• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

sa48

Registered User
لایک‌ها
0
ما قصد دارم یک تلوزیون 29 اینچ CRT بخریم موارد استفاده:

تماشای تلوزیون ایران که حتما دارای دو تیونر باشه برای دیدن دو کانال همزمان

تماشای DVD و VCD . همچنین دارای تلتکست فارسی باشه.

بودجه 700 تومن لطفا راهنمایی بفرمایید.

leprotic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر اساتید والا مرتبه
اقا ما دیروز برای خرید tv رفتیم جمهوری البته بعد از خوندن این topic.
سر انجام بعد از دیدین این همه تلویزیون یه مدل Samsung دیدیم 32600 cs...
یه سری چیزای این سامسونگ جالب بود:blink:
lcd نبود ولی hdmi داشت بعد hd ready 1080i بود تلویزیون لامپی بود. میدونم hdmi به پای lcd نمیرسه ولی 800 چوقه .... بعد عمر مفید 80000 ساعته هم دیگه نداره...
می خواستم نظر اساتید رو بدونم ....چیزه خوبی برای خرید هست یا نه؟ ما هم بیشتر ازاین نمی تونیم پول بدیم:blush: ...
البته مدل cs-29600 هم بود که hdmi نداشت و 600 چوق بود ....
تو site سامسونگ من که این مدلو پیدا نکردم اگه کسی link ازش داره لطف کنه بزاره :happy: ....
با تشکر

Hossein TV

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من میخوام یک تلویزیون 29 CRT بگیرم با سینمای خانوادگی اول می خواستم sony db29 بگیرم با DZ520 ولی شک کردم که شاید پاناسونیک هم خوب باشه و ارزونتر لطفا دوستان راهنمایی کنند هم میخوام تلویزیون ایرانو ببینم شاید بعدا ماهواره و DVD هم می بینم ولی کیفیت TV IRAN برام مهمه لطفا سریعتر راهنمایی کنید .
ممنون

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ديشب خونه داييم بودم.تازگي يه سوني lcd سري sو 40 اينچ خريده .من خوب خيلي وقته كه دنبال خريد تلويزيون هستم .داشت بازي چلسي -ارسنال رو نشون ميداد .اينم بگم كه قبل از اينكه برم خونه دايي ديگه تصميم گرفته بودم كه بريم همون lcd‌رو بخريم .
اما ديشب واقعا ميتونم بگم كه تصاويري كه ميديدم خوب نبود. با اينكه ميگن response time‌توي اين تلويزيونها كاهش پيدا كرده ولي عملا شما ميتونيد شبح رو به دنبال حركات سريع بازيكنان ببينيد !!!! به وضوح چمن در بعضي نقاط به رنگ قرمز در ميومد!!!!‌همون ديروز جمهوري هم رفته بودم وتصاويري كه ميديدي دهنت رو باز ميگذاشت كه چه كيفيتي!!!!‌اما خواهش من اينه كه گول اين تصاوير رو نخوريد!!!‌واقعا خريد اين tv ‌هاي lcd با اين قيمتهاي نجومي براي تماشاي فوتبال -سريال-موزيك ويدوئو هاو ....... مناسب نيست .مطمئن باشيد كه وقتي خريديد رفتيد خونه همچين ميخوره توي ذوقتون و از خريدتون پشيمون ميشيد كه نگو!!!!!!!!!!!!
خدا كمك كنه كسايي كه ميخوان تلويزيون بخرند در حال حاضر!!!!!

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان ديشب خونه داييم بودم.تازگي يه سوني lcd سري sو 40 اينچ خريده .من خوب خيلي وقته كه دنبال خريد تلويزيون هستم .داشت بازي چلسي -ارسنال رو نشون ميداد .اينم بگم كه قبل از اينكه برم خونه دايي ديگه تصميم گرفته بودم كه بريم همون lcd‌رو بخريم .
اما ديشب واقعا ميتونم بگم كه تصاويري كه ميديدم خوب نبود. با اينكه ميگن response time‌توي اين تلويزيونها كاهش پيدا كرده ولي عملا شما ميتونيد شبح رو به دنبال حركات سريع بازيكنان ببينيد !!!! به وضوح چمن در بعضي نقاط به رنگ قرمز در ميومد!!!!‌همون ديروز جمهوري هم رفته بودم وتصاويري كه ميديدي دهنت رو باز ميگذاشت كه چه كيفيتي!!!!‌اما خواهش من اينه كه گول اين تصاوير رو نخوريد!!!‌واقعا خريد اين tv ‌هاي lcd با اين قيمتهاي نجومي براي تماشاي فوتبال -سريال-موزيك ويدوئو هاو ....... مناسب نيست .مطمئن باشيد كه وقتي خريديد رفتيد خونه همچين ميخوره توي ذوقتون و از خريدتون پشيمون ميشيد كه نگو!!!!!!!!!!!!
خدا كمك كنه كسايي كه ميخوان تلويزيون بخرند در حال حاضر!!!!!

