دوستان ديشب خونه داييم بودم.تازگي يه سوني lcd سري sو 40 اينچ خريده .من خوب خيلي وقته كه دنبال خريد تلويزيون هستم .داشت بازي چلسي -ارسنال رو نشون ميداد .اينم بگم كه قبل از اينكه برم خونه دايي ديگه تصميم گرفته بودم كه بريم همون lcdرو بخريم .
اما ديشب واقعا ميتونم بگم كه تصاويري كه ميديدم خوب نبود. با اينكه ميگن response timeتوي اين تلويزيونها كاهش پيدا كرده ولي عملا شما ميتونيد شبح رو به دنبال حركات سريع بازيكنان ببينيد !!!! به وضوح چمن در بعضي نقاط به رنگ قرمز در ميومد!!!!همون ديروز جمهوري هم رفته بودم وتصاويري كه ميديدي دهنت رو باز ميگذاشت كه چه كيفيتي!!!!اما خواهش من اينه كه گول اين تصاوير رو نخوريد!!!واقعا خريد اين tv هاي lcd با اين قيمتهاي نجومي براي تماشاي فوتبال -سريال-موزيك ويدوئو هاو ....... مناسب نيست .مطمئن باشيد كه وقتي خريديد رفتيد خونه همچين ميخوره توي ذوقتون و از خريدتون پشيمون ميشيد كه نگو!!!!!!!!!!!!
خدا كمك كنه كسايي كه ميخوان تلويزيون بخرند در حال حاضر!!!!!
ما قصد دارم یک تلوزیون 29 اینچ CRT بخریم موارد استفاده:
تماشای تلوزیون ایران که حتما دارای دو تیونر باشه برای دیدن دو کانال همزمان
تماشای DVD و VCD . همچنین دارای تلتکست فارسی باشه.
بودجه 700 تومن لطفا راهنمایی بفرمایید.
ما هم پارسال وضعیت مشابه شما داشتیم...بی خیال تیونر شدیم
نتیجه 1 هفته تحقیق:
تلوزیون 29"دیجیتال وگای سونی.مدل:KV_DR29
تلوزیون ایران انالوگ هست.پس فرق تلوزیون دیجیتال و آنالوگ در اون چندان معلوم نمیشه
ولی درهنگام پحش دی وی دی وماهواره کیفیت اصلی این تلوزیون معلوم میشه
کیفیت تصویر بالا.کیفیت رنگ فوق العاده بالا
وقتی تصویر این تلوزیون رو ببینی متوجه میشی که تلوزیون های دیگه در اصل سیاه و سفید هستند!
لینکی ازش نداری؟ من چیزی پیدا نکردم تو سایت سونی هم نبود
خب خدمت کلیه دوستان و سروران گرامی عرض کنم که عمر اینجانب در این تاپیک بسر اومد و یه جورایی بازنشسته شدم !![]()
تاپیک خوبی شده!هرکی سر تا تهش رو بخونه حتما چیزی که میخواد رو پیدا میکنه!![]()
![]()
من که چیزی بارم نبود!همینجوری یه چیزایی می پروندم!
ولی خب هستن اساتیدی که بلد این کارن و میان راهنمایی میکنن!![]()
![]()
امیدوارم همتون لوازم صوتی تصویری مناسب خودتون رو بخرین و همیشه ازش راضی باشین!![]()
سلام بر اساتید والا مرتبه
اقا ما دیروز برای خرید tv رفتیم جمهوری البته بعد از خوندن این topic.
سر انجام بعد از دیدین این همه تلویزیون یه مدل Samsung دیدیم 32600 cs...
یه سری چیزای این سامسونگ جالب بود:blink:
lcd نبود ولی hdmi داشت بعد hd ready 1080i بود تلویزیون لامپی بود. میدونم hdmi به پای lcd نمیرسه ولی 800 چوقه .... بعد عمر مفید 80000 ساعته هم دیگه نداره...
می خواستم نظر اساتید رو بدونم ....چیزه خوبی برای خرید هست یا نه؟ ما هم بیشتر ازاین نمی تونیم پول بدیم:blush: ...
البته مدل cs-29600 هم بود که hdmi نداشت و 600 چوق بود ....
تو site سامسونگ من که این مدلو پیدا نکردم اگه کسی link ازش داره لطف کنه بزاره :happy: ....
با تشکر
خيلي ناراحت شدم اين پست رو ديدماااااااااااااا !!!! ....
مهندس خدمت به خلق كه باز نشستگي نداره و اتفاقا اينچور موضوعات با اطلاعات گذشته كار چنداني از پيش نمي بره و احتياج به اطلاعات و تجربيات روز داره و از شما هم درخواست ميكنم كه به ارائه نظرات و پيشنهادات ادامه بدين ....
پيشنهاد ديگه اي هم كه دارم اينكه تاپيك از مدل گرايي ( اگه درست كلمات رو بكار برده باشم) در بياد و سمت تكنولوژي و فن آوري محور كشيده بشه تا در برحه اي از زمان كارآمد باشه و اطلاعات مفيد تري منتقل بشه ...خلاصه شرمنده فوضولي كردم :blush:
خداوکیلی من یه hitachi خریدم 43 پروجکشن
آخرشه خریدم 1 میلیونو 450 هزار
یعنی آخرشه خدایی
باورتون نمیشه زاوی دیدش 170 درجس
و درخشندگی هم بسیار بسیار بالاس
محشره
اول خواستم samsung LCD 32
اما با دیدن تصویر این بیخیال شدم و اینو خریدم و بیخیال اون شدم