• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم صوتی و تصویری نظیر تلویزیون، ضبط وغیره

arashmidos

Registered User
لایک‌ها
46
سلام
بله خیلی ازشارپ ومخصوصاسری کواترونش تعریف میکنن وخودم ازنزدیک مدل6400که بهش سه رنگ هم میگن دیدم(کواترون4رنگشه)از8.150.000تا8.900.000تومان قیمت دادن بهم باگارانتی مادیران هستن
ومدل چهاررنگ سایز60اینچ یاهمون60LE9400X هم 9.700-9.900قیمت دادن
البته فروشنده میگفت توسایزبزرگ سه رنگ یاچهاررنگ بودنش خیلی موضوع مهمی نیست وقابل تشخیص هم نیست
حالامیترسم مونتاژی باشن خدمات پس ازفروشش ضعیف باشه چون این روزا نمیدونم چرا اکثرلوازم دچاراشکال میشن بعدازیه مدت!!!

نگران خدمات پس از فروشش نباش چون در حال حاضر مادیران یکی از خدمات پس از فروش های معتبره . در مورد مونتاژم بگم که الان همه تلویزیونهای بازار مونتاژه ولی اگه جز برندهای معتبر باشه و قطعاتش باکیفیت و مرغوب باشه جای نگرانی نداره .

am_ete

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان حالا سينماي خانگي تايک ميليون چي پيشنهادميدين؟
اگه ميشه بجزسامسونگ والجي

arastoo_ameri

Registered User
لایک‌ها
17
سلام
بله خیلی ازشارپ ومخصوصاسری کواترونش تعریف میکنن وخودم ازنزدیک مدل6400که بهش سه رنگ هم میگن دیدم(کواترون4رنگشه)از8.150.000تا8.900.000تومان قیمت دادن بهم باگارانتی مادیران هستن
ومدل چهاررنگ سایز60اینچ یاهمون60LE9400X هم 9.700-9.900قیمت دادن
البته فروشنده میگفت توسایزبزرگ سه رنگ یاچهاررنگ بودنش خیلی موضوع مهمی نیست وقابل تشخیص هم نیست
حالامیترسم مونتاژی باشن خدمات پس ازفروشش ضعیف باشه چون این روزا نمیدونم چرا اکثرلوازم دچاراشکال میشن بعدازیه مدت!!!
پنل این مدلها ژاپنی هست.
قیمت مدل 60LE9400X که کواترونه حدود 9500 تومن و قیمت 60LE6400X حدود 7800 هست.

mr tash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستا نیاز به راهنمایی دارم ب نظر شما با 2 میلیون و 200 هزار تومان بهترین انتخاب برای یک تلویزیون ال ای دی با بالاترین کیفیت تصویر دوبعدی چی میتونه باشه انتخاب میخوام از بین سونی و پاناسونیک باشه. تنکس

skyeagle

کاربر فعال سخت افزار و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
611
سلام دوستا نیاز به راهنمایی دارم ب نظر شما با 2 میلیون و 200 هزار تومان بهترین انتخاب برای یک تلویزیون ال ای دی با بالاترین کیفیت تصویر دوبعدی چی میتونه باشه انتخاب میخوام از بین سونی و پاناسونیک باشه. تنکس

با سلام حقیقتا بعضی از سوالات جوابشون در خود سوال هست
یعنی تو زمینه خرید هر چی پول بدی آش میخوری شما هم با انتخابهای متعددی خصوصا در این 2 برند مورد نظر روبرو نیستی مدلی که با بودجه تون مناسب باشه رو مجبوری بگیری
اما توصیه شخصی من اینه با این بودجه سراغ سونی نرو چون چیز بدرد بخوری نداره اما در سامسونگ و ال جی میتونی انتخاب بهتری داشته باشی

abadgaran

Registered User
لایک‌ها
16
سونی بیشتر پول برندشو میگیره و با این بودجه نمیتونی مدل خوبی بگیری. اگه پلاسما میخوای برو سراغ پاناسونیک چون پلاسماهاش حرف اولو میزنه ولی من در نهایت توصیه میکنم led بگیری و اگه برات مقدوره 300 تومن روی بودجت بذاری و 40LE430X شارپ بگیری که پنل ژاپنی داره و امکانات جانبی خوبیم داره.

salvation

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به دوستان
یک مدل تلویزیون سه بعدی با سایز 50 اینچ به بالا میخواستم
کیفیتش خیلی خوب باشه و ترجیحا گیرنده داخلی هم داشته باشه
(بین سامسونگ و ال جی کدوم بهتره؟)

arastoo_ameri

Registered User
لایک‌ها
17
سلام به دوستان
اگه دنبال کیفیت خیلی خوبی برو سراغ پنل ژاپنی چون پنلهاشون مرغوبه و کیفیت تصویر خیلی خوبی دارن. 60 اینچهای سه بعدی جدید شارپ کیفیت تصویر خیلی خوبی دارن . به خصوص مدل le9400x که کواترون هست و پنل چهاررنگش باعث میشه رنگها خیلی واقعی تر و طبیعی تر نمایش داده بشه
به نظرم اگه مشکل بودجه نداری برو سراغ همین ولی اگه قیمت مناسبتر میخوای le6400x هم هست که البته پنلش 4رنگ نیست .