مبارك عموت باشه
272.gif
اما ميدوني از چه طريق برنامه ها رو دريافت ميكرد؟؟ اين خيلي مسئله مهمه !! از اين آنتن هاي شاخكي 50 سال پيش؟ درسته كه پخشهايي كه تو ويترين مغازه ها هست خيلي كيفيت بالايي دارن كه ما تو خونه هامون فعلا نداريم ؛‌ اما انقدري هم كه شما ميگي نيست ؛‌ ولي حتما ببين كه آنتن چيه و كيفيت دريافت چيه ؟ البته شما اگه با شبكه هاي ايران داري محك ميزني كه كار درستي انجام ندادي:lol: ‌

Nightwish_XXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما قصد دارم یک تلوزیون 29 اینچ CRT بخریم موارد استفاده:

تماشای تلوزیون ایران که حتما دارای دو تیونر باشه برای دیدن دو کانال همزمان

تماشای DVD و VCD . همچنین دارای تلتکست فارسی باشه.

بودجه 700 تومن لطفا راهنمایی بفرمایید.

ما هم پارسال وضعیت مشابه شما داشتیم...بی خیال تیونر شدیم
نتیجه 1 هفته تحقیق:
تلوزیون 29"دیجیتال وگای سونی.مدل:KV_DR29

تلوزیون ایران انالوگ هست.پس فرق تلوزیون دیجیتال و آنالوگ در اون چندان معلوم نمیشه
ولی درهنگام پحش دی وی دی وماهواره کیفیت اصلی این تلوزیون معلوم میشه

کیفیت تصویر بالا.کیفیت رنگ فوق العاده بالا
وقتی تصویر این تلوزیون رو ببینی متوجه میشی که تلوزیون های دیگه در اصل سیاه و سفید هستند!

Hossein TV

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوباره سلام:)
کسی به من جواب نداد:(
من میخوام یک تلویزیون 29 CRT بگیرم با سینمای خانوادگی اول می خواستم sony db29 بگیرم با DZ520 ولی شک کردم که شاید پاناسونیک هم خوب باشه و ارزونتر لطفا دوستان راهنمایی کنند هم میخوام تلویزیون ایرانو ببینم شاید بعدا ماهواره و DVD هم می بینم ولی کیفیت TV IRAN برام مهمه لطفا سریعتر راهنمایی کنید .
ممنون

sa48

Registered User
لایک‌ها
0
ما هم پارسال وضعیت مشابه شما داشتیم...بی خیال تیونر شدیم
نتیجه 1 هفته تحقیق:
تلوزیون 29"دیجیتال وگای سونی.مدل:KV_DR29

تلوزیون ایران انالوگ هست.پس فرق تلوزیون دیجیتال و آنالوگ در اون چندان معلوم نمیشه
ولی درهنگام پحش دی وی دی وماهواره کیفیت اصلی این تلوزیون معلوم میشه

کیفیت تصویر بالا.کیفیت رنگ فوق العاده بالا
وقتی تصویر این تلوزیون رو ببینی متوجه میشی که تلوزیون های دیگه در اصل سیاه و سفید هستند!

لینکی ازش نداری؟ من چیزی پیدا نکردم تو سایت سونی هم نبود

دلکوک

Registered User
لایک‌ها
0
تصمیم گرفتم یه تلویزیون 30_40 اینچ تا سقف 2/500/000 بخرم و بیشترین استفاده برای DVD و تصاویر ماهواره هستش و نیز full hd support باشه .. از بین پلاسماها , LCD ها و CRT ها چه تلویزیونی پیشنهاد میشه؟ sony؟ samsung؟ panasonic؟... که هم زاویه دید خیلی خوب داشته باشه و هم کیفیت تصویر بالا .. لطفا هر پیشنهادی شد مزایا و معایب هم مشخص بشه .. سیامک جان و بقیه اساتید کمک کنن . مرسی

