pooyahacker
Registered User
کی SED میاد تا از دست انتخاب بین LCD و PLASMA راحت بشیم ؟!؟ :wacko:
بلهگدند وگا کدومهاست همونا که به lcd پروجکشن هم معروفه منظورته
بلهخوب شما از فروشنده بخواييد كه تصاوير متحرك سريع رو بهتون نشون بده تا متوجه بشيد .حتما تبليغات شركت سامسونگ رو ديديد كه داره خودشو ميكشه واسه مانيتورهاي LCD كامپيوتر با سرعت پاسخ دهي 2 ميلي ثانيه .
يعني تونستند مانيتور رو برسونند به 2 ميلي ثانيه تا مثلا وقتي داري بازي ميكني مشكلي پيش نياد .حالا اين موضوع رو در نظر داشته باش :اون تلويزيونهاي LCDسوني كه ديدي همشون زمان پاسخ دهي 8 ميلي ثانيه دارند.خوب به نظر من كه اين مسئله طبيعيه كه در سرعتهاي بالا دچار مشكل بشه .
اما يه مسئله در مورد گرند وگا بهت بگم .درسته كه تو داري در ازاي سايز بزرگ پول كمي ميدي ولي اين رو بدون كه اولا مشكل زاويه ديد رو هنوز داره البته نه به اندازه پروجكشن ها .
دوم اينكه من خودم چندين جاي معتبر توي اينترنت خوندم كه اين تلويزيونها همانند پروجكشنها پس از 3-4 سال نياز به تعويض لامپ(ِا همون پروژكتورها) داره تا كيفيتش به شكل اولش برگرده .يعني چيزي در حدود 3000 ساعت عمر مفيدشونه .حالا شما در نظر بگير با اين شرايظ خدمات پس از فروش توي ايران هر چند وقت يكبار نياز به تعويض يا تعمير تلويزيونت داشته باشه!!!اونم تلويزيون به اين بزرگي !!!
اما هر جور كه ميدوني .از من به تو نصيحت به حرف فروشنده هيچ كاري نداشته باش چون اون مورد اطمينان نيست و در خيلي از مواقع اطلاعات فني اونها فقط از روي كاتالوگ هاي شركتي كه محصولش رو ميفروشند تامين شده !!خوب انتظار نداري كه معايب رو توي هيچ كاتالوگي بنويسند !!!!من به سخصه هيچ وقت حرف فروشنده برام ملاك نيست .
موفق باشي .
اسکی رو آب و این چیز ها بود، تصاویر سریع هم بود ..دوست عزیز چه نوع تصویری رو داخل سونی دیدی تصویر منظره بود ؟؟؟ برای اینکه زامبی و شبح رو ببینی اگر یک فوتبال یا یک فیلمی که سرعت تصویرش زیاده رو با این ال سی دی ها ببینی زامبی ها و شبح ها رو خواهی دید .:lol:
من پنجشنبه میخوام یه تلویزیون 29 بخرم حدود 700 تومن
به نظر شما مدل سونی dz29 چطوره؟
اگر چیز دیگه ای به نظر شما بهتره بگید که من انتخابم رو درست انجام بدم
پولمون که به lcd نمیرسه چیکار کنیم دیگه......
من پنجشنبه میخوام یه تلویزیون 29 بخرم حدود 700 تومن
به نظر شما مدل سونی dz29 چطوره؟
اگر چیز دیگه ای به نظر شما بهتره بگید که من انتخابم رو درست انجام بدم
پولمون که به lcd نمیرسه چیکار کنیم دیگه......
