سلام دوستان لطفا راهنمایی کنید
با مبلغ حداکثر یک میلیون یک تی وی میخوام که 40 اینچ باشه و تیونر داخلی دیجیتال هم داشته باشه
مورد مصرفش هم فقط برای نمایش شبکه های دیجیتال داخلی هست ( پس برای پخش کیفیت مناسب و بهینه باشه )
روزانه هم ده ساعت باید کار کنه پس مصرف برق و کیفیت برای سالهای آینده در نظر باشه
این خوبه X.VISION LE-40IMP9E ؟
شما چی پیشنهاد میکنید
حالا صد تومن بالا پایین ام اشکالی نداره
لطفا سریع ، تا فردا میخوام بگیرم
با تشکر
سلام. کسی قیمت ST30 پاناسونیک رو داره؟
و اینکه تو ایران GT30 هم داریم؟ اگه هست چنده؟
فرق VT30 با VT30S و ST30 با ST30S چیه؟
و به عنوان سوال آخر من تو سایت Chare.ir دیدم که مدل VT30 پاناسونیک سایز 42 اینچ هم داره. واقعا" داره؟ قیمتش چنده؟ چون من تو سایت های خارجی زیر 55 یا 50 ندیدم! جایی هم اگر میشناسید که 42 اینچ VT30 رو میفروشه خوشحال میشم معرفی کنید!
ببخشید زیاد شد...!
با تشکر...!
ببخشید زیاد شد. پست اولم هم هست شرمنده!
سلام دوستان
من می خوام از تی وی ویدئو ضبط کنم تی وی م کارت دی وی بی برای کانال های م.ا.ه واره ای هم داره فلش می خوره ولی ضبط نمی کنه
اول می خواستم یه کارت کپچر بخرم الان منصرف شدم بخاطره اینکه اینطوری باید هم تی وی روشن باشه و هم کامپیوتر مصرف برق می ره بالا
حالا یه دستگاه ضبط می خوام که از شبکه ها بتونم ضبط کنم روی هارد ( یعنی دستگاه ضبط هارد داشته باشه ) ! همچین چیزی داریم اصلا ؟
راهنماییم کنین لطفا
سلام
نظرتون در مورد تلویزیون ایکس ویجن این مدلش چطوره؟
X.Vision LED LE-22A02 - تلویزیون ال ای دی ایکس ویژن ال ای 55 آی ام پی 9 ای
با سلام
تلویزیون با گارانتی 46 اینچ تا 1.500 چی پیشنهاد میدید ؟ ال سی دی البته
سونی 46 مدل cx 520 خوبه ؟
یا مدل دیگه که شما میفرمایید
امکانات جانبی زیاد نمیخوام . بیشتر کیفیت صدا و تصویر و کیفیت و عمر قطعات مهمه برام
تا 1.400 اینچ46
ممنون .
درود
تلويزيون زير 400 تومان چند اينج گير مياد زير 300 چي؟ (lcd)
32 ميشه؟ 26 چي؟
سلام دوستان.. میخواستم منو در خرید تلویزیون LED 46 راهنمایی کنید.. بودجه زیر 2.200.000ت
3بعدی بدودنم زیاد برام مهم نیست..
یعنی اگه بفهمم صرفا" بخاطر 3بعدی بودن دارم 200-300ت بیشتر هزینه میکنم و تفاوتی در کیفیت 2بعدی.. بین یک تلویزین 3بعدی با 2بعدی نیست..
ترجیح میدم 3بعدی نگیرم.. و یه چیزی رو بقیه پولم بزارم و یک سیستم صوتی بگیرم..
خودم 2مدل از سنی دیدم..چند مدلم از سامسونگ..
قبل اینکه برم بازار و تی وی هارو نگاه کنم بیشتر دلم تو خرید سنی بود.. ولی وقتی کیفیت تصفیر یا بهتر بگم شفاف بودن تصاویر سامسنگ نسبت به سنی دیدم..یجورایی از خرید سنی پشیمون شدم..!! شرایط مساوی نبود.. سنی داشت فوتبال پخش میکرد..سامسونگ داشت کارتون پخش میکرد..
ولی اصلا" دیدن فوتبال در دو مدل EX520 , EX720 برام جالب نبود.. یعنی اون جزلبیت سامسونگ رو نداشت..
با این حال نظر دوستان چیه؟؟؟ اگه میشه با دلیل بگید..
سامسونگ دو مدل ارزون داره D5000 و D5500 که سه بعدی نیست.. که اینجا دور ور 1.800.00ت
"SAMSUNG LED D5000 46" / SAMSUNG LED D5550 46 D5000
"SAMSUNG LED D5500 46" / SAMSUNG LED D5950 46 D5500
و سنیم یه مدل EX520 داره که اینم 3 بعدی نیست..2.020.000 به بالاست..
"SONY BRAVIA EX520 Series LED 46 EX520
سامسونگ پنلش شفافتزه.. ثاپرت فرمتهای فلشش خیلی بهتره.. میزان پاسخ دهیشم 100 هرتزه.. دیجیتال تیوی نداره که زیاد برام مهم نیست..چون با 80ت بهترینشو میتونم بخرم..
سنی میگن کیفیت تصویرش بهتره..البته میگن!! من که چیزی ندیدم:دی ثاپرت فلشش افتضاحه..MKV پخش نمیکنه. و زمان پاسخ دهیش 50-60 هرتزه که پایینه.. ولی دیجیتال تیوی داره..
برا من کیفیت تصویر و این که تو آینده این کیفیت افت نکنه هم مهمه...به نظر شما من چی بگیرم..؟؟؟ نظر خودم که رو سامسونگه..
اگه کسی نظر خاصی یا پیشنهاد بهتری داره ممنون میشم راهنمایی کنه..
در ادامه صحبت arshmidos عزیز باید بگم که مدل le8300x با دادن هدیه یه دستگاه سینما خانگی شارپ که حدود 300 تومنه و سایر هدایایی که میده در واقع پول 3d بودنش رو نمیگیره و قیمتش به صرفه است . ضمن اینکه به دلیل تکنولوژی و پنل ژاپنی مرغوبی که داره کیفیت تصویر 2d و 3d بینظیری داره .به نظر من توی نمایش رنگهای طبیعی تصاویر سونی برنده تر از سامسونگ هست ولی به نظر من اگه کیفیت تصویر و دوام پنل برات مهمه حتما" مدل 46le8300x رو بگیر . اگه کیفیت تصویرش رو از نزدیک ببینی روش شک نمیکنی. این tv مجهز به تکنولوژی کواترونه و به همین دلیل کیفیت تصویر بینظیری داره. ضمن اینه پنلش هم ژاپنی هست .
مشخصات:
ماديران - Sharp LC-40LE8300X - مشخصات، بررسي و خريد