SonyStyle

Registered User
لایک‌ها
2
خب خدمت کلیه دوستان و سروران گرامی عرض کنم که عمر اینجانب در این تاپیک بسر اومد و یه جورایی بازنشسته شدم !
4628.gif

تاپیک خوبی شده!
23t06dg.gif
هرکی سر تا تهش رو بخونه حتما چیزی که میخواد رو پیدا میکنه!
character0144.gif

من که چیزی بارم نبود!
shy.gif
همینجوری یه چیزایی می پروندم!
crazy.gif
ولی خب هستن اساتیدی که بلد این کارن و میان راهنمایی میکنن!
298.gif

امیدوارم همتون لوازم صوتی تصویری مناسب خودتون رو بخرین و همیشه ازش راضی باشین!
rose.gif

sepehr_s

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
دوستان میخوام یه ضبط بخرم تا سقف 500000 لطفا منو راهنمایی کنید ترجیحا از مدلهای سونی باشد و دارای لنز قوی باشد که بتواند همه DVD ها رو پخش کند .

Nightwish_XXX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لینکی ازش نداری؟ من چیزی پیدا نکردم تو سایت سونی هم نبود

ظاهرا این مدل دیگه تولید نمیشه
ولی به هر حال در لینک زیر مدلهای وگای 29 اینچ رو میتونی ببینی:
http://www.sony.co.ir/product_subcat.asp?prod_cat=1&cat_a=2&cat_b=18

از توی همین سایت میتونی به نمایندگی مرکزی سونی تلفن کنی و قیمتها رو بگیری
ضمنا نمایندگی مرکزی قیمتهاش کمی بالاتره

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
خب خدمت کلیه دوستان و سروران گرامی عرض کنم که عمر اینجانب در این تاپیک بسر اومد و یه جورایی بازنشسته شدم !
4628.gif

تاپیک خوبی شده!
23t06dg.gif
هرکی سر تا تهش رو بخونه حتما چیزی که میخواد رو پیدا میکنه!
character0144.gif

من که چیزی بارم نبود!
shy.gif
همینجوری یه چیزایی می پروندم!
crazy.gif
ولی خب هستن اساتیدی که بلد این کارن و میان راهنمایی میکنن!
298.gif

امیدوارم همتون لوازم صوتی تصویری مناسب خودتون رو بخرین و همیشه ازش راضی باشین!
rose.gif

خيلي ناراحت شدم اين پست رو ديدماااااااااااااا !!!! ....
مهندس خدمت به خلق كه باز نشستگي نداره و اتفاقا اينچور موضوعات با اطلاعات گذشته كار چنداني از پيش نمي بره و احتياج به اطلاعات و تجربيات روز داره و از شما هم درخواست ميكنم كه به ارائه نظرات و پيشنهادات ادامه بدين ....
پيشنهاد ديگه اي هم كه دارم اينكه تاپيك از مدل گرايي ( اگه درست كلمات رو بكار برده باشم) در بياد و سمت تكنولو‍ژي و فن آوري محور كشيده بشه تا در برحه اي از زمان كارآمد باشه و اطلاعات مفيد تري منتقل بشه ...خلاصه شرمنده فوضولي كردم :blush:

*IQ*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا من کل این صفحات رو خوندم ولی هر 5 صفحه نظرم برای خرید عوض میشد!!
اول گفتم HR سونی چیز خوبیه
بعدش گفتم Bravia چیز بهتریه
بعد بحث Samsung LCD های خوبی شد R71 گفتم این چیز خوبیه
آخرشم به نتیجه نرسیدم.. میشه یک ذره راهنمایی کنید؟
کاربرد ما برای دیدن تلویزیون هست و فیلم DVD و ماهواره.. بیشتر تلویزیون
از لحاظ دیدن تلویزیون تو ماهواره هم مشکلی نیست.
حالا نظر شما چیه؟ به نظر میاد دیگه خرید wide اون قدرها بد نباشه چون خیلی از فیلم ها و صحنه های تلویزیون؛ wide شده اند.
راستی زنگ زدم برا مدل HR گفتن که اصلا ژاپنی CRT پیدا نمیشه!! و این مدلها قدیمی شده
(مشکل مادی تا حوش و حوش 2 تا 2.5 نیستش ولی هرچه ارزون تر بهتر :D)

