• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوازم ماهیگیری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

habibkhafan

Registered User
لایک‌ها
121
با عرض سلام و خسته نباشید
اون پشه ها ساخت کجاست؟
اگه وسایل بیشتری برا قزل الا دارید بگزارید لطفا
ممنون

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
پس 6 - 7- 8 - 10 - 11 برای من...امشب که فکر نکنم ولی فردا یا پس فردا 100 % میریزم... هزینه قلابها بهمراه هزینه پست پیشتاز به همون شماره حسابی که گفتی....
با سپاس فراوان

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
پس 6 - 7- 8 - 10 - 11 برای من...امشب که فکر نکنم ولی فردا یا پس فردا 100 % میریزم... هزینه قلابها بهمراه هزینه پست پیشتاز به همون شماره حسابی که گفتی....
با سپاس فراوان

ممنون - تعداد قلاب ها در پست اول ادیت شد .

janajana

Registered User
لایک‌ها
475
درود دوست من...شماره تماستو برام پ خ کن تا آدرس خودمو برات بفرستم....با سپاس از شما

habibkhafan

Registered User
لایک‌ها
121
بابا یکی تحویل بگیره مارو:D
این وسایلو میخوام لطفا با تخفیف حساب کنید:

2- تعدادی پشه برای ماهیگیری با پشه (غلاب پشه ای) - مناسب برای ماهیگیری قزل آلا (هر 3پک)

5 - 2 عدد پک ویژه صید قزل آلا و اردک ماهی و سوف 10تومنیه (هر2پک)
2- قلاب کپوری همراه با نخ ابریشمی بسته شده .شماره 7(1پک)
لطفا مبلغ و شماره حسابو برام بفرستید
خیلی ممنون

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
بابا یکی تحویل بگیره مارو:D
این وسایلو میخوام لطفا با تخفیف حساب کنید:

2- تعدادی پشه برای ماهیگیری با پشه (غلاب پشه ای) - مناسب برای ماهیگیری قزل آلا (هر 3پک)

5 - 2 عدد پک ویژه صید قزل آلا و اردک ماهی و سوف 10تومنیه (هر2پک)
2- قلاب کپوری همراه با نخ ابریشمی بسته شده .شماره 7(1پک)
لطفا مبلغ و شماره حسابو برام بفرستید
خیلی ممنون

اطلاعات براتون ارسال شد .

چون دارید قلاب با نخ ابریشمی میگیرید توصیه میکنم طعمه Easy Bait هم بگیرید چون برا صید کپور خوب جواب میده و راحت هم به قلاب وصل میشه (یه نخ داره قلاب میره داخلش)

habibkhafan

Registered User
لایک‌ها
121
پول رو به حسابتون واریز کردم ومشخصات رو هم پخ کردم
با تشکر

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
با سلام خدمت دوستان

نظر به اینکه تعداد بسیار کمی از اجناس باقی مانده و قیمت ها هم نسبت به قیمت مغازه ها حدود 50% کمتر میباشد لطفا در صورت انتخاب هر کدوم از آیتم ها زودتر خبر بدید که من شرمندتون نشم .

با تشکر

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
بسته های دوستان امروز براشون ارسال شد .

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
داداش من میخوام یه دست لوازم ماهیگیری بخرم هر چی نیاز هست پ/خ کن
از پایه تا بالا میخوام ها مثلا چوب این هاش هم کلا یه دست لوازم

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
داداش من میخوام یه دست لوازم ماهیگیری بخرم هر چی نیاز هست پ/خ کن
از پایه تا بالا میخوام ها مثلا چوب این هاش هم کلا یه دست لوازم

