• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم ماهیگیری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
با سلام خدمت دوستان

تعدادی لوازم ماهیگیری مازاد بفروش میرسد .همه بصورت نو و استفاده نشده هستند .

قبلا یه سری وارد کرده بودم و به مغازه دار های فردوسی که لوازم شکار و ماهیگیری میفروشند فروخته بودم .این قیمت ها هم قیمت همکار و فروش به مغازه ها بوده .البته این مال قبل بوده و الان دیگه هیچ کدوم از مغازه ها موجود ندارند .دلار هم رفته بالا ولی من قیمت بالا نبردم چون میخوام سریع فروش برند .

در صورت خرید چندین قلم سعی میکنم یه تخفیف خوب هم به خریدار بدم

1- قاشقک مارک Halco سری BARRA سایز 5 که میشه 12.5 سانت - ویژه آب شور - ساخت استرالیا - بسیار مناسب برای ماهیگیری در جنوب مخصوصا برای گرفتم شیر ماهی و باراکودا یا همون جت به زبان محلی (تو مغازه های ایران هم نیست خیالتون راحت )

هر عدد 12 تومان (خودم ماهیگیری میکنم الان قاشقک کوچیک معمولی بدون مارک رو برا آب شیرین دارند 5 6 حداقل میفروشند)

Halco Tackle Australia - Metal Lures - Barra Sparkler

IMG_0964.JPG

4- 2 عدد پک 4 تایی شامل قاسقک - لانسه و ماهی ژلاتینی و ماهی مصنوعی ویژه اردک ماهی و قزل آلا - البته من با این ماهی ژلاتینی ها سوف هم گرفتم .قاشقکش هم برا اردک تست کردم عالی جواب میده .

هر پک 8 تومان

IMG_0968.JPGIMG_0970.JPG

6 - یک عدد پک شامل کرم ژلاتینی در 4 رنگ + قاشقک مخصوص + قلاب مخصوص سرب دار همراه با جعبه بسیار مناسب برای ماهیگیری قزل آلا - اردک ماهی و سوف

قیمت 15 تومان

IMG_0975.JPG

برای ماهیگیری کپور هم موارد زیر موجود هست :

1- طعمه Easy Bait که با توجه به اقلیم ایران و ماهی های کپور موجود در ایران ساخته شده .خودم چند جا مثل سد 15 خرداد و ... تست کردم خوب جواب دادن مخصوصا اگر نخ ابریشمی قبل از قلاب استفاده بشه

9 پک موجود هست که هر پک شامل 10 عدد طعمه آماده هست - نگهدارش هم آسونه و نیاز به یخچال نداره . ( 7 پک موجوده )

قیمت هر پک 4000 تومان

msaxz3faag40g8hdbxt8.jpg

2- قلاب کپوری همراه با نخ ابریشمی بسته شده .

هر پک شامل 18 قلاب هست .

شماره قلاب ها و تعداد پک ها :

شماره 7 دو پک - یک پک باقی مانده
شماره 9 چهار پک - سه پک باقی مانده
شماره 10 چهار پک
شماره 7 یک پک

قیمت هر پک 3500 تومان

4ll5vd8l2wnwvrq0d3n1.jpg

چند پک قلاب هم موجود دارم بدون سوراخ هستند و باید از گره مخصوص قلاب بدون سوراخ برای بستن نخ استفاده کرد .
هر پک حاوی 100 عدد قلاب هست .

شماره قلاب ها و تعداد پک ها :

شماره 7 دو پک - یک پک باقی مانده
شماره 8 سه پک - یک پک باقی مانده
شماره 9 دو پک - یک پک باقی مانده
شماره 10 دو پک - یک پک باقی مانده
شماره 11 دو پک - یک پک باقی مانده
شماره 12 دو پک
شماره 15 یک پک - فروخته شد .
شماره 16یک پک - فروخته شد .

قیمت هر پک 4000 تومان

3t775wezssh94pifeo8q.jpg

گره های مخصوص قلاب بدون سوراخ

iranfishing.ir (10).gifiranfishing.ir (11).gifiranfishing.ir (13).gif

در تمام موارد هزینه ارسال به خریدار هست که برا پست پیشتاز 3500 تومان و سفارشی 2000 تومان محاسبه میشه .