rezamohandes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر اساتید والا مرتبه
اقا ما دیروز برای خرید tv رفتیم جمهوری البته بعد از خوندن این topic.
سر انجام بعد از دیدین این همه تلویزیون یه مدل Samsung دیدیم 32600 cs...
یه سری چیزای این سامسونگ جالب بود:blink:
lcd نبود ولی hdmi داشت بعد hd ready 1080i بود تلویزیون لامپی بود. میدونم hdmi به پای lcd نمیرسه ولی 800 چوقه .... بعد عمر مفید 80000 ساعته هم دیگه نداره...
می خواستم نظر اساتید رو بدونم ....چیزه خوبی برای خرید هست یا نه؟ ما هم بیشتر ازاین نمی تونیم پول بدیم:blush: ...
البته مدل cs-29600 هم بود که hdmi نداشت و 600 چوق بود ....
تو site سامسونگ من که این مدلو پیدا نکردم اگه کسی link ازش داره لطف کنه بزاره :happy: ....
با تشکر

سلام
من هم وضع مشابه شما رو دارم
بین سامسونگ 29600 و پاناسونیک پی 800 موندم البته پاناسونیک گرونتره ولی کیفیت تصویرش عالیه.
تو سایت www.samservice.com میتونی پیداش کنی
اگه خریدی حتما یه خبری هم به من بده
راستی 29600 هم HDMI داره، با میزش 640 میگن

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خيلي ناراحت شدم اين پست رو ديدماااااااااااااا !!!! ....
مهندس خدمت به خلق كه باز نشستگي نداره و اتفاقا اينچور موضوعات با اطلاعات گذشته كار چنداني از پيش نمي بره و احتياج به اطلاعات و تجربيات روز داره و از شما هم درخواست ميكنم كه به ارائه نظرات و پيشنهادات ادامه بدين ....
پيشنهاد ديگه اي هم كه دارم اينكه تاپيك از مدل گرايي ( اگه درست كلمات رو بكار برده باشم) در بياد و سمت تكنولو‍ژي و فن آوري محور كشيده بشه تا در برحه اي از زمان كارآمد باشه و اطلاعات مفيد تري منتقل بشه ...خلاصه شرمنده فوضولي كردم :blush:

خوب من خيلي موافق پيشنهاد شما هستم .اما در كنار پرداختن به تكنولوژي به مارك هم اشاره اي بكنيد ميتونه مفيد باشه .
الان واقعا مشخص نيست كه مردم بايد چه كنند ؟!!‌از يه طرف crt بهترين تصوير رو در حال حاضر داره ولي خوب خوشتيپ نيست!!! از اون طرف شركتهاي مختلف دارند روي lcd‌هاشون تبليغ ميكنند كه بيشترين ميزان سوداوري رو براي اونها به همراه داره!! و از يه طرف اونايي كه تلويزيون خيلي بزرگ ميخوان ميرن سمت پروجكشن!! كه كيفيتش واقعا افتضاحه!!
اما اگه به صورت تخصصي به اين مباحث بپردازيد دوستاني كه مطلع و اگاه هستند خيلي ميتونه مفيد باشه .

SCREAM

Registered User
لایک‌ها
0
خداوکیلی من یه hitachi خریدم 43 پروجکشن
آخرشه خریدم 1 میلیونو 450 هزار
یعنی آخرشه خدایی

باورتون نمیشه زاوی دیدش 170 درجس
و درخشندگی هم بسیار بسیار بالاس
محشره

اول خواستم samsung LCD 32
اما با دیدن تصویر این بیخیال شدم و اینو خریدم و بیخیال اون شدم

nakamichi

Registered User
لایک‌ها
4
خداوکیلی من یه hitachi خریدم 43 پروجکشن
آخرشه خریدم 1 میلیونو 450 هزار
یعنی آخرشه خدایی

باورتون نمیشه زاوی دیدش 170 درجس
و درخشندگی هم بسیار بسیار بالاس
محشره

اول خواستم samsung LCD 32
اما با دیدن تصویر این بیخیال شدم و اینو خریدم و بیخیال اون شدم

مبارك باشه ... عمر لامپش چقدر؟ يعني چند ساعت كاركرد داره و بعد اون نياز به تعويض داره ؟ و قيمت لامپش چنده ؟؟ ممنون

yalqiz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
مي دونم قبلا هم بحث شده ولي با قيمتهاي روز بهترین انتخاب (مارک و مدل) با 200 تا 300 تومن چی میتونه باشه؟
كاربرد :تلوزيون ايران سايزم 21
ترجيحا سوني و تله تكست هم داشته باشه!
در ضمن چيزي از سوني هاي مونتاژ ايران مي دونيد؟ چه جورياست؟ ارزش داره بخري يا نه؟

بالا