Masoud-kalagar
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 16
- لایکها
- 7
x8500e کنتراست و روشنایی بیشتری داره مدل sj800v به دلیل پنل نانوسل زاویه دید بهتری داره (نانوسل واقعا روی زاویه دید تاثیر داره و صرفا یک تبلیغات نیست)
دوستان بین این دو مدل کدوم رو پیششنهاد میکنید
Lg sj80000gi و sony x8500e
باسلاممن تلویزیون میخوام که حتما پورت hdmi داشته باشه
( وسیله ای دارم که فقط پورت خروجی hdmi داره )
تلویزیون معرفی کنید؟
آکبند باشه ، سایزش صفحه اش مهم نیست ، ارزونترین تلویزیون باشه
الان دیگه همه تلویزیون ها پورت HDMI رو دارنمن تلویزیون میخوام که حتما پورت hdmi داشته باشه
( وسیله ای دارم که فقط پورت خروجی hdmi داره )
تلویزیون معرفی کنید؟
آکبند باشه ، سایزش صفحه اش مهم نیست ، ارزونترین تلویزیون باشه
باسلام
دوست عزیز الان دیگه چند سالی میشه که تقریبا 100% تی وی ها اچ دی ام آی دارن
اما شما میتونی تو سایت دیجی قسمت تی وی برید خروجی مورد نظر رو انتخاب کنید قیمت رو هم روی ارزونترین ست کنید و از بین تی وی های موجودش انتخاب کنید این ساده ترین روش برای شماست
الان دیگه همه تلویزیون ها پورت HDMI رو دارن
اگر نمی خواید زیاد هزینه کنید سری LJ510 ال جی رو پیشنهاد می کنم
اگر میخواید کیفیت 4K داشته باشه سری UJ634 ال جی رو پیشنهاد میکنم
اگر هم میخواید که بهترین تلویزیون ممکن رو انتخاب کنید مدل های SK7900 ال جی، X8500E سونی و MU8500 سامسونگ رو پیشنهاد می کنم
در مورد سونی که نظری ندارم. چون تجربه کار باهاش ندارمدوستان بین این دو مدل کدوم رو پیششنهاد میکنید
Lg sj80000gi و sony x8500e
با سلامپخش خودرو Sony DSX-A110U و یه جفت بلندگو Sony XS-FB693E رو روی پراید نصب کردم. خروجی پخش 4x55w هست. بندگو های جلو و عقب فابریک ماشین متصل هست. آیا بیشتر از توان پخش دارم استفاده میکنم و کیفیت بلندگو های خریداری شده رو کاهش میده؟
https://forum.persiantools.com/threads/دوستان-متخصص-دنبال-تلویزیون-هستم-راهنمایی-بفرمایید.931123/
دوستان می شه راهنماییم کنید
با سلام خدمت دوستان عزیزم در انجمن پرشین تولز
یکی از بستگان برا جهیزیه می خوان تلویزیون بخرن
با توجه با سبقه تلویزیون های سونی دنبال این برند هستن
می خواستم دوستان که در این زمینه اطلاعات دارند و تحقیق داشتند ، راهنمایی بفرمایند
55X8500E سونی ؛ این مدل رو دیدن و خوششون اومده ولی قیمتش بالا هست
آیا دارا بودن سیستم داخلی اندروید برا تی وی خیلی مهمه ؟
مدلی نزدیک به این ،
با مشخصات 4K و HDR و با بهبود عمق رنگ مشکی و ... که هزینه اون پایین تر باشه ، چی پیشنهاد می دین ؟
ممنون می شم راهنمایی بفرمایید
؟
مرسی از توضیحاتتون ، منم نظر شما رو دارم ، لااقل در مورد رنج قیمت پایین ردهبینید هنگروید ( اندروید ) تو گوشی هم به اندازه کافی دردسر داره دیگه تی وی رو نباید بهش آلوده کرد (نظر شخصی خودمه )
تو محصولات سونی پیشنهادتون چیه حالا قیمت بالاتر از ایندر مورد HDR تی وی هایی که اعلام میکنن این ویژگی رو دارن تو این رنج قیمتی حقیقتا فقط میتونه یه حربه تبلیغاتی باشه
آها من اطلاعات زیادی راجبه تولیدات جدید این برندها ندارم متاسفانه ، به نظرتون سونی کیفیت سابق نداره ؟در موردسبقه سونی هم دیگه باید ذهن ها رو اصلاح کرد الان بهترین کیفیت تی وی ها در Oled های ال جی ثبت شده
همه می گن :general208::general208:یه مسئله دیگه اینکه بازی دیگه برای کسی که ازدواج کرده خوب نیست عواقب داره:general607::general609:
شما پیشنهاد میان رده خودتون چیه ؟ که همه این عوامل اعم از HDR واقعی ، عمق رنگ مشکی و نرخ فرم دهی مناسب رو داشته باشه ؟ازهم مسئله بودجه هست که با این رقم بودجه تی وی مناسب بازی نمیشه تهیه کرد
می شه سایتی که خودتون خرید کردید رو بهم بدیدلبته خودم از سایتهای بانه ای و بدون گارانتی معتبر خرید کردم ولی به همه میگم مسئولیتش با خودتونه
بسیار متشکرم ازتون و این مدل رو هم کامل مورد بررسی قرار می دم ولی کلا نمی دونم چرا از برند ال جی خوشم نمیاد ، خیلی ذهنیت خوبی در موردش ندارم ، اولویت اصلی همیشه تو ذهنم سونی و بعد سامسونگ بوده ، بازم نظر کارشناسان قطعا مقدم هستشالجی 49UJ670V با قیمت 5700
الجی 49UJ752V با قیمت 5760
الجی 49UJ670V با قیمت 5700
الجی 49UJ752V با قیمت 5760
ممنون از معرفی این دو مدل که مشخصات عالی دارن ولی این 4k نداره ، با همین مشخصات و قدری هزینه بیشتر که قابلیت 4K و HDR واقعی ،،، رو دارا باشه ،، می شه مدل های دیگه ای معرفی بفرمائید لطفا ؟؟
این سیستم عامل وب او اس خیلی رو مخم بود خونه داداشم یه برنامه فیلمو هم نتونستم بریزم روش دوستان یه تلوزیون ۴۰ یا ۳۲ میخوام جای مانیتور بخرم نظرتون راجب برند tcl که گارانتی ماد ایران داره چیه در کل این کار پیشنهاد میشه؟خب چرا پاناسونیک، حتما باید مارک کمتر شناخته شده باشه تا نشون بده کیفیتش بالاست؟ الان که ما تو سال 2017 هستیم اگر بخواید تلویزیون 43 اینچ 4k بخرید من تلویزیون ال جی 43uj752v رو به شما پیشنهاد می کنم این تلویزیون علاوه بر طراحی بسیار زیبایی که داره سیستم بلندگوهاش هارمن کاردن هست و کیفیت عالی داره در زمینه صفحه نمایش هم 43uj752v از اخرین تکنولوژی های روز دنیا مثل HDR و HLG هم پشتیبانی میکنه و هیچ نقصی نداره از vr360 هم پشتیبانی میکنه اگر خواستید می تونید از لینک زیر همه تصاویر و مشخصاتش رو ببینید.
https://kalagar.com/tvs/12-43uj752v-43-inch-4k-2017.html