nvd1807

Registered User
لایک‌ها
24
سلام من میخوام تلویزوین بگیرم و بودجم حداثر 2 تومنه که میخوام از بانه بیارم !!!
کسی مدلی چیزی میتونه بگه ؟
LED یا SMART
ال جی یا سامسونگ
کمک میخوام

siavashjal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من می خوام led ال جی مدل ln54400 رو بگیرم، دوستانی که این مدل رو دارن بگن کلا چه طوره؟ یعنی کیفیت تصویر و صدا، عمق رنگ ها و شفافیت و از این حرف ها.....؟ راستی کیفیت گیرنده دیجیتال داخلی اش چه طوره؟

jafeh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

دوست عزیز بهترین مدلی که میتونی بخری سونی مالزی سایز ۴۲ اینچ مدل W670 هستش دارای گیرنده دیجیتال / شبکه وای فای / ۲۰۰ هرتز و ... برای بدست آوردن اطلاعات بیشتر به این آدرس یه سر بزن تلویزیون LED سونی سری W670 با صفحه 42 اینچ | فروشگاه اینترنتی جت خرید
موفق باشی

pashekosh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخوام تلویزوین بگیرم و بودجم حداثر 2 تومنه که میخوام از بانه بیارم !!!
کسی مدلی چیزی میتونه بگه ؟
LED یا SMART
ال جی یا سامسونگ
کمک میخوام

سلام دوست عزیز تلویزیون اگر میخوای بگیری ازگناوه بگیر قیمتاش از بانه هم مناسب تره!

این سایت آسیا تلویزیون قیمتاش به صورت عمده هست تک فروشی هم % کمی روش میکشن.

من خودم از اینجا تلویزیون سامسونگ مدل F5000 LED خرید کردم قیمت هم خیلی مناسب تر از همه جا بهم دادن
46 اینچ :
قیمت : ۱۹۴۰۰۰۰
قیمت عمده پخش میکنن عمده. تک فروشی 1970000 من خریدم .
من خودم ساکن شیرازم در شیراز این تلویزیون 2700000 به فروش میرسه اختلاف قیمت تا این حد !
واقا دمشون گرم خدا خیرش بده.

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
سلام دوست عزیز تلویزیون اگر میخوای بگیری ازگناوه بگیر قیمتاش از بانه هم مناسب تره!

این سایت آسیا تلویزیون قیمتاش به صورت عمده هست تک فروشی هم % کمی روش میکشن.

من خودم از اینجا تلویزیون سامسونگ مدل F5000 LED خرید کردم قیمت هم خیلی مناسب تر از همه جا بهم دادن
46 اینچ :
قیمت : ۱۹۴۰۰۰۰
قیمت عمده پخش میکنن عمده. تک فروشی 1970000 من خریدم .
من خودم ساکن شیرازم در شیراز این تلویزیون 2700000 به فروش میرسه اختلاف قیمت تا این حد !
واقا دمشون گرم خدا خیرش بده.

وقتی شارپ ندار،یعنی فایده نداره :-D

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

rime

Registered User
لایک‌ها
24
سلام
از اساتید محترم لطف کنن و سوال من رو جواب بدن
نوع کابل xs8 پشت ضبط های کنوود چیه ؟ قسمت سیستم کنترل
55331267735174962001.jpg

peyton3000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام به دوستان

ما تلویزیون ال ای دی ( LED ) ال جی ( LG) مدل LA66100 رو بگیر ما 47 اینچش رو گرفتیم ، 50 یا 55 هم فکر میکنم داشته باشه
اکثر ال ای دی های جدید هم گیرنده داخلی دارن خیالت راحت

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
یکی از اشناها تلویزیون sony ex500 ، اینچ 55 داره و تقریبا کنار پذیرایی دو سالی هست افتاده و خاک میخوره و خیلی کم کار کرده و خودشون از یک تلویزیون دیگه توی هال استفاده میکنن. بنظرتون ارزش داره ازش بخرم . کیفیت داره ؟
چند خوبه بهش پیشنهاد بدم ؟ من نظرم 1.5 میلیون هست . خوبه ؟

mehdip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود به همه دوستان
یکی از آشنایان حدود 2.5 میلیون داره و میخواد ال ای دی بخره . یه مدل سامسونگ 40 اینچ (اگه اشتباه نکنم 6450 باید باشه شاید هم 6540) از هایپر 2.5 قیمت گرفته که وای فای هم داره . لطفا راهنمایی کنید که از این بهتر هم چیزی گیرش میاد یا نه؟
با سپاس بیکران

mehdip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
درود دوباره.
نام مدلش 40F6450 است.
لطفا اگه مدل بهتری تو 40 اینچها با همین بودجه سراغ دارید بهم بگید.
با سپاس

ultraviolet90

Registered User
لایک‌ها
87
سلام یه سوالی که برام پیش اومده اینه هست که بنده میام یه تی وی بی گارانتی بخرم.سامسونگ مدل ۴۰Eh5000w
با بودجه ۱۴۰۰ یا 39LN5420 39inch به قیمت 1300 ال جی بهتره یا سامسونگ
از کجا بفهمم تی وی که گرفتم اصله و اصل هر دو ساخت کدوم کشوره و روی کارتون باید چی نوشته باشه؟؟؟
خودمون 5 ساله lcd lg داریم و تاحالا مشکلی نداشته اگر میشه راهنمایی ام کنید

بالا