• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لوگوهای طراحی شده برای پرشین تولز

slu

Registered User
لایک‌ها
1
راستی , جناب slu شما ثبت نام نکرده اید . ولی از اینکه طرح زدید صمیمانه تشکر میکنم .

من برای این ثبت نام نکردم که از اول قصدم نبود که شرکت کنم.
دوم اینکه بنظرم ثبت نام کار بیهوده ای اومد.آخه معمولا موقعی از یک مسابقه از یه ماه قبل از شرکت کننده ها ثبت نام میکنن که مثلا مسئولاش میخوان نمایشگاه بزنن به تعداد افراد کاتالوگ چاپ کنن یا میخوان بدونن حدودا با چه محدوده ای از شرکت کننده ها و فضا برای نمایش آثار سرکار دارن
نتیجتا چون دلیلی برای شرکت نمیدیدم بدلیل مخالفت با بروکراسی اداری (مجازی..؟!؟) بدون اظهار قبلی شرکت کردم.
چه غلطا ..(!)
حالا اینو ولش.همون بهتر که نکردم ضایع بشم چون مثل اینکه یه نفرم از کار من خوشش نیومد.
ولی بهتر بود دوستان و (البته مدیران) بیشتر نقد میکردن و بیان میکردن که آرم مورد نظرشون گذشته از زیبایی .در مرحله ی اول میخوان بیانگر چه مفهوم و موضوعی باشه؟
مرتبط با مفهوم اینترنت و کامپیوتر -گفتگو و ارتباط یا چی...اصلا؟

حالا بگذریم از اینا.
ولی آقا جون - تمام دوستان بد نبود حداقل یه نقدی -نظری - فحشی چیزی ..
یه چیز کوچیکی که از این طرح زدن یه چیزی یاد بگیریم ( یا _َ م) حداقل.

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
این یکی هم خوبه mo_toori.
دیگه مثل اون یکی شبیه هیچ سایت دیگه ای هم نمیشه.

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
این مسابقه با تایید بنده و دیگر مدیران ارشد راه اندازی شده است . جا دارد از زحمات وحید خان هم صمیمانه تشکر کنم .

در این مورد هم تاپیکی در گفتگوی آزاد زده شد و بنده به سوالات در زمینه اهداف و چگونگی طرح و .. کاملا پاسخ دادم.

دوستانی که در طرح ثبت نام نکردند مشکلی برای ارائه طرحشان ندارند ولی از شانس کمتری برای برنده شدن برخودارند

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
kiss.gif

مرسی
اوه اواتار عوض کردی نشناختمت

yaghobian

Registered User
لایک‌ها
0
آقا وحيد تا 10 ارديبهشت تمديد ميكني !!!؟؟؟
اگر چه شما مارو تحويل نميگيري:( و طرح هاي منو تو صفحه اول نذاشتي و حتي اسمم رو نياوردي:blink: ، اما اگه فرصت بديد خوشحال ميشم روش كار كنم ;)

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
آقا وحيد تا 10 ارديبهشت تمديد ميكني !!!؟؟؟
اگر چه شما مارو تحويل نميگيري:( و طرح هاي منو تو صفحه اول نذاشتي و حتي اسمم رو نياوردي:blink: ، اما اگه فرصت بديد خوشحال ميشم روش كار كنم ;)

خواهش میکنم جناب yaghobian . شما سرور مایی . حقیقتش بنده موظف بودم که در صفحه ی اول فقط طرح های دوستانی رو بذارم که قبلا ثبت نام کردن . و راستش نمیدونستم که کاربرایی که ثبت نام نکردن هم اینگونه استقبال میکنن و واقعا مشتاقانه طرح میزنن و وقت میذارن . چشم بنده طرح دوستانی رو هم که ثبت نام نکردن تا امشب در قسمت پایین اسامی شرکت کنندگان اضافه میکنم . و البته همونطور که جناب شیرازی فرمودند این دوستان از شانس کمتری برخوردارند . (قبول کنید که چاره ای جز این نیست ) .