سلام دوست عزیز

الان چند ساله ماهیگیری میکنم و سعی میکنم بطور درست راهنماییتون کنم .
یاد گرفتن ماهیگیری مثل رفتن به مدرسه هست و هرچی زمان میگذرد شما هم تجربتون بیشتر میشه و بهتر میفهمید چه نوع ابزار و وسایلی نیاز دارید .
به عنوان مثال نمیشه یه چوب و چرخ ماهیگیری گرفت و گفت این برای هر نوع ماهیگیری مناسب هست .(روز اول من هم با یه چوب و چرخ شروع کردم و الان 11 تا چوب ماهیگیری و 9 تا چرخ ماهیگیری دارم )

بطور کلی میشه ماهی های ایران را به گروه های زیر تقسیم کرد : (از نظر من )

1- قزل آلا و اردک ماهی و سوف
2-کف خواب ها مثلا کپور و زردپر
3- ماهیهای اب شور

نحوه ماهیگیری هم بنظرم 5 مورد هست :

1- انتظاری (معمولا چوب بلند برای پرتاب استفاده میشه - برای کپور - زردپر - عروس - اسپله - سوف - قزل آلا در مرداب یا سد یا دریاچه - ماهی های جنوب و ... بکار میشه )
2- ماهیگیری به روش Spinning یا همون لانسه کشی که برای اردک ماهی -قزل آلا - سوف - ماش و در نوع آب شور برای جاش - باراکودا و شیر ماهی و ... (با لانسه - قاشقک - ماهی مصنوعی و ماهی طبیعی)
3- ماهیگیری به روش شناوری که معمولا با چوب کاسی و بدون چرخ ماهیگیری هست
4- ماهیگیری به روش ترولینگ که ویژه ماهیگیری از روی قایق در حال حرکت در جنوب و آب شور هست .
5-ماهیگیری به روش فلای یا همون پشه (با چوب و چرخ و نخ مخصوص یا با چوب و چرخ و نخ مخصوص قزل آلا و استفاده از فلوتر)

البته همه این روش ها امکان داره استثناء و زیر گروه هم داشته باشند مثلا ماهیگیری به روش انتظاری بدون چوب و چرخ که با نخ و قلاب هست یا مثلا ماهیگیری در عمق زیاد در اب شور با چوب کوتاه مخصوص یا با دست و نخ و ....

بیشترین ماهی در سد های ایران ماهی کپور و زردپر و بطور کلی کف خواب ها و لجن خوار ها هستند .در رودخانه ها هم معمولا کولی - عروس - سیاه ماهی و قزل آلا یافت میشه بسته به منطقه (من کلی میگم و امکان داره خیلی جاها ماهی های دیگه هم پیدا بشه)
اردک ماهی در مرداب انزلی و مردابهای اطراف شمال و همچنین در دریاچه ایوان قزوین وجود داره که البته در ایوان ماهیگیری ممنوع هست .
قزل آلا در سد لار - گهر و اکثرا رودخانه ها و دریاچه های مرکز به پایین ایران (بیشتر سمت غرب) و مخصوصا سمت اصفهان - کردستان - لرستان و ... در رودخانه ها هست .البته تک توک در رودخانه و دریاچه جاهای دیگه هم پبدا میشه .
سوف من تاحالا در دریای شمال - مرداب انزلی - رود ارس و دریاچه سد 15 خرداد دیدم .امکان داره جاهای دیگه هم باشه من ندیدم یا زیاد نشنیدم .
اسپله هم در تالاب انزلی و ارس دیدم .

این ها همه ماهیهای آب شیرین و نیمه شور بودند .ماهیگیری در جنوب ایران و خلیج فارس و دریای عمان هم که به دلیل فراوانی تعداد ماهی و تنوع آن برا خودش دنیایی داره و لذت خودشو داره .

البته در رودها و سد های بزرگ ایران مثل رود کرخه - رود دز - رود کارون - اروند رود و سد ها مثلا سد کارون هم ماهیهای بسیار زیادی وجود داره و تنوع ماهی و فراوانی در اونها هم زیاد هست ولی من تاحالا سعادت نداشتم در اونجاها ماهیگیری کنم و اطلاعات زیادی در این مورد ندارم .

