود نیومده بودم تو سایت دقیقا متوجه نشدم از چه جنسی منظورتونه ولی من از چوب طبیعی معمولا استفاده میکنم . اون چیزی که میخواید با شاخه درخت معمولا ما انجام میدیم خودتون هم میتونید از سر شاخه درختها استفاده کنید با یه کم توجه به درختهای خک تو کوه میشه همچین موردی رو که میخواید پیدا کنید . ولی اگه نتونستید واستون انجام میدم . فقط شاخه خالی یا یا نور و سنگ نمک منظورتونه .

بالا