در مورد تمدید هم نظر با دوست خوبم جناب شیرازیست . اگر ایشون بفرمایند تمدید هم صورت میپذیره .( هر چند تا امشب هم یه روز بیشتر شده)

alireza sh

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
70
بنده از این پس موارد مربوط به این مسابقه را به وحید خان محول میکنم . در صورتی که صلاح میدانند مسابقه را تمدید کنند ، مشکلی ندارد .
خواهشا دوستان با ایشان هماهنگ کنند .البته لطفا در گفتگوی آزاد و دیگر بخشهای فوروم لطفا دیگر تاپیکی زده نشود و همه بحثها را اینجا دنبال کنید .

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نطر من تا به حال طرح mo_toori که در پست 23 زده و بعد از اون طرح وحید که در پست 24 است از همه جالب تر هستند.
البته من گرافیک کار حرفه ای نیستم و فقط از لحاظ میزان چسبندگی میگم!
adore.gif

نظر لطف شماست

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
بنده از این پس موارد مربوط به این مسابقه را به وحید خان محول میکنم . در صورتی که صلاح میدانند مسابقه را تمدید کنند ، مشکلی ندارد .
خواهشا دوستان با ایشان هماهنگ کنند .البته لطفا در گفتگوی آزاد و دیگر بخشهای فوروم لطفا دیگر تاپیکی زده نشود و همه بحثها را اینجا دنبال کنید .

از جناب شیرازی صمیمانه قدردانی میکنم .
من تاریخ مسابقه رو تا پنجم اردیبهشت ماه تمدید میکنم . و امیدواریم شاهد طرح های بیشتری از دوستان (چه ثبت نام کرده و چه ثبت نام نکرده) باشیم .

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خوب من طرح های دوستان ثبت نام نکرده رو هم گذاشتم توی صفحه اول .فقط میمونه جناب slu که اگر میشه لطف کنن طرح هاشون رو به صورت بریده شده و مجزا آپلود کنند تا من طرح هاشون رو اضافه کنم .

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام sixabat نبودی :) .خیلی قشنگه طرح سه بعدیت . پیشنهاد میکنم از ماتریال های شیشه ای رنگی استفاده کنی

yaghobian

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میکنم جناب yaghobian . شما سرور مایی . حقیقتش بنده موظف بودم که در صفحه ی اول فقط طرح های دوستانی رو بذارم که قبلا ثبت نام کردن . و راستش نمیدونستم که کاربرایی که ثبت نام نکردن هم اینگونه استقبال میکنن و واقعا مشتاقانه طرح میزنن و وقت میذارن . چشم بنده طرح دوستانی رو هم که ثبت نام نکردن تا امشب در قسمت پایین اسامی شرکت کنندگان اضافه میکنم . و البته همونطور که جناب شیرازی فرمودند این دوستان از شانس کمتری برخوردارند . (قبول کنید که چاره ای جز این نیست ) .

در مورد تمدید هم نظر با دوست خوبم جناب شیرازیست . اگر ایشون بفرمایند تمدید هم صورت میپذیره .( هر چند تا امشب هم یه روز بیشتر شده)

حقيقتش ، همونطور كه از تعداد پست هاي من پيداست بنده تازه كارم و نميدونم چجوري بايد توي اين مسابقه و ساير موارد ثبت نام بكنم !!:blush: لطفا راهنمايي ....
اما خوشحال ميشم كه وقتي وارد يه جماعتي ميشم ... فقط نظاره گر نباشم و بتونم تاثيرگذار باشم ...
بابت تمديد هم ممنون ... امشب كه نميرسم اما تو برنامه ام گذاشتم تا فردا شب با چند تا طرح ديگه ، متعجبتون ميكنم:cool: ... اينسري قول ميدم ، چون بهمون مهلت دادين

كلاً از شما و ساير كاربران و مديران كمال تشكر را دارم و به عنوان يه تازه وارد اميدوارم كه موثر بوده باشم

vahid_persian

کاربر فعال مالتی مدیا
کاربر فعال
لایک‌ها
0
حقيقتش ، همونطور كه از تعداد پست هاي من پيداست بنده تازه كارم و نميدونم چجوري بايد توي اين مسابقه و ساير موارد ثبت نام بكنم !!:blush: لطفا راهنمايي ....