بزرگ ترین حسن ماهیگیری ایجاد آرامش روحی و ذهنی هست .معمولا زمانی که ماهیگیری میکنید تمام مشغله دنیا و کار و زندگی کنار گذاشته میشه و انسان حواسش فقط به طبیعت و گرفتن ماهی هست .

از نکات بد ماهیگیری هم بنظر من معتادی به آن هست یعنی کسانی که بعد از یکی 2 بار ماهیگیری به اون علاقه مند میشند هر چند وقت یک بار ماهیگیری خونشون پایین میاد و باید ماهیگیری برند .

من هم تجربه شکار و هم تجربه ماهیگیری دارم و قدیما شکار هم زیاد میرفتم ولی الان چند ساله فقط ماهیگیری میرم .در ماهیگیری آرامش هست و در هنگام گرفتن ماهی خوشحالی و هیجان ولی در شکار هر دفعه بعد از شکار حیوانی ناراحت میشدم و تا حدی دلم میسوخت ولی در ماهیگیری اصلا اینطور نیست .

الان برای شروع اول از همه برام معین کن دنبال چه نوع ماهیگیری و گرفتن چه ماهیی هستی و کدوم شهر زندگی میکنی ؟مناطق ماهیگیری که میخوای ماهی بگیری کجا هست و بیشتر خودتون کجا رو مد نظر دارید ؟ (مثلا رودخانه - تالاب - سد و ... که نزدیکتون هست یا مثلا دریای شمال یا جنوب )

agarb98

Registered User
لایک‌ها
179
داداش من ماهیگیریم خوب هست ولی لوازمم شکسته و میخوام نو کنم
در ضمن من ماهی های قزل آلا و کپور و سفید صید میکنم
در ضمن هر جا پیش اومد ولی از این دو حالت خارج نیست رودخانه یا سد
در ضمن تفریحی انجام میدم من تهران هستم

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
انیمیشن گره های مخصوص قلاب بدون سوراخ به پست اول اضافه شدند .

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
داداش من ماهیگیریم خوب هست ولی لوازمم شکسته و میخوام نو کنم
در ضمن من ماهی های قزل آلا و کپور و سفید صید میکنم
در ضمن هر جا پیش اومد ولی از این دو حالت خارج نیست رودخانه یا سد
در ضمن تفریحی انجام میدم من تهران هستم

سلام دوست عزیز
در مورد ماهیگیری کپور و ماهی سفبد میتونید از موارد زیر استفاده کنید :

- طعمه Easy Bait که برا کپور خیلی خوب جواب داده
- قلاب کپوری همراه با نخ ابریشمی بسته شده - که میتونید هم بصورت تک قلاب و هم در ریشه استفاده کنید .کپور به قلاب با نخ ابریشمی بهتر میزنه چون قلاب و طعمه در آب آزادتره و راحت تر در آب بازی میکنه .
- قلاب بدون سوراخ که پک های 100 تایی هست .نحوه زدن این نوع گره را به پست اول اضافه کردم .

در مورد ماهیگیری قزل آلا میتونید از موارد زیر استفاده کنید :
- پک 5 عددی لانسه ویژه ماهیگیری قزل آلا و اردک ماهی - فقط یک پک موجود است اگر میخواید سریع اقدام کنید .
- پک 4 تایی شامل قاسقک - لانسه و ماهی ژلاتینی و ماهی مصنوعی ویژه اردک ماهی و قزل آلا
- پک شامل کرم ژلاتینی در 4 رنگ + قاشقک مخصوص + قلاب مخصوص سرب دار همراه با جعبه بسیار مناسب برای ماهیگیری قزل آلا - اردک ماهی و سوف - فقط یک پک موجود است اگر میخواید سریع اقدام کنید .

