• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ليست نهايي محبوبترين انيميشن قديمي

محبوبترين انيميشن قديمي كدومه؟

• Total voters
    59
  • Poll closed .

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
من بدون اینکه رنکینگ رو نگاه کنم به سند باد رای دادم! ;)
واقعا این کارتون عشق دوران کودکی من بوده و الان هم اگه تلویزیون پخش کنه بنده با همین یال و کوپالم می شینم تماشا می کنم!:D علتش هم اینه که ماجراهای افسانه ای بسیار جذاب و پرکششی داشت و هم دوبله ی اون خیلی عالی بود هم اینکه موزیک خارق العاده ای داشت و آدم رو جاهای حساس پای تلویزیون میخکوب می کرد.
اما رتبه های بعدی علاقه مندی من پلنگ صورتی و بعد از اون تام و جری هستند. (ضمن احترام به دوستانی که به چوبین رای داده اند این کارتون رو هرگز در حد و اندازه ی این حرف ها که الان رای آورده نمی دونم!)

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
آهنگش قشنگه ، هر چی پلنگ صورتی رو ببینیم و تکراری هم بشه خوبه ، اما واقعا بهترین نیستش ، البته نظر هر شخصی فرق میکنه و محترم:)

.

بدون شک پلنگ صورتی بهترین انیمیشن واقعی کلاسیک دنیاست که از نظر تکنیکی و ریتم داستان و طنزی که به بهترین نحو در اون استفاده شده حرف اول رو می زنه . توجه داشته باشید که این کارتون ساده و دوست داشتنی ده ها سال پیش (به نظرم حدود دهه ی شصت میلادی) ‌خلق شده و انیماتور اون هم از نوابغ روزگار بوده و چندین جایزه ی طراحی و انیمیش جهانی را در سال های فعالیتش از آن خودش کرده است. (اسمش رو الان فراموش کردم و هر چی فکر کردم یادم نیومد!)
اما بحث اینجا خیلی تکنیکال و فنی نیست و بیشتر به حس و حالی که هر کس در کودکی با کارتونی خاص (مثل چوبین یا بابا لنگ دراز) برقرار کرده مربوط می شه.

lucky15000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررا میبینم سندباد فعلا جلوافتاده چه میکنه این سندباد
104.gif
226.gif
15.gif

Dash Ashki

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
23
بالاخره سندباد در صدر برترین کارتونهای قدیمی قرار گرفت با 14 رای.

ایول.:)

:happy:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
بالاخره سندباد در صدر برترین کارتونهای قدیمی قرار گرفت با 14 رای.

ایول.:)

:happy:

ظاهرا با راي ديروز من اين اتفاق افتاده ;) ولي انصافا حق سند باد خيلي بيشتر از اين حرف هاست! :((جاي كودكان قديم تر - امثال من- خاليه كه به سند باد راي بدن...:eek:)

astatira

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها
میدونم دیر اومدم ولی من به بابا لنگ دراز رای میدم

بالا