ثبت نام هم مثل همه ی تاپیک های دیگه توی یه تاپیک صورت گرفت و هر کسی که تمابل به شرکت داشت اعلام آمادگی کرد . (که البته 1 ماه هم فعال بود)
اما خوشحال ميشم كه وقتي وارد يه جماعتي ميشم ... فقط نظاره گر نباشم و بتونم تاثيرگذار باشم ...
بابت تمديد هم ممنون ... امشب كه نميرسم اما تو برنامه ام گذاشتم تا فردا شب با چند تا طرح ديگه ، متعجبتون ميكنم:cool: ... اينسري قول ميدم ، چون بهمون مهلت دادين

كلاً از شما و ساير كاربران و مديران كمال تشكر را دارم و به عنوان يه تازه وارد اميدوارم كه موثر بوده باشم

مطمئن باشید که تاثیر گذار بوده اید و با طرح های جدیدتون تاثیرگذارتر خواهید بود .

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
اگه طرح جدید قبول میشه البته... چون من امروز که پیام خصوصی اومد متوجه شدم... خدم سرم گرم بود...

طرح من واسه لوگوی پی تی یه مربع هست که توش نوشته شده PT حالا میشه اینو هر مدلی دراوردش...

1.jpg

میشه یه توضیحی بدید در مورد اینکه T کجاشه. (یه گوشش حذف شده؟)

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------
خواهش می کنم هر لوگویی که دوست دارید بگذارید، فقط این یکی رو نگذارید که من تو بعضی قسمت ها مشکل دارم باهاش:

2zpjqzl.jpg

میشه بپرسم با کجاش مشکل دارید ؟؟؟ حرق a

طرح پسر نقره ای خیلی جالبه !خیلی !اما فکر نمیکنم به درد اینجا بخوره!:)

ممنون ولی من فکر می کنم فقط بد در اومده و گرنه از لحاظ طرح کلی و روش استفاده شده طرح معمولیه و تو چند تا فروم دیگه هم که نگاه کردم از این روش استفاده شده بود

خلاصه برای دل خودم هم که شده روش حالا حالا ها کار می کنم شاید یه روزی قشنگ شد

:rolleyes:

leylax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
من برای این ثبت نام نکردم که از اول قصدم نبود که شرکت کنم.
دوم اینکه بنظرم ثبت نام کار بیهوده ای اومد.آخه معمولا موقعی از یک مسابقه از یه ماه قبل از شرکت کننده ها ثبت نام میکنن که مثلا مسئولاش میخوان نمایشگاه بزنن به تعداد افراد کاتالوگ چاپ کنن یا میخوان بدونن حدودا با چه محدوده ای از شرکت کننده ها و فضا برای نمایش آثار سرکار دارن
نتیجتا چون دلیلی برای شرکت نمیدیدم بدلیل مخالفت با بروکراسی اداری (مجازی..؟!؟) بدون اظهار قبلی شرکت کردم.
چه غلطا ..(!)
حالا اینو ولش.همون بهتر که نکردم ضایع بشم چون مثل اینکه یه نفرم از کار من خوشش نیومد.
ولی بهتر بود دوستان و (البته مدیران) بیشتر نقد میکردن و بیان میکردن که آرم مورد نظرشون گذشته از زیبایی .در مرحله ی اول میخوان بیانگر چه مفهوم و موضوعی باشه؟
مرتبط با مفهوم اینترنت و کامپیوتر -گفتگو و ارتباط یا چی...اصلا؟

حالا بگذریم از اینا.
ولی آقا جون - تمام دوستان بد نبود حداقل یه نقدی -نظری - فحشی چیزی ..
یه چیز کوچیکی که از این طرح زدن یه چیزی یاد بگیریم ( یا _َ م) حداقل.

صرف اینکه یکی خوشش نیاد که نمیشه گفت ضایع شدی!
ولی اینجارو موافقم که باید مدیرا یه کم توضیح میدادن که میخوان چطوری باشه!

بالا