در مورد چوب الان 2 تا چوب خوب برا ماهیگیری قزل آلا و اردک ماهی موجود دارم :

1 -چوب 2.4 متر 2 تیکه High Carbon مارک Cormoran که یه مارک معروف آلمانی هست .چوب بدلیل High Carbon بودن بسیار سبک و مقاوم هست .قیمت 120 تومان - تو مغازه اگر گیر بیاد حدود 160 170 باید باشه. (نو هست)
یه چوب دست دو 2.8 متر هم دارم بسیار سبک و مقاوم بسیار هم تمیز هست (حتی خط و خش هم نداره) .خودم ضمانتش میکنم .الان دیدم روش مارک نداشت فکر کنم مارک ش رو کندم ولی کیفیتش را خودم تضمین میکنم این هم میتونم بهتون 100 بدم .نوش گیر نمیاد دیگه .دلیل فروشم هم اینه که چوب قزل زیاد دارم ولی زیاد برا قزل ماهیگیری نمیرم .بسیار مناسب برای لانسه کشی و پرتاب بلند مثلا دریاچه یا رودخانه عریض و یا مرداب .

یه نکته هم در مورد چوب ماهیگیری بگم .این چوبها چون تعداد وارد نمیشه و هر فروشنده چند عدد از هر مدل برا فروش میاره معمولا اینطور نیست که برید یه مغازه و مستقیم چوب بگیرید یا از رو سایت ببینید و بخرید .
دو چوبی که در بالا برا فروش بهتون معرفی کردم را خودم با تضمین میفروشم .البته نه اینکه بخرید و بد استفاده کنید و بگید مثلا شکست .شما چون تهران هستید میتونید از نزدیک چوبها را ببینید و بخرید .(من سمت پل صدر هستم)
باور کنید هر کدوم رو بیش از 5 6 مغازه وفتم و بالا 10 تا چوب دست گرفتم و تست کردم تا پسندیدم و خریدم .

از دوستانی هم که در شهر های دیگه هستند کسی خواست با تیپاکس میتونم بفرستم .

Last edited:

bshahab

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
من دو پک از اون جوشونده ها میخوام.من خیلی کم ماهی گیری رفتم ولی همونجوری که میگین واقعا اعتیاد اوره
راستی بازر ندارین؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام
من دو پک از اون جوشونده ها میخوام.من خیلی کم ماهی گیری رفتم ولی همونجوری که میگین واقعا اعتیاد اوره
راستی بازر ندارین؟

سلام
الان بازر ندارم .شماره حساب و کارت را براتون پ .خ میکنم .

پیشنهاد میکنم همراه با جوشونده ها از این قلابهای دارای نخ ابریشمی هم بگیرید .زیاد نمونده .شما هم قمهستید سد 15 خرداد و سد ساوه بهتون نزدیکه .

payam64

Registered User
لایک‌ها
7
اسلام
قا من پک شماره 3 (5عدد لانسه) و 2بسته قلاب کپوری با نخ ابریشمی حتما میخوام خونمون هم تزدیکه راحت میتونم بیام پل صدر فقط من فردا 2شنبه تا شب تهران نیستم و دسترسی به نت ندارم 3شنبه حتما میام مترو میگیرم پ.خ بزنیدهماهنگ کنیم بی زحمت
ممنون

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
اسلام
قا من پک شماره 3 (5عدد لانسه) و 2بسته قلاب کپوری با نخ ابریشمی حتما میخوام خونمون هم تزدیکه راحت میتونم بیام پل صدر فقط من فردا 2شنبه تا شب تهران نیستم و دسترسی به نت ندارم 3شنبه حتما میام مترو میگیرم پ.خ بزنیدهماهنگ کنیم بی زحمت
ممنون

سلام
براتون پیغام دادم فقط قلاب کپوری با نخ ابریشمی چه سایزی را میخواید ؟
پک شماره 3 (5عدد لانسه) هم در لیست الان میزنم فروخته شد که برا شما باشه .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا