• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

morili

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من دنبال سیستم ترکیبی سونی mu.te.ki 5500 هستم دوستان گیر میاد میشه ادرس یه فروشگاه رو که داره معرفی کنین ؟؟؟

Exo-3

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
آقا من دو مدل ضبط پاناسونیک رو میخاستم sc-vk880 و sc-nc9
میخاستم ببینم میشه گیر آورد؟
کلا نظرتون راجع به اونا چیه؟
ممنون

M.N.W.Z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. کسی قیمت ST30 پاناسونیک رو داره؟
و اینکه تو ایران GT30 هم داریم؟ اگه هست چنده؟
فرق VT30 با VT30S و ST30 با ST30S چیه؟
و به عنوان سوال آخر من تو سایت Chare.ir دیدم که مدل VT30 پاناسونیک سایز 42 اینچ هم داره. واقعا" داره؟ قیمتش چنده؟ چون من تو سایت های خارجی زیر 55 یا 50 ندیدم! جایی هم اگر میشناسید که 42 اینچ VT30 رو میفروشه خوشحال میشم معرفی کنید!
ببخشید زیاد شد...!
با تشکر...!

ببخشید زیاد شد. پست اولم هم هست شرمنده!

Last edited:

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
با مبلغ حداکثر یک میلیون یک تی وی میخوام که 40 اینچ باشه و تیونر داخلی دیجیتال هم داشته باشه
مورد مصرفش هم فقط برای نمایش شبکه های دیجیتال داخلی هست ( پس برای پخش کیفیت مناسب و بهینه باشه )
روزانه هم ده ساعت باید کار کنه پس مصرف برق و کیفیت برای سالهای آینده در نظر باشه
این خوبه X.VISION LE-40IMP9E ؟
شما چی پیشنهاد میکنید
حالا صد تومن بالا پایین ام اشکالی نداره
لطفا سریع ، تا فردا میخوام بگیرم
با تشکر

بله این مدل 40 اینچ ال ای دی ایکس ویژن هست که گیرندشم کیفیتش خوبه و کلا فیدبک خوبی داره

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام. کسی قیمت ST30 پاناسونیک رو داره؟
و اینکه تو ایران GT30 هم داریم؟ اگه هست چنده؟
فرق VT30 با VT30S و ST30 با ST30S چیه؟
و به عنوان سوال آخر من تو سایت Chare.ir دیدم که مدل VT30 پاناسونیک سایز 42 اینچ هم داره. واقعا" داره؟ قیمتش چنده؟ چون من تو سایت های خارجی زیر 55 یا 50 ندیدم! جایی هم اگر میشناسید که 42 اینچ VT30 رو میفروشه خوشحال میشم معرفی کنید!
ببخشید زیاد شد...!
با تشکر...!

ببخشید زیاد شد. پست اولم هم هست شرمنده!

دوست عزیز
اصلا پلاسما جذابیتش به بزرگیشه و در سایز پایین نمیتونه خودشو خوب نشون بده
اگر 42 میخوای حتما LED بگیر
این مدلو مخصوصا خیلی دوست دارم
ماديران - Sharp LC-40LE8300X - مشخصات، بررسي و خريد
من بهت سونی و شارپ که مثل پاناسویک ژاپنی هستن رو پیشنهاد می کنم
سونی سی EX و شارپ le8300 بهترین گزینه است
اگر میتنی بزرگ تهیه کنی VT30 بهترین انتخاب می تونه باشه برات

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوستان
من می خوام از تی وی ویدئو ضبط کنم تی وی م کارت دی وی بی برای کانال های م.ا.ه واره ای هم داره فلش می خوره ولی ضبط نمی کنه
اول می خواستم یه کارت کپچر بخرم الان منصرف شدم بخاطره اینکه اینطوری باید هم تی وی روشن باشه و هم کامپیوتر مصرف برق می ره بالا
حالا یه دستگاه ضبط می خوام که از شبکه ها بتونم ضبط کنم روی هارد ( یعنی دستگاه ضبط هارد داشته باشه ) ! همچین چیزی داریم اصلا ؟
راهنماییم کنین لطفا