کسی هم خواست ایستگاه مترو پل صدر هم میتونم حضوری تحویل بدم .

2 تا چوب خوب برا ماهیگیری قزل آلا و اردک ماهی هم موجود دارم :

1 -چوب 2.4 متر 2 تیکه High Carbon مارک Cormoran که یه مارک معروف آلمانی هست .چوب بدلیل High Carbon بودن بسیار سبک و مقاوم هست .قیمت 120 تومان - تو مغازه اگر گیر بیاد حدود 160 170 باید باشه. (نو هست)

2- یه چوب دست دو 2.8 متر هم دارم بسیار سبک و مقاوم بسیار هم تمیز هست (حتی خط و خش هم نداره) .خودم ضمانتش میکنم .الان دیدم روش مارک نداشت فکر کنم مارک ش رو کندم ولی کیفیتش را خودم تضمین میکنم این هم میتونم بهتون 100 بدم .نوش گیر نمیاد دیگه .دلیل فروشم هم اینه که چوب قزل زیاد دارم ولی زیاد برا قزل ماهیگیری نمیرم .بسیار مناسب برای لانسه کشی و پرتاب بلند مثلا دریاچه یا رودخانه عریض و یا مرداب .

یه نکته هم در مورد چوب ماهیگیری بگم .این چوبها چون تعداد وارد نمیشه و هر فروشنده چند عدد از هر مدل برا فروش میاره معمولا اینطور نیست که برید یه مغازه و مستقیم چوب بگیرید یا از رو سایت ببینید و بخرید .
دو چوبی که در بالا برا فروش بهتون معرفی کردم را خودم با تضمین میفروشم .البته نه اینکه بخرید و بد استفاده کنید و بگید مثلا شکست .دوستان تهرانی میتونند حضوری بیاند و از نزدیک چوب ها رو ببینند .(من سمت پل صدر هستم)
باور کنید هر کدوم رو بیش از 5 6 مغازه وفتم و بالا 10 تا چوب دست گرفتم و تست کردم تا پسندیدم و خریدم .

از دوستانی هم که در شهر های دیگه هستند کسی خواست با تیپاکس میتونم بفرستم .

Last edited:

migmig3000

Registered User
لایک‌ها
2,718
وسایل مناسب برای رودخانه رو ندارین؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
اینجا کسی به ماهیگیری علاقه نداره ؟ چون فیمت ها واقعا عالی هستند و قیمت همکار قدیم هستند .

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
من خود قلاب رو میخوام. اینا لوازم جانبیه. خد اون چوبشو ندارید؟
اگه دارید قیمت بفرمایید. ممنون

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام
من خود قلاب رو میخوام. اینا لوازم جانبیه. خد اون چوبشو ندارید؟
اگه دارید قیمت بفرمایید. ممنون

برای صید چه ماهی ای میخواید ؟بطور کلی از نظر من این چوب ها در بازار هست :

ترولینگ
Spinning قزل و اردک
Spinning از ساحل - مثلا جنوب
تو پر مثلا برای جنوب یا صید اسپله و ماهی سنگین
ماهیگیری با پشه یا Fly
کاسی
Casting بلند برای کپور یا هر چیزی که نیاز به چوب بلند و پرتاب بلند داشته باشه .

Red_Diamond66

Registered User
لایک‌ها
44
من یه چوب معمولی میخوام که گاهی برای تفریح برم ماهیگیری. معلومم نیست چیزی بگیرم چون بلد نیستم. دی:
ترجیحا برا قزل. هرچی ارزونتر بهتر.

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
من یه چوب معمولی میخوام که گاهی برای تفریح برم ماهیگیری. معلومم نیست چیزی بگیرم چون بلد نیستم. دی:
ترجیحا برا قزل. هرچی ارزونتر بهتر.

بنظر من یه چوب بلند مثلا 3.6 متر برا کپور و پرتاب بگیرید .قزل سخت تره و آموزش میخواد و تجربه .