تو که داری 700 چوق میدی 125 دیگه بزار روش یه tx-p180 پاناسونیک 34اینچ بخر 1080i را هم ساپورت میکنه البته نظر شخصی منه
دوست عزیز p800 پاناسونیک 29 اینچ بهترین تصویر رو توی crt های دیجیتالی داره . برو تصویرشو ببین بعد انتخاب کن .![]()
اتفاقا این هم یکی از انتخابهام بود به نظر خیلی مناسب میاد قیمتش اما یه سوال:
اگر بخواهیم باهاش انتن معمولی بگیریم و ماهواره تماشا کنیم تصویر خوبی داره؟
یعنی 34 اینچ برای این کارها مناسبه؟
اولین انتخابم همین بود اما بعدا متوجه شدم که این مدل به خاطر دو تیونره بودنش قیمتش بالاس و من هم اصلا دو تصویر برام مهم نیست اگر بخوام اینقدر پول بدم میتونم 34 اینچ همون بالایی رو بگیرم
پس به نظر شما سونی نگیرم. هاااااا؟ و همین tx-p180 رو بگیرم یا یه مدل دیگه از سونی یا پاناسونیک
یعنی میسرفه 810 تومن tx-p180 به مدل dz29 سونی با قیمت660؟
راستش براویا سونی 32 اینچش چشممو کور کردولی باید فکرشو از سرم بیرون کنم
قیمتش رو گفت 1600
یه مدل دیگه lcd از سامسونگ هم 32 اینچش بود 1200 اونم بد نبود
البته پول lcd رو ندارم اما یه سوال دارم
این 32 اینچ که اندازه طولش خیلی زیاده تصاویر آنتن معمولی رو چطور نشون میده ؟
انداره تصویر واقعیه؟
ببین کلا برای تلویزیون ایران و ماهواره محافظه کارانه ترین انتخاب crtاست]اتفاقا این هم یکی از انتخابهام بود به نظر خیلی مناسب میاد قیمتش اما یه سوال:
اگر بخواهیم باهاش انتن معمولی بگیریم و ماهواره تماشا کنیم تصویر خوبی داره؟
یعنی 34 اینچ برای این کارها مناسبه؟
این را هم بدان کهp800 پاناسونیک 29اینچ یا 34 اینچش درسته که دو تیونر است ولی کیفیتش تسبت به مدلهای p180بهتره( برو مقایسه کن (به خاطر قویتر بودن لامپ تصویر ودیجیتال بودنش (به قول خود فروشندهی پاناسونیک)))ولی به نظر من همون 820 تومنیه بیشتر می ارزهاولین انتخابم همین بود اما بعدا متوجه شدم که این مدل به خاطر دو تیونره بودنش قیمتش بالاس و من هم اصلا دو تصویر برام مهم نیست اگر بخوام اینقدر پول بدم میتونم 34 اینچ همون بالایی رو بگیرم
db34 سونی هم خیلی پایه است فقط فی=1.250پس به نظر شما سونی نگیرم. هاااااا؟ و همین tx-p180 رو بگیرم یا یه مدل دیگه از سونی یا پاناسونیک
یعنی میسرفه 810 تومن tx-p180 به مدل dz29 سونی با قیمت660؟
[/QUOTE]یه مدل دیگه lcd از سامسونگ هم 32 اینچش بود 1200 اونم بد نبود
البته پول lcd رو ندارم اما یه سوال دارم
این 32 اینچ که اندازه طولش خیلی زیاده تصاویر آنتن معمولی رو چطور نشون میده ؟
انداره تصویر واقعیه؟
کسی 21 SlimFit
داشته ؟! راضی؟
وضعیتش چطوره؟ ورودیهاش چین؟
رفتم قبلا!برو به آدرس زیر هر چی بخای درباره SLIMFIT هست :
http://www.samsung.com/products/tv/slimfithdtv/index.asp
رفتم قبلا!
21 فقط مخصوصه ایرانه!
میخوام از نظر تجربی بدونم
ممنون میشم اگه بتونی!من چند روز پیش یک کاتالوگ سامسونگ از نمایندگی گرفتم برای ایران هم SLIFIT HD TV بالای 21 اینچ دارند
اگر بخواهی فردا کاتالوگ رو برات اسکن و ایمیل می کنم شاید به دردت بخوره
با سلام
من قصد دارم يك تلويزيون 29 اينچ بخرم - لطفاً اگر اطلاعاتي در اين زمينه داريد راهنمايي بفرماييد با قيمت 500 تا 700هزار تومان ، چه مارك و مدلي بخرم بهتراست ؟
نظر خودم Sony هست ولي بعضي ها Panasonic و Toshiba را هم پيشنهاد كردهاند .
با تشكر
نمیدونم این خبر دست اول هست یا نه ...
اما چون خودم جدید فهمیدم، میگم :دی
SONY یکی از اسپانسر های جشنواره فیلم فجر هست.
تو سالن انتظاز سینما LCD جدید سری X رو گذاشته بود. این سری 1080p رو پشتیبانی میکنه.
زمان پاسخ دهی 2.5 میلی ثانیه. و به گفته فردی که اونجا بود ، هنوز قیمت گذاری دقیق نشده
اما اگه اشتباه نکنم 55 اینچی که اونجا بود رو گفت تقریبا 5 میلیون و نیم قیمت میذارن..
البته خوب جدید اومده انقدر گرونه :دی
خوب راستش تا اونجایی که من توی سایت خود سونی دیدم سری X سرعت پاسخدهی 8 میلی ثانیه داره نه 2.5 .؟!
من از نمایندگی سونی توی جمهوری که پرسیدم گفت بعیده قبل از عید بیاد تو بازار !!! اما من فکر میکنم بیاد.