بله شما می تونید گیرنده دیجیتال بگیرید البته فقط کانالای داخلی رو با کیفیت بالا پخش می کنه و ضبط هم می کنه
ولی ماهواره را نه
نیاز به هیچی نداره فقط یه آنتن میخواد
نمونه ای ازاین محصول که یکی از بهترین ها در نوع خودش هست با قیمت 90 تومان . ضمنا می تونه فیلم های اچ دی هم پخش کنه:
ماديران - X.Vision XDVB-343 - مشخصات، بررسي و خريد

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
نظرتون در مورد تلویزیون ایکس ویجن این مدلش چطوره؟

X.Vision LED LE-22A02 - تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن ال ای 55 آی ام پی 9 ای

اگر این مدل را تهیه می کنید حتما یه HD Player یا بلوری پلیر باهاش تهیه کنید چون تصاویر HD را با کیفیت فوق العاده ای پخش می کنه

ضمنا تو بازار خیلی کمه اگر میخواید تهیه کنید زود اقدام کنید حتما به زودی خیلی گرون میشه

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
با سلام

تلویزیون با گارانتی 46 اینچ تا 1.500 چی پیشنهاد میدید ؟ ال سی دی البته

سونی 46 مدل cx 520 خوبه ؟

یا مدل دیگه که شما میفرمایید
امکانات جانبی زیاد نمیخوام . بیشتر کیفیت صدا و تصویر و کیفیت و عمر قطعات مهمه برام

تا 1.400 اینچ46
ممنون .

سری CX قدیمی و از رده خارجه و اگر مشکلی پیدا کنه قطعاتش رو خود خدمات سونی هم نداره

aghil55

Registered User
لایک‌ها
14
سلام دوستان.. میخواستم منو در خرید تلویزیون LED 46 راهنمایی کنید.. بودجه زیر 2.200.000ت

3بعدی بدودنم زیاد برام مهم نیست..
یعنی اگه بفهمم صرفا" بخاطر 3بعدی بودن دارم 200-300ت بیشتر هزینه میکنم و تفاوتی در کیفیت 2بعدی.. بین یک تلویزین 3بعدی با 2بعدی نیست..
ترجیح میدم 3بعدی نگیرم.. و یه چیزی رو بقیه پولم بزارم و یک سیستم صوتی بگیرم..

خودم 2مدل از سنی دیدم..چند مدلم از سامسونگ..
قبل اینکه برم بازار و تی وی هارو نگاه کنم بیشتر دلم تو خرید سنی بود.. ولی وقتی کیفیت تصفیر یا بهتر بگم شفاف بودن تصاویر سامسنگ نسبت به سنی دیدم..یجورایی از خرید سنی پشیمون شدم..!! شرایط مساوی نبود.. سنی داشت فوتبال پخش میکرد..سامسونگ داشت کارتون پخش میکرد..
ولی اصلا" دیدن فوتبال در دو مدل EX520 , EX720 برام جالب نبود.. یعنی اون جزلبیت سامسونگ رو نداشت..

با این حال نظر دوستان چیه؟؟؟ اگه میشه با دلیل بگید..

سامسونگ دو مدل ارزون داره D5000 و D5500 که سه بعدی نیست.. که اینجا دور ور 1.800.00ت
http://www.jetkharid.com/P_153.aspx D5000
http://www.jetkharid.com/P_155.aspx D5500

و سنیم یه مدل EX520 داره که اینم 3 بعدی نیست..2.020.000 به بالاست..
http://www.jetkharid.com/P_121.aspx EX520
سامسونگ پنلش شفافتزه.. ثاپرت فرمتهای فلشش خیلی بهتره.. میزان پاسخ دهیشم 100 هرتزه.. دیجیتال تیوی نداره که زیاد برام مهم نیست..چون با 80ت بهترینشو میتونم بخرم..

سنی میگن کیفیت تصویرش بهتره..البته میگن!! من که چیزی ندیدم:دی ثاپرت فلشش افتضاحه..MKV پخش نمیکنه. و زمان پاسخ دهیش 50-60 هرتزه که پایینه.. ولی دیجیتال تیوی داره..

برا من کیفیت تصویر و این که تو آینده این کیفیت افت نکنه هم مهمه...به نظر شما من چی بگیرم..؟؟؟ نظر خودم که رو سامسونگه..
اگه کسی نظر خاصی یا پیشنهاد بهتری داره ممنون میشم راهنمایی کنه..

Last edited:

feshfeshe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستان
با بودجه حداکثر 2.000.000 خودم ال جی مدل lw65100 مد نظرمه چون سه بعدی اکتیو واقعا چشمامو اذیت میکنه میخواستم راهنمائیم کنید
که کیفیت این مدل از لحاظ ساخت و کیفیت تصویر خوب هست و از نظر این که سه بعدی پسیو روی تصاویر دو بعدی تاثیر منفی میذاره چقدره ؟؟
یه سوال دیگه هم که دارم اینه که فیلمهای سه بعدی اکتیو با پسیو فرق میکنه فیلمهای اکتیو رو میشه رو تلویزیون های پسیو نگاه کرد ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .

MohammadR

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
10
یک گیرنده دیجیتال میخوام بگیرم این xvision تایید میشه؟ این مدلهای bluesense چه طورن؟ چند جا دیدم نوشته بود آمار خرابی های xvision بالاست....
غیر از این گیرنده ای که همراه با دی وی دی پلیر باشه چی پیشنهاد می کنین؟
ممنون

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
با سلام
دوست عزیز الات نمیدونم چرا اما تقاضا برای اسن گیرنده ها بسیار زیاد شده و تا جایی که من خبر دارم (بطور مستقیم از مسئولین مادایران )اونها اصلا تولیداتشون جوابگوی نیاز بازار نیست و بشدت دارند فقط جنس میرسونند تا بازار رو از دست ندن
پس میشه استنباط کرد که این امر منجر به پایین اومدن کیفیت بشه اما من شخصا گارانتی ماد ایران رو با هیچی عوض نمیکنم
اونها هم دقیقا با توجه به گارانتیشون سعی میکنند رضایت مشتری رو جلب کنند و بازار رو از دست ندن
انتخاب خودم اگر میخواستم بگیرم همین برند بود اما بلوسنس هم یه زمانی تحقیق میکردم دستگاه خوبی بود و پشتوانه تکنولوژی خوبی داره

azfandak

کاربر فعال موسیقی
لایک‌ها
801
درود

تلويزيون زير 400 تومان چند اينج گير مياد زير 300 چي؟ (lcd)
32 ميشه؟ 26 چي؟

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
اولین سری تلویزیون های LCD شارپ مجهز به گیرنده دیجیتال داخلی در سایز 32 و 40 اینچ

سری M تلویزیون های LCD دیجیتال شارپ وارد بازار شد. تلویزیون های LCD جدید شارپ که تولید مادیران هستند، مجهز به گیرنده دیجیتال داخلی و دارای پنل ژاپنی شارپ می باشند.

ProductImage_TV_LC-40M5400X_879ID_1.jpg

تلویزیون های سری M با مدلهای 40M5400X و 32M4400Xدر سایزهای 32 و 40 اینچ به بازارعرضه شد.

تلویزیون های 32 اینچی سری M رزولوشن HD داشته و تلویزیون های 40 اینچی این سریFull HD می باشند.

مشخصات تلویزیون 40 اینچی سری M

مشخصات تلویزیون 32 اینچی سری M

سری L این تلویزیون ها نیز با ویژگی های نسبتا" مشابه و تفاوت های جزئی در بازار موجود است .

منبع: وبلاگ مادیران

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
من کیفیت تلویزیونهای ایکس ویژن رو از نزدیک دیدم واقعا" عالیه و با خیلی از برندها برابری میکنه . قیمتش هم با توجه به امکاناتش خیلی خوبه .
مدل 22a02 که هم یه مانیتور led خوب هست و هم یه tv باکیفیت و با قیمت مناسب 230 تومنش میتونه یه انتخاب خوب باشه .

PofakNamaki

Registered User
لایک‌ها
40
درود

تلويزيون زير 400 تومان چند اينج گير مياد زير 300 چي؟ (lcd)
32 ميشه؟ 26 چي؟

مدل 22A02 xvision با قیمت 230 تومن انتخاب خوبیه . اگه کیفیت تصویرش رو از نزدیک ببینی حتما" خوشت میاد .

مشخصات:

مجهز به پانل LED با درجه کیفی +A

وضوح تصویر بالا: Full HD)1920 x 1080)

مگا كنتراست4.000.000:1

زاويه ديد بسيار وسيع (178 درجه افقي و 170 درجه عمودي)

داراي ورودي USB با قابليت پخش عكس و موزيك

روشنايي و وضوح بسيار بالا در تصوير

داراي ورودي HDMI و VGA

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام دوستان.. میخواستم منو در خرید تلویزیون LED 46 راهنمایی کنید.. بودجه زیر 2.200.000ت

3بعدی بدودنم زیاد برام مهم نیست..
یعنی اگه بفهمم صرفا" بخاطر 3بعدی بودن دارم 200-300ت بیشتر هزینه میکنم و تفاوتی در کیفیت 2بعدی.. بین یک تلویزین 3بعدی با 2بعدی نیست..
ترجیح میدم 3بعدی نگیرم.. و یه چیزی رو بقیه پولم بزارم و یک سیستم صوتی بگیرم..

خودم 2مدل از سنی دیدم..چند مدلم از سامسونگ..
قبل اینکه برم بازار و تی وی هارو نگاه کنم بیشتر دلم تو خرید سنی بود.. ولی وقتی کیفیت تصفیر یا بهتر بگم شفاف بودن تصاویر سامسنگ نسبت به سنی دیدم..یجورایی از خرید سنی پشیمون شدم..!! شرایط مساوی نبود.. سنی داشت فوتبال پخش میکرد..سامسونگ داشت کارتون پخش میکرد..
ولی اصلا" دیدن فوتبال در دو مدل EX520 , EX720 برام جالب نبود.. یعنی اون جزلبیت سامسونگ رو نداشت..

با این حال نظر دوستان چیه؟؟؟ اگه میشه با دلیل بگید..

سامسونگ دو مدل ارزون داره D5000 و D5500 که سه بعدی نیست.. که اینجا دور ور 1.800.00ت
"SAMSUNG LED D5000 46" / SAMSUNG LED D5550 46 D5000
"SAMSUNG LED D5500 46" / SAMSUNG LED D5950 46 D5500

و سنیم یه مدل EX520 داره که اینم 3 بعدی نیست..2.020.000 به بالاست..
"SONY BRAVIA EX520 Series LED 46 EX520
سامسونگ پنلش شفافتزه.. ثاپرت فرمتهای فلشش خیلی بهتره.. میزان پاسخ دهیشم 100 هرتزه.. دیجیتال تیوی نداره که زیاد برام مهم نیست..چون با 80ت بهترینشو میتونم بخرم..

سنی میگن کیفیت تصویرش بهتره..البته میگن!! من که چیزی ندیدم:دی ثاپرت فلشش افتضاحه..MKV پخش نمیکنه. و زمان پاسخ دهیش 50-60 هرتزه که پایینه.. ولی دیجیتال تیوی داره..

برا من کیفیت تصویر و این که تو آینده این کیفیت افت نکنه هم مهمه...به نظر شما من چی بگیرم..؟؟؟ نظر خودم که رو سامسونگه..
اگه کسی نظر خاصی یا پیشنهاد بهتری داره ممنون میشم راهنمایی کنه..

به نظر من توی نمایش رنگهای طبیعی تصاویر سونی برنده تر از سامسونگ هست ولی به نظر من اگه کیفیت تصویر و دوام پنل برات مهمه حتما" مدل 46le8300x رو بگیر . اگه کیفیت تصویرش رو از نزدیک ببینی روش شک نمیکنی. این tv مجهز به تکنولوژی کواترونه و به همین دلیل کیفیت تصویر بینظیری داره. ضمن اینه پنلش هم ژاپنی هست .
مشخصات:

arastoo_ameri

Registered User
لایک‌ها
17
به نظر من توی نمایش رنگهای طبیعی تصاویر سونی برنده تر از سامسونگ هست ولی به نظر من اگه کیفیت تصویر و دوام پنل برات مهمه حتما" مدل 46le8300x رو بگیر . اگه کیفیت تصویرش رو از نزدیک ببینی روش شک نمیکنی. این tv مجهز به تکنولوژی کواترونه و به همین دلیل کیفیت تصویر بینظیری داره. ضمن اینه پنلش هم ژاپنی هست .
مشخصات:
در ادامه صحبت arshmidos عزیز باید بگم که مدل le8300x با دادن هدیه یه دستگاه سینما خانگی شارپ که حدود 300 تومنه و سایر هدایایی که میده در واقع پول 3d بودنش رو نمیگیره و قیمتش به صرفه است . ضمن اینکه به دلیل تکنولوژی و پنل ژاپنی مرغوبی که داره کیفیت تصویر 2d و 3d بینظیری داره .

بالا