چوب ارزون ندارم الان فقط یه چوب Okuma سری Tundra بصورت آک دارم (داخل پلاستیکشه و اتکت هاش بهشه ) که 4.5 متر و بصورت 3 تیکه هست از آمریکا برام آوردند که اونم برا شما گرون هست مگر اینکه بخواید یه چوب عمری بگیرید البته یه چرخ خوب هم باید براش بگیرید .
این چوب براش فرقی نداره که در شمال یا جنوب استفاده کنید و ماهی هم هرچقدر سنگین باشه موردی نداره .
قیمتش هم برا خودم حدود 210 در آمده .

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
قیمت اون جوشونده هارو نزدی دوست عزیز

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
درود دوست من...من این قلابهارو میخوام : 6 - 7- 8 - 10 - 11 (البته با تخفیفش برام پ خ کن..چون چند قلم جنسه دیگه ..درسته؟).... خدمت دوستان هم بگم قیمتها خیلی خوبه... من خودم 7 - 8 تایی چوب کاسی و لنسر دارم + قایق ماهیگیری... سال قبل بود که قلاب رو خریدم که قیمتش بیشتر از اینا بود... البته اونا فرانسوی بود ولی وقتیکه قلابت تو آب گیر کنه و یا نخش پاره بشه دیگه فرانسوی و چینی نداره.... پیشنهاد میکنم بخرین...البته من تهران نیستم (گرگان هستم )... سپاسگذارم

Last edited:

mohsen418

Registered User
لایک‌ها
94
آقا من تازه کارم
چوب دارم ولی تا حالا ماهی نگرفتم
برا ماهی گیری در سد و امثال اون چی بدردم میخوره از بین اینا
ممنون
آموزشم دارین؟

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
یک چوب خوب با موتور خوب بخری چیزی حدود 100 تموم میشه...اگه ازین ارزونتر بخری چوبت تو ماهیگیری وقتیکه ماهی رو داری میکشی بالا زود میشکنه و ضد حال خیلی شدید.....چوب خیلی گرون هم به نظر من لازم نیست بخری... یک مسئله خیلی خیلی مهم اینه که لذت ماهیگیری در آرامشش هست ...تازه اگه ماهی هم بگیری که دیگه عالی میشه....موفق باشی

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
آقا من تازه کارم
چوب دارم ولی تا حالا ماهی نگرفتم
برا ماهی گیری در سد و امثال اون چی بدردم میخوره از بین اینا
ممنون
آموزشم دارین؟

سلام
برای ماهیگیری در سد اگر لار باشه که قزل آلا داره موارد گفته شده در مورد قزل آلا بکارتون میاد .
برای سد های دیگه اون طعمه Easy Bait و اوق قلاب های دارای نخ ابریشمی بکارتون میاد .
قلابهای بدون سوراخ هم بکارتون میاد ولی باید نحوه گره مخصوصش را بلد باشید .

خودم آموزش نمیدم ولی اگر خواستید میتونم مدرس ماهیگیری بهتون معرفی کنم .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
درود دوست من...من این قلابهارو میخوام : 6 - 7- 8 - 10 - 11 (البته با تخفیفش برام پ خ کن..چون چند قلم جنسه دیگه ..درسته؟).... خدمت دوستان هم بگم قیمتها خیلی خوبه... من خودم 7 - 8 تایی چوب کاسی و لنسر دارم + قایق ماهیگیری... سال قبل بود که قلاب رو خریدم که قیمتش بیشتر از اینا بود... البته اونا فرانسوی بود ولی وقتیکه قلابت تو آب گیر کنه و یا نخش پاره بشه دیگه فرانسوی و چینی نداره.... پیشنهاد میکنم بخرین...البته من تهران نیستم (گرگان هستم )... سپاسگذارم

سلام دوست عزیز
قلاب بدون سوراخ 100 تایی میخواید یا قلاب با نخ ابریشمی ؟

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
درود دوست من...من این قلابهارو میخوام : 6 - 7- 8 - 10 - 11 البته بدون سوراخ 100 تایی شو میخوام...با سپاس فراوان

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
درود دوست من...من این قلابهارو میخوام : 6 - 7- 8 - 10 - 11 البته بدون سوراخ 100 تایی شو میخوام...با سپاس فراوان

5 بسته 4000 تومانی که میشه 20000 تومان .شما چون چند بسته خریدید 17500 بدید .هزینه پست هم که برا پست پیشتاز 3500 تومان و سفارشی 2000 تومان محاسبه میشه و به قیمت فوق اضافه میشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا